2010. január 14. csütörtök

jan. 14
20:42
Erdei Zsolt: A saját döntésem miatt vesztem el a világbajnoki övet (Infostart)
Erdei Zsoltot a hónap végén vélhetően megfosztja cirkálósúlyú világbajnoki címétől a Boksz Világtanács. A magyar ökölvívó az InfoRádiónak hangsúlyozta, hogy nincs elkeseredve, hiszen maga döntött úgy, hogy nem marad a súlycsoportban.
jan. 14
20:42
Olasz Kupa: az Udinese lesz a Milan ellenfele a negyeddöntőben (She)
Az Udinesének nem okozott gondot a harmadosztályú Lumezzane legyőzése a labdarúgó Olasz Kupa nyolcaddöntőjében. A hazai pályán 2–0-ra nyerő udinei csapat ellenfele a Milan lesz a nyolc között.
jan. 14
21:00
Chelsea: 3.5 millió fontot kell fizetni Daniel Sturridge-ért (She)
A Chelsea-nek első körben 3.5 millió fontot kell fizetnie a Manchester Citynek Daniel Sturridge-ért.
jan. 14
21:36
Női kosárlabda Euroliga: a kiesés szélére került a Szeged (She)
A női kosárlabda Euroliga D-csoportjának 9. fordulójában a Gdynia hazai pályán 77–73-ra legyőzte a Brnót, ami azt jelenti, hogy a Szeviép-Szegednek már csak matematikai esélye maradt a továbbjutásra.
jan. 14
21:38
Újpest: Rajczi Péter nem igazol el, és küzd a bajnoki címért (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Újpest válogatott csatára, Rajczi Péter a klub hivatalos oldalának adott videointerjújában elmondta, hogy nem áll szándékában távozni a nehéz anyagi helyzetbe kerülő klubtól.
jan. 14
21:40
Afrika-kupa: a házigazda megszerezte első győzelmét a tornán (She)
A házigazda Angola Flávio és Manucho góljainak köszönhetően 2–0-ra legyőzte a forduló előtt még csoportelső Malawit az Afrikai Nemzetek Kupája A-jelű kvartettjében.
jan. 14
21:54
Újraélesztőt kaptak a kis kajakosok (Blikk)
A Csepel után a Lágymányosi Spari Kajak-kenu Egyesület is kapott egy defibrillátort az újbudai önkormányzat és a Henkel jóvoltából.
jan. 14
21:54
Sainz növelte előnyét az autósoknál (Metropol)
A motorosoknál a chilei Francisco López, az autósoknál pedig a spanyol Carlos Sainz győzött az argentin és chilei utakon zajló Dakar-rali 12., csütörtöki szakaszán.
jan. 14
22:30
Spanyol Király-kupa: a Mallorca bejutott a legjobb nyolc csapat közé (She)
A Mallorca hazai pályán 3–1-re legyőzte a másodosztályú Rayo Vallecanót, így 4–3-as összesítéssel továbbjutott a spanyol Király-kupa legjobb nyolc csapata közé.
jan. 14
22:32
Női kosárlabda Euroliga: a csoportelső otthonában nyert a Sopron (She)
A női kosárlabda Euroliga C-csoportjának 9. fordulójában az MKB-Euroleasing Sopron bravúros teljesítményt nyújtva 71–67-re győzött a már csoportelső Rivas Ecópolis otthonában.
jan. 14
23:06
Olasz Kupa: a címvédő Lazio jutott utolsóként a legjobb nyolc közé (She)
A címvédő Lazio jutott be utolsóként a legjobb nyolc közé a labdarúgó Olasz Kupában, miután csütörtök este hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Laziót. A római csapat ellenfele a negyeddöntőben a Fiorentina lesz.
jan. 14
23:08
Angol Ligakupa: idegenben szerzett előnyt az Aston Villa (She)
Az Angol Ligakupa (Carling Cup) elődöntőjének első felvonásán az Aston Villa 1–0-ra győzni tudott a Blackburn Rovers otthonában, így kedvező helyzetből várhatja a jövő szerdai visszavágót.

Keresés