2012. október 5. péntek

okt. 5
14:18
Argentína: a brazil kapitány bírál az elmaradt meccs miatt (She)
Mano Menezes, a 2014-es labdarúgó-világbajnokságra házigazdaként készülő brazil válogatott szövetségi kapitánya bírálta az argentin szövetséget, mert a szerdára kiírt, ám világítási problémák miatt elmaradt mérkőzést egy nem megfelelő stadionban akarta megrendezni.
okt. 5
14:20
Vb 2014: Robben és Sneijder nélkül a hollandok - a keret (She)
Louis van Gaal, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte húszfős keretét a közelgő világbajnoki selejtezőkre. Az oranje a sérüléssel bajlódó Arjen Robben és Wesley Sneijder nélkül készülhet az októberi mérkőzésekre.
okt. 5
14:36
Mo Farah az év európai atlétája a férfiaknál (Metropol)
A kalapácsvetés ötkarikás aranyérmese, Pars Krisztián a nyolcadik helyen végzett.
okt. 5
15:12
Federert halálosan megfenyegették Sanghajban (Metropol)
A lefejezett Federer egy teniszpályán térdel mellette egy baltás hóhérral.
okt. 5
15:30
Juventus: a klublegenda négy évvel hosszabbíthat (She)
A goal.com híre szerint hamarosan négy évvel meghosszabbítja szerződését a Juventus emblematikus figurája, Gianluigi Buffon.
okt. 5
15:30
Nagy Adri lesz a Fitbalance háziasszonya (Blikk)
Budapest — Vasárnap tartják a FitBalance fitneszfesztivált. Ez a rendezvény Magyarország egyik vezető eseménye a fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek.
okt. 5
15:32
NB II: vége a mezőkövesdi középpályás idényének (She)
Műteni kell a labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő Mezőkövesd középpályását, Irhás Ignácot, aki a Szeged 2011 ellen mérkőzésen sérült meg.
okt. 5
15:48
NB III: hét év után hét forduló jutott az edzőnek (She)
Hét esztendeig dolgozott a hosszú évekig a labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörs csapatánál Lucsánszky Tamás, majd a nyáron az NB III Alföld-csoportjában szereplő Soroksárhoz szerződött – ahonnan most hét forduló után menesztették.
okt. 5
16:06
Tenisz: Djokovics három gémet engedélyezett Melzernek (She)
Az első helyen kiemelt Novak Djokovics 6:1, 6:2-re nyert Jürgen Melzer ellen a pekingi kemény pályás tenisztorna férfi egyesének negyeddöntőjében. A szerb kiválóság a döntőbe jutásért Florian Mayerrel csap össze.
okt. 5
16:08
Tenisz: Nisikori két szettben legyőzte Berdychet Tokióban (She)
A japán Nisikori Kei 7:5, 6:4-re legyőzte a cseh Tomás Berdychet a Tokióban zajló kemény pályás férfi tenisztornán, ezzel bejutott az elődöntőbe. A legjobb négy között Markosz Bagdatisz lesz a hazaiak kedvencének ellenfele.
okt. 5
16:10
Németország: kómában az Eb-gólkirály labdarúgó (She)
Súlyos szívinfarktus érte az 58 esztendős Dieter Müllert; a korábbi nyugatnémet válogatott labdarúgó kómában van.
okt. 5
16:42
Női kézilabda: sima győzelem a Kárpát-kupa nyitányán (She)
A magyar női kézilabda-válogatott könnyed győzelemmel mutatkozott be a Romániában zajló Kárpát-kupa első napján, miután 30–25-re legyőzte az ukránokat. A mieink sikere akár nagyobb különbségű is lehetett volna, ám Karl Erik Böhn a második félidő derekán lehozta kulcsjátékosait a parkettről , így az ellenfél a hajrában faragott tetemes hátrányán.
okt. 5
16:44
Vb 2014: gólkirályjelölttel turbózta keretét ellenfelünk (She)
Sérülés miatt változtatott keretén Tarmo Rüütli észt szövetségi kapitány: a magyarok elleni vb-selejtezőre készülő válogatottban helyet kapott a kiváló formában lévő Tarmo Neemelo.
okt. 5
16:46
Légiósok: csoda történt? Vanczák a hétvégén játszhat? (She)
Érdekes hírt publikált egy svájci internetes oldal: a lematin.ch értesülései szerint elképzelhető, hogy a Sion futballistája, Vanczák Vilmos a hétvégén ismét pályára léphet.
okt. 5
16:48
Liverpool: a hűséges dán védő meghosszabbította szerződését (She)
A dán labdarúgó-válogatott védője, Daniel Agger új, hosszú távú szerződést kötött a Liverpoollal.
okt. 5
16:50
NB I: Honvéd-Pécs mérkőzés élőben az NSO-n (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójában a negyedik helyen álló Bp. Honvéd a tizenegyedik Pécsi MFC csapatát fogadja. Kövesse a mérkőzéseket élő szöveges közvetítésünk segítségével!
okt. 5
17:00
Juventus: mérsékelték Antonio Conte eltiltását (She)
Jelentősen mérsékelték Antonio Conte eltiltását; a pénteki döntés értelmében a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzője december 9-én már ott ülhet a kispadon.
okt. 5
17:18
113 millióért vett autót Ronaldo (Blikk)
Madrid — Mesterhármasai után újabb autócsodával lepte meg saját magát Cristiano Ronaldo (27).
okt. 5
17:18
NB II, Kelet: a Szeged pontot szerzett Nyíregyházán (She)
A Nyíregyháza hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Szegeddel a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 8. fordulójában.
okt. 5
17:20
Légiósok: fejfájás miatt kérdéses Fülöp játéka - sajtóhír (She)
Könnyen elképzelhető, hogy Fülöp Márton, az Aszterasz Tripolisz magyar kapusa nem léphet pályára csapata hétvégi bajnokiján.
okt. 5
17:22
Zaragoza: úgy látják, hiba lenne kockáztatni Pintérrel (She)
Nincs ott a spanyol élvonalbeli Real Zaragoza hét végi meccskeretében Pintér Ádám, a csapat sérülésből felépülő magyar labdarúgója.
okt. 5
17:36
Supersport: Talmácsi Gábor jól kezdett Magny Cours-ban (She)
Talmácsi Gábor a 12. helyen zárta a Supersport világbajnokság utolsó, franciaországi versenyének pénteki időmérő edzését.
okt. 5
17:54
Már decemberben visszatérhet a kispadra Conte (Infostart)
Az olasz sportdöntőbíróság négy hónapra csökkentette Antoni Conténak, a Juventus labdarúgócsapata vezetőedzőjének eltiltását, így már decemberben leülhet a kispadra.
okt. 5
18:12
Videó: Petur András borult, de borul-e a papírforma az NB I-ben? (She)
A Sport Televízió két riportere,Takács Rita és Petur András az NSO Tv kamerája előtt latolgatta az élvonalbeli labdarúgó bajnokság 10. fordulójának esélyeit a játéknap előtt.
okt. 5
18:14
Olaszország: Pirlo ott akar lenni a 2014-es vb-n - Prandelli (She)
Az olasz labdarúgó-válogatottat irányító Cesare Prandelli szerint Andrea Pirlónak esze ágában sincs visszavonulni a nemzeti csapattól, a Juventus középpályása a 2014-es világbajnokságon még mindenképp részt akar venni.
okt. 5
18:16
Vb 2014: két meglepetéssel készülnek ellenünk a törökök (She)
Abdullah Avci, a török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya pénteken megnevezte azt a 25 labdarúgót, akiket meghívott a magyarok és a románok elleni októberi vb-selejtezőkre.
okt. 5
18:30
Ligakupa: az ETO egy nappal korábban fogadja a Gyirmótot (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága módosította a Győri ETO–Gyirmót Ligakupa-mérkőzés kezdési időpontját.
okt. 5
18:32
Sportpolitika: Simicskó Istvánt hétfőn nevezik ki sportért felelős államtitkárrá (She)
Áder János köztársasági elnök hétfőn nevezi ki Simicskó Istvánt az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) sportért felelős államtitkárává.
okt. 5
18:48
Súlyemelő ob: Nagy Nikoletta nagy fölénnyel megvédte címét (She)
Csupán egy súlycsoportban történt címvédés a nőknél a súlyemelők idei országos bajnokságának pénteki nyitónapján, a férfiaknál ugyanakkor több „ismétlő" is akadt.
okt. 5
18:50
Vb 2014: Schweinsteiger visszakerült a németek keretébe (She)
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az írek és a svédek ellen készülő keretét, amelybe visszakerült a Bayern München középpályása, Bastian Schweinsteiger.
okt. 5
19:06
NB I: Okoronkwo góljával győzött Kispesten a Pécs (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójában a negyedik helyen álló Bp. Honvéd a tizenegyedik Pécsi MFC-t csapatát fogadta. A vendégek a 9. percben Solomon Okoronkwo góljával szereztek vezetést, ráadásul a hazaiak az 54. perctől Baráth Botond kiállítása után emberhátrányba is kerültek. A hazaiak nem tudtak újítani, s a játék képe alapján nem is érdemeltek pontszerzést.
okt. 5
19:08
NB I: Diósgyőr-MTK bajnoki élőben az NSO-n (She)
Pénteken két mérkőzéssel folytatódik az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság. A 10. fordulóban az MTK Budapest a Diósgyőri VTK-hoz látogat (Tv: Sport1). Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
okt. 5
19:24
Videó: a korai Okoronkwo-gól győzelmet hozott a Pécsnek (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójában a negyedik helyen álló Bp. Honvéd a tizenegyedik Pécsi MFC-t csapatát fogadta. A vendégek a 9. percben Solomon Okoronkwo góljával szereztek vezetést, ráadásul a hazaiak az 54. perctől Baráth Botond kiállítása miatt emberhátrányba is kerültek. A hazaiak nem tudtak újítani, s a játék képe alapján nem is érdemeltek pontszerzést.
okt. 5
19:26
Tenisz: a sérült Babos nem indul Oszakában és Luxemburgban (She)
Jobb karjának sérülése miatt nem indulhat az oszakai és a luxemburgi versenyen a női teniszezők világranglistájának 59. helyén álló Babos Tímea. A 19 éves magyar versenyző az elmúlt heteket Ázsiában töltötte, de játékát kedvezőtlenül befolyásolta a karprobléma. A jobb könyök körülötti izmok először Kantonban „jeleztek", hogy valami nincs rendben.
okt. 5
19:28
Premjer-liga: kint a gödörből, dobogón a meglepetéscsapat (She)
A Tyerek Groznij 2–1-re legyőzte a Rosztovot az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 11. fordulójának pénteki mérkőzésén.
okt. 5
19:30
Tenisz: a sérült Babos nem indul Oszakában és Luxemburgban (She)
Jobb karjának sérülése miatt nem indulhat az oszakai és a luxemburgi versenyen a női teniszezők világranglistájának 59. helyén álló Babos Tímea. A 19 éves magyar versenyző az elmúlt heteket Ázsiában töltötte, de játékát kedvezőtlenül befolyásolta a karprobléma. A jobb könyök körülötti izmok először Kantonban „jeleztek”, hogy valami nincs rendben.
okt. 5
19:42
El: a Videoton megbuktatta a Sporting vezetőedzőjét (She)
A portugál sajtó napközben megelőlegezte, péntek estére hivatalossá vált: már nem Ricardo Sá Pinto a Sporting CP labdarúgócsapatának vezetőedzője.
okt. 5
19:42
Babos két tornát is kihagy sérülése miatt (Metropol)
Jobb karjának sérülése miatt Babos Tímea nem indulhat az oszakai és az azt követő luxembourgi versenyen.
okt. 5
20:00
Győzelem az ukránok ellen (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott 30-25-re nyert az ukrán csapat ellen a Kárpát Kupa pénteki nyitómérkőzésén.
okt. 5
20:18
Női röplabda NB I: a Vasas és a TF csapata szettet sem vesztett (She)
A Nyíregyháza, a Békéscsaba és a Vasas otthon, a TF idegenben nyert a női röplabda-bajnokság pénteki játéknapján, utóbbi három csapat ráadásul szettet sem veszített.
okt. 5
20:20
Bundesliga 2: Királynak rosszul sült el a berlini visszatérés (She)
Király Gábornak nem sikerült a berlini visszatérés: a kapus eddig veretlen csapata, az 1860 München 3–0-ra kikapott korábbi klubjától, a Herthától a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának pénteki játéknapján.
okt. 5
20:22
Jégkorong, Mol Liga: a második harmad döntött Újpesten (She)
Az Újpest az első és a harmadik harmadot is ikszre hozta a Csíkszereda ellen, ám a második játékrészt 3–0-ra elbukta, így pont nélkül maradt a jégkorong Mol Liga pénteki játéknapján.
okt. 5
20:36
Férfi kézilabda NB I: Pécsen kapott ki a Tatabánya (She)
A férfi kézilabda NB I-ben két hazai siker született a pénteki napon: a Pécs a Tatabányát, a Cegléd a Kecskemétet győzte le. A Tatabánya első vereségét szenvedte el, a Pécs először nyert az idei bajnokságban.
okt. 5
20:38
Ukrajna: Blohin kórházban, legalább egy hétig ott is marad (She)
Oleh Blohint, a Dinamo Kijev labdarúgócsapatának edzőjét magas vérnyomás miatt kórházba szállították, és legalább egy hétig ott is marad – adta hírül pénteken a korábbi Aranylabdás futballista klubja.
okt. 5
20:40
Dánia: Vadócz remeklése nyomán kiadós bajnokverés (She)
Vadócz Krisztián két góllal járult hozzá ahhoz, hogy csapata, az OB Odense 3–0-ra legyőzze a címvédő Nordsjaellandot a dán labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának péntek esti mérkőzésén.
okt. 5
20:54
Férfi kosár NB I: vesztett helyzetből jött vissza a Nyíregyháza (She)
Szoros mérkőzésen hazai siker született pénteken Nyíregyházán a férfi kosárlabda NB I első fordulójában, a hazai csapat vesztett állásból jött vissza a hajrában.
okt. 5
20:56
Jégkorong, Mol Liga: mit sem érő ferencvárosi álomkezdés (She)
A Ferencváros már a 24. másodpercben megszerezte a vezetést, ám végül 3–1-re kikapott Miskolcon a jégkorong Mol Liga pénteki játéknapján.
okt. 5
21:12
NB I: a Diósgyőr tíz emberrel is megverte az MTK-t (She)
Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában a Diósgyőr emberhátrányban is győzni tudott az MTK ellen, egy fordulatos, végig nyílt mérkőzésen.
okt. 5
21:30
Tíz emberrel győzött a Diósgyőr (Infostart)
A Diósgyőr hazai pályán 2-1-re nyert az MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga tízedik fordulójának péntek esti mérkőzésén.
okt. 5
21:30
Norvégia: újra a tabella élére ugrott Kovács Péter csapata (She)
Döntetlent (1–1) ért el Kovács Péter csapata, a Strömsgodset a Valerenga vendégeként a norvég labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának péntek esti mérkőzésén, és átvette a vezetést a tabellán.

Keresés