2009. október 13. kedd

okt. 13
21:32
Jégkorong, EBEL: a Volán parádés győzelmet aratott a listavezető ellen (She)
Az osztrák jégkorong bajnokság (EBEL) 13. fordulójában a hazai pályán játszó SAPA Fehérvár AV 19 remekül kezdett a listavezető Villach ellen. Egy harmad után már 2-0-ra vezetett, végül meglepetésre egy nagyon sima meccsen 5–1-re győzött.
okt. 13
22:06
Brazília a másik döntős, Costa Ricával játszanak a magyarok (Infostart)
Costa Rica juniorjaival találkozik a magyar válogatott a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságának pénteki bronzmérkőzésén, miután a keddi, kairói elődöntőben előbbi 1-0-ás vereséget szenvedett a brazil csapattól.
okt. 13
22:06
U20-as vb: a brazil válogatott lesz Ghána ellenfele a döntőben (She)
A brazil válogatott lesz a mieinket legyőző Ghána ellenfele az Egyiptomban zajló U20-as világbajnokság pénteki fináléjában, miután 1–0-ra megverte Costa Ricát. A magyar válogatott így a közép-amerikaiak ellen lép majd pályára a torna ugyancsak pénteki bronzmérkőzésén.
okt. 13
22:08
U20-as vb: Németh Krisztiánt legyengítette hétfői rosszulléte (She)
SOMOGYI ZSOLT JELENTI KAIRÓBÓLNémeth Krisztiánt már a szünetben le kellett cserélni az U20-as világbajnokság elődöntőjében, a Ghána-Magyarország (3–2) találkozón. A csatár a Nemzeti Sportnak elmondta, legyengítette tegnapi rosszulléte, és ez közrejátszott abban, hogy lecserélték.
okt. 13
22:24
Videó: nézze meg a brazilok Costa Rica elleni győztes gólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, Brazília 1–0-ra legyőzte Costa Ricát az U20-as vb elődöntőjében. Az alábbi videón megmutatjuk Alan Kardec döntőt érő találatát.
okt. 13
23:18
Futsal: elkészült az Európa-bajnokság teljes időbeosztása (She)
Korábban már közöltük a 2010 január 19. és 30. között Magyarországon megrendezendő futsal Európa-bajnokság menetrendjét, azóta pedig a pontos időrend is elkészült, amelyet az európai szövetség (UEFA) ma tett közzé honlapján. Az Eb a Magyarország–Azerbajdzsán mérkőzéssel indul majd.
okt. 13
23:36
U21-es Eb-selejtező: döntetlent játszottak az olaszok a bosnyákokkal (She)
Nem bírt egymással az olasz és a bosnyák korosztályos válogatott az U21-es labdarúgó Európa-bajnokság kedd esti selejtezőmérkőzésén. A magyar csoportban zajló találkozón az olaszok szereztek vezetést, de a vendégek egyenlíteni tudtak – tehát a mieink szempontjából ideális eredmény született.
okt. 13
23:38
Magyar válogatott: valószínűleg telt ház előtt játszunk Dániában (She)
Helsingörben, a vendéglátó dánok főhadiszállásán tartott sajtótájékoztatót Morten Olsen szövetségi kapitány, s egyebek között jelezte, hogy futballünnepre és természetesen győzelemre készülnek a mieink elleni szerda esti utolsó vb-selejtezőjükön, zsebükben már a dél-afrikai repülőjeggyel. Erwin Koeman ugyan az előzetes tervektől eltérően nem tartott sajtótájékoztatót, viszont – mint minden…

Keresés