2008. június 25. szerda

jún. 25
18:04
Wimbledon: Szávay döntő szett előtt áll Niculescu ellen (She)
A világranglista 87. helyén tanyázó Monica Niculescu 7:5-re nyerte az első szettet a 15. kiemelt Szávay Ágnes ellen az angol nyílt teniszbajnokságon. A magyar lány helyenként rendkívül kapkodva teniszezett, nem tudott mit kezdeni román ellenfele nyesett tenyereseivel.
jún. 25
18:35
Szávay megmenekült és továbbjutott (Infostart)
Bejutott a harmadik fordulóba Szávay Ágnes az angol nyílt teniszbajnokságon. A 15. helyen kiemelt magyar játékos második meccsén 5:7, 7:5, 6:2-re győzött a román Monica Niculescu ellen.
jún. 25
18:35
Bielefeld: macedón származású finn válogatott csatár érkezik (She)
Fiatal finn válogatott támadót igazolt a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Arminia Bielefeld.
jún. 25
18:37
Franciaország: Ben Arfa Lyonból Marseille-be igazol (She)
A francia élvonalban szereplő Olympique Marseille leigazolja Hatem Ben Arfát, a bajnok Olympique Lyon válogatott futballistáját.
jún. 25
18:50
MLSZ: hétfőn dönt az Edzőbizottság az év legjobbjairól (She)
A labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján arról számolt be, hogy az MLSZ Edzőbizottsága hétfői tanácskozásán dönt arról, ki legyen az év edzője, játékosa és felfedezettje.
jún. 25
18:52
Wimbledon: Szávay több mint két és fél óra alatt tudott győzni (She)
A világranglista 87. helyén tanyázó Monica Niculescu 7:5-re nyerte az első szettet a 15. kiemelt Szávay Ágnes ellen az angol nyílt teniszbajnokságon. A magyar lány helyenként rendkívül kapkodva teniszezik, nem tud mit kezdeni román ellenfele nyesett tenyereseivel.
jún. 25
18:54
Bochum: Csizmadiáék osztrák csapattársával erősítettek (She)
Fiatal osztrák középpályással erősítette meg a keretét a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bochum.
jún. 25
19:06
Győri ETO: Dudás Ádámot három hét múlva műthetik meg (She)
Vakációja alatt szenvedett keresztszalag szakadást Dudás Ádám, a 19 éves középpályás futás közben lépett rosszul, aminek a súlyos sérülés lett a vége. Dudás több mint két hete vár az elkerülhetetlen műtétre. Először megfázása miatt nem kerülhetett sor a beavatkozásra, szerdán pedig újabb három héttel halasztották el az operációt ? adta hírül az etofc.hu.
jún. 25
19:08
DVSC: a haiti származású Thermeus nem igazol Lokihoz (She)
Debrecenben az elmúlt héten bejelentették, hogy szerződtetik a korábban a Levante B csapatában szereplő haiti-francia kettős állampolgárságú támadót, Abel Thermeust. Szerdán a DVSC honlapja arról számolt be, hogy a csatár mégse igazol Debrecenbe.
jún. 25
19:21
Wimbledon: Serena Williams könnyen lépett a legjobb 32 közé (She)
Az angol nyílt teniszbajnokság női mezőnyében a 6. kiemelt Serena Williams könnyed győzelemmel jutott a 3. fordulóba. Az amerikai a lengyel tinédzsert, Urszula Radwanskát verte.
jún. 25
19:23
Vízilabda: hatalmas csatában vertük az amerikai válogatottat (She)
A magyar válogatott felkészülési mérkőzésen 7?6-ra nyert az amerikai csapat ellen. A találkozó az olimpiai felkészülés jegyében zajlott, a még nem biztos utazók közül Hosnyánszky Norbert két góllal bizonyított Kemény Dénes kapitánynak.
jún. 25
19:36
Lisztes Krisztián a németek döntőbe jutására számít (Infostart)
Lisztes Krisztián a német válogatott döntőbe jutására számít a törökökkel szemben az osztrák-svájci közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon. A Ferencvárostól távozott középpályás korábban évekig játszott a német Bundesligában, 2004-ben pedig bajnok lett a Werder Bremennel. A 49-szeres válogatott labdarúgó a németek mellett a spanyoloknak szurkol, és reméli, Miroslav Klose ismét betalál.
jún. 25
19:51
Wimbledon: Csakvetadze két szettben nyert, és továbbjutott (She)
A nyolcadik helyen kiemelet Anna Csakvetadze két szettben, a 18. helyen rangsorolt Nicole Vaidisová pedig három játszmában nyert és jutott be a harmadik fordulóba. A férfiaknál a 10. helyen kiemelt Marcos Bagadatisz 6:4, 6:4, 6:4 arányban nyert a svéd Johansson ellen.
jún. 25
19:53
Stuttgart: Lehmann miatt folytatja a második ligában Schäfer (She)
Elhagyja a Stuttgart együttesét a 2007?08-as szezonban első számú kapusnak számító Raphael Schäfer.
jún. 25
20:22
Atlétika: Ribakov remek eredménnyel nyert Salgótarjánban (She)
A világ-és Európa-bajnok orosz Jaroszlav Ribakov nyerte a férfiak versenyét a 21. Salgótarjáni Ugrógálán.
jún. 25
20:38
A török-német csata résztvevői (Infostart)
Az első elődöntővel folytatódik az osztrák-svájci labdarúgó Európa-bajnokság: hamarosan a német és a török válogatott csap össze. Fatih Terim, török szövetségi kapitány együtteséből többen hiányoznak eltiltás és sérülés miatt, kollégájának, Joachim Löwnek azonban ilyen gondjai nincsenek, a lehető legerosebb német együttes futhat ki a bázeli Szent Jakob Park stadion gyepére.
jún. 25
20:38
Anglia: lapértesülések szerint a Leeds hívja Németh Krisztiánt (She)
A Yorkshire Post értesülései szerint a Liverpool fiatal magyar támadója, Németh Krisztián iránt a harmadosztályú Leeds United érdeklődik. A csapat menedzsere Gary McAllister próbajátékra invitálja a futballistát, csapattársával, Astrit Ajdareviccel együtt.
jún. 25
21:24
Wimledon: búcsúzott a chilei Fernando González is (She)
Vereséget szenvedett a 15. helyen kiemelt Fernando González a wimbledoni tenisztorna férfi egyesének második fordulójában.
jún. 25
21:26
Atlétika: Papp Krisztina olimpiai B-szintje Jérezben (She)
Papp Krisztina olimpiai B-szintet érő idővel a második helyen végzett 5000 méteren a spanyolországi Jerezben rendezett atlétikai viadalon.
jún. 25
21:39
Wimbledon: Szávay Ágnes párosban is győzött Szafina oldalán (She)
Szávay Ágnes Dinara Szafina oldalán 6:2, 6:1-es győzelmet aratott a wimbledoni bajnokság párosversenyének 1. fordulójában.
jún. 25
21:54
Euro 2008: nézze meg a török?német gólváltást videón! (She)
Először vezettek a mérkőzés ilyen ?korai? szakaszában a törökök az idei Eb-n. Ugur Boral a 22. percben a felső lécről elé pattanó labdát közelről - Lehmann lábai között - a kapuba juttatta. Sokáig azonban most sem vezetett a Fatih Terim irányította válogatott, ugyanis Sebastian Schweinsteiger szép akció végén perdített a hálóba.
jún. 25
22:10
Euro 2008: 24 órán belül eldől Roberto Donadoni sorsa (She)
Olasz újságíróknak Roberto Donadoni elmondta, egy napon belül eldől, hogy folytathatja-e munkáját az olasz válogatott szövetségi kapitányaként.
jún. 25
22:12
Palermo: Bergamóból igazolt védővel erősítenek (She)
A Palermo együttesében folytatja pályafutását Moris Carozzieri, az Atalanta védője.
jún. 25
22:25
Euro 2008: hat gólt lőtt a játékoskísérő magyar fiú (She)
Hat gólt szerzett az a 11 éves magyar kisfiú, aki csütörtökön az orosz-spanyol bécsi labdarúgó Európa-bajnoki elődöntőn az egyik spanyol futballista kezét fogva sétálhat ki a játéktérre.
jún. 25
22:41
Gyorshír! A németek a döntőben! (Behaviour)
A németek 3-2-re verték meg a török válogatottat az EB-n, így vasárnap ők küzdhetnek meg a bajnoki címért.
jún. 25
22:56
Euro 2008: hihetetlen meccs után a németek jutottak be a döntőbe (She)
Németország jutott be a döntőbe a labdarúgó Európa-bajnokságon, miután a bázeli elődöntőben 3?2-re legyőzte a török válogatottat.
jún. 25
22:58
Wimbledon: Gicquel lesz Federer következő ellenfele (She)
A szerdai nap utolsó mérkőzésén Marc Gicquel 0-2-ről fordítva öt játszmában nyert a szerb Ilja Bozoljac ellen a wimbledoni teniszbajnokságon. Ez azt jelentheti, hogy a francia játékos lesz a világelső Roger Federer elenfele a férfi egyes harmadik fordulójában.
jún. 25
23:15
Őrült csatában ezúttal a törökök buktak el a végén (Infostart)
Németország válogatottja bejutott az osztrák-svájci közös rendezésű futball Európa-bajnokság döntőjébe, miután egy hihetetlenül izgalmas mérkőzésen 3-2-re győzött Törökország ellen. Philipp Lahm az utolsó percben szerezte meg a győztes gólt. Joachim Löw kapitány fiai a vasárnapi fináléban a orosz-spanyol mérkőzés továbbjutójával játszanak.
jún. 25
23:15
Lazio: egyezség a Bolognával, Meghni marad (She)
Továbbra is a Lazio futballistája marad Mourad Meghni.
jún. 25
23:17
Szávay párosban is nyert Wimbledonban - örömtenisz Szafinával (Infostart)
Egyéniben aratott győzelme után szerdán párosban - Dinara Szafina oldalán - is győzött Szávay Ágnes a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon.
jún. 25
23:17
Euro 2008: íme a német?török drámai hajrá góljai videón! (She)
Itt megnézheti az első elődöntő utolsó 10 percének három gólját! Miroslav Klose fejese után még egyenlíteni tudtak a törökök Semih Sentürk révén, ám Philipp Lahm egy jó felfutással és egy remek befejezéssel eldöntötte a meccset.
jún. 25
23:19
Euro 2008: tekintse meg a német-török gólpárbaj befejező részét! (She)
Ez a mérkőzés is roppant fordulatosra sikeredett: előbb Klose lepte meg Rüstüt, majd Sentürk viccelte meg Lehmannt - az ötödik találat válasz nélkül maradt, így az aprócska Lahm a fináléba lőtte a Nationalelfet!
jún. 25
23:21
Euro 2008: Luis Aragonés tagadja, hogy a Fenerhez szerződött (She)
A spanyol válogatott szövetségi kapitánya tagadja, hogy a török Fenerbahce csapatához szerződött volna.
jún. 25
23:33
Wimbledon: Szávay szerint igazi örömteniszt mutattak be Szafinával (She)
jún. 25
23:35
Arsenal: a londoniak a Liverpoollal versengenek David Silváért (She)
A football-corner.blogspot nevű internetes portál információi szerint az Arsenal a Liverpoolal egyetemben szeretné szerződtetni a Valencia középpályását, David Silvát.
jún. 25
23:51
Olaszország: Arda Turan a Juve és a Milan célkeresztjében (She)
Arda Turan ügynöke arról számolt be a goal.com internetes portál által idézett nyilatkozatában, hogy a Galatasaray középpályása Olaszországban szeretné folytatni pályafutását.
jún. 25
23:53
Arsenal: Fabregas több tiszteletet vár el a Barcelonától (She)
Cesc Fabregas, az Arsenal és a spanyol válogatott középpályása úgy níilatkozott: több tiszteletet vár el a Barcelonától jelenlegi kenyéradójával szemben.

Keresés