2010. január 22. péntek

jan. 22
21:56
Jégkorong, EBEL: a hajrában kapott góllal kapott ki a Volán (She)
Két perccel a rendes játékidő vége előtt kapott góllal szenvedett 3–2-es vereséget hazai pályán a Sapa Fehérvár AV 19 a Graz ellen az osztrák jégkorongbajnokság alapszakaszának 46. fordulójában.
jan. 22
22:12
Búcsúzott az Eb-től a magyar kéziválogatott (Infostart)
Nem jutott be a középdöntőbe a magyar férfi kézilabda-válogatott az ausztriai Európa-bajnokságon. Csoknyai István szövetségi kapitány együttese 33-26-ra kikapott Csehországtól az utolsó csoportmeccsen, így a negyedik helyen végzett.
jan. 22
22:12
Férfi kézilabda Eb: kikapott Csehországtól, kiesett a válogatott (She)
Az ausztriai férfi kézilabda Európa-bajnokságon péntek este utolsó csoportmérkőzését vívta a magyar válogatott, és a sorsdöntő összecsapáson 33–26-ra kikapott Csehországtól. Csoknyai István együttese ezzel búcsúzott a kontinenstornától, miután az olimpiai és világbajnok Franciaország ellen szerzett egy ponttal negyedik helyen végzett a D-csoportban.
jan. 22
22:15
Döntetlen fehérorosz-portugál meccs (Metropol)
Tízgólos mérkőzésen döntetlent játszott egymással pénteken a portugál és a fehérorosz válogatott a magyarországi futsal Európa-bajnokságon.
jan. 22
22:33
Elbuktak kéziseink (Blikk)
Hiába érezhet te magát hazai környezetben a magyar válogatott a az ausztriai férfi kézilabda-Európa-bajnokság csoportküzdelmei során, nem koronázta siker szereplését. Együttesünk nem folytathatja a küzdelmeket a középdöntőben, a legutóbbi vb-n hatodik csapat 33-26-ra kikapott a csehektől.
jan. 22
22:33
Búcsúztak a magyarok (Metropol)
Csalódást keltve nem jutott be az ausztriai Európa-bajnokság középdöntőjébe, azaz a legjobb 12 közé a magyar férfi kézilabda-válogatott, miután a pénteki, sorsdöntő csoportmérkőzésen 33-26-ra kikapott a remek napot kifogó cseh csapattól.
jan. 22
22:48
Férfi kézilabda Eb: El tudnék süllyedni szégyenemben - Gál Gyula (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott hétgólos vereséget szenvedett Csehországtól az Ausztriában zajló Európa-bajnokság utolsó csoportmérkőzésén. Amely egyben számunkra az utolsó Eb-találkozó is volt, hiszen a győztes csehek jutottak tovább a középdöntőbe. Csapatunk beállója, Gál Gyula igen kritikusan fogalmazott a találkozót követően, de a súlyos vereségre ő sem talált magyarázatot.
jan. 22
22:50
Vancouver 2010: valószínűleg Bene Márton utazhat a téli olimpiára (She)
Nagy valószínűséggel Bene Márton indulhat a magyar férfi alpesi sízők közül a vancouveri téli olimpián. Közben a két női résztvevő is készül az ötkarikás játékokra.
jan. 22
22:52
Férfi kézilabda Eb: nem bírt egymással Szlovénia és Lengyelország (She)
Döntetlent játszott egymással Lengyelország és Szlovénia a férfi kézilabda Európa-bajnokság C-csoportjában, a kvartettből már korábban továbbjutott két együttes 30–30-ra végzett egymással. A lengyelek így csoportelsőként, a szlovének másodikként jutottak tovább a csoportból Németország mellett.
jan. 22
22:54
Férfi kézilabda Eb: Óriási feszültség volt a csapatban - Ilyés Ferenc (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott hétgólos vereséget szenvedett Csehországtól az Ausztriában zajló Európa-bajnokság utolsó csoportmérkőzésén. Amely egyben számunkra az utolsó Eb-találkozó is volt, hiszen a győztes csehek jutottak tovább a középdöntőbe. Ilyés Ferencnek a találkozón semmi sem sikerült, átlövőnk szerint a kezdés előtt érződött a csapaton a feszültség.
jan. 22
22:56
Férfi kézilabda Eb: három nap alatt elfelejtettünk kézilabdázni - Csoknyai (She)
Érthető módon teljesen maga alatt volt a csehek elleni teljesítményt látva Csoknyai István, a magyar szövetségi kapitány, aki szerint három nap alatt egyszerűen elfelejtett a csapat kézilabdázni.
jan. 22
22:58
Eredivisie: Dzsudzsák gólpasszal járult hozzá a Babosék elleni sikerhez (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a PSV hazai pályán verte meg 3–0-ra a NEC Nijmegent. A találkozón az eindhovenieknél Dzsudzsák Balázs, míg a vendégeknél Babos Gábor kapott lehetőséget. A magyar középpályás gólpasszal járult hozzá a győzelemhez.
jan. 22
23:06
Férfi kézilabda Eb: Sok mindenre gondoltam, de erre nem - Éles József (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott hétgólos vereséget szenvedett Csehországtól az Ausztriában zajló Európa-bajnokság utolsó csoportmérkőzésén. Amely egyben számunkra az utolsó Eb-találkozó is volt, hiszen a győztes csehek jutottak tovább a középdöntőbe. A Nemzeti Sport Online Eb-szakértője, Éles József a mérkőzés után elárulta: nehéz, kiélezett mérkőzésre számított, amelyen bármi megtörténhet, de…
jan. 22
23:24
Szánkó Eb: nincs döntés Pulai Imre olimpiai szabadkártyájával kapcsolatban (She)
Lettországban, a Siguldában zajló szánkó Európa-bajnokságon tartózkodik Pulai Imre, akinek olimpiai szabadkártyájáról csak hétfőn, a kontinensbajnokság után születik majd döntés.
jan. 22
23:26
Futsal Eb: tíz gól született a Fehéroroszország-Portugália meccsen (She)
A Futsal Európa-bajnokság pénteki napján Szerbia 2–0-ra legyőzte Szlovéniát, és ezzel továbbjutott a csoportból a negyeddöntőbe, és Oroszországgal játszik majd a csoportelsőségért. A D-csoportban Portugália és Fehéroroszország látványos mérkőzésen végül nem bírt egymással, és a fehéroroszok utolsó másodpercben született találatával 5–5 lett a végeredmény.

2010. január 23. szombat

jan. 23
0:36
DVSC: tunéziai gólkirály és nigériai csatárok a Lokinál (She)
A péntek délutáni edzésen csatlakozott a DVSC labdarúgócsapatához a tunéziai válogatott támadó, Mehdi Dhifallah. Erről a bajnokcsapat hivatalos honlapja, a dvsc.hu adott tájékoztatást.
jan. 23
2:45
Futsal: gyerekjáték a csehek legyőzése (Blikk)
jan. 23
3:03
Justine Henin 500. meccsét nyerte (Blikk)
MELBOURNE – Tovább menetel Justine Henin (27) az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A másfél éves kihagyását követően bő két hete visszatérő belga a harmadik fordulóban 3:6, 6:4, 6:2-re legyőzte az orosz Alisza Klejbanovát (20), és bejutott a nyolcaddöntőbe. Ráadásul ez a diadal volt az ötszázadik profi pályafutása során.
jan. 23
3:07
Hazai pálya Ausztriában (Blikk)
Mintha hazai rendezésű Európa-bajnokságon szerepelne a magyar férfi kézilabda-válogatott, annyian kíváncsiak egy-egy meccsére. Miután Ausztria a torna házigazdája, a távolság nem jelent akadályt az érdeklődőknek, hogy eljussanak Bécsújhelyre.
jan. 23
6:36
Australian Open: Szávay Ágnes párosban is kiesett (She)
A második forduló jelentette a végállomást párosban Szávay Ágnes számára az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon.
jan. 23
6:39
Pénteken mondott csütörtököt a Csoknyai-csapat (Behaviour)
Nem jutott a magyar válogatott az Ausztriában zajló kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjébe, miután a sorsdöntő meccsen totális csődöt mondott Csoknyai István együttese. Sansza a továbbjutásra csak a kezdő sípszóig volt, a vége 33-26 lett.
jan. 23
6:54
Australian Open: Federer és Serena Williams könnyed sikere (She)
Szettveszteség nélkül jutott tovább az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság harmadik fordulójából a férfi és a női első számú kiemelt, azaz Roger Federer és Serena Williams is.
jan. 23
7:12
NBA: hosszabbítás után verte meg a Portlandet a Boston (She)
Hosszabbítás után verte meg a Portlandet a Boston az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 87. játéknapján.
jan. 23
8:24
Zaragoza: felbontották Ayala szerződését, Colungát kölcsönvették (She)
A Real Zaragoza labdarúgócsapatának vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott Roberto Ayalával.
jan. 23
8:42
Atlético Madrid: argentin válogatott csatár érkezett 8 millió euróért (She)
Az Atlético Madrid nyolcmillió euróért megszerezte a Lanús labdarúgócsapatától Eduardo Salviót, akivel öt és fél évre szóló szerződést kötött.
jan. 23
9:00
Ökölvívás: Erdei Zsolt hivatalosan is megvált világbajnoki címétől (She)
Erdei Zsolt az Universum Box-Promotionön keresztül hivatalosan is jelezte a Bokszvilágtanács (WBC) felé, hogy lemond cirkálósúlyú világbajnoki címéről.
jan. 23
9:03
Szávay párosban is búcsúzott (Metropol)
Nincs már magyar résztvevője az ausztrál nyílt teniszbajnokságnak, miután Szávay Ágnes szombaton párosban is búcsúzott.
jan. 23
9:03
Australian Open - Szávay párosban is búcsúzott (Behaviour)
Nincs már magyar résztvevője az ausztrál nyílt teniszbajnokságnak, miután Szávay Ágnes szombaton párosban is búcsúzott.
jan. 23
9:18
Rali: Mikko Hirvonen sikere Monte-Carlóban (She)
A finn Mikko Hirvonen nyerte meg a patinás Monte-Carlo-ralit.
jan. 23
9:21
Van Nistelrooy akár Németországban is kiköthet (Behaviour)
Spanyol sajtóértesülések szerint ugyan leginkább angol klubok érdeklődnek Ruud van Nistelrooy iránt, ezzel együtt lehet, hogy a holland labdarúgó mégis inkább Németországban folytatja pályafutását.
jan. 23
9:36
Labdarúgás: Rudnevs szerepet kapott a lett válogatottban (She)
Artjoms Rudnevs is pályára lépett a lett labdarúgó-válogatottban, amely Spanyolországban csapott össze Dél-Koreával – adta hírül a ZTE hivatalos honlapja.
jan. 23
9:54
Rangadók hétvégéje Olaszországban (Infostart)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban vasárnap este rendezik meg a szezon legnagyobb rangadóját, az Inter-Milan városi derbit.
jan. 23
9:54
Ausztria: válogatott csatárral erősített a Red Bull Salzburg (She)
Roman Wallner személyében válogatott támadó érkezett az osztrák labdarúgó-bajnokságban szereplő Salzburghoz.
jan. 23
9:56
Kaposvár: oldalszalag-sérülést szenvedett a csatár (She)
Három-öt hét kihagyásra kényszerül Szepessy Róbert, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő Kaposvár csatára.
jan. 23
9:57
Erdei már nem világbajnok (Metropol)
A Boksz Világtanács hivatalosan is megfosztotta Erdei Zsoltot a novemberben megszerzett cirkálósúlyú világbajnoki övétől, mivel a magyar öklöző nem kívánt a súlycsoportban maradni.
jan. 23
9:57
Elvették Madár övét (Behaviour)
A Boksz Világtanács (WBC) hivatalosan is megfosztotta Erdei Zsoltot a novemberben megszerzett cirkálósúlyú világbajnoki övétől, mivel a magyar öklöző nem kívánt a súlycsoportban maradni.
jan. 23
9:58
Hévíz: volt válogatott futballistával erősítene az együttes (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjában folytathatja pályafutását Sebők József.
jan. 23
9:59
Egy vak sífutó is tagja lett a kanadai olimpiai válogatottnak (Behaviour)
Brian McKeever a világ első olyan sportolója, aki ugyanabban az évben tagja lett valamely ország téli olimpiára és paralimpiára készülő válogatottjának is: a csaknem teljesen vak McKeever a jövő hónapban kezdődő vancouveri ötkarikás játékokon jó eséllyel induló kanadai sífutó válogatottat erősíti.
jan. 23
10:00
Ökölvívás: a világbajnok kiütéses vereséget szenvedett (She)
Hatalmas meglepetésre elvesztette a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) kislégsúlyú világbajnoki címét Brian Viloria.
jan. 23
10:12
Rali: a Herczig, Baranyai kettős Skoda Fabia S2000-essel folytatja (She)
Az abszolút ralibajnoki címet tavaly elhódító Herczig Norbert és Baranyai László döntött: Skoda Fabia S2000-essel folytatja pályafutását.
jan. 23
10:14
Férfi kosárlabda: Gaál Róbert Debrecenből Salgótarjánba igazolt (She)
Távozott a férfi kosárlabda NB I A-csoportjában szereplő Debreceni KE együttesétől Gaál Róbert, a hátvéd Salgótarjánban folytatja a pályafutását.
jan. 23
10:30
Australian Open: Bagdatisz feladta, Hewitt lesz Federer ellenfele (She)
Markosz Bagdatisz a második játszmában feladta a Lleyton Hewitt elleni mérkőzését az Australian Open férfi egyesének 3. fordulójában, így az ausztrál teniszező jutott a 16 közé, ahol Roger Federer lesz az ellenfele.
jan. 23
10:32
Férfi kosárlabda: nem felelt meg Pakson a próbajátékon lévő Ibrahim (She)
Kéthetes próbajáték után nem marasztalta a nigériai centert, Sani Ibrahimot az Atomerőmű SE.
jan. 23
10:48
Australian Open: Babos Tímeát az első helyen emelték ki (She)
A szervezők Babos Tímeát emelték ki az első helyen az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság juniorversenyében.
jan. 23
11:09
Steven Gerrard hamarosan visszatér (Behaviour)
Rövid időn belül megkezdi az edzéseket Steven Gerrard, a Liverpool futballistája.
jan. 23
11:24
Afrika-kupa: bizonytalan a folytatásban a Burkina Fasó-i kapitány (She)
A következő hetekben hozza meg a döntést a folytatásról a Burkina Fasó-i labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Paulo Duarte.
jan. 23
11:27
Australian Open - Babos első, Fucsovics hatodik kiemelt! (Behaviour)
A szervezők Babos Tímeát emelték ki az első helyen az ausztrál nyílt teniszbajnokság junior versenyében.
jan. 23
11:42
Alpesi sí: lesiklásban sem akadt legyőzőre Lindsay Vonn (She)
Az olaszországi Cortina d'Ampezzóban egy lesiklófutammal folytatódott a hölgyek számára az alpesisí-világkupa. A győzelmet az amerikai Lindsay Vonn szerezte meg a német Maria Riesch előtt, míg a dobogó harmadik fokára holtversenyben a svéd Anja Pärson és a svájci Nadja Kamer állhatott fel.
jan. 23
12:00
Australian Open: Tsonga négy játszmában búcsúztatta Haast (She)
Jo-Wilfried Tsonga jutott utolsóként a legjobb 16 közé a férfiak között az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságon, miután a 3. fordulóban négy szettben legyőzte a német Tommy Haast.
jan. 23
12:03
Australian Open - Ismét három játékot vesztett a címvédő Williams (Behaviour)
A címvédő Serena Williams harmadik mérkőzésén is csupán három játékot veszített az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.

Keresés