2010. január 11. hétfő

jan. 11
15:54
Izrael: Henk ten Cate lehet az új szövetségi kapitány (She)
Henk ten Cate, a legutóbb a Panathinaikoszt irányító holland szakember elismerte: felkérték az izraeli labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.
jan. 11
16:00
Afrika Kupa: kizárják Togót, ha nem áll ki Ghána ellen (Behaviour)
Kizárják Togo csapatát a labdarúgó Afrika Kupáról a kontinentális szövetség hétfői döntése alapján, ha nem áll ki Ghána ellen a 19:30 órakor kezdődő első csoportmérkőzésén.
jan. 11
16:30
Kizárták Togót az Afrika Kupáról (Infostart)
Hivatalosan is kizárták hétfőn a togói labdarúgó válogatottat az Angolában zajló Afrika Kupáról, mert nem áll ki Ghána ellen a 19:30 órára kiírt első csoportmérkőzésén.
jan. 11
16:30
Dakar 2010: a köd miatt halasztották a kilencedik etap indulását (She)
A hatalmas köd miatt a szervezők elhalasztották az indulás időpontját a Dakar-rali mai, kilencedik szakaszán.
jan. 11
16:32
DVSC: Leandro holnap utazik Ciprusra, de egy nap visszatérne a Lokihoz (She)
A DVSC-TEVA tízszeres magyar válogatott játékosa, Leandro a ciprusi labdarúgó-bajnokság egyik élcsapatánál, az Omonia Nicosiánál folytathatja pályafutását. A több poszton is bevethető labdarúgó holnap a szigetországba utazik, orvosi vizsgálaton vesz részt, majd a szerződésével kapcsolatban egyeztet a ciprusi vezetőkkel – adta hírül a Debrecen hivatalos honlapja.
jan. 11
16:34
Haladás: ha Zámbó nemet mond, akkor egy montenegrói válogatott érkezhet (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Haladás labdarúgócsapatának vezetősége tárgyal a győriek U20-as vb-bronzérmes hátvédjével, Zámbó Bencével. A futballista ma esig kapott haladékot a szombethelyi vezetőktől, amennyiben nem fogadja el a Haladás ajánlatát, úgy a vasiak kapcsolatba lépnek egy montenegrói válogatott játékossal.
jan. 11
16:48
Póker: elhunyt a 2003-as WSOP egyik bajnoka, Amir Vahedi (She)
Az iráni származású pókeres január 8-án hunyt el hosszú betegeskedést követően.
jan. 11
16:50
Afrika-kupa: nagy meglepetésre Malawi lelépte Algériát (She)
Nagy meglepetéssel folytatódott a labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája: Malawi az A-csoport második mérkőzésén simán, 3–0-ra legyőzte a világbajnoki résztvevő Algériát, ezzel átvette a vezetést a kvartettben a nyitónapon ikszelő Angola és Mali előtt.
jan. 11
17:06
Férfi kosárlabda: Jao Ming pesszimista a világbajnokságot illetően (She)
A régóta sérüléssel küszködő kínai kosárlabdázó, Jao Ming nem sok esélyt lát arra, hogy az augusztus 23. és szeptember 12. között megrendezésre kerülő törökországi világbajnokságon részt tudna venni.
jan. 11
17:24
Atlétika: elhunyt a világranglista-rendszer magyar ötletgazdája (She)
Életének 78. évében elhunyt Spiriev Bozsidar, az atlétikában világszerte alkalmazott pontszámítási táblázat és a 2001 óta hivatalosan használt világranglista-rendszer ötletgazdája – adta hírül hétfőn az all-athletics.com honlap.
jan. 11
17:30
Afrika Kupa: kizárták Togót (Behaviour)
Hivatalosan is kizárták hétfőn a togói labdarúgó válogatottat az Angolában zajló Afrika Kupáról, mert nem áll ki Ghána ellen a 19:30 órára kiírt első csoportmérkőzésén.
jan. 11
17:42
Röplabda: Kecskeméten lesz a Magyar Kupa négyes döntője (She)
A kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban rendezik a röplabdázók férfi és női Magyar Kupa négyes döntőjét február 17-19-én.
jan. 11
17:43
Kizárták Togót az Afrika Kupáról (Metropol)
Hivatalosan is kizárták hétfőn a togói labdarúgó válogatottat az Angolában zajló Afrika Kupáról, mert nem áll ki Ghána ellen a 19:30 órára kiírt első csoportmérkőzésén.
jan. 11
18:00
Videó: kapushibák és Malawi meglepő győzelme Algéria ellen (She)
Mint már beszámoltunk róla, Malawi az Afrika-kupa A-csoportjának második mérkőzésén  3–0-ra legyőzte a világbajnoki résztvevő Algériát. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
jan. 11
18:02
NBA: börtönbe kerül a New Jersey Nets volt centere (She)
Bűnösnek vallotta magát halált okozó fegyveres támadás bűntettében, így minimum másfél évre börtönbe kerül Jayson Williams, a Philadelphia 76ers és a New Jersey Nets volt profi kosárlabdázója.
jan. 11
18:04
Profi ökölvívás: az Universum nem engedi el Felix Sturmot (She)
Az Universum Box Promotion bejelentette, hogy Felix Sturm a német médiában megjelent hírekkel ellentétben továbbra is az Universum  bokszolója és minden rendelkezésre álló jogi eszközzel ki fogja kényszeríteni, hogy eleget tegyen 2012-ig szóló szerződésének a hamburgi bokszvállalkozásnál.
jan. 11
18:18
Hamburg: Frank Rost egy évvel meghosszabbította szerződését (She)
Szerződést hosszabbított a német élvonalbeli Hamburger SV labdarúgócsapatával Frank Rost.
jan. 11
19:12
Afrika-kupa: unalmas döntetlennel kezdett Elefántcsontpart (She)
Bár végig uralta a mérkőzést, Elefántcsontpart nem tudta legyőzni Burkina Fasót első mérkőzésén az Afrikai Nemzetek Kupáján a B-csoport első fordulójában.
jan. 11
19:14
Formula-1: Fernando Alonso már a Ferrari piros szerelésében feszített (She)
Első alkalommal láthatták a rajongók a Formula-1-es sorozat egyik meghatározó és megkerülhetetlen alakulatának, a Ferrarinak legújabb szerzeményét, a kétszeres világbajnok (2005 és 2006) spanyol Fernando Alonsót a csapat hivatalos szerelésében.
jan. 11
19:30
Görögország: nincs komoly gond Németh Krisztián bokájával (She)
Mint beszámoltunk róla, bokafájdalmai miatt lekéredzkedett az AEK hétfői edzésén a pályáról Németh Krisztián, az athéni-sárga feketék magyar csatára.
jan. 11
20:06
Idén már mászhat Erőss Zsolt (Metropol)
Jó néhány hegymászó története bizonyítja, hogy egy súlyos sérülés nem akadályozhatja meg az embert, hogy emberfeletti teljesítményt nyújtson.
jan. 11
20:42
Pécsi MFC: négy játékos visszatér kölcsönben Barcsra (She)
A másodosztályban szereplő Pécsi MFC labdarúgócsapata négy játékosát ismét kölcsönadja Paksra – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 11
21:00
Brazil sztárpalánták Donyeckben (Infostart)
A Sahtar Donyeck Alex Teixeira után egy másik ifjú brazil futball-tehetséget, Douglas Costát is leigazolta.
jan. 11
21:00
Zenit: Spalletti a hét végén áll munkába Huszti csapatánál (She)
Január 16-án veszi át a Zenit labdarúgócsapatának irányítását az olasz Luciano Spalletti – adta hírül az orosz Szport-Ekszpressz.
jan. 11
21:02
Rangers: sérvvel kell megoperálni a glasgow-iak gólzsákját (She)
Egy hónapig nem számíthat a skót Rangers labdarúgócsapatának szakmai stábja Kris Boydra.
jan. 11
21:06
Újabb brazil labdazsonglőr igazolt Ukrajnába (Behaviour)
A Sahtar Donyeck Alex Teixeira után egy másik ifjú brazil futball-tehetséget, Douglas Costát is leigazolta.
jan. 11
21:18
Serie A: a Sampdoria kölcsönvette az AS Roma középpályását (She)
A Sampdoria labdarúgócsapata fél évre kölcsönvette az AS Roma középpályását, Stefano Gubertit.
jan. 11
21:20
Euro 2012: Platini szerint rizikót vállaltak a lengyel-ukrán rendezéssel (She)
Michel Platini, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke elismerte a lengyel Przeglad Sportowynak: kockázatos volt Lengyelországnak és Ukrajnának odaítélni a 2012-es Európa-bajnokság rendezési jogát.
jan. 11
21:36
Vízilabda, Interliga: hat góllal kapott ki az Eger a Vojvodinától (She)
A férfi vízilabdázók Interligájában a ZF-Eger hatgólos vereséget szenvedett a Vojvodinától. A találkozó első három felvonása kiegyenlített játékot hozott, amely után még csak két gól volt az újvidéki együttes előnye, de a záró rész eldöntette és egyoldalúvá tette az összecsapást.
jan. 11
21:38
Ciprus: az Anorthoszisznál folytatja a Liverpool egykori középpályása (She)
A ciprusi Anorthoszisz labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását Bruno Cheyrou, a Rennes korábban a Liverpoolban is megfordult középpályása.
jan. 11
21:54
Téli sportok: Magyarországon először telemark síversenyt rendeznek (She)
A január 16-ára, ez idáig egyedülálló sporteseményként meghirdetett Snow Day programját illetően újabb sportág került a palettára: a klasszikus sízés hódolói telemark versenyen is részt vehetnek. Ilyen síversenyre Magyarországon korábban még nem volt példa. Az egész napos rendezvényre, amelyen több sportág kerül a programba, mintegy ezer fiatalt várnak a szervezők.
jan. 11
22:00
Alonso Ferrariba öltözött (Behaviour)
Hétfőn először jelent meg hivatalosan a Forma-1-es Ferrari színeiben Fernando Alonso a nyilvánosság előtt.
jan. 11
22:30
Síugrás: a német klasszis egészségéért aggódnak orvosai (She)
Pihenőre kényszerül a németek síugróklasszisa, Martin Schmitt krónikus fáradékonysága miatt. Schmitt orvosai aggodalmukat fejezték ki a versenyző vérképe miatt is.
jan. 11
23:06
Premier League: Tévez remekelt, a City Manchesterben tartotta a három pontot (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában a Manchester City hazai pályán három góllal verte a Blackburnt. A vendégek csak a hajrában, de már későn adtak életjeleket magukról. A győztes csapat és a mezőny legjobbjaként Carlos Tévez három gólt szerzett.
jan. 11
23:42
Real Madrid: Xabi Alonso szárkapocscsontja megzúzódott (She)
Xabi Alonso is megsérült a Real Madrid Mallorca elleni spanyol élvonalbeli bajnokiján – adta hírül a Real labdarúgócsapatának hivatalos honlapja.

Keresés