2012. október 4. csütörtök

okt. 4
14:56
Férfi vízilabda Világliga Székesfehérváron (Metropol)
Székesfehérvár lesz a házigazdája a Magyarország-Olaszország férfi vízilabda-mérkőzésnek.
okt. 4
15:12
Sampdoria: visszavárják Cassanót, de nem játékosként (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sampdoria visszavárja korábbi játékosát, Antonio Cassanót – ám már a pályán kívül szeretné alkalmazni a harmincesztendős támadót, aki jelenleg az Internazionalét erősíti.
okt. 4
15:12
Janics Natasa örül, hogy visszatérhet Szerbiába (Metropol)
A háromszoros olimpiai, 18-szoros világ- és 17-szeres Európa-bajnok még egy ideig Szegeden készül.
okt. 4
15:14
Sarapova a negyeddöntőben (Metropol)
A rangsorban második Sarapova a szlovén Polona Hercogot ütötte el a továbbjutástól.
okt. 4
15:30
Douchev-Janics Natasa örül, hogy hazatér (Infostart)
Belgrádban Douchev-Janics Natasa bejelentette, hogy Szerbia színeiben folytatja pályafutását. A Magyar Kajak-Kenu Szövetségnek még hozzá kell járulnia a váltáshoz.
okt. 4
15:30
Franciaország: Nasri nem került be Deschamps keretébe (She)
Samri Nasri nem került be a francia labdarúgó-válogatott soron következő mérkőzéseire készülő keretébe. Didier Deschamps együttese október 12-én Japánnal játszik felkészülési meccset, majd négy nappal később Spanyolország vendége lesz világbajnoki selejtezőn.
okt. 4
15:32
Baseball: pénteken kezdődik az MLB rájátszása (She)
Csütörtökre virradóra véget ért az észak-amerikai profi baseballbajnokság (MLB) alapszakasza, s pénteken kezdődik a rájátszás, amelyben főcsoportonként öt-öt csapat szerepelhet, de egy-egy klub számára csupán egy mérkőzésig tart.
okt. 4
15:48
Tenisz: a szabadkártyás Csang Cö elbúcsúztatta Gasquet-t (She)
A szabadkártyával induló, a világranglista 165. helyén található kínai Csang Cö 6:4, 3:6, 6:4-re legyőzte a francia Richard Gasquet-t (14.) a pekingi kemény pályás tenisztorna férfi egyesének 2. fordulójában.
okt. 4
15:50
Tenisz: Berdych 50. idei sikerével negyeddöntős (She)
Tomás Berdych 6:3, 7:5-re nyert a kolumbiai Alejandro Falla ellen, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé a Tokióban zajló kemény pályás tenisztornán. A cseh játékosnak ez volt az 50. győzelme 2012-ben.
okt. 4
16:06
Szenzáció! Győzött a Videoton (Blikk)
Székesfehérvár - A Videoton nyerte a labdarúgó-Európa-liga főtáblájának „portugál rangadóját". A magyar együttes a G csoport második fordulójában az utóbbi tíz év egyik legnagyobb hazai futballsikerét érte el, hazai pályán 3-0-ra kiütötte a Sporting Lisboát.
okt. 4
16:06
Videó: nem figyelt a kézikapus, középkezdésből kapott gólt (She)
Középkezdés után dobott gólt Carlos Ruesga, az Ademar León kézilabdázója a Hamburg elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen. Tíz perce tartott a találkozó, amikor a spanyolok jöhettek középkezdéssel egy kapott gól után. A németek svéd kapusa, Dan Beutler éppen a védőkkel konzultált messze kint a kapujából, így nem vette észre időben, hogy Ruesga egyből rádobja. Gól lett belőle.
okt. 4
16:08
Fogadási csalás: korábbi MU-játékos gyanúban (She)
Három angol futballista ellen eljárás indult fogadási csalás gyanúja miatt, tudatta a brit lóversennyel foglalkozó hatóság (BHA). Az Ipswich csatára, Michael Chopra, a Nottingham Forest középpályása, James Coppinger és a Manchester Unitedben is megforduló Mark Wilson keveredett gyanúba Andrew Heffernan zsokéval együtt.
okt. 4
16:15
Janics-ügy - A sportoló örül, hogy visszatérhet Szerbiába (Behaviour)
Rendkívül boldog, hogy visszatérhet Szerbiába a kajakos Douchev-Janics Natasa, aki magyar színekben három olimpiai aranyérmet szerzett.
okt. 4
16:24
A Videoton bízik a meglepetésben (Infostart)
Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője bízik abban, hogy csapata csütörtökön meglepetést okoz, és nyer a vendég Sporting CP ellen a labdarúgó Európa Liga második fordulójában.
okt. 4
16:24
Kajak-kenu: A magyarok eddig nem kértek pénzt Janicsért - Divac (She)
Vlade Divac, a Szerb Olimpiai Bizottság elnöke szerint a Magyar Kajak-kenu Szövetség eddig nem kötötte semmilyen, így anyagi vonatkozású feltételhez sem Douchev-Janics Natasa versenyzési jogának kiadását – írja a Magyar Szó.
okt. 4
16:42
Portsmouth: Appleton nem számított Gyepestől a győztes gólra (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a Portsmouth 2–1-re győzött a Yeovil ellen idegenben az angol harmadosztályban, a találkozón pedig Gyepes Gábor szerezte a győztes gólt. Michael Appleton menedzser érthető módon nem számított védőjétől erre a megmozdulásra.
okt. 4
16:44
Atlétika: a hétpróba olimpiai bajnoka lett az év legjobbja (She)
A hétpróba olimpiai bajnoka, a brit Jessica Ennis lett az év legjobb női atlétája az európai szövetségnél (EAA).
okt. 4
16:46
Serie A: a Napolinál tagadják a pénzügyi visszaéléseket (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, az olasz rendőrség a labdarúgó-szövetségnél és a Napolinál is razziát tartott, amelynek során az átigazolásokkal kapcsolatos dokumentumokat foglaltak le. Mattia Grassani, a Napoli ügyvédje ugyanakkor tagadta, hogy bármilyen visszaéléseket követett volna el a klub.
okt. 4
16:48
DVSC: Simac és Varga is már a csapattal edz (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva két védője, Dajan Simac és Varga Róbert is felépült sérüléséből, és mindketten teljes értékű munkát végezhetnek. Czvitkovics Péter a jövő hét közepén csatlakozhat a társakhoz, míg Szűcs Istvánra további vizsgálatok várnak.
okt. 4
16:50
Válogatott: több mint tízezer jegy elkelt már a vb-selejtezőre (She)
Már több mint tízezer jegy elkelt a magyar labdarúgó-válogatott soron következő hazai világbajnoki selejtezőjére, amelyen október 16-án a törököket fogadja Egervári Sándor szövetségi kapitány csapata a Puskás Ferenc Stadionban.
okt. 4
17:00
Tenisz: Kerber, Kvitová és Errani is ott lesz a vb-n (She)
Csütörtökön újabb három játékos helye vált biztossá a női teniszezők év végi világbajnokságán: a Pekingben negyeddöntőbe jutó német Angelique Kerber mellett a címvédő cseh Petra Kvitová és az olasz Sara Errani szerzett jogot az isztambuli versenyen (október 23–28.) való részvételre.
okt. 4
17:02
Európa-liga: már több mint tízezer jegy elkelt (She)
Már több mint tízezer jegy elkelt a portugál Sporting CP székesfehérvári, Videoton elleni vendégjátékára a labdarúgó Európa-liga második fordulójában. A nagy érdeklődésre való tekintettel a Sóstói Stadionnál egész nap lehet még jegyeket vásárolni.
okt. 4
17:18
Fáraó-rali: Schlesser részsikerével az élre állt (She)
Az autósoknál Jean-Louis Schlesser fölényes győzelmet aratott a Fáraó-rali negyedik napján, s átvette a vezetést az összetettben, míg a motorosoknál Joan Barreda volt a leggyorsabb.
okt. 4
17:36
Újpest: Újra csapatként mentünk ki a pályára - Vermes (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest csapatkapitánya, Vermes Krisztián sérülése után a PMFC elleni győztes (3–1) mérkőzést már végigjátszotta, és újra százszázalékos formában várja a folytatást. A 27 éves védő szerint győzelmük annak köszönhető, hogy újra csapatként működtek.
okt. 4
17:38
Labdarúgás: Raúlt elüldözték a Real Madridtól - Figo (She)
A portugál labdarúgó-válogatott korábbi klasszisa, Luis Figo szerint Raúl a Real Madridból akart visszavonulni, de elüldözték a spanyol klubtól.
okt. 4
17:40
Kerékpár: befejezi pályafutását a spanyol Óscar Freire (She)
Befejezi profi pályafutását Óscar Freire, a spanyolok háromszoros világbajnok országúti kerékpárosa. A 36 esztendős sportoló visszavonulását csapata, az orosz Katyusa jelentette be csütörtökön.
okt. 4
17:54
Haladás: Simon és Tóth nem, Radó talán játszhat (She)
Nincs könnyű helyzetben a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője, Artner Tamás, mert hetek óta sérülés- és betegséghullám söpör végig csapatán. Simon Ádám és Tóth Péter biztosan nem játszhat hétvégén a Kaposvár ellen, Radó András viszont talán a kispadra leülhet már.
okt. 4
17:54
Sarapova a negyeddöntőben (Metropol)
A fehérorosz Viktorija Azarenka és az orosz Marija Sarapova is simán bejutott a negyeddöntőbe Pekingben.
okt. 4
18:12
Kaposvár: Bojan Vrucina enyhítésért fellebbezhet (She)
Mint ismert, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága három mérkőzéstől tiltotta el az élvonalbeli Kaposvár labdarúgócsapatának az Eger ellen kiállított játékosát, Bojan Vrucinát. Illés János ügyvezető szerint a minden bizonnyal fellebbezni fognak a döntés ellen.
okt. 4
18:14
El: a Pool otthon kapott ki az Udinesétől, kicentizte a címvédő - eredmények, csoportállások (She)
A Liverpool hazai pályán bár vezetett, mégis kikapott az Udinesétől az Európa-liga csoportkörének 2. fordulójában. Az Atlético Madrid címvédőként csak a ráadásban csikarta ki a győzelmet a Plzen ellen. Az Olympique Marseille viszont ötöt vágott, nyert a Newcastle, az Inter és a Lyon is. Összeállításunkban megtekintheti az összes mai eredményt a gólszerzőkkel.
okt. 4
18:16
El: Husztit és Lencsét is a kezdőcsapatba nevezte edzője (She)
Huszti Szabolcs és Lencse László is kezdőként lép pályára a labdarúgó Európa-liga csoportkörének 2. fordulójában, csütörtök 19 órától.
okt. 4
18:30
Európa-liga: Nikolics lesz a Videoton centere - kezdők (She)
Paulo Sousa kijelölte a kezdőcsapatát a 19 órakor kezdődő Európa-liga-találkozóra, a Videoton a portugál Sporting elleni hazai mérkőzésen sem változtat alaptaktikáján, és a biztonságos védekezésre összpontosítva próbál meg eredményt elérni. A mérkőzést a Nemzeti Sport Online hagyományos online tudósításban, valamint folyamatosan frissülő élőképes cikkben is közvetíti!
okt. 4
18:48
Németország: saját stadiont akar Király Gábor csapata (She)
Saját stadiont akar építeni a magyar válogatott kapust, Király Gábort is foglalkoztató német másodosztályú 1860 München labdarúgócsapata, amely jelenleg bérlőként a Bayern München arénájában játssza hazai mérkőzéseit.
okt. 4
18:50
F1: Alain Prost fia Lotust tesztel novemberben (She)
Formula–1-es tesztlehetőséget kap a Lotus-istállótól Nicolas Prost, a négyszeres világbajnok Alain Prost fia. A 31 éves autóversenyző novemberben Abu-Dzabiban ülhet be Kimi Räikkönen autójába.
okt. 4
18:52
Fáraó-rali: kizárták az éllovas Schlessert (She)
Az éllovas Jean-Louis Schlesser nem folytathatja a Fáraó-ralit. Az összetett világkupa első helyéért küzdő kétszeres Dakar-győztest azért zárták ki a versenyből, mert az FIA technikai ellenőre mérést végzett az autóján, amelyben a szűkítő nagyobb volt a megengedettnél.
okt. 4
18:54
BL: a muszlimok felháborodtak Lineker „fűevős” poénján (She)
Az al-Dzsazira televíziós csatorna szerda esti BL-összefoglalóját vezető Gary Lineker bocsánatot kért, amiért a Montpellier Schalke elleni első gólját imádkozó mozdulattal ünneplő két mohamedán vallású játékosra azt mondta, hogy „füvet ettek”.
okt. 4
19:06
El: Videoton-Sporting mérkőzés élőben az NSO-n (She)
Második mérkőzésére készül az Európa-liga főtábláján a Videoton labdarúgócsapata: a fehérváriak a Genk elleni idegenbeli vereség (0–3) után hazai pályán fogadják a remek erőkből álló és a csoport favoritjának tűnő Sportingot, Hogy Paulo Sousa és gárdája mire megy a lisszaboniak ellen, kiderül a következő két órában – kövesse velünk a találkozó alakulását online közvetítésünk és folyamatosan…
okt. 4
19:42
Barcelona: Piqué gyógyulását felgyorsíthatja Puyol sérülése (She)
Miután Carles Puyol súlyos sérülést szenvedett a Benfica elleni keddi BL-meccsen, fontosabb lett Gerard Piqué felépülése a vasárnap el Clásicóra. A Barcelona labdarúgócsapatának védője ma egyedül edzett – csapattársainak szabad napja volt –, ám mozgásán még érződött, hogy nincs rendben. Azonban a spanyol szuperrangadóig hátralévő három napban még történhetnek csodák.
okt. 4
19:44
Videó: a PSV simán legyőzte a Napolit - élő gólkövető! (She)
Az Európa-liga csoportkörének 2. fordulóját rendezik ma este 24 helyszínen. Élő gólkövetőnk segítségével – a folyamatosan frissülő eredménykövetés mellett – videós formában is nyomon követheti a labdarúgás hazai szerelmesei számára legfontosabb Videoton–Sporting mérkőzés, valamint az est két legnagyobb figyelmet követelő Udinese–Liverpool és PSV–Napoli találkozón kívül a további összecsapás…
okt. 4
20:00
Real: a szavazók Kakával kezdenének a Barca ellen (She)
Az As spanyol sportnapilap internetes oldala szavazásában arra volt kíváncsi, hogy az olvasók a madridiak három klasszis irányítója – Kaká, Mesut Özil és Luka Modric – közül melyiket küldenék csatába kezdőként a Barcelona elleni, vasárnapi bajnokin. A csütörtök esti állás szerint a brazil a szavazatok ötven százalékát mondhatja a magáénak, így magasan élvezi a szurkolók bizalmát.
okt. 4
20:00
A paralimpikonokat köszöntötték (Metropol)
A magyarok két arany-, valamint hat-hat ezüst- és bronzérmet szereztek az idei, londoni játékokon.
okt. 4
20:02
Videó: Vinícius közelről lőtt a Sporting kapujába (She)
A Videoton–Sporting Európa-liga-találkozó 15. percében egy szögletet követően Filipe Oliveira tekerhetett be balról, méghozzá remekül Nikolics fejére: a támadó fejese után Rui Patrício még bravúrral védett, ám a kipattanóra Paulo Vinícius érkezett a legjobb ütemben, és az ötösről a hálóba bombázott.
okt. 4
20:18
Sousa csapata megtréfálta a portugál vendéget (Infostart)
Megszerezte első győzelmét a labdarúgó Európa Liga csoportkörében a Videoton. A fehérvári csapat 3-0-ra nyert a portugál Sporting ellen. Az együttes ezzel a második helyen áll a G csoportban.
okt. 4
20:18
El, H-csoport: takarékos üzemmódban is sima Inter-siker (She)
A labdarúgó Európa-liga H-csoportjának második fordulójában az olasz Inter tartalékosan is hozta a kötelező három pontot, és nyert 3–1-re az azeri Neftci Baki otthonában. A négyes másik mérkőzésén az orosz Rubin Kazany hazai pályán 2–0-ra győzött a szerb Partizan Beograd ellen.
okt. 4
20:20
Elismerés: a TE-n köszöntötték a londoni paralimpikonokat (She)
A londoni paralimpián minden előzetes várakozást felülmúló magyar csapat részére rendeztek csütörtökön ünnepséget a Testnevelési Egyetemen.
okt. 4
20:22
Videó: Walter Lee precíz beadását Oliveira értékesítette (She)
A Videoton–Sporting Európa-liga-csoportmérkőzés 21. percében 1–0-s fehérvári vezetésnél Walter Lee csinált egy jó cselt a jobb oldalon, szépen beadott, Filipe Oliveira pedig megelőzve a védőit, hét méterről a jobb alsóba fejelt.
okt. 4
20:36
Videó: Nikolics labdát szerzett, majd kilőtte a bal alsót (She)
A Videoton–Sporting Európa-liga-csoportmérkőzés 35. percében Nikolics Nemanja elcsente Khalid Boulahrouz rossz hazaadását, majd Rui Patrício mellett a bal alsó sarokba helyezett.
okt. 4
20:54
Férfi kézi BL: a Zagreb egy pontot szerzett Minszkben (She)
Az első fordulóban a Pick-Szegedet legyőző CO Zagreb 27–27-es döntetlent játszott idegenben a Dinamo Minszkkel a férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 2. fordulójában.
okt. 4
20:56
Férfi kosár NB I: a Szombathely lehajrázta a Sopront (She)
Az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság alapszakaszának első fordulójában a Sopron úgy kapott ki 14 ponttal Szombathelyen, hogy három negyed után még öttel vezetett.
okt. 4
21:03
Európa Liga - Megszerezte első győzelmét a Videoton (Behaviour)
Megszerezte első győzelmét a labdarúgó Európa Liga csoportkörében a Videoton, amely hazai pályán 3-0-ra nyert csütörtökön a portugál Sporting Lisboa ellen a 2. fordulóban.

Keresés