2009. január 30. péntek

jan. 30
9:47
Van der Sar „góltalansági” csúcsa (Metropol)
Angol futballcsúcsot állított fel a Manchester United holland kapusa a kapott gól nélkül eltöltött percek mennyiségét illetően.
jan. 30
9:49
Az AC Milan ötmillió eurót kínál Beckhamért (Metropol)
Brit lapértesülések szerint az AC Milan ötmillió eurót kínál kölcsönfutballistája, David Beckham amerikai klubjának, a Los Angeles Galaxynek.
jan. 30
9:51
Németh Krisztián arccsonttörést szenvedett (Metropol)
Rosszul kezdődött Németh Krisztián pályafutása az angol másodosztályú Blackpool együttesében: a magyar labdarúgó - aki az FC Liverpoolból kölcsönjátékosként került a csapathoz - keddi bemutatkozásakor gyakorlatilag az első labdaérintése után arccsonttörést szenvedett.
jan. 30
9:53
Jövőre is Dél-Amerikában roboghat a Dakar-rali (Metropol)
Yann Le Moenner, a Dakar-ralit szervező A.S.O. irányítója a szerdai madridi tanácskozás után kijelentette, hogy a "nagy sikerre való tekintettel" ismét dél-amerikai helyszíneken rendezhetik meg a nagyszabású viadalt.
jan. 30
9:55
Kindl Gabriella montenegrói válogatott lesz (Metropol)
Kindl Gabriella, a Buducnost Podgorica 86-szoros magyar válogatott kézilabdázója a jövőben a montenegrói színeket képviseli.
jan. 30
9:57
Talma negyedik a Jerezi teszten (Metropol)
Talmácsi Gábor a negyedik időt érte el a spanyolországi tesztelés harmadik napján. A magyar motoros, aki tavaly a 125 kcm-esek között bronzérmes lett a világbajnokságon, az idén a negyedliteresek között versenyez.
jan. 30
9:59
Halálos baleset a dortmundi lelátón (Metropol)
Lezuhant a lelátóról és belehalt sérüléseibe egy szurkoló a szerdai, Borussia Dortmund-Werder Bremen labdarúgó Német Kupa-mérkőzés előtt.
jan. 30
10:01
Helycserés támadás (Metropol)
Kimi Räikkönen 13. lett a múlt hétvégén rendezett Arctic Lapland Rallyn, amely egyben a finn ralibajnokság havas nyitófutama volt. 2007 Forma–1-es világbajnoka élete első raliversenyét teljesítette az IRC-sorozatból ismert Abarth Grande Punto S2000-essel.
jan. 30
10:03
A Zürich nyerte a Jégkorong BL-t (Metropol)
A svájci Zürich Lions nyerte a jégkorong Bajnokok Ligáját, miután a sorozat döntőjének visszavágóján - az első mérkőzésen elért 2-2-es döntetlent követően - öt góllal legyőzte az orosz Metallurg Magnyitogorszkot.
jan. 30
10:03
Kézilabda: Szamoránsky Piroska mégis távozhat az FTC-ből (She)
A kezi.hu információi szerint a Ferencváros kézilabdacsapatának beállója, Szamoránsky Piroska távozhat az egyesülettől, miután egyéni szponzora visszalépett, a klub pedig nem emeli fizetését – hiába ajánlott szerződéshosszabbítást a játékosnak.
jan. 30
10:05
Győzött az Inter, botlottak az üldözők (Metropol)
A címvédő Internazionale a 32. perctől emberhátrányban játszva nyert a Catania otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában.
jan. 30
10:05
Seria A: az Inter kölcsönadja Victor Obinnát a Betisnek (She)
Spanyolországban folytatja pályafutását a nigériai támadó, Victor Obinna, akit az olasz bajnokság címvédője, az Internazionale ad kölcsön a La Liga 16. helyén álló Real Betisnek.
jan. 30
10:07
A Mallorca és a Bilbao már a négy között (Metropol)
A Real Mallorca a Real Betis, az Athletic Bilbao pedig a Sporting Gijon otthonában harcolta ki szerdán a továbbjutást a legjobb négy közé a spanyol labdarúgó Király Kupában.
jan. 30
10:07
Premier League: Michael Owennek két hónapot kell kihagynia (She)
Legalább hat, de inkább nyolc hétig nem léphet pályára a Newcastle United angol válogatott csatára, Michael Owen, mivel a Manchester City elleni, hétközi bajnokin bokasérülést szenvedett.
jan. 30
10:09
Pontokat vesztett a Liverpool (Metropol)
Az FC Liverpool erejéből csupán döntetlenre futotta a Wigan vendégeként, így a Middlesbrough-t hazai környezetben legyőző Chlesea feljött a második helyre a tabellán, amelyet továbbra is a címvédő Manchester United vezet, immár kétpontos előnnyel.
jan. 30
10:11
Williams-Szafina döntő az Austral Openen (Metropol)
A második helyen kiemelt amerikai Serena Williams és a harmadikként rangsorolt orosz Dinara Szafina játssza az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyes küzdelmeinek szombati fináléját.
jan. 30
10:13
Törvényt sértettek a szurkolók Dunaszerdahelyen (Metropol)
A szlovák belügyminisztérium befejezte a november elsején Dunaszerdahelyen lejátszott DAC-Slovan bajnoki labdarúgó-mérkőzésen történt események felülvizsgálatát, és megállapította, hogy a szurkolók törvényt sértettek - közölte csütörtökön Erik Tomás, a belügyminisztérium szóvivője.
jan. 30
10:15
Hatodik a magyar csapat! (Metropol)
Hatodik lett a magyar válogatott a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokságon, miután a csütörtöki helyosztón 28-25-re kikapott a címvédő német csapattól.
jan. 30
10:17
Federer döntős az Australian Openen (Metropol)
Elsőként a második helyen kiemelt, háromszoros bajnok svájci Roger Federer jutott be a vasárnapi döntőbe férfi egyesben a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon, miután csütörtökön három sima játszmában megverte az amerikai Andy Roddickot.
jan. 30
10:19
Visszakerülnek a vagyoni jogok az MLSZ-hez (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtöki elnökségi ülésén döntés született arról, hogy a másfél éve a ligára átruházott vagyoni értékű jogok visszakerülnek az MLSZ-hez.
jan. 30
10:21
Férfi kézilabda-vb - svédeké a hetedik hely (Metropol)
A svéd válogatott szerezte meg a hetedik helyet a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokságon, miután a helyosztón könnyedén győzte le Szerbia csapatát.
jan. 30
10:21
Australian Open: Bhupathi és Mirza nyerte a vegyes párosok versenyét (She)
Az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság vegyes párosküzdelmeinek döntőjében az indiai Sania Mirza, Mahesh Bhupathi duó 6:4, 6:1 arányban győzött a cseh Iveta Benesová, Lukas Dlouhy cseh kettős ellen.
jan. 30
10:23
A Williams-nővérek nyerték a női párost (Metropol)
Pályafutása nyolcadik Grand Slam-diadalát aratta a Williams testvérpár azzal, hogy az ausztrál nyílt teniszbajnokság döntőjében legyőzte a Daniela Hantuchova, Aj Szugijama kettőst.
jan. 30
10:23
Hertha BSC: Cufré személyében argentin csapattársat kapott Dárdai (She)
Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC leigazolta Leandro Cufrét, az AS Monaco argentin válogatott védőjét.
jan. 30
10:39
NBA: kijelölték a cseréket is az All Star-mérkőzésre (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő edzők szavazatai alapján összeállt a keleti és a nyugati csapat is a 2008–2009-es All Star-mérkőzésre. Korábban a szurkolók már megválasztották a kezdőötösöket, most pedig cserepad összeállítására is fény derült.
jan. 30
10:57
Premier League: Kevin Nolant nézte ki a Newcastle United (She)
Sérülésektől meggyengült keretét két játékossal erősítené meg a Newcastle United. A Bolton Wanderers középpályására, Kevin Nolanra és a francia Toulouse-ban szereplő Albin Ebondora figyelt fel az angol bajnokság 16. helyén álló csapat.
jan. 30
10:57
16 év alatt két világbajnokság Japánban? (Behaviour)
Japán csütörtök este hivatalosan jelezte a nemzetközi szövetségnek (FIFA) a 2018-as vagy a 2022-es labdarúgó-világbajnokság megrendezésére irányuló szándékát.
jan. 30
11:33
Labdarúgó-vb: Japán is pályázik 2018-ra és 2022-re (She)
Japán csütörtök este hivatalosan jelezte a nemzetközi szövetségnek (FIFA) a 2018-as vagy a 2022-es labdarúgó-világbajnokság megrendezésére irányuló szándékát.
jan. 30
11:33
Shaquille O'Neal az adzők jóvoltából csere lehet (Behaviour)
Immár 15-ödik All Star-fellépésére készülhet a négyszeres bajnok Shaquille O'Neal, akit az edzők beszavaztak az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) február 15-én Phoenixben sorra kerülő gálájára.
jan. 30
11:51
Labdarúgó-vb: Japán is pályázik 2018-ra és 2022-re (She)
Japán csütörtök este hivatalosan jelezte a nemzetközi szövetségnek (FIFA) a 2018-as vagy a 2022-es labdarúgó-világbajnokság megrendezésére irányuló szándékát.
jan. 30
11:51
Bevsárlóközpont lesz a madárfészek körül (Behaviour)
Bevásárló- és szórakoztató központ épül a tavalyi olimpiának otthont adott pekingi Olimpiai Stadion körül.
jan. 30
11:53
Németország: Király Gábor nyárig a Leverkusen játékosa (She)
Filipovics Vladan, Király Gábor menedzsere a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: a 32 éves kapus féléves szerződést kötött a német élvonalban szereplő Leverkusennel.
jan. 30
11:55
Olaszország: ezúttal az Inter keveredett bundabotrányba (She)
Az Il Giornale olasz lap információi szerint ismét bundabotrány fenyegeti az olasz labdarúgást: ezúttal az Internazionale főszereplésével.
jan. 30
11:57
Jégkorong: új rekord az NCAA-ban a „favágók” kapusának 95 védése (She)
Nem mindennapi teljesítménnyel rukkolt elő Daniel McIntosh, az amerikai egyetemi jégkorong-bajnokság (NCAA) 3. divíziójában szereplő Northland College Lumberjacks csapatának kapusa: az Adrian College Bulldogs ellen 4–0-ra elvesztett találkozón 95 lövést hárított.
jan. 30
11:59
Kitüntetés: Vereckei Ákos és Kulcsár Krisztián aranymedált kapott (She)
Pest megye címerével ellátott aranymedált vehetett át Vereckei Ákos és Kulcsár Krisztián pénteken, a Pest Megyei Közgyűlés januári ülésnapját megelőző, rendkívüli napirendi pontja keretében.
jan. 30
12:09
Kitüntetés: Kulcsár Krisztián és Vereckei Ákos aranymedált kapott (She)
Pest megye címerével ellátott aranymedált vehetett át Vereckei Ákos és Kulcsár Krisztián pénteken, a Pest Megyei Közgyűlés januári ülésnapját megelőző, rendkívüli napirendi pontja keretében.
jan. 30
12:27
Seria A: Marco Motta lehet az AS Roma legfrissebb igazolása (She)
Az olasz U21-es válogatott és az Udinese jobbhátvédje, Marco Motta lehet az AS Roma új igazolása. A játékos ügynöke elmondta, hogy a fővárosiak mellett a Juventus is érdeklődik a játékos iránt.
jan. 30
12:45
Blog: Priskin lemásolta Bene 1966-ban bemutatott cselét (She)
Újabb írással jelentkezett fanzone.hu-n olvasható blogjában Szöllősi György, aki ezúttal Priskin Tamás Burnleynek lőtt duplája kapcsán jutott érdekes megállapításra.
jan. 30
12:45
Már Maliban járnak a Bamako rali résztvevői (Behaviour)
Az idei a legkeményebb Budapest-Bamako rali - derül ki a szervezők pénteki híradásából.
jan. 30
13:03
Jégkorong: új rekord az NCAA-ben a Favágók kapusának 95 védése (She)
Nem mindennapi teljesítménnyel rukkolt elő Daniel McIntosh, az amerikai egyetemi jégkorong-bajnokság (NCAA) 3. divíziójában szereplő Northland College Lumberjacks csapatának kapusa: az Adrian College Bulldogs ellen 4–0-ra elvesztett találkozón 95 lövést hárított.
jan. 30
13:05
Bamako-rali: már Maliban halad a három részre szakadt mezőny (She)
Az idei a legkeményebb Budapest–Bamako rali – derül ki a szervezők pénteki híradásából.
jan. 30
13:07
Manchester City: egyelőre marad Blackburnben Roque Santa Cruz (She)
Bár újabb nagy ajánlatot kapott a Blackburn Rovers paraguayi csatáráért, Roque Santa Cruzért a Manchester Citytől, visszautasították a 18 és fél millió fontos összeget, mondván, a támadó nem eladó.
jan. 30
13:39
Tenisz, Fed-kupa: Szávayék a feljutásban bízva utaznak Tallinnba (She)
Szerdától szombatig 15 ország válogatottjának részvételével Tallinnban rendezik meg a női tenisz Fed-kupa Euro-afrikai zónája I. csoportjának küzdelmeit, amelyben a magyarok a feljutás reményével vesznek részt.
jan. 30
13:39
Sztrájkhullám ezúttal Serie-A-ban (Behaviour)
Két társuk igazságtalannak vélt doppingeltiltása miatt sztrájkra készülnek az olasz profi labdarúgók.
jan. 30
13:41
Olaszország: doppingeltiltások miatt sztrájkolhatnak a futballisták (She)
Két társuk igazságtalannak vélt doppingeltiltása miatt sztrájkra készülnek az olasz profi labdarúgók.
jan. 30
13:57
AS Roma: Marco Motta lehet a klub legfrissebb igazolása (She)
Az olasz U21-es válogatott és az Udinese jobbhátvédje, Marco Motta lehet az AS Roma új igazolása. A játékos ügynöke elmondta, hogy a fővárosiak mellett a Juventus is érdeklődik a játékos iránt.
jan. 30
13:57
Elveszik az Internazionale bajnoki címét is? (Behaviour)
A milánói ügyészség bundázással gyanúsította meg a bajnoki címvédő Internazionale labdarúgócsapatát az Il Giornale című újság pénteki száma szerint.
jan. 30
13:59
Labdarúgás: honvédosok is részt vettek a gimnáziumi sportnapon (She)
A Teleki Blanka Közgazdasági Szakközépiskola meghívására a Honvéd futballistái is részt vettek az iskola 24 órás sportnapján. A Teleki Sportnap 1998-ban került először megrendezésre, kosárlabda, kispályás labdarúgás és röplabda sportágakban.
jan. 30
14:01
Liverpool: Gulácsi Péter remekelt a Manchester United ellen (She)
0–0-s döntetlennel ért véget a Liverpool és a Manchester United tartalékcsapatainak találkozója. A mérkőzésen kulcsszerep jutott a „vörösök” kapusának, Gulácsi Péternek, aki hatalmas védéseivel a mezőny legjobbja lett.
jan. 30
14:03
Három részre szakadt a Bamako-rali mezőnye (Metropol)
Az idei a legkeményebb Budapest-Bamako rali - derül ki a szervezők pénteki híradásából. A kétkategóriás - túra és verseny - futam három részre szakadt, ugyanis sokan feladták a versenyt a tönkrement autók és az eddig átélt feszültségek miatt.

Keresés