2010. január 14. csütörtök

jan. 14
15:18
Bulgária: ha nem nyer bajnokságot és kupát a CSZKA, kirúgják az edzőt (She)
Ha nem nyer bolgár bajnokságot és kupát a CSZKA Szófia, akkor a csapat vezetősége meneszti a vezetőedzőt, a szerb Miodrag Jeszicsot.
jan. 14
15:20
Formula-1: Schumacher három éven belül világbajnok szeretne lenni (She)
A Formula–1-be hétszeres világbajnokként visszatérő Michael Schumacher kijelentette: három éven belül ismét a legjobb szeretne lenni.
jan. 14
15:22
Labdarúgás: menesztették Törtelről a volt újpesti kedvenc Szanyó Károlyt (She)
A Törteli KSK labdarúgócsapatának vezetősége menesztette Szanyó Károlyt.
jan. 14
15:36
Bundaügy: az NNI cáfolja, hogy már lennének bizonyítékai (She)
A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nem erősítette meg, hogy egy volt válogatott labdarúgó ellen bizonyítékai lennének a tavaly kirobbant fogadási botránnyal kapcsolatban.
jan. 14
15:54
Real Madrid: Xabi Alonso már a csapattal edzett, játszhat a Bilbao ellen (She)
Xabi Alonso is csatlakozott a Real Madridhoz a hét utolsó előtti edzésén, és úgy tűnik, teljesen felépült sérüléséből. A középpályás valószínűleg játszhat az Athletic Bilbao elleni bajnokin.
jan. 14
15:56
Internazionale: Mario Balotellit megbüntette az olasz rendőrség (She)
A Serie A-ban szereplő Internazionale balhés támadóját, Mario Balotellit 38 euróra megbüntette az olasz rendőrség, ismétlődő dudálás miatt.
jan. 14
15:58
Bulgária: ha nem nyer bajnokságot és kupát a CSZKA, kirúgják az edzőt (She)
Ha nem nyer bolgár bajnokságot és kupát a CSZKA Szófia, akkor a csapat vezetősége meneszti a vezetőedzőt, a szerb Miodrag Jeszicsot.
jan. 14
16:00
Póker: egy hölgy is küzd a bahamai elittorna döntőjében (She)
A bahamai versenysorozat lassan a végéhez ér, kialakult a finálé a high rollers viadalon is.
jan. 14
16:12
Erdei január 22-től nem cirkálósúlyú világbajnok (Infostart)
Korábbi nyilatkozatainak megfelelően Erdei Zsolt nem kíván a cirkálósúlyúak között maradni, s ezzel gyakorlatilag lemond a Boksz Világtanács (WBC) novemberben megszerzett cirkálósúlyú világbajnoki övéről, melytől vélhetően január 22-e után fosztja majd meg a szervezet.
jan. 14
16:12
Ferencváros: pénteken ismét egyeztetnek Csizmadia ügyében (She)
Az Üllői 129 szurkolói portál információi szerint a Ferencváros labdarúgócsapatánál továbbra is napirenden szerepel a korábbi válogatott védő, Csizmadia Csaba szerződtetése. A hírek szerint a zöld-fehérek vezetői holnap ismét egyeztetnek a jelenleg klub nélküli játékos menedzserével.
jan. 14
16:14
Vb 2010: térdsérülése miatt lemondhat a részvételről a Schalke-légiós (She)
Térdműtétje után lemondhat a világbajnoki részvételről Vaszilisz Pliacikasz, a Schalke 04 görög válogatott labdarúgója.
jan. 14
16:30
Gyárfás a FINA magazinjának főszerkesztője (Metropol)
A Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) vezetőtestületének (Büro) bangkoki ülésén a testület magyar tagja, Gyárfás Tamás kapott megbízást a FINA új, színes, kéthavi magazinjának főszerkesztői tisztségére.
jan. 14
16:48
Kecskemét: Mezőkövesden edzőtáborozik Csertői Aurél csapata (She)
Csütörtökön véglegessé vált, hogy a labdarúgó Soproni Ligában szereplő kecskemétiek január 25-től egyhetes edzőtáborba vonulnak Mezőkövesdre – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 14
16:48
Torresre 6 hétig nem számíthatnak (Metropol)
Térdsérülés miatt hat hétig nem számíthat a Liverpool spanyol labdarúgójára, Fernando Torresre. Rafael Benítez vezetőedző szerint az Európa-bajnok csatárt meg is kell műteni, és további problémát okoz, hogy várhatóan Steven Gerrardnak és Josszi Benajunnak is ki kell hagynia egy rövidebb időszakot.
jan. 14
16:50
Úszás: Gyárfás Tamás a FINA új magazinjának főszerkesztője (She)
A FINA Büro bangkoki ülésén a testület magyar tagja, Gyárfás Tamás kapott megbízást a FINA új, színes, kéthavi magazinjának főszerkesztői tisztségére.
jan. 14
17:06
Tenisz: Del Potro csuklósérüléssel küzd az Australian Open előtt (She)
A US Open bajnoka, Juan Martín Del Potro csuklósérülése miatt nem játszotta le utolsó felkészülési mérkőzését az Australian Open előtt.
jan. 14
17:24
Dakar 2010: felébredt a kómából a múlt héten megsérült olasz motoros (She)
Felébredt a kómából Luca Manca olasz motoros, aki a múlt csütörtökön, a Dakar-rali hatodik, chilei szakaszán bukott, és súlyos fejsérüléseket szenvedett.
jan. 14
17:24
Magához tért a megsérült olasz motoros (Metropol)
Felébredt a kómából Luca Manca olasz motoros, aki múlt csütörtökön, a Dakar-rali hatodik, chilei szakaszán bukott és súlyos fejsérüléseket szenvedett.
jan. 14
17:26
Buffon visszatérhet (Metropol)
Térdműtétjét követően játékra jelentkezett Gianluigi Buffon, az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus kapusa.
jan. 14
17:42
Formula-1: Soha ne mondd, hogy soha! - Giancarlo Fisichella (She)
A Ferrari harmadik számú pilótája, Giancarlo Fisichella jól érzi magát jelenlegi csapatánál, de nem zárja ki egy esetleges váltás lehetőségét sem.
jan. 14
18:00
Atlétika: hazája szövetsége szerint Semenya még nem versenyezhet (She)
A Dél-afrikai Atlétikai Szövetség (ASA) csak akkor engedélyezi a versenyzést Caster Semenyának, ha végérvényesen lezárul a futó nemiségét vizsgáló eljárás és a nemzetközi szövetség (IAAF) is hozzájárul a szerepléséhez.
jan. 14
18:18
Profi ökölvívás: a Dallas Cowboys stadionjában lesz Pacquiao mérkőzése (She)
A Top Rank hivatalosan is bejelentette, hogy a texasi Dallas Cowboys stadionban rendezik meg Manny Pacquiao következő mérkőzését.
jan. 14
18:36
Bulgária: Dimitar Berbatov túlszárnyalta Hriszto Sztoicskovot (She)
Dimitar Berbatov hatodszor lett az év labdarúgója a bolgár liga szavazásán, s ezzel rekordot állított fel.
jan. 14
19:12
Afrika-kupa: a vb-résztvevő Algéria javított, 1-0-ra legyőzte Malit (She)
Az Angolában zajló Afrikai Nemzetek Kupáján az A-csoportban szereplő algériai válogatott Rafik Halliche góljával 1–0-ra legyőzte Malit, és ezzel elmozdult a kvartett utolsó helyéről.
jan. 14
19:14
Sílövészet: Svendsen lehajrázta Björndalent a ruhpoldingi sprintben (She)
A németországi Ruhpoldingban a férfiak 10 km-es sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa sorozata. A győzelmet a háromszoros világbajnok norvég Emil Hegle Svendsen szerezte meg honfitársa, az ötszörös olimpiai bajnok Ole Einar Björndalen és a háromszoros olimpiai bajnok német Michael Greis előtt.
jan. 14
19:30
Birmingham: 2009 legeredményesebb góllövőjével erősíthet a klub (She)
Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Birmingham menedzsere, Alex McLeish 2009 legeredményesebb góllövőjét, a Red Bull Salzburg támadóját, Marc Jankót szemelte ki csapata megerősítésére.
jan. 14
19:48
Profi ökölvívás: január 22-én vehetik el Erdei Zsolt világbajnoki címét (She)
A jelek szerint január 22-étől nem Erdei Zsoltnak hívják majd a WBC cirkálósúlyú világbajnokát, mivel a legeredményesebb magyar profi nem kíván ringbe lépni a kötelező kihívó ellen.
jan. 14
19:50
Belgium: Tiszáék sorozatban harmadik meccse marad el az időjárás miatt (She)
A kemény téli időjárás miatt immár a harmadik bajnokija marad el sorozatban a belga másodosztályban szereplő, Tisza Tibort is foglalkoztató FC Antwerp labdarúgócsapatának.
jan. 14
19:52
Női kosárlabda Euroliga: győzelmével továbbjutott a Pécs (She)
A női kosárlabda Euroliga B-csoportjának 9. fordulójában a MiZo Pécs 2010 hazai pályán 90–78-as győzelmet aratott a horvát Gospic ellen, így az utolsó forduló eredményeitől függetlenül bejutott a legjobb 16 együttes közé.
jan. 14
20:06
Sólyom László aláírta Zavozin állampolgársági kérelmét (Infostart)
Kedvezően bírálta el Makszim Zavozin állampolgársági kérelmét Sólyom László köztársasági elnök, így az amerikai-orosz jégtáncos párjával, Hoffmann Nórával indulhat a februári, vancouveri téli olimpián.
jan. 14
20:06
Női kosárlabda Európa-kupa: hazai pályán is magabiztosan nyert a Győr (She)
Első mérkőzésen aratott 14 pontos győzelme után hazai pályán is magabiztosan, 83–68-ra legyőzte a SEAT Lami-Véd Győr a litván Lemmikainent a női kosárlabda Európa-kupa tizenhat közé jutásért vívott párharcában.
jan. 14
20:06
Győzött és továbbjutott a Pécs (Metropol)
A MiZo Pécs 2010 hazai pályán legyőzte csütörtökön a horvát Gospicot a női kosárlabda Euroliga kilencedik, utolsó előtti fordulójában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé.
jan. 14
20:42
Erdei Zsolt: A saját döntésem miatt vesztem el a világbajnoki övet (Infostart)
Erdei Zsoltot a hónap végén vélhetően megfosztja cirkálósúlyú világbajnoki címétől a Boksz Világtanács. A magyar ökölvívó az InfoRádiónak hangsúlyozta, hogy nincs elkeseredve, hiszen maga döntött úgy, hogy nem marad a súlycsoportban.
jan. 14
20:42
Olasz Kupa: az Udinese lesz a Milan ellenfele a negyeddöntőben (She)
Az Udinesének nem okozott gondot a harmadosztályú Lumezzane legyőzése a labdarúgó Olasz Kupa nyolcaddöntőjében. A hazai pályán 2–0-ra nyerő udinei csapat ellenfele a Milan lesz a nyolc között.
jan. 14
21:00
Chelsea: 3.5 millió fontot kell fizetni Daniel Sturridge-ért (She)
A Chelsea-nek első körben 3.5 millió fontot kell fizetnie a Manchester Citynek Daniel Sturridge-ért.
jan. 14
21:36
Női kosárlabda Euroliga: a kiesés szélére került a Szeged (She)
A női kosárlabda Euroliga D-csoportjának 9. fordulójában a Gdynia hazai pályán 77–73-ra legyőzte a Brnót, ami azt jelenti, hogy a Szeviép-Szegednek már csak matematikai esélye maradt a továbbjutásra.
jan. 14
21:38
Újpest: Rajczi Péter nem igazol el, és küzd a bajnoki címért (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Újpest válogatott csatára, Rajczi Péter a klub hivatalos oldalának adott videointerjújában elmondta, hogy nem áll szándékában távozni a nehéz anyagi helyzetbe kerülő klubtól.
jan. 14
21:40
Afrika-kupa: a házigazda megszerezte első győzelmét a tornán (She)
A házigazda Angola Flávio és Manucho góljainak köszönhetően 2–0-ra legyőzte a forduló előtt még csoportelső Malawit az Afrikai Nemzetek Kupája A-jelű kvartettjében.
jan. 14
21:54
Újraélesztőt kaptak a kis kajakosok (Blikk)
A Csepel után a Lágymányosi Spari Kajak-kenu Egyesület is kapott egy defibrillátort az újbudai önkormányzat és a Henkel jóvoltából.
jan. 14
21:54
Sainz növelte előnyét az autósoknál (Metropol)
A motorosoknál a chilei Francisco López, az autósoknál pedig a spanyol Carlos Sainz győzött az argentin és chilei utakon zajló Dakar-rali 12., csütörtöki szakaszán.
jan. 14
22:30
Spanyol Király-kupa: a Mallorca bejutott a legjobb nyolc csapat közé (She)
A Mallorca hazai pályán 3–1-re legyőzte a másodosztályú Rayo Vallecanót, így 4–3-as összesítéssel továbbjutott a spanyol Király-kupa legjobb nyolc csapata közé.
jan. 14
22:32
Női kosárlabda Euroliga: a csoportelső otthonában nyert a Sopron (She)
A női kosárlabda Euroliga C-csoportjának 9. fordulójában az MKB-Euroleasing Sopron bravúros teljesítményt nyújtva 71–67-re győzött a már csoportelső Rivas Ecópolis otthonában.
jan. 14
23:06
Olasz Kupa: a címvédő Lazio jutott utolsóként a legjobb nyolc közé (She)
A címvédő Lazio jutott be utolsóként a legjobb nyolc közé a labdarúgó Olasz Kupában, miután csütörtök este hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Laziót. A római csapat ellenfele a negyeddöntőben a Fiorentina lesz.
jan. 14
23:08
Angol Ligakupa: idegenben szerzett előnyt az Aston Villa (She)
Az Angol Ligakupa (Carling Cup) elődöntőjének első felvonásán az Aston Villa 1–0-ra győzni tudott a Blackburn Rovers otthonában, így kedvező helyzetből várhatja a jövő szerdai visszavágót.

2010. január 15. péntek

jan. 15
0:36
Női kosárlabda Euroliga: elszenvedte első vereségét a Wisla (She)
A női kosárlabda Euroliga csütörtöki játéknapján nyolc győzelem után elszenvedte első vereségét a B-csoportot vezető Wisla Krakow csapata, amely 92–88-ra kapott ki a Beretta-Familia otthonában. Tekintse meg a csütörtöki mérkőzések végeredményét.
jan. 15
0:54
Férfi kosárlabda Euroliga: a Cibona és a Zalgiris is továbbjutott (She)
A férfi kosárlabda Euroliga csoportkörének utolsó fordulója előtt az A-csoportban a Cibona és a Zalgiris is kiesésre állt, ám csütörtök este a horvát és a litván gárda is győzött, így mindkettő továbbjutott, míg az ASVEL és a Fenerbahce befejezte szereplését.
jan. 15
3:00
Schumi 500 lóerős hotelje (Blikk)
Guruló szállodában lakott Michael Schumacher a spanyolországi tesztje alatt
jan. 15
3:04
Beckham gatyájába bújt Ronaldo (Blikk)
Naponta 3000 felülést végez a Real Madrid aranylabdás portugál labdarúgója, hogy így nézzen ki
jan. 15
3:08
Hegedüs elnöki székére pályázik Ritter (Blikk)
Mester és tanítványa egymás ellen száll harcba a birkózók tisztújító közgyűlésen
jan. 15
3:12
Szathmári újra a válogatottnál (Blikk)
A Balatonfüred élvonalbeli csapatának kapusa azonban már nem ölti magára a címeres mezt, hanem kapusedzőként segíti

Keresés