2010. január 6. szerda

jan. 6
16:33
Sífutás: olasz siker született női 16 kilométeren a Tour de Skin (She)
Arianna Follis nyerte a hölgyek 16 kilométeres sífutóversenyét, a Tour de Ski ötödik szakaszát.
jan. 6
16:33
Eltemették a válogatott kosarast (Metropol)
Több százan kísérték utolsó útjára Sopronban a múlt hétfőn autóbalesetben elhunyt Horváth Zoltánt, a Falco-Szova KC Szombathely válogatott kosárlabdázóját.
jan. 6
16:35
Tenisz: Roger Federernek Jevgenyij Koroljov sem jelentett akadályt (She)
A Dohában zajló, több mint egymillió dollár összdíjazású kemény pályás ATP-tenisztorna egyeseinek küzdelmében a második fordulóban az első helyen kiemelt világelső svájci Roger Federer könnyed mérkőzésen búcsúztatta az orosz Jevgenyij Koroljovot.
jan. 6
16:39
Alapítvány a depressziós sportolókért (Behaviour)
A segítségre szoruló, többek között depresszióban szenvedő sportolók támogatására alapítványt hoz létre a Német Labdarúgó Szövetség (DFB).
jan. 6
16:57
Micsoda visszatérés! Steinmetz már nem is álmodott a londoni olimpiáról (Behaviour)
Kemény Dénes meghívta a "tesztelésre" havonta találkozó vízilabdázók következő, január végén esedékes táborába az olimpiai bajnok Steinmetz Ádámot is, aki jó hét hónapja, a római vb előtt súlyos nyaksérülése miatt kikerült a szövetségi kapitány alakulatából.
jan. 6
17:06
Serie A: öngóllal nyert a Juventus, két pontot elszórakozott a Roma (She)
A Juventus Paolo Castellini öngóljának köszönhetően 2–1-re nyert Parmában a Serie A 18. fordulójában. A Roma a 90. percig 2–0-ra vezetett Cagliariban, ám a hazaiak elképesztő hajrával kiegyenlítettek, így otthon tartottak egy pontot. A Fiorentina idegenben ütötte ki a sereghajtó Sienát, míg a Bari a végig a cserepadon ülő Koman Vladimir nélkül diadalmaskodott az Udinese ellen.
jan. 6
17:15
Oroszverő teniszpapa (Behaviour)
A világelső Roger Federer mindössze 64 perc alatt legyőzte az orosz Jevgenyij Koroljovot szerdán az 1,1 millió dollár összdíjazású katari keménypályás férfi tenisztorna nyolcaddöntőjében.
jan. 6
17:24
Videó: nézze meg Castellini Juventus elleni öngólját! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Juventus Paolo Castellini öngóljának köszönhetően 2–1-re nyert Parmában a Serie A 18. fordulójában. Az alábbi videókon megtekintheti Hasan Salihamidzic gólját, valamint Castellini rosszul sikerült fejesét.
jan. 6
17:42
Inter: Vieira az utolsó mérkőzését játszotta a milánói csapatban (She)
Szinte biztosra vehető, hogy Patrick Vieira elhagyja az Intert, mivel José Mourinho, a milánói csapat edzője a Chievo elleni szerdai bajnoki után kijelentette: a francia középpályás az utolsó mérkőzését játszotta náluk.
jan. 6
17:51
Serie A - Tíz emberrel szenvedett a Juve (Behaviour)
A Juventus hatalmas küzdelemben nyert a Parma otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának szerdai mérkőzésén.
jan. 6
17:53
Koponyatörést szenvedett az Inter ásza (Behaviour)
Kórházba szállították Cristian Chivut, az Internazionale labdarúgóját, miután a Chievo elleni szerdai, veronai olasz bajnoki mérkőzésen összefejelt az ellenfél egyik játékosával, Sergio Pellissierrel.
jan. 6
18:00
NFL: Percy Harvin és Brian Cushing a liga két legjobb újonca (She)
A támadók közül a Minnesota Vikings játékosát, Percy Harvint választották az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság legjobb újoncának. A védőknél Brian Cushing lett a legjobb.
jan. 6
18:09
De Bakker győzött honfitársa ellen (Behaviour)
Az indiai Csennajban zajló, 450 ezer dollár összdíjazású keménypályás férfi tenisztorna szerdai versenynapján:
jan. 6
18:11
Halasztott mérkőzést halasztanak Angliában (Behaviour)
Újabb labdarúgó-mérkőzés marad el a rossz időjárás miatt Angliában: a Ligakupa két elődöntős párharcának elnapolását követően szerdán kiderült, hogy az estére kiírt Arsenal-Bolton Wanderers bajnoki találkozót sem rendezik meg.
jan. 6
18:18
Betis: Odonkor súlyosan megsérült, vége a szezonjának (She)
Súlyosan megsérült David Odonkor, a Betis német légiósa. A villámgyors labdarúgóra térdműtét vár, a 2009–2010-es szezonban már nem léphet pályára.
jan. 6
18:20
DVSC: Máté Péter nem tudja megkezdeni a felkészülést a csapattal (She)
A még a Levszki elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn megsérülő Máté Péter felépülése jó úton halad, a futballista azonban nem tudja megkezdeni a felkészülést hétfőn a DVSC-TEVA labdarúgócsapatával. Erről a dvsc.hu adott tájékoztatást.
jan. 6
18:21
Chivu koponyasérülést szenvedett (Metropol)
Kórházba szállították Cristian Chivut, az Internazionale labdarúgóját, miután a Chievo elleni szerdai, veronai olasz bajnoki mérkőzésen összefejelt az ellenfél egyik játékosával, Sergio Pellissierrel.
jan. 6
18:22
Zalaegerszeg: balesetveszélyes a műfüves pálya, rekortánon futottak (She)
Szerdán, magát és hírét nem meghazudtolva, elsőre kiadós futóedzést vezényelt Csank János élvonalbeli labdarúgóinak Zalaegerszegen. A tréningről igazoltan hiányoztak a szerb légiósok, illetve a góllövőlista vezetője, a lett Artjoms Rudnevs, akik majd hétfőn kapcsolódnak be a munkába.
jan. 6
18:24
Real Madrid: a brazil Ronaldo és R. Carlos egy meccsre visszatér (She)
Ronaldo és Roberto Carlos, a Corinthians futballistái egy mérkőzés erejéig visszatérnek a Santiago Bernabéu Stadionba.
jan. 6
18:36
Haladás: labor és fogászat után kétnapos terheléses vizsgálat (She)
A Haladás élvonalbeli labdarúgói szerdán orvosi vizsgálattal – laborban és fogászaton – kezdték meg a felkészülést. De labdát az elkövetkezendő napokban is csak fényképeken, esetleg televízióban láthatnak: kétnapos terheléses kivizsgálás vár rájuk.
jan. 6
18:38
KTE: január 20-án játssza első edzőmeccsét a csapat (She)
A kecskemetite.hu tájékoztatása szerint kialakult a Soproni Ligában szereplő KTE januári edzőmérkőzéseinek programja.
jan. 6
18:39
Nehezen nyert a Juventus (Metropol)
A Juventus hatalmas küzdelemben nyert a Parma otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának szerdai mérkőzésén.
jan. 6
18:45
A Burnley edzője veszi át a Bolton irányítását (Behaviour)
Owen Coyle, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Burnley vezetőedzője távozott posztjáról, és a Bolton Wanderers szakmai irányítását veszi át.
jan. 6
18:47
Spanyol izomember a svájci teniszpapa nyomában (Behaviour)
A második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal, valamint a harmadikként rangsorolt orosz Nyikolaj Davigyenko is magabiztosan jutott a legjobb nyolc közé az 1,1 millió dollár összdíjazású katari keménypályás férfi tenisztornán.
jan. 6
18:49
Négysáncverseny - Megvan a győztes! (Behaviour)
Az osztrák Andreas Kofler nyerte meg az 58. síugró Négysáncversenyt. A sorozat negyedik viadalán, az ausztriai Bischofshofenben honfitársa, Thomas Morgenstern győzött szerdán.
jan. 6
18:54
Férfi kézilabda: a debreceni Kelecevic bosnyák válogatott lesz (She)
A Debrecen férfi kézilabdacsapatának 24 éves játékosa, Marinko Kelecevic is helyet kapott az új bosnyák szövetségi kapitány, Vojiszlav Radja keretében.
jan. 6
18:56
RM Castilla: Szalai Ádám csatártársa az idény hátralévő részére kidőlt (She)
Ebben az idényben már biztosan nem léphet pályára Javier Acuna, a Real Madrid Castilla támadója, akinek megoperálták sérült jobb térdét.
jan. 6
19:03
NFL - Megnevezték az év újoncait (Behaviour)
A támadóknál Percy Harvint, a Minnesota Vikings elkapóját, míg a védők között a houstoni Brian Cushingot választották az év újoncának a tengerentúli amerikaifutball-bajnokságban (NFL).
jan. 6
19:30
Alpesi sí: kettős olasz siker a zágrábi műlesikló-világkupán (She)
Horvátország fővárosában, Zágrábbban folytatódott a férfi alpesi sízők világkupa-sorozata, ahol szerdán műlesiklófutamot rendeztek. A győzelmet az olasz Giuliano Razzoli szerezte meg honfitársa, Manfred Mölgg és a francia Julien Lizeroux előtt.
jan. 6
19:32
Atlétika: Kálovics Anikó megvédte címét a legnanói mezeifutó-versenyen (She)
Kálovics Anikó megvédte címét az év első jelentős mezeifutó-versenyén, az 53. Campaccio San Giorgio sur Legnano viadalon.
jan. 6
19:34
Real Madrid: a csapat 2.6 millió euróért játszik felkészülési meccset Albániában (She)
A Real Madrid január 20-án Albániában játszik felkészülési mérkőzést az albán élvonalban szereplő Gramozi Erseke ellen a Taci Oil-kupán.
jan. 6
19:39
Női kézilabda NB I - Vácon győzött a címvédő (Behaviour)
A címvédő és listavezető Győr nyert a Vác otthonában a női kézilabda NB I szerdai mérkőzésén.
jan. 6
19:41
Magyar futósiker az év első versenyén, Legnanóban (Behaviour)
Kálovics Anikó megvédte címét az év első komoly mezeifutó versenyén, az 53. Campaccio San Giorgio sur Legnano viadalon.
jan. 6
19:48
Női kézilabda NB I: négy góllal győzött Vácon a listavezető Győr (She)
A listavezető Győr négy góllal, 36–32-re legyőzte idegenben a Vácot a női kézilabda-bajnokság alapszakaszának 12. fordulójában.
jan. 6
19:50
Női kosárlabda Euroliga: kikapott Európa legjobbjától a Szeged (She)
Tizenkilenc pontos vereséget szenvedett hazai pályán a Szeviép-Szeged a női kosárlabdázók Euroligájának D-csoportjában. A 2. fordulóból elhalasztott összecsapáson a Szpartak Moszkva 77–58-ra nyert a magyar csapat ellen.
jan. 6
19:57
Megműtötték az Inter koponyatörést szenvedett sztárját (Behaviour)
Kórházba szállították és szerdán este megműtötték Cristian Chivut, az Internazionale labdarúgóját, miután a Chievo elleni, veronai olasz bajnoki mérkőzésen összefejelt az ellenfél egyik játékosával, Sergio Pellissierrel.
jan. 6
19:59
Brutális! A MiZo Pécs közel 100 ponttal győzött (Behaviour)
A Sopron és a Pécs is hatalmas fölénnyel győzött a női kosárlabda NB I szerdai mérkőzésein.
jan. 6
20:01
Helytállt, de kikapott a Szeged a gyilkosság miatt halasztott meccsen (Behaviour)
A Szeviép-Szeged hazai pályán helytállt, de kikapott a címvédő és veretlen Szpartak Moszkvától a női kosárlabda Euroliga második fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésen.
jan. 6
20:06
Koponyatörést szenvedett az Inter játékosa, meg is műtötték (Infostart)
Kórházba szállították és szerdán este megműtötték Cristian Chivut, az Internazionale labdarúgóját, miután a Chievo elleni, veronai olasz bajnoki mérkőzésen összefejelt az ellenfél egyik játékosával, Sergio Pellissierrel.
jan. 6
20:06
Spanyol Király-kupa: a Villarreal csak döntetlent játszott a Celta Vigóval (She)
A Villarreal nem bírt a spanyol másodosztályban a 18. helyen szerénykedő Celta Vigóval a Király-kupa nyolcaddöntőjének első meccsén.
jan. 6
20:15
Dakar 2010 - Az 5. szakasz eredményei (Behaviour)
Az autósoknál az amerikai Mark Miller, a motorosoknál pedig a chilei Francisco Lopez Contardo győzött a 31. Dakar-rali ötödik szakaszán, a chilei Copiapo és Antofagasta között.
jan. 6
20:42
Juventus: Trezeguet jobb bokája megsérült, diagnózis holnap reggel lesz (She)
A Juventus francia támadója, David Trezeguet bokasérülést szenvedett a Parma ellen idegenben 2–1-re megnyert mérkőzésen.
jan. 6
20:51
Menetel Federer és Nadal - így folytatják Dohában (Behaviour)
A második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal, valamint a harmadikként rangsorolt orosz Nyikolaj Davigyenko is magabiztosan jutott a legjobb nyolc közé az 1,1 millió dollár összdíjazású katari keménypályás férfi tenisztornán.
jan. 6
20:53
Alpesi sí Vk - 25 éves olasz síelő nem mindennapi sikere (Behaviour)
Giuliano Razzoli nyerte szerdán az alpesi sí Világkupa-sorozatba tartozó zágrábi férfi műlesikló viadalt.
jan. 6
21:36
Argentína: sikeres műtéten esett át Diego Buonanotte (She)
Sikeres kézműtéten esett át a River Plate középpályása, Diego Buonanotte, aki az előző év végén szenvedett közúti balesetet, amelyben három barátja életét vesztette.
jan. 6
21:45
Hopman Kupa - Kazah csoda (Behaviour)
A kazah válogatott meglepetésre legyőzte az orosz csapatot szerdán az ausztráliai Hopman Kupán, a teniszezők nemhivatalos vegyescsapat-világbajnokságán, így maradt esélye a csoportelsőség kiharcolására.
jan. 6
21:54
Spanyolország: Cristiano Ronaldo még Federernél is jobb - a Facebookon (She)
A Marca felmérése szerint a Real Madrid portugál futballistája, Cristiano Ronaldo a legnépszerűbb sportoló a Facebookon.
jan. 6
22:12
PSG: a párizsi klub nem fizet 10 millió eurót Dzsudzsák Balázsért (She)
A francia sportnapilap, a L’Équipe értesülései szerint télen biztosan nem lesz a francia élvonalban szereplő Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának játékosa Dzsudzsák Balázs.
jan. 6
22:48
Inter: sikeresen megműtötték a súlyos koponyatörést szenvedő Chivut (She)
Sikeresen átesett a műtéten a Chievo elleni, ma kora délutáni bajnokin koponyatörést szenvedő Cristian Chivu, az Inter védője.
jan. 6
22:50
Serie A: hátrányba került, de aztán gálázott a Milan a Genoa ellen (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában az AC Milan hazai pályán hátrányból fordítva, 5–2-re megverte a Genoát. A mérkőzésen ismét a piros-feketéket erősítette David Beckham.

Keresés