2010. március 21. vasárnap

márc. 21
18:54
Belga futó halála a Róma Maratonon (Metropol)
Az etióp Siraj Gena nyerte a vasárnapi Róma Maratont, méghozzá úgy, hogy az utolsó 500 métert futócipőjét levéve tette meg. Az 55 éves Tom Van Der Gucht a 39. kilométernél szívroham következtében összerogyott, s mire a mentő megérkezett vele akórházba, elhunyt.
márc. 21
19:30
Nem bírt a Blackburnnel a Chelsea (Metropol)
Bár hamar vezetést szerzett, végül meglepetésre csak egy ponttal távozott a Blackburn otthonából a harmadik helyen álló Chelsea az angol labdarúgó Premier League 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.
márc. 21
20:06
Ismét legyőzte az Újpestet a Pápa (Metropol)
A korábbi lila-fehér kedvenc, Véber György irányította Pápa legyőzte a vendég Újpestet a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójának vasárnapi zárómeccsén.
márc. 21
20:24
Ismét legyőzte az Újpestet a Pápa (Infostart)
A korábbi lila-fehér kedvenc, Véber György irányította Pápa legyőzte a vendég Újpestet a labdarúgó NB I 19. fordulójának zárómeccsén.

2010. március 22. hétfő

márc. 22
2:24
Beindult a Fradi (Blikk)
BUDAPEST – Egészen más a mostani Ferencváros, mint az őszi volt! Amíg a bajnokság első felében bukdácsoltak és jobbára a kiesés ellen küzdöttek a zöld-fehérek, addig tavasszal még egyszer sem kapott ki a labdarúgó-NB I-ben Craig Short (41) edző együttese.
márc. 22
2:42
Dzsudzsákra vadásznak a spanyolok (Blikk)
EINDHOVEN – Egyre több jel utal arra, hogy Dzsudzsák Balázs (23) a nyáron elhagyhatja jelenlegi klubját, a holland PSV Eindhovent. A magyar focista iránt ugyanis már több spanyol klub is érdeklődik, az AS című lap szombati száma arról számolt be, hogy a Real Madrid, a La Coruna és a Villarreal után az Atlético Madrid is kivetette rá a hálóját.
márc. 22
2:46
Hajnallal készül dobogóra a Dortmund (Blikk)
DORTMUND – Csaknem fél év után szerepelt ismét a Borussia Dortmund kezdőcsapatában német bajnokin Hajnal Tamás (29).
márc. 22
6:36
MLSZ: kilencmilliót még hozott a távozó főtitkár (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége tegnapi ülésén március 31-gyel felmentette Bordás György főtitkárt a munkavégzés alól, május 29-re kitűzte a közgyűlést, de azt még nem tudni, tisztújítás vagy alapszabály-módosítás lesz-e ezen a napon.
márc. 22
6:38
Győr: itt az újabb román BL-lecke (Behaviour)
Nem történt csoda a Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó körében, a Győri Audi ETO KC a második helyen végzett csoportjában, így az elődöntőben a rendkívül erős, tizenötszörös román bajnok Oltchim Valcea ellen lép pályára.
márc. 22
6:54
Felturbózott Tuning Show (Behaviour)
Több mint 20 ezren látogattak ki a hét végén a Hungexpóra, ahol az ország legnagyobb autókiállítása várta az érdeklődőket: a Carstyling Tuning Show-t idén negyedszerre rendezték meg. Az autósportok szezonnyitójaként aposztrofált három napos bemutatón közel 400 - mintegy 300 hazai és 100 nemzetközi porondról érkezett - tuningolt, átépített autócsodáé volt a főszerep.
márc. 22
6:56
Elhunyt Bielik István (Behaviour)
Gyászol a magyar és nemzetközi sakkozók népes családja. Meghalt Bielik István nemzetközi nagymester.
márc. 22
8:42
Extrém minden sportteljesítmény (Metropol)
A hazai snowboard 2009–2010-es szezonjának évadzáró rendezvényét tartották pénteken a budapesti Merlinben.
márc. 22
10:12
Sikeres patkoláson esett át Overdose (Metropol)
Újabb sikeres patkoláson esett át a hétvégén Overdose az eddigi 12 futamán veretlen magyar ló. Az 50 százalékos tulajdonrésszel rendelkező Mikóczy Zoltán a korábban emlegetett kettő helyett már csak egy felhozó versenyt tervez a júniusi Royal Ascot derbi előtt.
márc. 22
10:30
Sikeres patkoláson túl Overdose (Behaviour)
Újabb sikeres patkoláson esett át a hétvégén Overdose az eddigi 12 futamán veretlen magyar ló. Az 50 százalékos tulajdonrésszel rendelkező Mikóczy Zoltán a korábban emlegetett kettő helyett már csak egy felhozó versenyt tervez a júniusi Royal Ascot derbi előtt.
márc. 22
10:48
Biros Péter már az idei Eb-n visszatérhet a pólóválogatottba (Infostart)
Ismét a válogatott rendelkezésére áll Biros Péter háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó.
márc. 22
10:50
Overdose sikeres patkoláson esett túl (Infostart)
Újabb sikeres patkoláson esett át a hétvégén Overdose az eddigi 12 futamán veretlen magyar ló. Az 50 százalékos tulajdonrésszel rendelkező Mikóczy Zoltán a korábban emlegetett kettő helyett már csak egy felhozó versenyt tervez a júniusi Royal Ascot derbi előtt.
márc. 22
11:06
Detroit-mumus maradt a Cleveland (Metropol)
A ligaelső Cleveland sorozatban tizedszer is legyőzte a Detroitot az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján.
márc. 22
12:18
155 jó tanuló, aki jó sportoló (Infostart)
Budapesten átadták a Jó tanuló - Jó sportoló pályázat díjait; az elismeréseket kimagasló tanulmányi és sporteredményükért 155-en vehették át Hiller István oktatási minisztertől.
márc. 22
12:36
Indian Wells - Ljubicic a bajnok (Behaviour)
Ivan Ljubicic nyerte meg a férfiak küzdelmét vasárnap az egyesült államokbeli Indian Wellsben zajló, 9 millió dollár összdíjazású tenisztornán, miután a döntőben legyőzte a hazai közönség előtt szereplő Andy Roddickot.
márc. 22
12:54
NBA - Lovagok a Dugattyúk ellen (Behaviour)
A ligaelső Cleveland sorozatban tizedszer is legyőzte a Detroitot az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) tegnapi játéknapján.
márc. 22
13:30
Versailles-ba költözhet a Roland Garros (Metropol)
Várhatóan új helyszínre költözik a Roland Garros, a teniszidény párizsi Grand Slam-tornája.
márc. 22
13:48
Hullanak a fejek az olimpia miatt Oroszországban (Behaviour)
Újabb sportvezető mondott le Oroszországban a sikertelen olimpiai szereplés miatt.
márc. 22
14:06
16 éves csodacsatár Juhász Roland csapatában (Metropol)
Belga rekordot állított fel vasárnap Romelu Lukaku, a Juhász Rolandot is foglalkoztató Anderlecht labdarúgója, aki a Lokeren elleni bajnokin immár idénybeli 15. találatát szerezte, s ezzel - 16 évesen és 10 hónaposan - minden idők legfiatalabb alapszakasz-gólkirálya lett.
márc. 22
14:24
Kásás Tamás az évtized legjobb vízilabdázója (Metropol)
A választást a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) januárban indult új lapja, a FINA Aquatics World Magazine hirdette meg. A három olimpiai aranyat nyert magyar válogatott legjobbjai uralták a voksolást: a győztes Kásás Tamás mögött Biros Péter lett a második, és érkezett szavazat Benedek Tiborra is.
márc. 22
14:24
"Kezit csókolom, jött a bal!" (Behaviour)
Ha valaki látta a szombat éjszakai Vlagyimir Klicsko-Eddie Chambers profi nehézsúlyú bokszmeccset, az pontosan érzékelhette, vajon miért nem tűzte műsorára az HBO a királykategória három világbajnoki övéről döntő találkozót. Az ukrán óriás ugyanis egy meglehetősen unalmas, egysíkú meccset bokszolt az utolsó menet majdnem utolsó pillanatáig, aztán megvillant a csodálatos balja. Chambers még tegnap…
márc. 22
14:26
Megint lehet macikat dobálni a jégre (Behaviour)
Ismét jótékonysági akciót szervez a Magyar Jégkorong Szövetség: ezúttal a Pannon Hoki Gála keretében április 11-én sorra kerülő, norvégok elleni világbajnoki felkészülési mérkőzésen lehet plüssállatokat dobálni a jégre.
márc. 22
14:42
Kásás Tamás az évtized legjobb vízilabdázója (Infostart)
Kásás Tamást választotta meg az elmúlt évtized legjobb vízilabdázójának a Nemzetközi Úszó Szövetség januárban indult új lapja, a FINA Aquatics World Magazine.
márc. 22
17:06
Visszatér Afrikába a Dakar? (Behaviour)
Szerdán Párizsban jelentik be, hogy hol rendezik meg jövőre a világ legnehezebb autós terepversenyét, a Dakar-ralit, amelyet idén már második alkalommal dél-amerikai helyszíneken bonyolítottak le.
márc. 22
19:30
Kezét törte a Juventus dühös kapusa (Metropol)
Dühében egy asztalra csapott, és eltörte a kezét vasárnap a Sampdoria elleni bajnoki mérkőzésen nagyot hibázó Antonio Chimenti, a Juventus labdarúgócsapatának kapusa.
márc. 22
19:30
Kásás az évtized vízilabdázója (Behaviour)
Kásás Tamást választotta meg az elmúlt évtized legjobb vízilabdázójának a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) januárban indult új lapja, a FINA Aquatics World Magazine.

2010. március 23. kedd

márc. 23
0:00
Betiltották a CSZKA Szófia stadionját (Behaviour)
A Bolgár Labdarúgó Szövetség három mérkőzésre betiltotta a CSZKA Szófia stadionját, miután a csapat szurkolói berohantak a pályára a Lokomotiv Mezdra elleni idegenbeli találkozón a bajnokság hétvégi fordulójában.
márc. 23
0:18
Jégre tett világ (Behaviour)
Ma a jégtáncosok kötelező, és a párosok rövidprogramjával kezdődik Torinóban a műkorcsolya világbajnokság.
márc. 23
3:36
Rooney repíti a Manchestert - A csatár a tabella élére lőtte csapatát (Blikk)
Wayne Rooney ontja a gólokat, a támadó az elmúlt 13 meccsén 17 találatot ért el.
márc. 23
6:54
Beindult teniszben a Balkán-expressz (Behaviour)
Az év egyik legnagyobb, nem Grand Slam-tornája mindkét nem versengésében hatalmas meglepetéssel zárult. A nőknél az egykori világelső szerb Jelena Jankovics, míg a férfiaknál a lassan "hajlott korú" horvát Ivan Ljubicic lett a győztes. Mindketten egy méretes hullámvölgynek vetettek véget a sikerükkel, ráadásul a tar horvát élete első mesterversenyét nyerte.
márc. 23
6:56
Csillagok háborúja (Behaviour)
Az egyikük 33, a másikuk 34 gólnál jár. Az egyikük az ősszel lesz 25 éves, a másik a nyáron tölti be a 23-at. Az egyiküket Maradonához hasonlítják, a másik senkivel össze nem vethető. Az egyiket Rooneynak, a másika Messinek hívják. Manapság nincs náluk jobb formában lévő futballista a földön. Most még csak virtuálisan küzdenek egymás ellen. De ha így folytatják, a BL-döntőben ténylegesen össze is…
márc. 23
8:06
Megismételné a tavalyi diadalt Hamilton (Behaviour)
Lewis Hamilton, a McLaren brit pilótája abban bízik, hogy a vasárnapi Forma-1-es Ausztrál Nagydíjon megismétli két évvel ezelőtti diadalát.
márc. 23
9:18
Guardiola Lionel Messiről: "amatőr" - videó (Infostart)
Újabb mesterhármast szerzett a Barcelonában Lionel Messi, ami után edzője azt mondta, már kifogyott a dicséretekből.
márc. 23
11:24
Woods lenyűgözte edzőtársait (Metropol)
Remek formában van Tiger Woods, legalábbis ezt állítják azok a játékosok, aki az elmúlt napokban együtt edzhettek a szexbotrányba keveredett világelső golfozóval.
márc. 23
12:36
Április 11-én és 18-án játszik elődöntőt a Győr (Metropol)
Április 11-én és 18-án játssza a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjét a Győri Audi ETO KC a román Oltchim Valcea ellen.
márc. 23
12:36
Remek formában edz Tiger Woods (Behaviour)
Remek formában van Tiger Woods, legalábbis ezt állítják azok a játékosok, aki az elmúlt napokban együtt edzhettek a szexbotrányba keveredett világelső golfozóval.
márc. 23
12:54
Button szeretné megvédeni világbajnoki címét (Behaviour)
Az első, bahreini futamon csupán statisztaszerephez jutott Forma-1-es világbajnok, Jenson Button címe megvédésében reménykedik.
márc. 23
13:12
A címvédésről ábrándozik Button (Metropol)
Az első, bahreini futamon csupán statisztaszerephez jutott Forma-1-es világbajnok, Jenson Button címe megvédésében reménykedik.
márc. 23
13:30
Nyakig vannak a vízben (Behaviour)
Vízilabdában mi vagyunk a királyok - és ezt már tudja a világ is! Legalábbis a Nemzetközi Úszó Szövetség januárban indult új lapja, a FINA Aquatics World Magazine szerint, miután megválasztotta az elmúlt évtized legjobbjait a különféle vizes sportágakban: a pólósoknál Kásás Tamás nyert, a második pedig Biros Péter lett, ráadásul Benedek Tibor is kapott jelölést. Az úszóknál persze, hogy a…
márc. 23
13:48
A lélektelen játék miatt bojkottálnak a szurkolók (Behaviour)
A dunaszerdahelyi DAC labdarúgócsapatának három szurkolói csoportja az elmúlt hónapok gyenge eredményei miatt bojkottálni fogja a csapat soron következő hazai mérkőzéseit - írta a Bumm.sk szlovákiai magyar hírportál kedden.
márc. 23
14:42
Utcai verseny és Eb-futamok - rajtol az autósport-bajnokság (Infostart)
A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) sajtótájékoztatón számolt be a különböző szakágak idei terveiről. Rendeznek utcai versenyt és több Európa-bajnoki futamot is Magyarországon.
márc. 23
15:36
Semmi cicó! - Börtön járhat a doppingolásért (Behaviour)
Egy sportminisztériumi javaslat szerint Kínában börtönbüntetéssel sújtanák a bizonyítottan doppingvétséget elkövetett edzőket és sportolókat.
márc. 23
15:54
Jövőre is Dél-Amerikában rendezik a Dakar-ralit (Metropol)
Jövőre is Dél-Amerikában, Argentínában és Chilében bonyolítják le a világ legnehezebb autós terepversenyét, a Dakar-ralit - jelentette be kedden Etienne Lavigne versenyigazgató.
márc. 23
15:54
Európa legjobb harcművészei Budapesten (Behaviour)
Több küzdősport is képviselteti magát a budapesti Európa Kupán és nemzetközi bajnokságon, amelynek Rákoskeresztúron az Újlak Utcai Általános Iskola ad otthont péntektől vasárnapig.
márc. 23
16:12
Messi keresi a legtöbbet (Infostart)
Évi 33 millió eurós jövedelmével az argentin Lionel Messi a világ legjobban kereső labdarúgója.
márc. 23
16:12
Bárdosi visszaadja aranyát (Metropol)
Bárdosi Sándor visszaadja a Világjátékokon szumóban szerzett aranyérmét, amelytől doppingvétség miatt fosztották meg.

Keresés