2010. január 5. kedd

jan. 5
17:45
Arsenal: Nicklas Bendtner hamarosan visszatérhet a pályára (She)
Elkezdte a labdás edzéseket, így hamarosan újra játszhat Nicklas Bendtner, az Arsenal dán válogatott csatára.
jan. 5
17:47
Soproni Liga: a Pakssal tárgyal a Ferencváros korábbi csatára (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Soproni Ligában szereplő Pakssal tárgyal Bartha László, a Ferencváros korábbi csatára, aki legutóbb az NB II-es Kozármislenyben játszott. A hírt a 22 éves játékos menedzsere, Paunoch Péter is megerősítette, hozzátéve: ügyfele több élvonalbeli csapattal is kapcsolatban áll.
jan. 5
18:03
Vasas: Medjedovic, Zurak és Stipkovic megérkezett az angyalföldiekhez (She)
Megérkezett a Vasashoz a három korábban beharangozott külföldi próbajátékos, akik keddtől már együtt készülnek az angyalföldi csapattal.
jan. 5
18:05
Serie B: Vass Ádám a fejlődése érdekében klubot váltana (She)
Vass Ádám 2007-ben szerződött az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Bresciához. A középpályás menedzsere, Pauunoch Péter a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, megérett az idő váltásra, Vass Ádám legkésőbb nyáron szeretne új csapathoz szerződni, de akár már télen sor kerülhet a klubcserére.
jan. 5
18:21
Férfi kézilabda: Perics megsérült, kérdéses az Eb-n való szereplése (She)
Belgrádi értesülések szerint az MKB Veszprém kapusa, a szerb válogatott csapatkapitánya és kapusedzője, Dejan Perics megsérült.
jan. 5
18:23
Tenisz: Nadal két szettben búcsúztatta Bolellit Dohában (She)
A Dohában megrendezésre kerülő férfi tenisztorna első fordulójában a második helyen kiemelt Rafael Nadal 6:3, 6:3-ra legyőzte az olasz Simone Bolellit.
jan. 5
18:39
Kecskemét: 20 millió forint erősítésekre, öten érkezhetnek (She)
A KTE-Ereco labdarúgócsapata január 6-án találkozik először az új évben. A klub egyik tulajdonosa, Rózsa Pál a Petőfi Népe Bács-Kiskun megyei napilapnak elmondta, négy-öt játékossal szeretnének szerződtetni a télen, és az erősítésekre összesen nagyjából 20 millió forintot szánnak.
jan. 5
18:57
Az angol a legerősebb bajnokság, a magyar az 53. (Infostart)
Az angol volt a legerősebb bajnokság tavaly a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS összesítése alapján.
jan. 5
18:57
Sakk: Almási Zoltán újabb diadala Reggio Emiliában (She)
Ötödik győzelmét is megszerezte Almási Zoltán Reggio Emiliában. A nyolcszoros magyar bajnok a Daniele Vocaturo elleni sikere után már egy ponttal vezet az amerikai Gara Kamsky előtt, akivel a szerdai utolsó fordulóban a sötét bábukat vezetve játszik. Almási eddig 14 Élő-pontot szerzett, ezzel virtuálisan már 2724-nél tart.
jan. 5
18:59
Videoton: csütörtöktől észt gólkirályt tesztel Mezey György (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, ma a Videoton is megkezdte a felkészülést a labdarúgó Soproni Liga tavaszi szezonjára. A tréning előtt a csapat vezetőedzője,  Mezey György a klub honlapjának elmondta, próbajátékra érkezik a csapathoz a legutóbbi szezon észt gólkirálya, Vitali Gussev.
jan. 5
19:15
Nyíregyháza: egy-két játékos maradhat a legutóbbi kezdő tizenegyből (She)
Alaposan átalakított csapattal vág majd neki a tavaszi szezonnak a Nyíregyháza labdarúgócsapata, amelyből több játékost is szabadlistára tettek a télen.
jan. 5
19:17
Tenisz: a világelső Federer lemosta a pályáról Christophe Rochust (She)
A Dohában megrendezésre kerülő férfi tenisztorna első fordulójában a világelső svájci Roger Federer rendkívül sima mérkőzésen, 6:1, 6:2-re megverte a belga Christophe Rochust.
jan. 5
19:19
NFL: Raheem Morris marad a Tampa Bay, Lovie Smith a Chicago edzője (She)
Raheem Morris marad a Tampa Bay Buccaneers edzője a következő szezonban is, annak ellenére, hogy a csapat 1991 óta legrosszabb szezonját zárta. Chicagóban Lovie Smith élvezi tovább a bizalmat.
jan. 5
19:51
Jégkorong, MOL-liga: a Miskolc egy góllal kapott ki a Brasovtól (She)
A Miskolc egy góllal kikapott a Brasov otthonában MOL Liga keddi mérkőzésén. A Jegesmedvék a mérkőzés első harmadában háromgólos hátrányba kerültek, majd hiába egyenlítettek a középső játékrészben, végül 4–3-as vereséget szenvedtek.
jan. 5
20:09
"A szerb futballklubok fele az alvilág kezében van" (Infostart)
A szerb belügyminiszter szerint hazája vezető labdarúgó-egyesületeinek a fele kapcsolatban áll a szervezett bűnözéssel.
jan. 5
20:27
Kézilabda: Saracevic befejezte az edzősködést Zenicán, marad Zadarban (She)
Zlatan Saracevic, a Celik Zenica edzője nem tér vissza a horvát Zadarból (ahol él és vendéglőt vezet) a bosnyák Zenicába, ahol edzőként dolgozott az elmúlt évben. A Celik fennállásának 60. évfordulóját ünnepli, de az egyesület nem tudja megoldani az anyagi gondjait, így Saracevic nem jelent meg az új év első edzésén.
jan. 5
20:29
Dakar 2010: Peterhansel és Coma sikere a negyedik szakaszon (She)
Az autósoknál az összetettben is élen álló francia Stéphane Peterhansel, a motorosoknál pedig a spanyol Marc Coma diadalmaskodott a 31. Dakar-rali keddi, negyedik szakaszán.
jan. 5
20:45
Serie B: magyarjai nélkül ikszelt a Reggina és a Sassuolo (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában ma délután egyetlen magyar játékos sem lépett pályára. A Reggina Preklet Csaba és Kovácsik Ádám nélkül ikszelt a Grosseto ellen. A Filkor Attilát foglalkoztató Sassuolo Empoliban játszott 1–1-es döntetlent, a magyar középpályás a kispadról nézte végig a mérkőzést.
jan. 5
20:47
Jégkorong, MOL-liga: a Dunaújváros ismét jobb volt az Újpestnél (She)
A Magyar Kupa döntője után a Dunaújváros a MOL-liga keddi játéknapján is legyőzte az Újpest jégkorongcsapatát, ezúttal 7–3-ra.
jan. 5
20:49
Héraklész junior vívó vk: magyar sikerek születtek a zárónapon (She)
Kettős magyar siker született kedden férfi párbajtőrben a junior vívók budapesti Héraklész Világkupa-versenyén: az aranyérmet Bernát Barna szerezte meg, aki a döntőben 15:13-ra verte Böjte Szabolcsot.
jan. 5
21:03
Tenisz: Davigyenko Kukuskinon átgázolva jutott a második fordulóba (She)
Utolsóként Nyikolaj Davigyenko jutott a második fordulóba a Dohában zajló férfi tenisztornán, miután 6:2, 6:0-ra lelépte a kazah Mihail Kukuskint.
jan. 5
21:21
Férfi kézilabda: Császár és Katzirz nem utazik Bécsújhelyre (She)
A bécsújhelyi felkészülési tornára (Interwetten-kupa) utazó magyar férfi kézilabda-válogatott keretéből kimaradt az egyaránt sérüléssel bajlódó Császár Gábor (kéz) és Katzirz Dávid (láb).
jan. 5
21:57
Dakar 2010: az első szakaszt megnyerő Roma feladta a versenyt (She)
Csuklósérülés miatt feladta a versenyt az autósok között a Dakar-ralin az első szakaszt megnyerő Nani Roma.
jan. 5
22:15
Női kézilabda: Zácsik nyolc gólja ellenére is nagyon kikapott a Krim (She)
A Krim Ljubljana, a válogatott Zácsik Szandra csapata kilábalóban van anyagi gondjaiból az új elnök, Bojan Petan erőfeszítéseinek köszönhetően, ám a Regionális Női Kézilabda Ligában (WHRL) mégis súlyos vereséget szenvedett Montenegróban.
jan. 5
22:33
Jégkorong: Litvániában készül a vb-re a magyar válogatott (She)
Február 12. és 14. között Litvániában egy négyes torna keretein belül készül az áprilisi divízió I-es világbajnokságra a magyar jégkorong-válogatott.
jan. 5
22:35
Argentína: elhagyhatta a kórházat a fejbe lőtt volt futballista (She)
Elhagyta a kórházat Fernando Cáceres, akit két hónapja több lövéssel terítettek le rablók, akik a volt argentin válogatott futballista autóját szerették volna megszerezni.
jan. 5
22:51
Premier League: Geráék egy góllal kikaptak a Stoke otthonában (She)
A Stoke City hazai pályán 3–2-re győzött a Fulham ellen a Premier League 17. fordulójából elhalasztott és most bepótolt mérkőzésen.
jan. 5
22:53
Serie B: Vass Ádám gólt lőtt, a Brescia 3-1-re nyert Salernóban (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó bajnokság 20. fordulójában a Brescia Vass Ádám 31. percben szerzett góljának is köszönhetően 3–1-re győzött Salernóban. A vendégcsapat másik magyar játékosát, Varga Rolandot nem nevezte a találkozóra.
jan. 5
22:55
Portsmouth: a határidőig nem tudott fizetni a klub a játékosainak (She)
A Portsmouth hivatalosan is elismerte, hogy nem tudta az adott határidőig (máig) kifizetni a játékosainak bérét.
jan. 5
23:27
Hopman-kupa: spanyol-ausztrál csata lesz a döntőbe jutásért (She)
A Hopman-kupa keddi mérkőzései után eldőlt, hogy az A-csoportból a spanyolok vagy az ausztrálok jutnak be a fináléba.

2010. január 6. szerda

jan. 6
0:39
Videó: íme, Vass Ádám gólja a Salernitana ellen (She)
Vass Ádám megszerezte szezonbeli első gólját a Brescia színeiben, a csapat pedig 3-1-re nyert idegenben a Salernitana vedégeként. Nézze meg a magyar játékos gólját videón!
jan. 6
6:57
Vb 2010: három dimenzióban közvetíti a meccseket az ESPN (She)
Forradalmi újításra készül az amerikai ESPN sportcsatorna, amelyen a jövőben háromdimenziós közvetítéseket is láthatnak majd a nézők. Első ízben a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseinél vetik be a mozifilmekből már ismert technológiát.
jan. 6
7:03
Madrasi tenisztorna - Azonnal búcsúzott az első kiemelt! (Behaviour)
A múlt héten egy abu-dzabi bemutatón a világelső Roger Federert verő, első helyen kiemelt svéd Robin Söderling már a nyitókörben kiesett kedden a 450 ezer dollár összdíjazású, madrasi keménypályás férfi tenisztornán.
jan. 6
7:05
Agyő, FTC! Jarmo Jamalainen telefonon mondott fel (Behaviour)
Mindössze egy hónapi munka után elköszönt a Ferencváros jégkorongcsapatától Jarmo Jamalainen vezetőedző.
jan. 6
7:15
NHL: tovább folytatódik a Chicago és a Calgary jó sorozata (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) alapszakaszának 91. játéknapján tovább folytatódott a Chicago Blackhawks és a Calgary Flames jó szereplése: előbbi a Minnesotát verte meg 4–1-re, és így sorozatban négy sikernél jár, utóbbi pedig a Nashville otthonában gyűjtötte be egymás utáni ötödik győzelmét.
jan. 6
7:33
Tenisz: Szávay két szettben kikapott Hantuchovától Brisbane-ben (She)
A második forduló jelentette a végállomást Szávay Ágnes számára a Brisbane-ben zajló tenisztornán: a magyar hölgy két szettben, 6:3, 6:1-es vereséget szenvedett a negyedik helyen kiemelt szlovák Daniela Hantuchovától.
jan. 6
7:39
A bíróság törölte Briatore örökös eltiltását (Behaviour)
Egy francia bíróság eltörölte kedden Flavio Briatorénak, a Forma-1-es Renault istálló korábbi csapatfőnökének örökös eltiltását, amelyet a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) rótt ki rá még szeptemberben.
jan. 6
7:41
"Már decemberben eldöntöttem, hogy elválok Lothartól" (Behaviour)
Úgy látszik, a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya képtelen hosszabb távon egy nőnél lehorgonyozni.
jan. 6
7:57
Czink fantasztikus csatát nyert - Szávay nagy verést kapott párosban (Behaviour)
Egyre közelebb kerül Czink Melinda ahhoz, hogy ellenfélként végre összecsaphasson a női tenisztörténelem egyik legendájával. A legjobb magyar már teljesítette a célját, bejutott a negyeddöntőbe, míg Justine Heninnek ehhez ma le kell győznie a kazah Karatancsevát. Szávay Ágnes ugyanakkor hatalmas verést kapott párosban.
jan. 6
8:15
A Manchester United sem játszik a havazás miatt (Behaviour)
Az erős havazás miatt nem rendezik meg kedd este a Blackburn Rovers-Aston Villa párharc első mérkőzését az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjében.
jan. 6
8:33
Brisbane - Szávay egyéniben is kiesett (Behaviour)
Szávay Ágnes két játszmában vereséget szenvedett a negyedik helyen kiemelt szlovák Daniela Hantuchovától a brisbane-i tenisztorna 220 ezer dolláros női versenyének szerdai nyolcaddöntőjében.
jan. 6
8:45
Argentína: tizenkét éves „új Messit” szerződtetne a Barcelona (She)
A Sport című katalán lap arról számolt be, hogy a Barcelona a 12 éves Guido Vadalát teszteli.
jan. 6
8:51
A bajnoki botlás után a kupában is égett a Barcelona (Behaviour)
A bajnoki botlás után nem sikerült javítania a spanyol Király Kupa nyolcaddöntőjének első, keddi mérkőzésén a Barcelonának, ugyanis hazai pályán 2-1-re kikapott a Sevillától.
jan. 6
9:00
Szávay Ágnes kiesett Brisbane-ben (Infostart)
Szávay Ágnes két játszmában vereséget szenvedett a negyedik helyen kiemelt szlovák Daniela Hantuchovától a brisbane-i tenisztorna 220 ezer dolláros női versenyének szerdai nyolcaddöntőjében.
jan. 6
9:03
Junior jégkorong-vb: hatalmas csatában az Egyesült Államoké az arany (She)
Az Egyesült Államok csapata szerezte meg az aranyérmet a junior jégkorong-világbajnokságon, miután a döntőben 6–5-re legyőzte az ősi rivális, házigazda kanadaiakat.
jan. 6
9:21
MTK: Gosztonyi az ítéletidő miatt egyelőre nem utazik az Evertonhoz (She)
Arról már beszámoltunk, hogy az U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző magyar korosztályos csapat játékosa, Gosztonyi András felkeltette az angol élvonalban szereplő Everton figyelmét – azonban a játékos egyelőre nem utazik el Liverpoolba.
jan. 6
9:27
Hollandiában nem pikkelnek, hanem klikkelnek Dzsudzsákra - beválasztottak az év csapatába (Behaviour)
Negyvenötezer szavazattal beválasztották az év álomcsapatába, ami nem csoda, hiszen a tavalyi esztendő Dzsudzsák Balázs éve volt Eindhovenben: 17 gólját és 15 gólpasszát pedig holland Dream Team-tagsággal ismerték el a drukkerek. Akár még Real Madrid is lehet a PSV-ből?
jan. 6
9:39
NFL: háromszoros Super Bowl-győztes a Redskins új vezetőedzője (She)
A háromszoros Super Bowl-győztes Mike Shanahan lesz az észak-amerikai profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Washington Redskins új vezetőedzője.
jan. 6
9:45
Orbán Viktor ígérete: lesz sok pénz sok arannyal (Behaviour)
Orbán Viktor, a Fidesz első embere, a tavaszi választások után kormányzásra készülő politikus tegnap délelőtt a Magyar Olimpiai Bizottságban vizitált. Látogatása célja a tájékozódás volt, mivel „sportbarát kormány élén állva kötelessége segíteni a sportot”. Noha Orbán vitathatatlanul szereti a sportot, a tegnapi eseményről és az általa korábban vezetett kabinet tevékenységéről egyaránt lerí:…
jan. 6
9:47
Doha - Nadal és Federer könnyed sikere (Behaviour)
A világelső Roger Federer mindössze 57 perc alatt legyőzte a belga Christophe Rochust kedden az 1,1 millió dollár összdíjazású dohai keménypályás férfi tenisztorna nyitókörében.

Keresés