2011. december 3. szombat

dec. 3
13:30
Északi összetett: Klemetsen révén a 100. norvég siker Lillehammerben (She)
A norvégiai Lillehammerben folytatódott az északi összetett világkupa-sorozat. A győzelmet a hazaiak versenyzője, Havard Klemetsen szerezte meg az olasz Alessandro Pittin és a német Tino Edelmann előtt.
dec. 3
13:48
AC Milan: Nehéz lesz minket megállítani! - Ibrahimovic (She)
Zlatan Ibrahimovic, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban az első helyet átvevő AC Milan svéd csatára kifejezetten elégedett volt a piros-feketék Genoa elleni pénteki 2–0-s sikerével.
dec. 3
13:50
Vasas: az ügyvezető elismerte, kéthavi fizetéssel tartoznak a játékosoknak (She)
A Vasas labdarúgócsapatának szurkolói írásban kérdezhettek a klub ügyvezetőjétől, Kovács Ágnestől, aki az együttes hivatalos honlapján válaszolt a kérdésekre, és többek között az elmaradt fizetésekről is beszélt.
dec. 3
13:52
Klub-vb: Lionel Messitől Banana Yayáig - a keretek (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a honlapján közzétette a december 8-án kezdődő klubvilágbajnokságra nevezett kereteket. Az európai BL-győztes Barcelona a legjobbjaival utazik, de a brazil Santos is kiváló játékosok sorával (Elano, Ganso, Neymar) érkezik a tornára. A lebonyolításról és a résztvevőkről adatbankunkban olvashat bővebben!
dec. 3
14:06
West Brom: Gerával tulajdonképpen két játékost veszítettünk - Hodgson (She)
Roy Hodgson, az angol élvonalbeli West Bromwich Albion menedzsere a klub hivatalos honlapjának elmondta: mindenképpen tervez erősítést a januári átigazolási időszakban, de nem az egész idényre kiesett Gera Zoltán pótlására – véleménye szerint a magyar válogatott légiós személyében tulajdonképpen két játékost veszített a WBA.
dec. 3
14:08
Labdarúgó MK: a Baja már nyolc között a kozármislenyi döntetlenjével (She)
Elsőként a Bajai LSE jutott be a 2011–2012-es labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjébe, miután hazai 2–0-s győzelmét követően a Kozármisleny otthonában 0–0-t ért el.
dec. 3
14:24
Brazília: kritikus állapotban fekszik az intenzíven a legendás irányító (She)
A Sao Pauló-i Albert Einstein Kórház hivatalos közleményben tudatta, hogy intenzív osztályon, kritikus állapotban fekszik Sócrates Brasileiro Sampaio de Sousa Vieira de Oliveira, avagy ismert nevén Sócrates, a nyolcvanas évek egyik legjobb brazil futballistája.
dec. 3
14:26
Sífutás: norvég és amerikai siker a düsseldorfi sprintversenyen (She)
Férfi és női szabad stílusú sprintversennyel folytatódott a sífutók világkupa-sorozata a németországi Düsseldorfban. A győzelmet az előbbieknél a norvég Ola Vigen Hattestad, utóbbiaknál pedig az amerikai Kikkan Randall szerezte meg.
dec. 3
14:42
Sócrates harmadszor is kórházba került (Metropol)
Alig több, mint három hónapon belül harmadszor került kórházba Sócrates, a brazilok korábbi klasszis futballistája.
dec. 3
15:00
Videó: Riquelme hatalmasat esett az átvett labdával az edzésen (She)
Az argentin labdarúgó-bajnokságban szereplő Boca Juniors klasszisa, Juan Román Riquelme az egyik edzés alkalmával óriásit esett, miután átvett egy labdát, majd véletlenül rálépett. Szerencsére a középpályásnak nem esett komolyabb baja.
dec. 3
15:54
Sunderland: Martin O'Neill az új menedzser, három évre írt alá (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sunderland vezetősége Martin O'Neillt nevezte ki menedzsernek. Az északír szakember a héten menesztett Steve Bruce örökébe lép.
dec. 3
15:56
Sílövészet: kéttized másodperc döntött Neuner és Berger között (She)
A nők 7,5 km-es sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a svédországi Östersundban. A győzelmet a német Magdalena Neuner szerezte meg, mindössze kéttized másodperccel megelőzve a norvég Tora Bergert, míg a harmadik a finn Kaisa Mäkäräinen lett.
dec. 3
15:58
Premier League: a Chelsea megtörte a Newcastle jó sorozatát (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 14. fordulójának nyitó mérkőzésén a Chelsea nagy csatában 3–0-ra legyőzte a Newcastle-t.
dec. 3
16:00
Kecskemét: a nehéz ősz után január 9-én kezdik újra a munkát (She)
A mai, DVSC-Teva elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő-visszavágó utáni vacsorával zárul az őszi szezon a Kecskeméti TE NB I-es labdarúgóinak.
dec. 3
16:12
Sílövészet: két tizedmásodperc döntött Neuner és Berger között (She)
A nők 7.5 km-es sprintversenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a svédországi Östersundban. A győzelmet a német Magdalena Neuner szerezte meg, mindössze két tizedmásodperccel megelőzve a norvég Tora Bergert, míg a harmadik a finn Kaisa Mäkäräinen lett.
dec. 3
16:14
Női kézilabda: a döntőben levonult a pályáról a Fradi a zilahi tornán (She)
A finálé 46. percében, 22–21-es zilahi vezetésnél a Ferencváros női kézilabdacsapata levonult a pályáról, így a zöld-fehérek a második helyen végeztek a romániai felkészülési tornán.
dec. 3
16:16
Bundesliga 2.: gól 48 másodperc után, orrhosszal a Frankfurt vezet (She)
Az Eintracht Frankfurt 2–0-ra legyőzte a Karlsruhét a 17. forduló szombati játéknapján, így jobb gólkülönbsége révén visszavette a Düsseldorftól az első helyet a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban.
dec. 3
16:18
Labdarúgó MK: a Kaposvár is negyeddöntős a Putnok legyőzésével (She)
Egy kaposvári csapat már biztosan lesz a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében, miután a Kaposvári Rákóczi hazai pályán 3–0-ra legyőzte a harmadosztályú Putnokot az idegenbeli 1–1-es döntetlen után. A Rákóczi második csapata az Újpest ellen próbálja megőrizni 2–1-es előnyét a 16 órakor kezdődő visszavágón.
dec. 3
16:20
Vasas: a légiósok már hazautaztak, folytatás január 16-án (She)
Bár a jövő héten még két felkészülési mérkőzés vár az NB I-ben szereplő Vasas labdarúgóira, a légiósok Marijan Vlak vezetőedző engedélyével már a pénteki edzést is kihagyták, hazautaztak családjukhoz.
dec. 3
16:48
NFL: McNabb sehova sem kellett, Peterson és Suh nélkül a hétvégén (She)
Hiába kérte elengedését Donovan McNabb a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Minnesota Vikings vezetőségétől, egyik másik csapat sem tartott igényt szolgálataira.
dec. 3
16:50
Labdarúgás: kiütéses Fülöp-szigeteki vereség, Pacquiaóé lett a Beckham-mez (She)
A Los Angeles Galaxy labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 6–1-re legyőzte a Fülöp-szigetek válogatottját. A Galaxy-gólok sorát David Beckham találata nyitotta meg, majd gólt szerzett Mike Magee, Adam Cristman (2), Robbie Keane és Greg Belhalter is.
dec. 3
17:06
Labdarúgó MK: nyolc között az ETO, a DVSC és a Videoton (She)
Bejutott a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjébe a Diósgyőrt kiütő Győri ETO, a Kecskemétet döntetlennel kiejtő DVSC-Teva és a Haladás otthonában ikszelő Videoton is.
dec. 3
17:24
Labdarúgó MK: a Békéscsaba parázs meccsen kiverte a Ferencvárost (She)
Nagy meglepetés a labdarúgó Magyar Kupában: a másodosztályú Békéscsaba 2–2-es döntetlent ért el az Albert Flórián Stadionban a Ferencváros ellen, így idegenben szerzett gólokkal továbbjutott a legjobb nyolc közé. Volt minden: kiállítások, sérülések, Rósa Dénes pedig a hajrában kapusként is szerepet kapott...
dec. 3
17:24
Kiesett a Fradi és a Diósgyőr a kupából (Infostart)
A másodosztályú Békéscsaba 2-2-es döntetlent ért el a Ferencváros vendégeként a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében rendezett párharc szombati visszavágóján, ezzel idegenben szerzett gólokkal kiejtette a fővárosi gárdát.
dec. 3
17:26
Serie A: Vassék egy tízes, Filkorék egy nyolcas sorozat miatt szenvedtek (She)
Tovább folytatta vesszőfutását az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a Brescia: az előző szezonban még élvonalbeli együttes kétgólos vezetést adott le a Varese otthonában, és végzett 2–2-re, így már sorozatban tíz meccs óta nyeretlen.
dec. 3
17:42
Bundesliga: ikszeltek a Borussiák, élen a Werdert legyőző Bayern (She)
A Bayern München 4–1-re legyőzte a Werder Brement a német labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapján, s mivel a két Borussia rangadója döntetlenre végződött, a bajor csapat a tabella élére ugrott.
dec. 3
17:44
MK: Tizedik meccs volt, amelyen szétrúgtak minket, felháborító! - Détári (She)
A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének szombati visszavágóján a Ferencváros hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Békéscsabával, így az idegenben szerzett gólok miatt búcsúzott a sorozattól. Détári Lajos a találkozó után a Sport TV-nek elmondta, szerinte csapata becsületesen felkészült a találkozóra.
dec. 3
18:00
Serie B: Vassék egy tízes, Filkorék egy nyolcas sorozat miatt szenvedtek (She)
Tovább folytatta vesszőfutását az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a Brescia: az előző szezonban még élvonalbeli együttes kétgólos vezetést adott le a Varese otthonában, és végzett 2–2-re, így már sorozatban tíz meccs óta nyeretlen.
dec. 3
18:02
Férfi vízilabda ob I: egygólos Vasas-győzelem Szolnokon (She)
A férfi vízilabda-bajnokság 9. fordulójában a Vasas mindössze egy góllal nyert a Szolnok otthonában.
dec. 3
18:04
Női kézilabda-vb: 26 gólos győzelemmel kezdett az Eb-ezüstérmes (She)
A tavalyi Európa-bajnoki ezüstérmes Svédország 37–11-re legyőzte Argentínát a női kézilabda-világbajnokság D-csoportjának nyitó mérkőzésén.
dec. 3
18:18
Videó: Détári a Békéscsaba elleni kiesés után a bírót kritizálta (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Ferencváros kiesett a labdarúgó Magyar Kupa sorozatából, miután hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a másodosztályú Békéscsaba ellen, így idegenben szerzett több góllal a viharsarkiak jutottak tovább. A mérkőzés után a zöld-fehérek vezetőedzője, Détári Lajos keményen kritizálta a chilei játékvezetőt, míg a lilák mestere, Pásztor József úgy érzi, ami a…
dec. 3
18:18
Parádéztak az élcsapatok Angliában (Infostart)
A listavezető Manchester City 5-1-re nyert a Norwich ellen az angol futballbajnokság 14. fordulójában.
dec. 3
18:18
Nyert és élre állt a Bayern (Metropol)
A Bayern München Franck Ribéry és Arjen Robben két-két találatával magabiztosan nyert a vendég Werder Bremen ellen a német labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapján, így ismét a tabella élére ugrott.
dec. 3
18:20
Premier League: kiütéses Man. City-, Arsenal- és Tottenham-siker (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 14. fordulójában a listavezető Manchester City és a két londoni nagycsapat, az Arsenal és a Tottenham is magabiztosan diadalmaskodott.
dec. 3
18:22
Síugrás: Andreas Kofler mentette meg az osztrákok becsületét (She)
A norvégiai Lillehammerben folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A szombati egyéni versenyen a győzelmet az osztrák Andreas Kofler szerezte meg a német Richard Freitag és a lengyel Kamil Stoch előtt. Az összetett vk-címvédő osztrák Thomas Morgenstern csak a 12., honfitársa, Gregor Schlierenzauer a hatodik helyen zárt.
dec. 3
18:24
Labdarúgó MK: az Újpest és az MTK is bejutott a legjobb nyolc közé (She)
Az első mérkőzésen egyaránt vereséget szenvedő Újpest és az MTK is bejutott a labdarúgó Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé. A kék-fehérek a Pécs otthonában, míg a lila-fehérek hazai pályán, a Kaposvár második csapata ellen értek el továbbjutást érő eredményt.
dec. 3
18:36
Videó: két kiállítás, két tizenegyes, négy gól - kiesett a Ferencváros (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Ferencváros hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Békéscsaba másodosztályú csapatával, az eredmény következtében pedig a viharsarkiak jutottak tovább idegenben szerzett több góllal. Eseményekben gazdag volt a találkozó, két kiállítás és két tizenegyes mellett négy gólt láthattak a szurkolók. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
dec. 3
18:36
DK-döntő: szépítettek az argentinok (Metropol)
A vendég argentinok nyerték a szombati páros mérkőzést, így 2-1-re szépítettek a spanyolokkal szemben a tenisz Davis Kupa Sevillában zajló döntőjében.
dec. 3
18:38
Skócia: egy öngól, egy büntető és egy hatalmas Rangers-sóhaj (She)
Az előző két bajnokiján mindössze egy pontot szerző Rangers 2–1-re legyőzte a Dunfermline-t a skót első osztályú labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombati játéknapján, így három ponttal távolabbra taszította magától az üldöző Celticet.
dec. 3
18:54
FA-kupa: Gróf Dávid kispadozott, Kovács János csak helyzetekig jutott (She)
Angliában az FA-kupa 2. körében a mérkőzések zömét ma rendezték. Az ismertebb csapatok számára nem okozott gondot a továbbjutás, kiesett a nyolcadik osztályban vitézkedő Redbridge is. A magyar légiósok közül Gróf Dávid, aki a League One-ban szereplő Walsallt erősíti, a kispadról nézte végig csapata döntetlenjét; Kovács János Luton Townja viszont hazai pályán szenvedett kellemetlen vereséget a…
dec. 3
18:56
Championship: Gulácsi Péterék két vesztes meccs után újra nyertek (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján a Hull City a Leicester Cityt fogadta, és Robert Koren hajrában szerzett góljával 2–1-re megnyerte a mérkőzést. A hazaiak kapuját Gulácsi Péter védte a mérkőzésen.
dec. 3
18:58
Férfi röplabda NB I: Dunaferr- és Dág-győzelem hazai pályán (She)
A Dág és a Dunaferr férfi röplabdacsapata egyaránt 3:0-s győzelmet könyvelhetett el a bajnokság szombati játéknapján.
dec. 3
19:12
Női kosárlabda NB I: elképesztő hajrá után nyert a Szekszárd (She)
A női kosárlabda NB I 11. fordulójának szombati első összecsapásán az Atomerőmű Szekszárd elképesztő hajrá után 62–61-re nyert a Vasas otthonában.
dec. 3
19:14
Davis-kupa: a spanyolok elbukták a párost, vasárnapra maradt a döntés (She)
A Feliciano López, Fernando Verdasco páros meglepően simán elbukta a Davis-kupa-finálé középső napjának mérkőzését, így csak vasárnap dől el a Spanyolország–Argentína párharc a férfi teniszválogatottak csúcseseményén.
dec. 3
19:48
Női röplabda NB I: öt szettben nyert, így továbbra is veretlen a BSE (She)
Megőrizte veretlenségét a női röplabda-bajnokságban a BSE, miután idegenben 2:1-ről fordítva nyert az Újpest vendégeként.
dec. 3
19:50
Videó: Aaron Lennon négy védő között harcolta ki a Spurs második gólját (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, nem kegyelmeztek a nagycsapatok az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában ellenfeleiknek. Így volt ezzel a Tottenham Hotspur is, amely a Bolton Wandererst győzte le 3–0-ra. A második gól szerzője, Aaron Lennon a találatot megelőzően a tizenhatoson belül addig tartogatta a labdát és mutatta be a lövőcseleket, hogy már négy védő volt előtte, de közöttük is megtalálta a…
dec. 3
19:52
Férfi vízilabda ob I: simán nyert a Honvéd, kikapott a Fradi (She)
A férfi vízilabda-bajnokság élvonalának 9. fordulójában a Honvéd magabiztosan nyert a BVSC otthonában. A Szentes szoros meccsen legyőzte az FTC-t.
dec. 3
20:06
Férfi kosár NB I: a Sopron ráijesztett, de végül megijedt a Körmendtől (She)
A férfi kosárlabda NB I 9. fordulójában a Sopron hazai pályán még a találkozó vége előtt alig több mint öt perccel is vezetett, végül 78–70-re kikapott a Körmendtől.
dec. 3
20:08
Primera División: háromgólos Real Madrid-siker a Gijón otthonában (She)
Az éllovas Real Madrid a Sporting Gijónhoz utazott a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában, és magabiztosan győzött. A sereghajtó Racing Santander is kora este lépett pályára, méghozzá a középmezőnyhöz tartozó Villarreal ellen, és egygólos diadalt aratott.
dec. 3
20:10
Eurofutball: megszakadt Európa egyik utolsó nyeretlenségi sorozata (She)
Megszakadt az európai labdarúgóidény egyik utolsó nyeretlenségi sorozata: az eddig egyetlen bajnokiját sem megnyerő Metalac 2–0-ra győzött a Jagodina vendégeként a szerb bajnokság 14. fordulójának szombati játéknapján.

Keresés