2009. február 27. péntek

febr. 27
20:01
Női kosárlabda NB I: nagyon simán nyert a Győr (She)
Magabiztosan, 85–46-ra győzött hazai pályán a Győr női kosárlabdacsapata a Vasas-Csata ellen az élvonal 17. fordulójának pénteki mérkőzésén.
febr. 27
20:03
Férfi röplabda NB I: a Kecskemét 3:0-ra nyert a Szeged ellen (She)
A Kecskemét hazai pályán 3:0-s győzelmet aratott a Szeged ellen a férfi röplabda NB I középszakaszának 3. fordulójában.
febr. 27
20:15
Bundesliga 2.: Lőw és Lisztes csapata is döntetlenezett (She)
Három mérkőzésen mindössze egy gól esett a német labdarúgó másodosztály 22. fordulójában pénteken: Julian Schuster találatával a Freiburg idegenben győzte le a Wehent. Lőw Zsolt csapata, a Mainz és Lisztes Krisztián egyesülete, a Hansa Rostock egyaránt 0–0-s döntetlent ért el, a Nürnberg, illetve az Ahlen ellen. Lőw végigjátszotta a rangadót, Lisztes a szünetben állt be Dieter Eilts csapatába.
febr. 27
20:17
Ligue 1: megsértette a bírót a Bordeaux kulcsembere, 4 meccset kihagy (She)
Négy mérkőzésre eltiltotta a Francia Labdarúgóliga fegyelmi bizottsága Fernandót, a Girondins Bordeaux kulcsemberét, mivel a brazil játékos megsértette a játékvezetőt a PSG elleni Ligakupa-elődöntőn (0–3).
febr. 27
20:19
Öttusa: Pálvölgyi Miklós a válogatott szövetségi kapitánya (She)
Pálvölgyi Miklóst nevezte ki az öttusázók szövetségi kapitányává a sportág hazai szövetségének (MÖSZ) elnöksége. Megbízatása a jelenlegi olimpiai ciklus végéig szól.
febr. 27
20:34
Csapattársai csak Stopposnak hívják Tévezt (Infostart)
Csapattársai csak Stopposnak becézik Carlos Tévezt, ugyanis amióta a rendőrség lefoglalta az autóját, a Manchester United játékosaival furikáztatja magát az argentin sztár.
febr. 27
20:51
Férfi röplabda Közép-európai Liga: vereséggel búcsúzott a Kaposvár (She)
A Kaposvár hazai környezetben hatalmas csatában 3:2-es vereséget szenvedett az osztrák Posojilnica együttesétől a férfi röplabda közép-európai liga alapszakaszának utolsó fordulójában. A magyar csapat így az ötödik helyen végzett, az már korábban eldőlt, hogy nem jutott tovább.
febr. 27
20:51
Dubek-parádé Újpesten (Metropol)
Az Újpest az öt gólt szerző Vladimir Dubek vezetésével pénteken könnyedén nyert az Alba Volán II ellen a jégkorong ob I-ben az elődöntőbe jutásért zajló párharc első mérkőzésén.
febr. 27
20:53
Jégkorong ob I: ötöt lőtt Dubek a Volán II-nek; nyert az Újváros is (She)
Az Újpest hazai pályán 8–3-ra győzött az Alba Volán II ellen a jégkorong ob I-ben az elődöntőbe jutásért zajló párharc első mérkőzésén. A találkozó hőse az öt gólt szerző Vladimir Dubek volt.
febr. 27
20:55
Férfi kézilabda NB I: a PLER csodát tett Tatabányán (She)
A PLER remek védekezésének köszönhetően 29–22-es győzelmet aratott Tatabányán a férfi kézilabda NB I alapszakaszának 20. fordulójában.
febr. 27
21:09
Férfi röplabda NB I: veszprémi győzelem a Dág ellen (She)
A Veszprém hazai környezetben 3:1-re győzött a Dág ellen a férfi röplabda NB I péntek esti mérkőzésén.
febr. 27
21:27
Monaco: leköszön az Egyesült Államokba költöző elnök (She)
Jerome de Bontin, a Monaco elnöke lemond posztjáról, és családi okok miatt az Egyesült Államokba települ át – tudatta a francia klub pénteken.
febr. 27
21:29
NBA: Marbury az idény végéig aláírt a Boston Celticshez (She)
Ahogy az várható volt, a New York Knicks együttesét elhagyó Stephon Marbury a Boston Celticshez szerződött.
febr. 27
21:45
Jégkorong ob I: a Stars egy góllal volt jobb a Miskolcnál (She)
Az NZ Stars hazai pályán már 5–1-re vezetett a Miskolc ellen a jégkorong ob I-ben az elődöntőbe jutásért zajló párharc első találkozóján, de a vendégek az utolsó harmadot 3–0-ra megnyerték, így szorossá tették a mérkőzés végét.
febr. 27
22:03
Ausztria: meglepetésre kikaptak a sereghajtótól Sáfárék (She)
Meglepetésre 2–1-es vereséget szenvedett az Austria Wien labdarúgócsapata az Altach otthonában az osztrák Bundesliga 24. forduló nyitómérkőzésén. A „violáknál” Sáfár Szabolcs végigvédte a találkozót. Győzelmével az Altach elmozdult az utolsó helyről.
febr. 27
22:05
Corinthians: Ronaldo edzés helyett inkább bárt látogatott (She)
A Corinthians kétszeres világbajnok brazil támadója, Ronaldo úgy látszik már nem képes megváltozni, és újra előjöttek régi szokásai: csütörtöki bárlátogatása után pénteken kihagyta az edzést.
febr. 27
22:21
Kézilabda: Vladan Matics újra szegedi színekben játszik (She)
Vladan Matics, a Pick-Szeged szerb edzője, Hajdu János szövetségi kapitány egyik segítője (a veszprémi Csoknyai István a keret másik másodedzője) is pályára lép szombaton 16 órakor a Tisza Volán-Dorozsma NB I B-s csapatában.
febr. 27
22:39
Bundesliga: nem bírt egymással a Köln és a Bielefeld (She)
A Köln hazai pályán hiába szerezte meg már a 15. percben a vezetést a Bielefeld ellen, csak 1–1-es döntetlent ért el a Bundesliga 22. fordulójának nyitómérkőzésén.
febr. 27
22:41
Belgium: Tóth Balázsék idegenben kaptak ki a Mechelentől (She)
Tóth Balázs végigjátszotta a Mechelen–Genk mérkőzést a belga labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában, de sok mindennek nem örülhetett, mivel csapata kikapott 2–1-re, ő pedig sárga lapot kapott.
febr. 27
22:57
Ligue 2: Szélesiék döntetlent játszottak Vannes-ban (She)
A Strasbourg Szélesi Zoltánnal a soraiban játszott 2–2-es döntetlent a Vannes vendégeként a francia másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Ligue 2) 25. fordulójában.
febr. 27
22:59
Hollandia: Dzsudzsák betalált és megsérült, a PSV kikapott (She)
Nagyon szép kapásgólt szerzett Dzsudzsák Balázs, a PSV magyar légiósa a Heerenveen elleni holland bajnoki labdarúgó-mérkőzésen, de ez sem volt elég a győzelemhez, hisz az eindhoveniek végül 3–2-re kikaptak a fríz csapattól. A szezonbeli hatodik bajnoki gólját szerző Dzsudzsák sérülten jött le a pályáról az 59. percben.
febr. 27
23:51
Videó: nézze meg Dzsudzsák kapásgólját a Heerenveen ellen! (She)
Kitűnő, közönségszórakoztató mérkőzést játszott egymással a PSV és a Heerenveen a holland élvonalban: a fríz csapat végül 3–2-re nyerte a rangadót az eindhoveniek ellen. Tekintse meg a gólokat, köztük a később sérülés miatt lecserélt Dzsudzsák Balázs remek kapáslövését (0:54-nél)!

Keresés