2009. október 20. kedd

okt. 20
14:18
Bajnokok Ligája: Rudolf és Leandro is a Loki kezdőjében (She)
Herczeg András, a DVSC klubmenedzsere kijelölte kezdőcsapatát a Fiorentina elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre.
okt. 20
14:20
NSO Tv: Leandro azért passzolna is, Varga reméli, hogy rögtön kettőt rúgnak! (She)
A Nemzeti Sport október 18-án egyedülálló akciót indított. Lapunk 1 millió forintot ajánlott fel annak a debreceni játékosnak, aki a DVSC első gólját szerzi a Bajnokok Ligája főtábláján! Megkérdeztük az érintetteket és az utca emberét is az ügyben!
okt. 20
14:36
Felépültek a sérültek, legerősebb összeállításában kezd a Loki (Infostart)
Kijelölte a Debrecen kezdőcsapatát Herczeg András klubmenedzser a Fiorentina elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre. Leandro és Rudolf Gergely is vállalni tudja a játékot.
okt. 20
14:36
Férfi kézilabda, EHF-kupa: Tatran Presov-Dunaferr és Haukar-PLER (She)
Bécsben kisorsolták a férfi kézilabdázók EHF-kupájában a harmadik forduló párosítását, amelyben a Dunaferr és a PLER révén voltunk érintettek: előbbi csapatnak a legjobb 32 közé jutásért a szlovák Tatran Presov gárdájával kell megmérkőznie, utóbbira pedig egy hosszú, egzotikus utazás és az izlandi Haukar vár.
okt. 20
15:12
Aranylabda: Cristiano Ronaldo szerint Lionel Messi a favorit (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid középpályása szerint a Barcelona csillaga, Lionel Messi az Aranylabda idei legfőbb várományosa.
okt. 20
15:14
Barcelona: a Sport szerint Robinho már a télen a katalánokhoz igazol (She)
Egyre többet hallani arról, hogy Robinho, a Manchester City brazil támadója visszatér Spanyolországba, de nem a Real Madridhoz, hanem a bajnoki címvédő Barcelonához igazol – a katalán Sport napilap azt is tudni véli, hogy a válogatott játékos már a téli átigazolási szezonban érkezik.
okt. 20
15:30
Bajnokok Ligája: Kiss Zoltán szerint nincs veszítenivalója a Lokinak (She)
A Debrecen középpályása, Kiss Zoltán – aki kezdőként lép pályára ma este a Fiorentina elleni BL-mérkőzésen – úgy véli, a Lokinak nincs veszítenivalója az olasz együttes ellen.
okt. 20
15:32
Tenisz: kiesett a hetedik kiemelt Katerina Bondarenko Luxemburgban (She)
A luxemburgi női tenisztorna első fordulójában az olasz Roberta Vinci két rendkívül sima szettben legyőzte a hetedik helyen kiemelt ukrán Katerina Bondarenkót.
okt. 20
15:48
BL: az olasz fogadóirodák nyolcszoros pénzt fizetnek a Loki sikerére (She)
A firenzei klub a honlapján összegyűjtötte a legnevesebb olasz fogadóirodák ajánlatait a ma esti, Debrecen elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre. A papírforma nem a Loki sikerét ígéri: átlagban nyolcszoros pénzt fizetnek a hazai győzelemre.
okt. 20
15:50
Tenisz: a második kiemelt Hanescu az első fordulóban búcsúzott Moszkvában (She)
A moszkvai férfi tenisztorna első fordulójában kiesett a második helyen kiemelt román Victor Hanescu, miután döntő szettben vereséget szenvedett az amerikai Wayne Odesniktől.
okt. 20
15:52
Labdarúgás: Eriksson nem lesz svéd szövetségi kapitány (She)
Nem lesz a svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Sven-Göran Eriksson, az angol negyedosztályú Notts County sportigazgatója, akit a távozó Lars Lägerback lehetséges utódaként emlegettek.
okt. 20
15:54
U19-es Eb-selejtező: a mieink pénteken kezdenek a hazai rendezésű tornán (She)
Néhány nappal azután, hogy Tatán és Telkiben befejeződtek a női U17-es Eb-selejtezők 3. csoportjának küzdelmei, hazánk újabb kvalifikációs tornának ad otthont: október 23. és 28. között Nyíregyházán és Tiszaújvárosban rendezik meg a férfi U19-es Európa-bajnoki selejtezősorozat 9. csoportjának meccseit.
okt. 20
15:56
Bajnokok Ligája: több Fiorentina-szurkoló érkezett a vártnál (She)
Az előzetes adatokkal ellentétben nem csak 500, hanem több mint 800 Fiorentina-szurkoló érkezett Budapestre, az esti, DVSC elleni Bajnokok Ligája-találkozóra. Erről az olasz csapat hivatalos honlapja számolt be.
okt. 20
15:58
Svéd válogatott: Sven-Göran Eriksson nem lesz szövetségi kapitány (She)
Nem lesz a svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Sven-Göran Eriksson, az angol negyedosztályú Notts County sportigazgatója, akit a távozó Lars Lagerbäck lehetséges utódaként emlegettek.
okt. 20
16:06
Button maradni szeretne a Brawn istállónál (Behaviour)
A vasárnapi Brazil Nagydíjon pályafutása során először Forma-1-es világbajnoki címet szerzett brit Jenson Button maradni szeretne a Brawn istállónál, ezért meg kívánja hosszabbítani az év végén lejáró szerződését.
okt. 20
16:24
BL: a sérült Ronaldóék mellett Guti sem került be a Real keretébe (She)
Manuel Pellegrini, a Real Madrid vezetőedzője nem nevezte a Milan elleni, holnapi Bajnokok Ligája-mérkőzésre Gutit, aki ugyan ma már együtt edzett csapatával, de még nem épült fel teljesen a sérüléséből.
okt. 20
16:26
Tenisz: Szávay szoros meccsen esett ki párosban Moszkvában (She)
Szávay Ágnes kiesett párosban a cseh Lucie Safárová oldalán a Moszkvában zajló WTA-tenisztorna első fordulójában.
okt. 20
16:42
Súlyemelés: nem ismerték el a tíz kínai világcsúcsot (She)
Nem ismerték el azt a tíz világcsúcsot, amelyet a kínai súlyemelők értek el hazájuk bajnokságán Csinanban.
okt. 20
16:44
Torna: autóbalesetben elhunyt a 22 éves orosz tehetség (She)
Huszonkét éves korában elhunyt az oroszok tehetséges tornásza, Jurij Rjazanov.
okt. 20
16:46
Labdarúgó MK: a Szolnok három góllal megverte a Honvédot (She)
Az NB II Keleti csoportjában szereplő Szolnoki MÁV 4–1-re megverte hazai pályán az élvonalbeli Budapest Honvédot a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
okt. 20
17:18
Bajnokok Ligája: megérkeztek a Fiorentina-szurkolók - hangulatjelentés (She)
Ugyan a DVSC–Fiorentina Bajnokok Ligája mérkőzés csak 20.45 órakor kezdődik, az olasz együttes szurkolóinak egy kisebb csoportja már megérkezett a Puskás Ferenc Stadionhoz.
okt. 20
17:36
A FIFA megalapította a Puskás Ferenc-díjat (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség megalapította a Puskás Ferenc-díjat, amelyet minden évben a legszebb gólt szerző játékos kap - ezt Joseph Blatter, a szervezet elnöke kedden jelentette be Felcsúton.
okt. 20
17:36
Labdarúgás: Michal Bílek lett a csehek új szövetségi kapitánya (She)
Michal Bílek lett a cseh labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya. A kedden kinevezett szakember Ivan Haseket váltja a kispadon, aki a múlt héten mondott le, mivel az együttes nem jutott ki a jövő évi világbajnokságra.
okt. 20
17:36
A FIFA megalapította a Puskás Ferenc-díjat (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség megalapította a Puskás Ferenc-díjat, amelyet minden évben a legszebb gólt szerző játékos kap. Ezt Joseph Blatter, a szervezet elnöke kedden jelentette be Felcsúton.
okt. 20
17:38
Soproni Liga: mégsem zárt kapuk mögött rendezik az Újpest-MTK mérkőzést (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint az Újpest FC–MTK bajnoki mérkőzést mégsem kell zárt kapuk mögött rendezni – adta hírül az ujpestfc.hu.
okt. 20
17:54
Puskás-díj: Blatter személyesen gratulált Présingernek és Szabónak (She)
Joseph Blatter, a FIFA elnöke a Puskás-díj megalapításának sajtótájékoztatóján személyesen gratulált az U20-as válogatottal világbajnoki bronzérmet szerző Présinger Ádámnak és Szabó Jánosnak.
okt. 20
17:54
Szávay párosban gyorsan búcsúzott (Metropol)
Szávay Ágnes oldalán Lucie Safarovával döntő rövidítésben kiesett kedden a moszkvai tenisztorna női párosversenyének első fordulójában.
okt. 20
18:12
Kosárlabda: Rátgéber Lászlóék nyerték a női Szuperkupát (She)
Az európai női kosárlabda Szuperkupa-mérkőzésen Rátgéber László együttese, az Euroliga-győztes orosz Szpartak Moszkva kiütötte az Európa-kupa bajnokát, a török Galatasarayt.
okt. 20
18:12
Mégis lesznek nézők a Megyeri úton (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága kedden úgy határozott, hogy szurkolók előtt rendezhetik meg a szombati Újpest FC-MTK Budapest NB I-es mérkőzést.
okt. 20
18:14
Anglia: megbüntethetik a Gera Zoltán átigazolását intéző ügynököt (She)
Ismét büntetést róhatnak ki Sam Stapletonra, aki Gera Zoltán átigazolását intézte 2008-ban. A hivatásos játékosügynök a Fulham megbízásából dolgozott tavaly nyáron Gera ügyében, ám előtte részt vett a magyar futballista és akkori klubja, a West Bromwich Albion szerződéshosszabbításról szóló tárgyalásain is, ezzel pedig megsértette az angol Labdarúgó-szövetség (FA) szabályait.
okt. 20
18:16
Bajnokok Ligája: seregnyi rendőr és zászlóárusok - hangulatjelentés (She)
Három órával a Debrecen–Fiorentina BL-mérkőzés előtt a Puskás-stadion környékén a fokozott rendőri készültség, néhány olasz drukker, a zászlóárusok és a jegyüzérek jelzik a találkozó közeledtét.
okt. 20
18:30
Világjátékok: parlamenti fogadás a magyar résztvevők tiszteletére (She)
Az Országházban köszöntötték a júliusi tajvani világjátékokon eredményesen szereplő sportolókat. Mandur László, az Országgyűlés alelnöke és Jauernik István, az Önkormányzati Minisztérium államtitkára fogadta azokat a versenyzőket, akik dobogóra álltak vagy pontszerzőként végeztek az olimpián kívüli sportágak világversenyén.
okt. 20
18:30
Nő is lehet a legszebb gól szerzője (Metropol)
Puskás Ferenc-díjat alapított a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség. A hazánkban tartozkodó Joseph Blatter bejelentette, hogy az elismerést mindig a legszebb gólt szerző játékos veheti át a szervezet éves, zürichi gáláján.
okt. 20
18:48
Mégsem lesz zártkapus az Újpest-MTK bajnoki (Infostart)
A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága úgy határozott, hogy szurkolók előtt rendezhetik meg a szombati Újpest FC-MTK Budapest NB I-es mérkőzést.
okt. 20
18:48
Férfi kézilabda: Sterbik az Eb-n a spanyol válogatott kapuját védi (She)
A Balkan-Handball internetes újságnak adott interjújában Sterbik Árpád (29 éves) megerősítette, amit a Marca című spanyol szaklap is megírt kedden: ott lesz a januári ausztriai Eb-n, és a már a londoni olimpiára erősítő spanyol válogatott kapuját védi.
okt. 20
19:06
Bajnokok Ligája: az olasz szurkolók nem ismerik a Lokit - hangulatjelentés (She)
A Fiorentina szurkolói is megérkeztek a Puskás Ferenc Stadionhoz a Loki elleni Bajnokok Ligája- találkozóra. Az olasz drukkerek nagy része szinte semmit sem tud a magyar együttesről.
okt. 20
19:08
Tenisz: Clijsters könnyedén nyert a luxemburgi torna első fordulójában (She)
A Luxemburgban zajló női tenisztorna első fordulójában a második helyen kiemelt belga Kim Clijsters két sima szettben legyőzte az amerikai Meghann Shaughnessyt, így továbbjutott.
okt. 20
19:24
BL: az ország különböző pontjairól érkeznek a drukkerek - hangulatjelentés (She)
Az ország különböző pontjairól, többek között Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből is érkeztek szurkolók a Fiorentina elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre.
okt. 20
19:26
MLSZ-határozatok: nem lesz zárt kapus az Újpest-MTK találkozó (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága kedden úgy határozott, hogy szurkolók előtt rendezhetik meg a szombati Újpest FC–MTK Budapest NB I-es mérkőzést.
okt. 20
19:42
Tenisz: Jankovics döntő szettben harcolta ki a továbbjutást Moszkvában (She)
A Moszkvában zajló női tenisztorna első fordulójában a második helyen kiemelt szerb Jelena Jankovics három szettben legyőzte a kazah Jaroszlava Svedovát, így továbbjutott.
okt. 20
19:44
Labdarúgó MK: háromgólos újpesti siker született Kecskeméten (She)
Az Újpest óriási lépést tett a továbbjutás felé a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, ugyanis az első mérkőzésen 5–2-re győzött a Kecskemét otthonában.
okt. 20
19:46
Bécs-Pozsony-Budapest: Janicki nyerte meg a második szakaszt is (She)
Akárcsak a nyitó napon, a férfiaknál kedden is a címvédő lengyel Jaroslaw Janicki volt a leggyorsabb, Zabari János pedig a második lett a 20. Bécs–Pozsony–Budapest szupermaratoni futóverseny második szakaszán.
okt. 20
19:48
Tenisz: Clément legyőzte az ötödik kiemelt Becket Stockholmban (She)
A stockholmi férfi tenisztorna első fordulójában a francia Arnaud Clément két sima szettben legyőzte az ötödik helyen kiemelt német Andreas Becket.
okt. 20
19:50
Tenisz: már nem Mats Wilander a svéd DK-válogatott kapitánya (She)
Lemondott a posztjáról kedden Mats Wilander, a svéd férfi teniszválogatott kapitánya.
okt. 20
20:00
Labdarúgó MK: a Zalaegerszeg idegenben verte meg a Haladást (She)
A Zalaegerszeg Szombathelyen verte meg 2–0-ra a Haladást a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén kedden késő délután.
okt. 20
20:18
Bajnokok Ligája: Jovetics és Montolivo csak csere a Fiorentinában (She)
Sztevan Jovetics és Riccardo Montolivo sincs benne a Debrecen ellen pályára lépő Fiorentina kezdőcsapatában a Bajnokok Ligája E-csoportjának 3. fordulójában.
okt. 20
20:20
Bajnokok Ligája: a DVSC akár győzhet is - Pajkos János (She)
A DVSC korábbi vezetőedzője, Pajkos János szerint a DVSC-nek az eddigi BL-meccsei közül a Firoentina ellen van a legnagyobb esélye a pontszerzésre. A szakember úgy véli, az olasz csapatból Alberto Gilardinóra kell a leginkább figyelni.
okt. 20
20:54
Bajnokok Ligája: DVSC-Fiorentina mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A Puskás Ferenc Stadionban elkezdődött a Debrecen labdarúgócsapatának harmadik BL-csoportmérkőzése.
okt. 20
20:54
Góóól!!!! Vezet a Debrecen! (Behaviour)
A második percben megszerzi a vezetést a Debrecen a Fiorentina ellen!
okt. 20
20:56
Tenisz: Marosiék párosban már az első körben kiestek Luxembourgban (She)
Marosi Katalin – oldalán Juliana Fedakkal – döntő rövidítésben veszített kedden a 220 ezer dollár összdíjazású luxembourgi fedett pályás női tenisztorna párosversenyének első fordulójában.

Keresés