2009. október 4. vasárnap

okt. 4
19:30
Rajczi Péter a Fradi veszte (Blikk)
BUDAPEST - Joggal ünnepelte az újpesti közönség Rajczi Pétert (28), mivel az ő fejes góljával nyertek 2-1-re lilák a Ferencváros ellen a labdarúgó-NB I csúcsrangadóján a 10. fordulóban.
okt. 4
19:30
Nem fogadhatnak az olimpiára a sportolók (Behaviour)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság nem engedélyezi olimpikonoknak és más akkreditált személyeknek, hogy fogadásokat kössenek az ötkarikás eseményekre.
okt. 4
19:32
Olimpia: a NOB tiltja az olimpikonok ötkarikás fogadásait (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság nem engedélyezi olimpikonoknak és más akkreditált személyeknek, hogy fogadásokat kössenek az ötkarikás eseményekre.
okt. 4
19:32
Halálos focibalhé Boszniában (Behaviour)
Egy fiatal meghalt, huszonketten - köztük tizenkét rendőr - megsérült a Siroki Brijeg-Szarajevo bosnyák bajnoki labdarúgó-mérkőzés előtt kitört utcai összecsapásban.
okt. 4
19:34
Belgium: rangadót vesztettek Juhászék, vezet a Bruges (She)
Látványos meccset, hat gólt és hazai győzelmet hozott a belga labdarúgó-élvonalban az FC Bruges és az Anderlecht rangadója.
okt. 4
19:36
Soproni Liga: pontot szerzett Kecskeméten a Nyíregyháza (She)
A labdarúgó Soproni Liga 10. fordulójának zárómérkőzésén 2–2-es döntetlent játszott egymással a Kecskemét és a Nyíregyháza. A hazaiak a nyírségi Andorka Péter gólja után Montvai Tibor és Csordás Csaba révén megfordították a mérkőzést, a végeredményt Pákolicz Dávid állította be.
okt. 4
19:38
Vívó-vb: orosz győzelem női tőrben és férfi párbajtőrben (She)
Női tőrben az orosz Ajda Sanajeva, férfi párbajtőrben pedig honfitársa, Anton Avgyejev nyerte az aranyérmet vasárnap, az antalyai vívó-világbajnokságon.
okt. 4
19:48
Bundesliga: elképesztő gólok után újabb Hertha-kudarc (She)
A Hamburger SV elképesztő gólokkal verte meg 3–1-re a Dárdai Pállal felálló Herthát a Bundesliga 8. fordulójában. A berliniek folytatják mélyrepülésüket, hiába az új edző, Friedhelm Funkel. A HSV beérte a Leverkusent a tabella élén.
okt. 4
19:48
A Chelsea legyőzte a Liverpoolt (Metropol)
A Debrecen Bajnokok Ligája-főtáblás ellenfele, a Liverpool 2-0-ra kikapott az élre ugró Chelsea otthonában az angol labdarúgó Premier League 8.fordulójának vasárnapi játéknapján.
okt. 4
19:50
Ismét remekeltek a magyarok a Tornász GP-n (Metropol)
Remekeltek a magyarok a szombathelyi I. Magyar Tornász GP szerenkénti fináléiban. Szalonati István egy arany- és egy bronzérmet nyert, Hetrovics Marcell korláton győzött, Hídvégi Vid ugyanitt harmadik lett.
okt. 4
20:06
Női kosárlabda NB I: ezúttal 78 ponttal nyert a Pécs (She)
Az első fordulóban aratott 141-67-es sikere után ezúttal 121-43-ra győzött a MiZo Pécs 2010 a női kosárlabda élvonalban, a verés „szenvedő alanya" a BEAC volt.
okt. 4
20:06
Bonhomme a Red Bull Air Race világbajnoka (Metropol)
Szoros verseny után Paul Bonhomme nyerte a 2009-es Red Bull Air Race világbajnokságot. A tavalyi világbajnok Hannes Arch a második helyen végzett. A bajnokság harmadik helyezettje a sorozatújonc ausztrál Matt Hall.
okt. 4
20:24
Ligue 1: idegenben győzött a Lille és a Lorient is (She)
Idegenbeli győzelemmel abszolválta a Ligue 1 8. fordulóját a Lille és a Lorient labdarúgócsapata.
okt. 4
20:26
NB II, Keleti csoport: 3-1-re nyert a DVSC-DEAC a REAC otthonában (She)
A DVSC-DEAC 3–1-re nyert a REAC otthonában, így a „kis Loki” továbbra is vezeti a labdarúgó NB II Keleti csoportját. A debreceniek már az első negyedórában kétgólos előnyre tettek szert Szűcs István és Vinicius góljával, majd a második félidőben hazai oldalon Kapcsos Vince, míg a vendégeknél Rezes László talált be.
okt. 4
20:42
Női kézilabda: megszenvedett a győzelemért a DVSC Siófokon (She)
Negyvenöt percen át remekül tartotta magát, ám a hajrára elfáradt a Siófok a DVSC-Aquaticum elleni női kézilabda-bajnokin, így a vendégcsapat 32–25-re megnyerte a találkozót.
okt. 4
20:44
Jégkorong: hosszabbítás után szenvedett vereséget a Volán (She)
Az osztrák jégkorongliga (EBEL) 9. fordulójában a SAPA Fehérvár AV19 hosszabbításban szenvedett 2–1-es vereséget a listavezető Villach otthonában.
okt. 4
20:46
Férfi vízilabda: az esélyesek jutottak a Magyar Kupa elődöntőjébe (She)
Az esélyesek közül a Szeged-Beton, a Domino-Honvéd, a ZF-Eger és a TEVA-VasasPlaket is kettős győzelemmel jutott tovább a férfi vízilabda Magyar Kupa legjobb négy csapata közé.
okt. 4
20:48
Férfi kosárlabda NB I: a Kecskemét otthon győzte le a Dombóvárt (She)
Tízpontos győzelmet aratott a Messzi István sportcsarnokban a Kecskemét férfi kosárlabdacsapata a Dombóvár ellen.
okt. 4
21:00
Ausztria: Janko négyet, a Salzburg hetet vágott (She)
Kiütéses, 7–1-es győzelmet aratott a Red Bull Salzburg Pusztai Olivér csapata, a Kärnten ellen az osztrák labdarúgó Bundesligában.
okt. 4
21:18
Jégkorong MOL Liga: ismét győztek az Acélbikák (She)
A listavezető Dunaújváros jégkorongcsapata 4–2-re le tudta győzni az SC Csíkszeredát a jégkorong MOL Liga egyetlen vasárnapi mérkőzésén.
okt. 4
21:18
Pontot szerzett az Alba Volán a listavezetőnél (Metropol)
Hosszabbítás után kapott ki a Sapa Fehérvár AV 19 az éllovas Villach otthonában a jégkorong osztrák liga vasárnapi fordulójában.
okt. 4
21:18
Érmek a budapesti karate vb-n (Behaviour)
A magyarok közül két versenyző, Szepesi Csenge és Rózsa Gábor a döntőbe verekedte magát a kyokushin karatésok budapesti világbajnokságán, míg Zatykó Zita és Pető Krisztián bronzérmesként fejezte be küzdelmét vasárnap.
okt. 4
21:20
Primera División: a Valencia Zsigics góljával nyert Santanderben (She)
A Valencia Nikola Zsigics 60. percben szerzett találatával 1–0-ra legyőzte a Racing Santandert a spanyol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában.
okt. 4
21:22
Primera División: kövesse élőben a Sevilla-Real Madrid mérkőzést! (She)
Elkezdődött a spanyol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának rangadója, a Sevilla-Real Madrid mérkőzés. A találkozót ön is figyelemmel követheti élő szöveges tudósításunkon!
okt. 4
21:24
Finnország: nem nyert a HJK, elmaradt a bajnokavatás (She)
Egyelőre nem tudta bebiztosítani a finn labdarúgó-élvonal elsőségét a HJK Helsinki, miután csak 1–1-et játszott a bajnoki címvédő Inter Turku otthonában.
okt. 4
21:36
Csehország: döntetlen a Bohemians-Bohemians meccsen (She)
A Róth Ferencet 73 percig a soraiban tudó Bohemians 1905 0–0-s döntetlent játszott riválisa, a Bohemians Praha ellen a cseh labdarúgó-élvonalban.
okt. 4
21:38
Vb 2010: Lippi kihirdette keretét, Cassanót megint kihagyta (She)
Marcello Lippi, az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 24 tagú keretét az Írország (október 10.) és Ciprus (október 14.) elleni világbajnoki selejtezők előtt.
okt. 4
21:54
Két magyar arany a karate vb-n (Metropol)
Két magyar, Szepesi Csenge és Rózsa Gábor aranyérmes lett a kyokushin karatésok budapesti világbajnokságán, míg Zatykó Zita és Pető Krisztián bronzérmesként fejezte be küzdelmét vasárnap este.
okt. 4
22:12
Női röplabda Eb: az olasz lányok ülhettek a trónra (She)
Sima, háromszettes mérkőzésen diadalmaskodott Olaszország Hollandia ellen a lengyelországi női röplabda Európa-bajnokság döntőjében, ezzel megvédve kontinensbajnoki címét.
okt. 4
22:30
Kiokusin karate: két magyar arany és két bronz a vb-n (She)
Két magyar, Szepesi Csenge és Rózsa Gábor aranyérmes lett a kiokusin karatésok budapesti világbajnokságán, míg Zatykó Zita és Pető Krisztián bronzérmesként fejezte be küzdelmét vasárnap este.
okt. 4
22:32
Bosznia: egy rangadó, egy halott, huszonkét sérült (She)
Borzalmas tömegverekedés előzte meg a Siroki Brijeg-Sarajevo boszniai bajnoki labdarúgó-mérkőzést, az összetűzések során egy szurkoló meghalt, huszonketten megsérültek.
okt. 4
22:48
Vb 2010: Foster helyett James került be Capello keretébe (She)
Kihirdette keretét az Ukrajna és Fehéroroszország elleni, az angol labdarúgó-válogatott szempontjából már tét nélküli vb-selejtezőre Fabio Capello, a háromoroszlánosok szakvezetője.
okt. 4
22:50
Serie A: Palermóban elvesztette veretlenségét a Juve (She)
Minden az Inter kezére játszott az olasz labdarúgó-élvonal 7. fordulójában: a riválisok közül a Juventus 2–0-ra kikapott Palermóban a Serie A vasárnap esti mérkőzésén. A jobban játszó szicíliaiak győzelme teljesen megérdemelt.
okt. 4
23:06
Kikapott a Real Madrid és a Juventus is (Infostart)
Az őszi idényben először veszített bajnoki mérkőzést a Juventus és a Real Madrid is. A torinóiakat a Palermo, az eddig a szezonban minden hivatalos mérkőzését megnyerő Madridot a nagy formában lévő Sevilla győzte le.
okt. 4
23:06
Videó: nézze meg, hogyan győzte le a Palermo a Juventust! (She)
A Serie A vasárnap esti mérkőzésén a Juventus elveszítette veretlenséget, miután 2–0-ra kikapott a Palermo otthonában. Íme, a találkozó góljai videón!
okt. 4
23:08
Primera División: Sevillában elvesztette veretlenségét a Real (She)
Elvesztette veretlenségét a spanyol labdarúgó-bajnokságban a Real Madrid, miután az eddig száz százalékos „balncók” 2–1-re kikaptak Sevillában a 6. fordulót záró rangadón. A „királyi gárda” keveset mutatott támadásban, legjobbja Iker Casillas kapus volt, így az andalúziaiak Jesús Navas és Renato találatával megérdemelten nyertek.
okt. 4
23:10
Videó: nézze meg a Sevilla Real Madrid elleni győzelmét! (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának rangadóján a Sevilla 2–1-re győzte le a Real Madridot. Az alábbi videókon megtekintheti a találkozó góljait!
okt. 4
23:42
Ligue 1: a Marseille-t hazai pályáján verte meg a Monaco (She)
A francia labdarúgó-bajnokság nyolcadik fordulójában az Olympique Marseille hazai pályán szenvedett vereséget a Monacótól, így a hercegségbeliek megelőzték a táblázaton az OM-et.

Keresés