2010. január 17. vasárnap

jan. 17
20:39
Jégkorong, MOL-liga: a Vasas és a Dunaújváros sikere (She)
A Vasas négy, a Dunaújváros három góllal győzött a jégkorong MOL-liga vasárnapi játéknapján.
jan. 17
20:57
Női kosárlabda NB I: a ZTE ellen az utolsó negyedben fordított a Szolnok (She)
A Szolnok az utolsó negyedben mutatott jó teljesítményének köszönhetően 77–70-re nyert a Zalaegerszeg ellen a női kosárlabda NB I 15. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.
jan. 17
20:59
Női kézi BL: teljes a legjobb nyolc mezőnye, három variáció a Győr ellenfeleire (She)
A Győr mérkőzésén kívül még egy találkozót rendeztek a női kézilabda Bajnokok Ligájában, ezen az A-csoportban a Lipcse 25–22-re legyőzte a norvég Byasent, és megtartotta második, továbbjutást jelentő helyét. Ezzel kialakult a legjobb nyolc mezőnye, tekintse meg a névsort, illetve a Győr lehetséges ellenfeleit!
jan. 17
21:15
Primera División: ötgólos meccsen nyert az Atlético Madrid (She)
A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában a hazai pályán játszó Atlético Madrid 3–2-re győzött a Sporting Gijón ellen.
jan. 17
21:33
Afrika-kupa: Kamerun hátrányból fordított Zambia ellen (She)
Az Angolában zajló Afrika-kupa 2. fordulójában a  D-csoportban Kamerun 0–1-ről fordított, és végül 3–2-re győzött Zambia ellen.
jan. 17
22:27
NFL: a minnesotai Brett Favre négy TD-passzt tartogatott a Dallasnak (She)
A Minnesota Vikings jutott az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) Nemzeti főcsoportjának fináléjába, miután az elődöntőben 34–3-ra megverte a Dallas Cowboyst.
jan. 17
22:29
DVSC: „az osztrák első liga előrelépés lenne” - Szélesi (She)
A DVSC labdarúgócsapatának válogatott védője, Szélesi Zoltán a Hajdú-bihari Naplónak megerősítette a Nemzeti Sport Online korábbi hírét, miszerint az osztrák élvonalbeli LASK Linz érdeklődik iránta.
jan. 17
23:03
Serie A: a Napoli gól nélküli döntetlent játszott a Palermóval (She)
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a hazai pályán játszó Napoli 0–0-t ért el a Palermo ellen.
jan. 17
23:05
Primera División: a Valencia három góllal nyert a Villarreal ellen (She)
A Valencia hazai pályán 4–1-re nyert a mérkőzés nagy részét emberhátrányban játszó Villarreal ellen a Primera División 18. fordulójának záró mérkőzésén. A Turia-parti gárda ezzel három pontra megközelítette a második helyen álló Real Madridot.
jan. 17
23:57
Futsal 2010: megérkezett hazánkba az Eb valamennyi résztvevője (She)
Megérkezett Magyarországra a január 19. és 30. között a budapesti Papp László Sportarénában és a debreceni Főnix Csarnokban megrendezésre kerülő futsal Európa-bajnokság valamennyi résztvevője – olvasható az MLSZ honlapján.
jan. 17
23:59
Portugália: egy ötöst vágott idegenben a Benfica a Maritimónak (She)
NSPOVIDE0170120 Az éllovas Benfica 5–0-ra nyert idegenben a második félidőben kettős emberhátrányban játszó Maritimo ellen a portugál labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában, így továbbjavította amúgy is pazar gólkülönbségét.

2010. január 18. hétfő

jan. 18
0:15
Görögország: a Panathinaikosz növelte előnyét az Olympiakosz előtt (She)
NSPOVIDE0170120 Az Olympiakosz idegenben csak gól nélküli döntetlent ért el a Kavala ellen a görög labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, így a hazai pályán nyerő Panathinaikosz hétpontosra növelte előnyét riválisa előtt a tabella élén.
jan. 18
2:21
Juventus: Ferrara meg van győződve róla, minőségi csapata van (She)
A Juventus vezetőedzője, Ciro Ferrara a vasárnapi Chiveo elleni vereséget követően sem mondott le posztjáról, és meg van győződve róla, minőségi csapata van, annak ellenére, hogy húsz forduló után csak az 5. helyen állnak a torinóiak a Serie A-ban.
jan. 18
6:03
Josep Guardiola válthatja Sir Alex Fergusont a Manchester United kispadján (Behaviour)
Lépéselőnybe került a Barcelona a Real Madriddal szemben, hétrét görnyedt a Sunderland a Chelsea nyomása alatt, tovább szenved viszont a Liverpool. Körkép Európa legfontosabb bajnokságaiból.
jan. 18
6:05
Két magyar reménység az Australian Openen (Behaviour)
Ma hajnalban megkezdődött az idei év első Grand Slam-tornája, az Australian Open. Hogy ki emelheti majd fel két hét múlva a győztesnek járó serleget, szinte reménytelen megjósolni. A férfiaknál legalább hatan, míg a hölgyeknél még ennél is többen nyerhetnek. A magyar szurkolók két kedvencükért szoríthatnak, ráadásul Szávay Ágnes és Czink Melinda is legyőzhető ellenfelet kapott az első fordulóban.
jan. 18
6:33
NBA: a Toronto és a Denver is hazai pályán győzött (She)
A Toronto Raptors és a Denver Nuggets is hazai pályán nyert az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 82. játéknapján.
jan. 18
6:48
Maradona már Dél-Afrikában van (Infostart)
Diego Maradona személyesen akarja megtudni, milyen körülmények várják az általa irányított argentin labdarúgó-válogatottat a jövő nyári, dél-afrikai világbajnokságon, ezért küldöttség élén Pretoriába utazott.
jan. 18
6:51
NFL: főcsoportdöntőbe jutott a New York Jets (She)
A New York Jets jutott be az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) Amerikai főcsoportjának döntőjébe, miután legyőzte a San Diego Chargerst.
jan. 18
7:27
Sísport: a hóból is megárt a sok; a bőséges csapadék miatt zártak le egy sípályát Skóciában (She)
Hóból is megárt a sok, még egy sípályának is: hóbőség miatt zártak le egy skót síparadicsomot.
jan. 18
7:45
Primera División: Maxi Rodríguez könnyes búcsút vett az Atléticótól (She)
Könnyekkel a szemében búcsúzott a spanyol fővárostól és az Atlético Madridtól Maxi Rodríguez: az argentin válogatott labdarúgó három és fél éves szerződést kötött szerdán a Liverpool együttesével.
jan. 18
7:51
Melbourne: máris kiesett a tavalyelőtti győztes (Behaviour)
Az első körben búcsúzott az ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyes versenyétől hétfőn a tavalyelőtt még tornagyőztes orosz Marija Sarapova, miután három szettben kikapott honfitársától, Marija Kirilenkótól.
jan. 18
8:03
Australian Open: Murray csak négy játékot engedélyezett ellenfelének (She)
Az ötödik helyen kiemelt Andy Murraynek nem okozott gondot az első forduló az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon, a brit teniszező négy játékot engedélyezett a dél-afrikai Kevin Andersonnak.
jan. 18
8:09
Maradona "bejáráson" Dél-Afrikában (Behaviour)
Diego Maradona személyesen akarja megtudni, milyen körülmények várják az általa irányított argentin labdarúgó-válogatottat a jövő nyári, dél-afrikai világbajnokságon, ezért küldöttség élén Pretoriába utazott.
jan. 18
8:21
Australian Open: rendbontás a lelátón, tizenegy szurkolót vezettek ki (She)
Nem volt botrányoktól mentes az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság első játéknapja, hiszen rendbontások miatt 11 szurkolót ki kellett vezetni a lelátóról.
jan. 18
8:39
Belgium: „soha, de soha nem szimulálnék sérülést" - Juhász (She)
Nem mindennapi mérkőzésen van túl Juhász Roland, az Anderlecht magyar válogatott védője. A futballistát a tegnapi, Standard Liege elleni idegenbeli rangadón közvetlenül a szünet előtt csúnyán megrúgta Axel Witsel, a belga játékost ezért a megmozdulásáért kiállították.
jan. 18
9:21
NFL - Főcsoport-döntőben a Vikings és a Jets (Behaviour)
A Minnesota Vikings hazai, a New York Jets pedig idegenbeli sikerrel biztosította a helyét a főcsoport-fináléban a profi amerikaifutball-ligában (NFL).
jan. 18
9:33
Pápa: hazaküldték az olasz U20-as válogatott középpályást (She)
Néhány napos tesztelés után úgy döntött a Lombard Pápa Termál FC szakmai vezetősége, hogy a próbajátékon lévő Frisco di Vanciscót nem szerződteti, ugyanis a német-olasz kettős állampolgárságú, az U20-as olasz válogatottban is megforduló középpályás nem jelentene erősítést.
jan. 18
9:35
FTC: Fülöp a Szigetszentmiklóshoz kerülhet kölcsönbe (She)
A második ligában szereplő Szigetszentmiklóshoz kerülhet Fülöp Noel – adta hírül a Ferencváros labdarúgócsapatának hivatalos honlapja a 100% Fradira hivatkozva.
jan. 18
9:39
Australian Open - 11 szurkolót kitoloncoltak a Melbourne Parkból (Behaviour)
Florian Mayer nyerte a németek fordulatos csatáját Philipp Petzschner ellen az ausztrál nyílt teniszbajnokság hétfői nyitónapján.
jan. 18
9:51
Aus. Open: Del Potro továbbment, Stepánek az első búcsúzó férfikiemelt (She)
Radek Stepánek a férfi egyes első búcsúzó kiemeltje az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon, Melbourne-ben.
jan. 18
9:57
Drámai mérkőzésen lett oda a győri csoportelsőség (Behaviour)
Drámai meccsen, kilencgólos vezetésről bukta el a csoportelsőséget a Győr a női kézilabda BL-ben a román Valcea ellen. A négygólos győzelem azért meglett, a gólkülönbség azonban nem a magyaroknak kedvezett.
jan. 18
10:06
Bundesliga: körülbelül egy hónapot hagy ki Hajnalék kapusa (She)
Körülbelül egy hónapos kihagyás vár a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund kapusára, Roman Weidenfellerre.
jan. 18
10:08
Vb 2010: Maradona személyesen néz körül a dél-afrikai helyszíneken (She)
Diego Maradona személyesen akarja megtudni, milyen körülmények várják az általa irányított argentin labdarúgó-válogatottat a jövő nyári, dél-afrikai világbajnokságon, ezért küldöttség élén Pretoriába utazott.
jan. 18
10:10
ZTE: a teljes kerettel készül a csapat, megvan a felkészülési program (She)
A Zalaegerszeg hivatalos honlapján tette közzé a csapat téli felkészülési mérkőzéseinek programját. A zalaiak egyébként teljes kerettel készülnek, csak Artjoms Rudnevs hiányzik, aki csütörtökön Dél-Korea ellen játszik felkészülési mérkőzést a lett válogatottal.
jan. 18
10:24
Frankfurt: visszatérhet hazájába a rutinos iráni szélső (She)
Az Azin Steel Teheran együttesében folytathatja pályafutását a Frankfurt labdarúgócsapatának szélsője, Mehdi Mahdavikia.
jan. 18
10:26
FTC: már a csapattal edz Anthony Elding, Csizmadia orvosin vesz részt (She)
A 100%Fradi beszámolója szerint hétfőtől a Ferencvárossal edz a 27 éves angol támadó, Anthony Elding.
jan. 18
10:33
Sidi Péter győzelme Szlovéniában (Behaviour)
Sidi Péter nyerte a puskások versenyét vasárnap a szlovéniai Ruséban rendezett nemzetközi légfegyveres versenyen.
jan. 18
10:35
Australian Open - Eső miatt tíz meccset elhalasztottak (Behaviour)
Az eső miatt tíz meccset keddre kellett halasztani hétfőről az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, Melbourne-ben.
jan. 18
11:00
Amatőr ökölvívás: a DVSC a közép-európai bajnokság döntőjébe jutott (She)
A DVSC amatőr ökölvívócsapata bejutott a BoxingONE Championship nemzetközi csapatbajnokság döntőjébe, miután a Debrecen Plazában rendezett elődöntőben 9:5 arányban múlta felül a cseh és szlovák válogatottakat felvonultató Prostejovot.
jan. 18
11:02
Juventus: Moggi 2011-ben visszatérne a csapathoz (She)
A Juventus labdarúgócsapatának korábbi általános igazgatója, Luciano Moggi nem tervezi a visszavonulását, sőt, visszatérne a torinói együtteshez.
jan. 18
11:18
Futsal Eb: az oroszok és az olaszok kulcsjátékosa sem vehet részt a tornán (She)
Az orosz válogatott elveszítette egyik kulcsjátékosát, a védő Dmitrij Prudnikovot, akinek a bokája nem jött teljesen rendbe, így nem vehet részt a magyarországi futsal Európa-bajnokságon.
jan. 18
11:27
Főcsoportdöntőben a Vikings és a Jets (Metropol)
A Minnesota Vikings hazai, a New York Jets pedig idegenbeli sikerrel biztosította a helyét a főcsoport-fináléban a profi amerikaifutball-ligában (NFL).
jan. 18
11:36
NBA: a játékos-szakszervezet egymillió dollárral segíti a haiti áldozatokat (She)
A sportélet számos sztárja mozdult meg a haiti földrengés áldozatainak megsegítésére. Most az NBA-játékosok tettek felajánlást. A játékosokat tömörítő szakszervezet összesen egymillió dollárt ajánlott fel az UNICEF-nek, az ENSZ gyermekvédelmi szervezetének.
jan. 18
11:38
Australian Open: Justine Henin két szettben nyert honfitársa ellen (She)
Két szettben győzött és továbbjutott az ausztrál nyílt teniszbajnokság (Australian Open) első fordulójából Justine Henin.
jan. 18
11:54
Juventus: Cannavaro és Grygera orrát is meg kell műteni (She)
A mai napon műtéten esik át a Juventus két futballistája, az olasz Fabio Cannavaro és a cseh Zdenek Grygera. A két labdarúgónak egyaránt eltört az orra a Chievo elleni, 1–0-ra elveszített tegnapi bajnokin.
jan. 18
11:56
Osasuna: bár kevés lehetőséget kap, nem akarják eladni Vadócz Krisztiánt (She)
A Diario de Navarra regionális lap beszámolója szerint az Osasuna nem akar megválni egyetlen játékosától sem a téli átigazolási időszakban, így a kevés lehetőséget kapó Vadócz Krisztiántól és Dadytól sem.
jan. 18
12:03
Puhl negyedik a játékvezetők örökranglistáján (Metropol)
Puhl Sándor holtversenyben a negyedik a játékvezetők örökranglistáján a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS összeállítása szerint. Az élen az olasz Pierluigi Collina áll.
jan. 18
12:12
Australian Open: Nadalt csak megijeszteni tudta Luczak (She)
Három szettben harcolta ki a továbbjutást az ausztrál nyílt teniszbajnokság (Australian Open) 1. fordulójában Rafael Nadal.
jan. 18
12:30
Edzősors: Hiddinkért tovább verseng a Juve és a Liverpool (She)
A Juventusnak a Chievo elleni, tegnapi veresége után az olasz sajtóban ismét felerősödtek azok a hírek, hogy a torinóiak kispadján Guus Hiddink válthatja Ciro Ferrarát. A hírek szerint azonban az olasz klub vezetőinek gyorsan kell lépniük, ha komolyan gondolják a holland szerződtetését, mert a Liverpool is felvette a kapcsolatot a legutóbb az orosz válogatottat irányító szakemberrel.
jan. 18
12:48
Lazio: lapértesülés szerint Cristian Ledesma az Interbe igazol (She)
Az olasz Corriere dello Sport napilap értesülései szerint Cristian Ledesma, a Lazio középpályása úgy döntött, az Interben folytatja pályafutását.

Keresés