2009. október 24. szombat

okt. 24
15:12
Soproni Liga: Újpest-MTK találkozó, élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 12. fordulójában a harmadik helyen álló Újpest, a hatodik MTK-t fogadja. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 24
15:30
Tenisz: Govorcova is könnyedén jutott döntőbe Moszkvában (She)
Francesca Schiavonéhoz hasonlóan a fehérorosz Olga Govorcova is sima győzelemmel jutott be a moszkvai tenisztorna női egyesének döntőjébe, miután a döntőben 6:2, 6:1-re nyert Alisza Klejbanova ellen.
okt. 24
15:48
Videó: Szabics „gólpassza” Torghellének az Ahlen otthonában (She)
Mint már beszámoltunk róla, Torghelle Sándor és Szabics Imre csapata, az Augsburg 3–1-re győzött az Ahlen otthonában a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában. A találkozó 83. percében Szabics lövése után Torghelle fejelt az Ahlen kapujába. Nézze meg a találatot videón!
okt. 24
15:50
Ligue 1: az eredeti időpontban, vasárnap rendezik a Marseille-PSG-t (She)
A Francia Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint az eredeti időpontban rendezik a Marseille-Paris Saint-Germain rangadót a Ligue 1 10. fordulójában.
okt. 24
16:06
Premier League: a Villa csak egy pontot szerzett a Wolves otthonában (She)
Nem bírt egymással a Wolverhampton és az Aston Villa a Premier League 10. fordulójának nyitó mérkőzésén. A két csapat 1–1-es döntetlent játszott egymással.
okt. 24
16:24
MotoGP: Talmácsinak ismét az elektronikával volt problémája (She)
Mint arról már korábban beszámoltunk, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíjának időmérő edzésén a királykategóriában Talmácsi Gábor a 17. helyen végzett. A magyar motorosnak elmondása szerint ismét az elektronikájával volt gondja, de reményei szerint reggelre megtalálják a megfelelő beállításokat.
okt. 24
16:26
Videó: nézze meg Magasföldi Honvédnak lőtt kapásgólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Soproni Liga 12. fordulójának nyitó mérkőzésén a Zalaegerszeg 1–0-ra győzött a Budapest Honvéd ellen a Bozsik Stadionban. Most megmutatjuk Magasföldi József látványos, győzelmet érő találatát!
okt. 24
16:28
Bundesliga 2: a kiesőjelölt megverte Király Gáborékat (She)
Meglepetésre vereséget szenvedett a Király Gáborral felálló 1860 München a német labdarúgó-bajnokság másodosztályának 10. fordulójában.
okt. 24
16:42
Alpesi sí: a 2007-es összetett világkupagyőztes nem indul az olimpián (She)
Szinte biztosan kijelenthető, hogy Nicole Hosp nem vehet részt a 2010-es vancouveri téli olimpián. A 2007-es összetett világkupagyőztes osztrák síző az ausztriai Söldenben bukott nagyot, és térdszalagszakadást szenvedett.
okt. 24
16:44
Tenisz: Söderling nem állt ki a stockholmi elődöntőre Bagdatisz ellen (She)
Robin Söderling könyöksérülés miatt nem állt ki a Markosz Bagdatisz elleni elődöntőre a Stockholmban zajló férfi tenisztornán, így a ciprusi versenyző játék nélkül jutott be a fináléba, ahol a belga Olivier Rochus lesz az ellenfele.
okt. 24
16:46
Labdarúgó NB II: ötöt rúgott a kis MTK-nak a Vecsés (She)
Hazai pályán verte meg a Vecsés az MTK második csapatát a labdarúgó NB II 12. fordulójában.
okt. 24
17:00
Műkorcsolya: a három év után visszatérő Pljusenko nyert Moszkvában (She)
A szabadprogramban nyújtott nagyszerű teljesítményének köszönhetően a három éves kihagyás után visszatérő Jevgenyij Pljusenko nyerte meg a moszkai grand prix-t.
okt. 24
17:02
Sakk: tornagyőzelmet ért a Polgár Judit elleni nyertes parti (She)
Sergei Tiviakov nem mindennapi körülmények között nyerte meg a hoogeveeni szupertornát. A holland nagymester csupán egyszer győzött, de ez is elégnek bizonyult a végső sikerhez, hiszen a viadal 12 játszmája közül egyedül ez végződött döntéssel. A szenvedő fél Polgár Judit volt, aki így a negyedik lett.
okt. 24
17:04
Roma: Ranieri szerint Menez egyszer olyan jó lehet, mint Totti (She)
Bár sokan támadják Jérémy Menezt, Claudio Ranieri nagyon elégedett a francia támadó teljesítményével.
okt. 24
17:18
Újpesti győzelem a 200. derbin (Infostart)
Az Újpest fordulatos meccsen 3-2-re nyert az MTK ellen a labdarúgó NB I 12. fordulójában. Ez volt a két csapat 200. összecsapása.
okt. 24
17:18
Soproni Liga: hátrányból fordítva győzött az Újpest az MTK ellen (She)
A Soproni Liga 12. fordulójában a harmadik helyen álló Újpest a hatodik MTK-t fogadta. A fordulatos meccsen végül az Újpest szerezte meg a győzelmet.
okt. 24
17:18
Szünet után fordított az Újpest (Metropol)
Az Újpest hazai környezetben 3-2-re győzött az MTK ellen a labdarúgó Soproni Liga 12. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén. Szombathelyen nyert a Vasas, a hajrában mentette döntetlenre a meccset a Győr, nem esett gól Diósgyőrben, szünet után tarolt a Pápa, két góllal kapott ki Kecskeméten a Fradi. Körkép a Soproni Ligáról.
okt. 24
17:18
Újpesti-siker a 200. MTK elleni derbin (Behaviour)
Az Újpest hazai környezetben 3-2-re győzött az MTK ellen a labdarúgó Soproni Liga 12. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén. Ez volt a két csapat történetének 200. összecsapása.
okt. 24
17:20
Soproni Liga: négy mérkőzés élőben, itt az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 12. fordulójában a 17 órakor kezdődő mérkőzéseken a Haladás a Vasast, a Pápa a Nyíregyházát, a Diósgyőr a Paksot, a Győr pedig a Kaposvárt fogadja. Kövesse élőben a találkozókat élő, szöveges tudósításunkban!
okt. 24
17:20
Stockholmi tenisztorna - lassan nem marad egészséges teniszező a férfiaknál... (Behaviour)
Könyöksérülése miatt nem állt ki szombaton a Markosz Bagdatisz elleni elődöntőre a hazai közönség előtt szereplő Robin Söderling, a 600 ezer euró összdíjazású, fedettpályás stockholmi férfi tenisztornán.
okt. 24
17:36
Bundesliga: hátrányból fordítva nyert a Bayern München (She)
Bár hátrányban volt, mégis nyert a Bayern München a Frankfurt ellen a német labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában.
okt. 24
17:36
Pljuscsenko varázslatos visszatérése (Behaviour)
A három év szünet után visszatérő orosz Jevgenyij Pljuscsenjko nagy fölénnyel győzött első versenyén, a moszkvai műkorcsolya Grand Prix-n.
okt. 24
17:38
Serie B: egyik magyar sem lépett pályára, csapataik győztek (She)
Egyik magyar játékos sem lépett pályára a Serie B 11. fordulójában. Az Albinoleffét többek között Andrea Caracciolo klasszikus mesterhármasával 4–1-re megverő Bresciában Varga Roland és Vass Ádám, a Cittadella ellen 1–0-ra nyerő Sassuolóban Filkor Attila ült végig a kispadon.
okt. 24
17:54
Soproni Liga: Kecskemét-Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
A Soproni Liga 12. fordulójában a héten edzőváltáson átesett Kecskemét a Ferencvárost fogadja. Kövesse velünk a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 24
17:54
Bundesliga - inogott Van Gaal alatt a kispad (Behaviour)
A Lőw Zsolttal felálló Mainz magabiztosan, három góllal nyert a Freiburg ellen a német labdarúgó-bajnokság 10. fordulójának szombati mérkőzésén.
okt. 24
17:56
Euroliga: újabb győzelmével továbbjutott a Honvéd (She)
A szerbiai Vojvodinát is legyőzte a Honvéd a férfi vízilabda Euroliga 2. selejtezőkörében, Athénban. A magyar bajnoki bronzérmes szombaton 8–6-ra nyert, így két győzelemmel áll, hiszen pénteken 6–5-re legyűrte a görög házigazda Vuliagmeni együttesét.
okt. 24
17:56
Euroliga - Olimpiai bajnoka röpítette tovább a Honvédot (Behaviour)
A szerb Vojvodinát is legyőzte a Honvéd a férfi vízilabda Euroliga 2. selejtezőkörében, Athénban, szombaton 8-6-ra azt követően, hogy pénteki bemutatkozásakor a magyar bajnoki bronzérmes 6-5-re legyűrte a görög házigazda Vuliagmeni együttesét.
okt. 24
18:12
Férfi kosárlabda NB I: simán győzött a Falco az Albacomp ellen (She)
A hazai pályán játszó Falco 98–76-os győzelmet aratott az Albacomp ellen a férfi kosárlabda NB I 4. fordulójának szombati játéknapján. A szombathelyiek az első három negyedet megnyerték, és megnyugtató előnyre tettek szert, így az Albacomp az utolsó játékrészben csak kozmetikázni tudott az eredményen.
okt. 24
18:14
Championship: Kádár először volt kezdő, a többi magyar nem játszott (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában Fabricio Coloccini és Danny Simpson sérülése miatt Kádár Tamás (a szezon során először) a Newcastle kezdőcsapatában kapott helyet a Doncaster ellen. A hazai pályán szereplő „szarkák” az első félidőben ugyan hátrányba kerültek, ám a második játékrész közepén egyenlítettek, majd a 90. percben – már tíz emberrel – Kevin Nolan góljával a…
okt. 24
18:30
Premier League: a Stoke City a Tottenham otthonában nyert (She)
Idegenben, a Tottenham otthonában aratott 1–0-s győzelmet a Stoke City a Premier League 10. fordulójában. Fülöp Márton nélkül kapott ki a Sunderland, míg a Halmosi Pétert mellőző Hull City 0–0-s döntetlent játszott a Portsmouth-szal.
okt. 24
18:32
Skócia: otthon vesztett pontokat a Rangers, Balogh nem kapott gólt (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Rangers hazai pályán csak 1–1-re volt képes a Hibernian ellen, míg a Hearts – Balogh Jánossal a kapujában – gól nélküli döntetlent játszott.
okt. 24
18:34
Argentína: a vezetők szerint 95 százalék Matthäus szerződtetése (She)
A jelek szerint valóban Lothar Matthäus lesz az argentin labdarúgó-bajnokságban szereplő Racing Club vezetőedzője.
okt. 24
18:36
Junior cselgáncs vb: Joó Abigél bronzérmet szerzett (She)
A 70 kg-os Joó Abigél bronzérmet nyert a párizsi junior cselgáncs-világbajnokság szombati versenynapján.
okt. 24
18:48
Női kézilabda NB I: tizenöt góllal győzött a Debrecen (She)
Biztos győzelmet aratott a DVSC-Aquatikum együttese a női kézilabda NB I 7. fordulójában.
okt. 24
19:06
Bundesliga: a stuttgarti vezetők szerint nincs edzőkérdés (She)
Bár a VfB Stuttgart vereséget szenvedett Hannoverben a német labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában, Markus Babbel mégis marad a csapat edzője.
okt. 24
19:06
Jövőre Amszterdamból rajtol a Giro d'Italia (Behaviour)
Jövőre május 8-án Amszterdamból rajtol a Giro d'Italia profi kerékpáros országúti körverseny.
okt. 24
19:08
Tenisz: Tipszarevics és Juzsnij vívja a döntőt Moszkvában (She)
Az orosz Mihail Juzsnij és a szerb Jarko Tipszarevics került be a döntőbe a Moszkvában zajló férfi tenisztornán.
okt. 24
19:08
Lombard FC Pápa - 45 perc alatt egy "laza" ötös (Behaviour)
A szünetben még egygólos hátrányban álló Pápa remek második félidei teljesítményével kiütéses, 5-1-es győzelmet aratott a vendég Nyíregyháza ellen a labdarúgó Soproni Liga 12. fordulójában, szombaton.Lombard FC Pápa-Nyíregyháza Spartacus 5-1 (0-1)
okt. 24
19:10
Férfi kézilabda NB I: edzőváltás után nyert a Pick-Szeged (She)
A héten edzőváltáson áteső Pick-Szeged 33–27-re verte meg a Csurgó együttesét a férfi kézilabda NB I-ben.
okt. 24
19:12
Női kosárlabda NB I: biztosan győzött a Pécs Zalaegerszegen (She)
A női kosárlabda NB I 5. fordulójának szombati játéknapján a Mizo Pécs 84–69-re legyőzte a ZTE NKK-t.
okt. 24
19:14
Soproni Liga: hátrányból fordítva ütötte ki a Nyíregyházát a Pápa (She)
A Soproni Liga 12. fordulójában a Lombard Pápa hazai pályán 1–0-s hátrányból fordítva 5–1-re legyőzte a Nyíregyháza Spartacust. A találkozó mind a hat gólja fejesből született, a hazaiaknál Bárányos Zsolt, Alex – kétszer –, Bali és Gyömbér, a vendégek részéről Andorka Péter volt eredményes.
okt. 24
19:16
Soproni Liga: emberhátrányban szerzett pontot a Paks Diósgyőrben (She)
A Soproni Liga 12. fordulójában a sereghajtó Diósgyőr hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a mérkőzés nagy részében emberhátrányban futballozó Pakssal. A találkozó 41. percében a paksi Vári Barnabást állították ki, a 89. percben pedig a diósgyőri Horváth Gábort. Mindkettőjüket reklamálás miatt küldte le a pályáról Németh Ádám játékvezető.
okt. 24
19:18
Soproni Liga: az utolsó percekben egyenlített a Győr a Kaposvár ellen (She)
A Soproni Liga 12. fordulójában a második helyen álló Győr a tizedik Kaposvárt fogadta. Sokáig úgy tűnt, hogy a vendégek meglepetésre győznek, de a hazaiak végül az utolsó percekben kiegyenlítettek.
okt. 24
19:20
Soproni Liga: a Vasas 1-0-ra nyert a Haladás ellen Szombathelyen (She)
Hiába támadott többet a Haladás a Soproni Liga 12. fordulójában a Vasas ellen, az angyalföldiek nyerték meg az „egygólos” mérkőzést Szombathelyen. A 80. percben Kovács Gábor fejese döntött a vendégek javára, akik így tovább erősítették középmezőnybeli pozíciójukat.
okt. 24
19:22
Labdarúgó NB II: győzelemmel engesztelte ki szurkolóit a Pécs (She)
A Kozármisleny ellen elveszített múlt heti megyei rangadó után a Pécs győzött a labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 12. fordulójában.
okt. 24
19:24
Brit-rali - Loeb növelte előnyét, de még nem dőlt el semmi (Behaviour)
Az utóbbi öt évben vb-győztes francia Sébastien Loeb szombaton tovább növelte előnyt a pontversenyben éllovas Mikko Hirvonen előtt a Brit-ralin, a világbajnokság utolsó futamán.
okt. 24
19:42
Soproni Liga: a Fradi vereséget szenvedett Kecskeméten (She)
A KTE-Ereco – elsősorban Francis Litsingi duplájának köszönhetően – 3–1-re legyőzte a Ferencvárost a Soproni Liga 12. fordulójában.
okt. 24
19:42
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Behaviour)
A labdarúgó Soproni Liga 12. fordulójának szombati eredményei és a tabella:Újpest FC-MTK Budapest 3-2, Szombathelyi Haladás-Vasas 0-1, Lombard FC Pápa-Nyíregyháza Spartacus 5-1, Diósgyőri VTK-Paksi FC 0-0, Győri ETO FC-Kaposvári Rákóczi 1-1, Kecskeméti TE-ERECO - Ferencváros 3-1
okt. 24
19:44
Brit-rali: Sébastien Loeb a 2. nap után tovább növelte előnyét (She)
Sébastien Loeb tovább növelte előnyét a Brit-ralin, így közelít hatodik világbajnoki aranyához.
okt. 24
20:00
Premjer-liga: a Szpartak Moszkva a tabella élére ugrott (She)
Idegenben verte meg három góllal a matematikailag is kiesett Himkit, így élre ugrott az orosz labdarúgó-bajnokságban a Szpartak Moszkva.

Keresés