2009. október 17. szombat

okt. 17
15:30
Magyaré lehet a vb gólja, szavazzon! (Metropol)
A FIFA úgy döntött, hogy szavazással dönti el, melyik legyen az U20-as labdarúgó-világbajnokság legszebb gólja.
okt. 17
15:32
Tenisz: Nadal is döntős Sanghajban, López feladta a mérkőzést (She)
A Sanghajban zajló, 5.25 millió dollár összdíjazású, kemény pályás ATP tenisztornán az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal is bejutott a fináléba, miután honfitársa, Feliciano López a második játszmában a mérkőzés feladására kényszerült.
okt. 17
15:33
1000 fokon égő fáklyát nyomott egy rendőr arcába a tomboló futballszurkoló (Behaviour)
Futballszurkolói csoportok betiltását kérte a szerb alkotmánybíróságtól egy ügyész arra hivatkozva, hogy azok tagjai súlyosan veszélyeztetik a közbiztonságot.
okt. 17
15:48
MLSZ: megpályázzuk a 2013-as U20-as vb rendezését (She)
A nagyszerűen sikerülő, bronzéremmel záruló U20-as labdarúgó-világbajnokság után a hazai szövetség azt tervezi, hogy megpályázza a 2013-as torna megrendezését.
okt. 17
15:50
Franciaország: Sibierski visszavonult, játékosügynökként folytatja (She)
Harmincöt éves korában bejelentette a visszavonulását Antoine Sibierski, aki korábban a Lille, a Nantes, a Manchester City és a Newcastle United csapatában is futballozott. A francia támadó középpályás utoljára a Norwich Cityben szerepelt, ahová a Wigan Athletic adta kölcsön.
okt. 17
15:51
Nadal mai ellenfele is feladta - mikor jön meg végre az ATP esze? (Behaviour)
Az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal lesz az orosz Nyikolaj Davigyenko ellenfele a 3,25 millió dollár összdíjazású sanghaji keménypályás férfi tenisztorna vasárnapi döntőjében, miután szombaton legyőzte honfitársát, Feliciano Lopezt.
okt. 17
16:06
Premier League: az Aston Villa otthon legyőzte az éllovas Chelsea-t (She)
A 9. forduló nyitó mérkőzésén az Aston Villa hazai pályán – némi meglepetésre – 2–1-re legyőzte az éllovas Chelsea-t. A találkozón Didier Drogba révén a vendégek szerezték meg a vezetést, ám Richard Dunne és James Collins találatával fordítani tudott a birminghami csapat.
okt. 17
16:24
Torna-vb: Berki Krisztián ezüstérmet szerzett Londonban (She)
Berki Krisztián ezüstérmet szerzett lólengésben a Londonban zajló torna-világbajnokság szerenkénti döntői során 16.075 pontos eredményével.
okt. 17
16:26
Finnország: a HJK Helsinki győzelmével ért véget a bajnokság (She)
A HJK Helsinki döntetlent játszott a finn labdarúgó-bajnokság utolsó, 26. fordulójában, s ezzel megszerezte története 23. bajnoki címét. A fővárosi klub 2003 után végzett ismét az első helyen hazája pontvadászatában.
okt. 17
16:27
Torna-vb - Berki Krisztián ezüstérmes! (Behaviour)
Berki Krisztián ezüstérmes lett a lólengés döntőjében a londoni torna-világbajnokságon, szombaton.
okt. 17
16:29
Vezetett, aztán elbukott a Chelsea (Behaviour)
A listavezető Chelsea meglepetésre kikapott az Aston Villa otthonában az angol labdarúgó Premier League 9. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
okt. 17
16:42
Berki Krisztián ezüstérmes lett (Infostart)
Berki Krisztián ezüstérmes lett a lólengés döntőjében a londoni torna-világbajnokságon.
okt. 17
16:42
Ökölvívás: összeverekedett Manny Pacquiao két segítője (She)
Összeverekedett egymással Manny Pacquiao edzőtáborában az erőnléti edző Alex Ariza és a bunyós egyik főtanácsadója, Michael Koncz.
okt. 17
16:44
Newcastle: Kádár számára fontos, hogy játsszon a felnőtt csapatban (She)
Az angol másodosztályban (Championship) szereplő Newcastle United fiatal magyar védője, Kádár Tamás a Chronicle-nek adott nyilatkozatában kiemelte, hogy bár szívesen játszott volna az U20-as világbajnokságon, fontos számára, hogy klubjában minél több mérkőzésen szerepeljen.
okt. 17
16:46
AS Roma: Totti kénytelen kihagyni a Milan elleni bajnokit (She)
Nem léphet pályára Francesco Totti, az AS Roma csapatkapitánya a vasárnapi, AC Milan elleni olasz bajnokin.
okt. 17
16:48
NB II, Keleti csoport: megyei rangadót vesztett a kis Loki (She)
Hajdúböszörményben szenvedett vereséget a DVSC-DEAC együttese a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 11. fordulójában.
okt. 17
17:00
Soproni Liga: Nikolics duplájával verte meg az Újpestet a Kaposvár (She)
A Soproni Liga 11. fordulójában a 14. Kaposvár a 3. helyen álló Újpestet fogadta. A hazaiak Nemanja Nikolics két góljával 2–0-ra megnyerték a találkozót.
okt. 17
17:00
Berki Krisztián vb-ezüstérmes lólengésben (Metropol)
Berki Krisztián ezüstérmes lett a lólengés döntőjében a londoni torna-világbajnokságon, szombaton. A szer négyszeres Európa-bajnokát a kínai Csang Hung-tao (Zhang Hongtao) előzte meg.
okt. 17
17:02
Férfi kézilabda BL: a Constanta megverte a Pick-Szegedet (She)
Hiába kezdte jól a mérkőzést a Szeged a Constanta ellen a Bajnokok Ligája A-csoportjának harmadik fordulójában, a román bajnok az első félidő hajrájától kezdve fölényben játszott, és izgalmas végjátékot követően 32–30-ra legyőzte a Picket.
okt. 17
17:18
Argentína: Roberto Carlos a San Lorenzóhoz kerülhet (She)
Januártól a San Lorenzóban folytathatja pályafutását Roberto Carlos, a világbajnok brazil labdarúgó.
okt. 17
17:20
Tenisz: Petra Kvitova meglepte Linzben Agnieszka Radwanskát (She)
A Linzben zajló, 220 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás WTA-tenisztornán a cseh Petra Kvitova meglepetésre sima mérkőzésen legyőzte a nálánál jóval esélyesebb, második helyen kiemelt lengyel Agnieszka Radwanskát.
okt. 17
17:21
Férfi kézilabda BL - Egy hajszálon múlt az újabb szegedi siker (Behaviour)
A Pick Szeged 32-30-ra kikapott a román Constanta otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 3. fordulójában, szombaton.
okt. 17
17:22
Formula-1: az eső majdnem elmosta a harmadik szabadedzést (She)
Az időjárás alaposan átírta a szokásos forgatókönyvet a Brazil Nagydíj harmadik, szombati szabadedzése előtt: a zuhogó eső miatt a gyakorlás több mint fél órás késéssel kezdődött, és összesen 18 percig tartott. A leggyorsabb kört Nico Rosberg autózta (1:23.182).
okt. 17
17:23
Berki: nagyon elégedett voltam a gyakorlatommal, de nem bánkódom a második hely miatt (Behaviour)
Berki Krisztián ezüstérmes lett a lólengés döntőjében a londoni torna-világbajnokságon, szombaton.
okt. 17
17:36
Bundesliga: Dárdaiék újabb vereséget szenvedtek (She)
Tovább tart a Hertha BSC mélyrepülése, Dárdai Pálék ezúttal a Nürnberg otthonában kaptak ki simán a német labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában.
okt. 17
17:36
Döntetlen a keleti rangadón (Metropol)
Kikapott Kaposváron az Újpest a labdarúgó Soproni Liga 11. fordulójának szombati játéknapján, a Honvéd pontot mentett Szombathelyen, míg a Diósgyőr Nyíregyházán ikszelt.A Paks 100. élvonalbeli mérkőzésén legyőzte a Kecskemétet. Összefoglaló!
okt. 17
17:38
NB II, Nyugati csoport: a Pécs szurkolói megtámadták saját csapatukat (She)
A Pécs szurkolói megtámadták a rendezőket és saját csapatukat a Kozármisleny ellen 2-1-re elveszített idegenbeli bajnokin.
okt. 17
17:40
Soproni Liga: Nyíregyháza-DVTK találkozó, élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 11. fordulójában a kelet-magyarországi rangadón, a 13. Nyíregyháza a sereghajtó Diósgyőrt fogadja. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 17
17:54
Tenisz: Wickmayernek köszönhetően Pennetta is hoppon maradt Linzben (She)
A Linzben zajló, 220 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás WTA-tenisztorna elődöntőjében a harmadik helyen kiemelt belga Yanina Wickmayer két játszmában legyőzte az első helyen rangsorolt olasz Flavia Pennettát.
okt. 17
17:54
Felemás siker a kézilabda BL-ben (Metropol)
A Pick Szeged 32-30-ra kikapott a román Constanta otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 3. fordulójában, szombaton. Meggyőző játékkal nyert 33-26-ra az MKB Veszprém a vendég lengyel Kielce ellen.
okt. 17
17:57
Bundesliga - Tovább tart Dárdaiék vesszőfutása (Behaviour)
Freiburgban nyert a Bayern München a német labdarúgó Bundesliga 9. fordulójában, a Hertha pedig újabb vereséget szenvedett.
okt. 17
18:12
Vb 2010: Queiroz szerint Ronaldo játszhat a pótselejtezőn (She)
Carlos Queiroz, a portugál válogatott szövetségi kapitánya elmondta, véleménye szerint Cristiano Ronaldo készen áll majd a játékra a pótselejtezőkön.
okt. 17
18:12
Nyert a Bayern, ismét kikapott a Hertha (Metropol)
Freiburgban nyert a Bayern München a német labdarúgó Bundesliga 9. fordulójában, a Hertha pedig újabb vereséget szenvedett.
okt. 17
18:14
Soproni Liga: Haladás-Honvéd és Paks-Kecskemét élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 11. fordulójának hat órakor kezdődő mérkőzésein a Haladás a Honvédot fogadja, a Kecskemét pedig a Paks vendége lesz. Kövesse velünk a találkozókat élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 17
18:15
A budapesten tartott konferencián megnevezték az év európai atlétáit (Behaviour)
Az Év atlétáinak tiszteletére rendezett szombat esti díjátadó gálával zárul az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) háromnapos konferenciája Budapesten, melynek fő célja az volt, hogy a jövőben még sikeresebb és vonzóbb legyen a sportág a fiatalok számára - mondta Hansjörg Wirz elnök a szombat délutáni sajtótájékoztatón.
okt. 17
18:16
Videó: az Aston Villától is kikapott a Chelsea (She)
A Wiganben lejátszott bajnoki után Birminghamben is kikapott a Chelsea együttese. Az Aston Villa ellen Drogba ugyan még vezetést szerzett, de a hazaiaknak sikerült fordítaniuk, így 2-1-re nyertek. Tekintse meg a találkozó góljait!
okt. 17
18:18
Premier League: hihetetlen góllal kapott ki a Pool, győzelmével első az MU (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 9. fordulójában Fülöp Márton együttese, a Sunderland ritkán látható góllal legyőzte a Liverpoolt. A magyar kapus a cserepadon ülte végig a találkozót. A Manchester United 2–1 megverte a Boltont, így átvette a vezetést a táblázaton.
okt. 17
18:20
Torna-vb: a férfiaknál román aranyérem született Londonban talajon (She)
A Londonban zajló torna-világbajnokságon a férfiaknál talajon a román Marian Dragulescu szerezte meg az aranyérmet, megelőzve az ezüstérmes kínai Zsou Kajt és a bronzérmes izraeli Alexander Shatilovot.
okt. 17
18:22
Serie A: Juventus-Fiorentina élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött az olasz bajnokság 8. fordulójának első mérkőzése, a Juventus–Fiorentina mérkőzés. A találkozót ön is figyelemmel követheti élő, szöveges közvetítésünkben!
okt. 17
18:24
Championship: Buzsáky Ákos tizenegyesből szerzett gólt (She)
Többek között Buzsáky Ákos góljának is köszönhetően a Queen’s Park Rangers magabiztos győzelmet aratott az angol labdarúgó másodosztály (Championship) 12. fordulójában.
okt. 17
18:26
Torna-vb: a nőknél ugrásban Kayla Williamsé lett Londonban az aranyérem (She)
A Londonban zajló torna-világbajnokságon a nőknél az amerikai Kayla Williams bizonyult a legjobbnak ugrásban, a második helyen a svájci Ariella Kaeslin, a harmadikon a francia Youna Dufournet végzett.
okt. 17
18:30
Atlétika: Idowut és Dominguezt díjazták a budapesti EAA-gálán (She)
Az Év atlétáinak tiszteletére rendezett szombat esti díjátadó gálával zárul az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) háromnapos konferenciája Budapesten, melynek fő célja az volt, hogy a jövőben még sikeresebb és vonzóbb legyen a sportág a fiatalok számára - mondta Hansjörg Wirz elnök a szombat délutáni sajtótájékoztatón.
okt. 17
18:32
Skócia: a Celtic otthon csak ikszelt, a Rangers idegenben nyert (She)
Hazai pályán csak gól nélküli döntetlenre volt képes a Celtic a Motherwellel szemben a skót labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában, a Rangers viszont Sasa Papac 83. percben lőtt góljával győzni tudott a St. Johnstone otthonában.
okt. 17
18:33
Nagy Péter Európa-bajnok! (Behaviour)
Nagy Péter Európa-bajnoki győzelmet szerzett szakításban a 23 éven aluli súlyemelők lengyelországi kontinensviadalán szombaton.
okt. 17
18:34
Férfi kosárlabda, NB I: kétpontos kecskeméti siker Pécsett (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának harmadik fordulójában a Kecskemét kétpontos győzelmet aratott Pécsett, a találkozó kétszeri hosszabbítás után dőlt el. A pécsiek két győzelem után első vereségüket szenvedték el, a kecskemétiek második sikerüket aratták.
okt. 17
18:35
F1: 14 perc után lefújták az edzést! (Behaviour)
Nico Rosberg, a Williams német pilótája érte el a legjobb időt a Forma-1-es Brazil Nagydíj harmadik, szombati szabadedzésén, amely az intenzív esőzés és egy baleset miatt csupán 14 percig tartott.
okt. 17
18:36
Videó: egy „lufin" megpattanó lövéssel kapott ki a Liverpool! (She)
Egészen elképesztő gólt kapott a Liverpool a Premier League 9. fordulójában! A Sunderland otthonába látogató „vörösök” az 5. percben egy lufin megpattanó Bent lövéssel kaptak ki végül 1-0-ra. Tekintse meg minden idők egyik legkomikusabb gólját!
okt. 17
18:38
Súlyemelés: Nagy Péter 11 éves sorozatot szakított meg (She)
Negyedik helyet szerzett a súlyemelő Nagy Péter a Lengyelországban zajló U23-as Európa-bajnokságon a +105 kg-os súlycsoportban. A magyar versenyző a szakítást megnyerte, ezzel 11 éves rossz sorozatot szakított meg.
okt. 17
18:48
Férfi kosárlabda NB I: a ZTE-nek nem okozott gondot a Sopron legyőzése (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának harmadik fordulójában Zalaegerszeg tizenkét ponttal bizonyult jobbnak a Sopron együttesénél. A ZTE harmadik összecsapását megnyerve továbbra is hibátlan mérleggel bír, a Sopron másodszor szenvedett vereséget.
okt. 17
18:48
Nagy Péter szakítása Európa-bajnoki aranyat ért (Metropol)
Nagy Péter Európa-bajnoki győzelmet szerzett szakításban a 23 éven aluli súlyemelők lengyelországi kontinensviadalán szombaton.

Keresés