2010. március 2. kedd

márc. 2
21:39
Tenisz: Pavljucsenkova könnyedén jutott tovább Monterreyben (She)
A Monterreyben zajló női tenisztorna első fordulójában a 3. helyen kiemelt orosz Anasztaszia Pavljucsenkova két sima szettben legyőzte a grúz Anna Tatisvilit, így nyolcaddöntőbe jutott.
márc. 2
21:41
Egyesült Államok: volt cseh klasszis lesz a válogatott másodedzője (She)
Az Egyesült Államok Labdarúgó-szövetsége a cseh Lubos Kubíkot nevezte ki a válogatott másodedzőjének Bob Bradley mellé.
márc. 2
21:57
Spanyolország: a franciák ellen mutatják be az új sötétkék mezt - fotó (She)
A spanyol labdarúgó-válogatott szerdai, Franciaország elleni felkészülési mérkőzésen avatja sötétkék második számú szerelését, mely hagyományos mezük „váltótársa" lesz a dél-afrikai világbajnokságon. A selección 1964-ben és 1998-ban vitt sötétkék mezt korábban a vb-re.
márc. 2
21:59
Profi ökölvívás: nem lesz doppingvizsgálat Pacquiao meccse előtt (She)
A Boston Herald szerint sem a WBO váltósúlyú bajnok Manny Pacquiaót, sem pedig kihívóját, Joshua Clottey-t nem fogják szteroidvizsgálatoknak alávetni március 13-i küzdelmük előtt.
márc. 2
22:15
Jégkorong, EBEL: hosszabbításban maradt alul, és kiesett a Volán (She)
A Sapa Fehérvár AV 19 hosszabbítás után 6–5-re kikapott az EBEL negyeddöntőjének ötödik mérkőzésén a Vienna Capitals otthonában, így a bécsiek jutottak az elődöntőbe.
márc. 2
22:17
Formula-1: a USF1 istálló lehúzza a rolót - lapértesülés (She)
Az AUTOSPORT információi szerint lehúzza a rolót a USF1 Formula–1-es istálló. A szakportál belső értesülésekre hivatkozva azt írja, hogy Dave Skog, az amerikai csapat egyik vezetője közölte az összes alkalmazottal: fizetés nélküli szabadságra mennek.
márc. 2
23:09
Jégkorong, EBEL: Tolvanen elégedett a meccsel, Gaudet a Fehérvárt dicséri (She)
A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapatánál végzett szakmai munkát méltatta a drámai, bécsi EBEL-összecsapás után (6–5) Kevin Gaudet, a Vienna Capitals edzője. Jarmo Tolvanen, a fehérváriak mestere büszke a csapatra.
márc. 2
23:11
U21-es válogatott: Rieti polgármestere meglátogatta a csapatunkat (She)
A magyar olimpiai válogatott tagjai hétfőn késő éjszaka érkeztek meg a szerdai, Olaszország elleni Európa-bajnoki selejtező helyszínére, Rietibe. Kedden délelőtt a Rómától kilencven kilométerre fekvő város polgármestere látogatta meg a mieinket, s ha az övéi ellen nem is, de a későbbi mérkőzésre nézve sok sikert kívánt játékosainknak.
márc. 2
23:27
Felkészülés: egy öngóllal és egy parádés Robinho-találattal nyert Brazília (She)
A brazil labdarúgó-válogatott felkészülési meccsen a londoni Emirates Stadionban 2–0-ra győzött Írország ellen. A selecao az első félidő hajrájában Andrews öngóljával szerzett vezetést, a másodikat remek akció végén Robinho szerezte.
márc. 2
23:45
Mexikó: a januárban fejbe lőtt Cabanast kiengedték a kórházból (She)
Kiengedték a kórházból Mexikóvárosban Salvador Cabanast, a paraguayi labdarúgó-válogatott és az América klasszisát, akit még januárban lőttek fejbe.

Keresés