2012. október 4. csütörtök

okt. 4
21:12
El, G-csoport: csodás Videoton-győzelem a Sporting ellen! (She)
A Genk elleni, vereséggel végződő bemutatkozás után a Videoton javított a labdarúgó Európa-liga csoportkörében: a fehérváriak a második fordulóban első félidei, olykor sziporkázó játékuknak köszönhetően 3–0-ra intézték el a gyenge ellenfélnek éppenséggel nem nevezhető lisszaboni Sportingot. A gólgyártást Paulo Vinícius kezdte el, majd Filipe Oliveira és Nikolics Nemanja növelte az előnyt,…
okt. 4
21:12
NHL: törölték az alapszakasz első két hetét (Metropol)
A lezáratlan bérvitában n em született meg az új kollektív szerződés a klubtulajdonosok és a játékos-szakszervezet között.
okt. 4
21:14
El, I-csoport: győztes lyoni gól a 92. percben; bilbaói kudarc (She)
Lencse László kezdőként egy félidőt játszott a Hapoel Kirjat Smonában, amely a 92. percben kapott góllal 4–3-as vereséget szenvedett az Olympique Lyontól az Európa-liga I-csoportjának 2. fordulójában. A kvartett másik mérkőzésén a Sparta Praha otthon 3–1-re megverte az előző kiírásban döntőt játszó Athletic Bilbaót.
okt. 4
21:14
Kiütéses Vidi-győzelem (Metropol)
Hazai pályán gyakorlatilag 20 perc alatt elintézték a tavaly EL-elődöntős portugál Sporting Lisboát a 2. fordulóban.
okt. 4
21:16
El, L-csoport: Huszti góljával bravúros Hannover-siker (She)
A Hannover a 9. perctől emberhátrányban játszva 2–1-re nyert hazai pályán a Levante ellen, a Twente pedig kétgólos hátrányból felállva pontot mentett a Helsingborg vendégeként az Európa-liga L-csoportjának 2. fordulójában.
okt. 4
21:18
El, J-csoport: otthon nyert a Lazio, idegenbeli Spurs-iksz (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének második fordulójában a J-csoportban az olasz Lazio hazai környezetben minimális különbséggel kerekedett a szlovén Maribor fölé, míg az angol Tottenham Hotspur egy pontot szerzett a görög Panathinaikosz vendégeként. Az olaszok megőrizték veretlenségüket, az angolok másodszor játszottak döntetlent, a görögök megszerezték első pontjukat, a szlovénok a győztes…
okt. 4
21:20
El, K-csoport: Norvégiában nyert a német Leverkusen (She)
A labdarúgó Európa-liga K-csoportjának második fordulójában a német Bayer Leverkusen nehezen bírt a norvég Rosenborggal, de végül megszerezte a fontos három pontot. A csoport másik mérkőzésén az ukrán Metaliszt Harkiv 2–0-ra nyert az osztrák Rapid Wien ellen.
okt. 4
21:30
Videoton: Stopira-pech, sípcsonttörés a Sporting ellen (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Videoton futballistája, Stopira sípcsonttörést szenvedett a fehérvári csapat Sporting elleni Európa-liga-mérkőzésén.
okt. 4
21:32
NHL: a vezetők törölték az alapszakasz első két hetét (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vezetői törölték az alapszakasz első két hetét, mivel a lezáratlan bérvitában továbbra sem született meg az új kollektív szerződés a klubtulajdonosok és a játékos-szakszervezet között.
okt. 4
22:06
El: Olykor a tökéleteshez közelített a játékunk - P. Sousa (She)
A Videoton a labdarúgó Európa-liga csoportkörének második fordulójában 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Sportingot. Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője szerint csapata az első félidőben tökéletesen betartotta taktikai utasításait.
okt. 4
22:08
Férfi kézi BL: a Hamburg és a Medvegyi sem bírt egymással (She)
A 27–27-es döntetlen volt a slágereredmény a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában csütörtökön, ugyanis a Dinamo Minszk–CO Zagreb összecsapás után a Hamburg–Csehovszkije Medvegyi rangadón is egyaránt 27-szer voltak eredményesek a felek.
okt. 4
22:24
El: Jó volna megtartani a második helyet - Nikolics N. (She)
A Videoton a labdarúgó Európa-liga csoportkörének második fordulójában 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Sportingot. A fehérváriak harmadik gólját jegyző Nikolics Nemanja a találkozó után elmondta: le kell szoknia a hasonló gólörömeiről.
okt. 4
22:26
Jégkorong: nyolc magyar bíró vezet nagy nemzetközi tornán (She)
A Magyar Jégkorongszövetség tájékoztatása szerint a sportág nemzetközi szövetségének (IIHF) konferenciáján döntés született a most zajló szezon világbajnoki bíróküldéséről, amelynek kapcsán nyolc magyar játékvezető is meghívást kapott különböző tornákra, adta hírül a honi szövetség honlapja.
okt. 4
22:28
El: A legrosszabb álmomban sem gondoltam volna - Sá Pinto (She)
A Videoton a labdarúgó Európa-liga csoportkörének második fordulójában 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Sportingot. Ricardo Sá Pinto, a vendégek vezetőedzője a találkozó után elmondta, megdöbbenten áll az eredmény előtt, ám vállalja a felelősséget.
okt. 4
23:00
El: a Sporting-játékosok szerint nem Sá Pinto a bűnös (She)
A Videoton a labdarúgó Európa-liga csoportkörének második fordulójában 3–0-ra legyőzte hazai pályán a Sportingot. A találkozó után a megszólaló Sporting-játékosok elmondták: a vereség közös felelősség, nem az edző, Ricardo Sá Pinto hibája.
okt. 4
23:18
El, E-csoport: két góllal kikapott a Stuttgart a Moldétől (She)
Az Európa-liga E-jelű négyesében a Hajnal Tamással felálló VfB Stuttgart kétgólos vereséget szenvedett a Molde otthonában, míg a Steaua Bucuresti hazai környezetben csak nehezen gyűrte le a Köbenhavn
okt. 4
23:20
El, C-csoport: az OM otthon, a Fener idegenben nyert (She)
A Fenerbahce 4–2-re győzött a Mönchengladbach vendégeként a labdarúgó Európa-liga C-csoportjának 2. fordulójában, míg az Olympique Marseille 5–1-re nyert a ciprusi AEL ellen.
okt. 4
23:22
El, A-csoport: Liverpoolban győzött az Udinese (She)
A labdarúgó Európa-liga csoportkörének második fordulójában az A-csoport rangadóján az olasz Udinese jó iramú, színvonalas, öt gólt hozó találkozón minimális különbséggel győzött az angol Liverpool vendégeként.
okt. 4
23:24
El, F-csoport: a PSV könnyedén legyőzte a Napolit (She)
Az Európa-liga F-jelű négyesében a svéd AIK Solna fordulatos mérkőzésen kikapott otthonában az ukrán Dnipro együttesétől, míg a PSV meglepően könnyedén legyőzte a harmatos Napolit.
okt. 4
23:26
El, B-csoport: az utolsó pillanatban nyert az Atlético (She)
A labdarúgó Európa-liga B-csoportjának második fordulójában a legutóbbi sorozat bajnoka, az Atlético Madrid tartalékos összeállításban, hosszabbításban szerzett góllal nyert a cseh Plzen ellen. A csoport másik mérkőzésén a portugál Académica végig vezetett az izraeli Hapoel Tel-Aviv ellen, az utolsó percben szerzett góllal mégis döntetlen lett a vége.
okt. 4
23:28
El, D-csoport: a Newcastle és a Bruges is simán győzött (She)
A Newcastle és a Bruges is a sima győzelmet könyvelhetett el az Európa-liga második fordulójában hazai pályán: az angol csapat 3–0-ra intézte el a Girondins Bordeaux-t, míg a belga 2–0-ra nyert a Marítimo ellen. Két forduló után a Newcastle áll az élen a Bordeaux-t és a Bruges-t egy ponttal megelőzve.

Keresés