2012. október 8. hétfő

okt. 8
14:02
Olympiakosz: „Megyeri és Carroll egyformán jó” (She)
A görög Olympiakosz védője, Konsztantinosz Manolasz a redplanet.gr internetes oldalnak adott hosszabb interjúban beszélt csapata szezonjáról, és többek között kitért a kapuskérdésre is.
okt. 8
14:04
Magyar világrekord gumiasztalos zsákolásban az NBA-csapat meccsén (She)
Új világrekordot állított fel gumiasztalos zsákolásban Borlay Csanád, a Lords of Gravity magyar akrobatikus kosárlabdacsapat tagja.
okt. 8
14:18
Itt az új grúz kormány - Kaladze is szerepet kap (Infostart)
Megnevezte leendő kormányának tagjait Bidzina Ivanisvili, az október 1-jei választásokon győzelmet arató Grúziai Álom elnevezésű koalíció vezetője hétfőn Tbilisziben.
okt. 8
14:18
Sturm Graz: volt Hertha-csatárt tesztelnek Szabicsék (She)
A Hertha BSC-ben is megfordult Abu Bakarr Kargbót teszteli az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sturm Graz. A 19 esztendős támadó a héten próbajátékon szerepel a Szabics Imrét is foglalkoztató együttesnél.
okt. 8
14:20
Tenisz: Federer és Djokovics is bízik sanghaji sikerében (She)
A férfi teniszezőknél az év végi hajrá arról is szól, hogy a szerb Novak Djokovics vissza tudja-e venni a világelsőséget a svájci Roger Federertől. Előbbi a héten zajló sanghaji torna második, utóbbi pedig az első kiemeltje. Mindkét klasszis bízik a tornagyőzelemben, illetve az év végi világelsőségben.
okt. 8
14:36
F1: Räikkönen a születésnapján árulja el 2013-as terveit (She)
Kimi Räikkönen rejtélyes videoüzenetben jelezte, hogy 33. születésnapján, október 17-én 10 órakor bejelenti, mit fog csinálni 2013-ban. Arról, hogy a Formula–1-ben marad-e, vagy más sorozatban indul, semmit sem lehet tudni. A Lotus-istállónak opciója van a finnre a 2013-as F1-es szezonra, és élni is kíván vele.
okt. 8
14:54
Videó: az ázsiai légiós varázslatos gólja Romániában (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Medias 2–2-es döntetlent játszott a Dinamo Bucuresti-tel. A találkozón vezettek a vendégek, majd a hazai csapat fordítani tudott, Tha’er al-Bawab óriási sarkazós góljával. Tekintse meg a találatot!
okt. 8
14:54
Japán Nagydíj: Vettel mindent vitt (Metropol)
A világbajnoki címvédő pályafutása második "Grand Slamjét" érte el, mivel Szuzukában a rajt-cél diadal mellett övé volt az első rajtkocka és a leggyorsabb kör is.
okt. 8
15:12
NS: versenyben marad-e a válogatott az októberi selejtezők után? - Köztér (She)
A magyar labdarúgó-válogatott pénteken Észtországgal, jövő hét kedden Törökországgal csap össze a 2014-es világbajnokság selejtezőjében. Ön szerint versenyben marad-e az Egervári-csapat a két találkozó után?
okt. 8
15:14
Válogatott: mindenki befutott, Pintér játékára is van esély (She)
A magyar labdarúgó-válogatott tagjai ma találkoztak Telkiben, hogy megkezdjék a felkészülést az Észtország elleni pénteki és a Törökországgal szembeni jövő keddi vb-selejtezőre.
okt. 8
15:16
Zenit: Spalletti kibékülne a lázadó Gyenyiszovval (She)
Lassan újra béke lesz a Zenit öltözőjében: a hét végén az FK Krasznodart 2–0-ra legyőző szentpéterváriaknál korábban a brazil Hulk és a belga Axel Witsel magas fizetését kritizáló orosz játékosok már nem foglalkoznak a nyáron érkezett duó fizetésével, s ennek meg is látszik az eredménye. Luciano Spalletti vezetőedző szerint a „lázadása” miatt a második csapathoz száműzött Igor Gyenyiszov számára…
okt. 8
15:30
Videó: az ázsiai légiós varázslatos gólja Romániában (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában a Gaz Metan Medias 2–2-es döntetlent játszott a Dinamo Bucuresti-tel. A találkozón vezettek a vendégek, majd a hazai csapat fordítani tudott, a jordániai Tha’er al-Bawab óriási sarkazós gólt szerzett. Tekintse meg a találatot!
okt. 8
15:48
Mol Liga: négy pontot levonnak a Csíkszeredától (She)
Négy játékos – Bálint Attila, Bíró Ottó Attila, Kósa Endre és Péter Levente – jogosulatlan szerepeltetése miatt három jégkorong Mol Liga-mérkőzés végeredményét megváltoztatja a versenybíróság hétfőn.
okt. 8
15:48
Nem súlyos Cristiano Ronaldo sérülése (Metropol)
A csatár bal válla megsérült a spanyol bajnokság csúcsrangadóján, az FC Barcelona és a Real Madrid összecsapásán.
okt. 8
15:50
Tizenötezer fős kötélhúzást tartottak Japánban (Metropol)
Az eseményen Naha keleti és nyugati fele csapott össze, a 30 perces csatát végül a nyugati oldal nyerte.
okt. 8
16:06
Vb 2014: C. Ronaldo sérülése nem súlyos, játszhat a selejtezőkön (She)
Orvosai engedélyezték Cristiano Ronaldónak, hogy pályára lépjen a portugál labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőin annak ellenére, hogy bal válla megsérült a spanyol bajnokság vasárnap esti csúcsrangadóján, az FC Barcelona és a Real Madrid összecsapásán.
okt. 8
16:24
Vb 2014: Ronaldo sérülése nem súlyos, játszhat a selejtezőkön (She)
Orvosai engedélyezték Cristiano Ronaldónak, hogy pályára lépjen a portugál labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőin annak ellenére, hogy bal válla megsérült a spanyol bajnokság vasárnap esti csúcsrangadóján, az FC Barcelona és a Real Madrid összecsapásán.
okt. 8
16:26
Diákolimpia: a legismertebb létesítményekben döntőznek (She)
Az atlétikai diákolimpia kedd-szerdai országos döntőjével a tervek szerint hosszú távú együttműködés kezdődik a Magyar Diáksportszövetség és az állami sportlétesítményeket üzemeltető Nemzeti Sportközpontok (NSK) között. A viadalra a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor, s a jövőben más sportágak diákolimpiai fináléit is az ország legismertebb sportlétesítményeiben rendezhetik.
okt. 8
16:42
Kerékpár: háromszoros olimpiai bajnok a Katyusa élén (She)
A háromszoros olimpiai bajnok Vjacseszlav Jekimov lett az orosz Katyusa profi országúti kerékpároscsapat főigazgatója.
okt. 8
16:44
Válogatott: Halmosi és Varga orvosnál, Vanczákot hívta a kapitány (She)
Halmosi Péter és Varga József a vb-selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott keret két tagja ma orvosi vizsgálaton vesz részt. A két játékos kisebb sérülése nem könnyíti meg Egervári Sándor szövetségi kapitány munkáját, aki amúgy is több alapemberét nélkülözni kényszerül, főként a védelemből.
okt. 8
17:00
Hoffenheim: a társak még nem látogathatják Vukcevicet (She)
Bár szeretnék testközelből látni csapattársai Boris Vukcevicet, a Hoffenheim szeptember 28-án súlyos autóbalesetet szenvedett labdarúgóját, a továbbra is kómában fekvő játékos látogatására még nem adott engedélyt a heidelbergi klinika, amelyben ápolják.
okt. 8
17:00
Alonsót elüti a Lotus a vb-címtől? (Blikk)
Szuzuka - Rossz érzésekkel nézhet a visszapillantó tükrébe Fernando Alonso (31), amikor meglát egy Lotust.
okt. 8
17:02
Televízió: decembertől HD-ben sugároz a Sport1 (She)
December közepétől több sporteseményt is nagy felbontásban, azaz HD-ben sugároz a Sport1 televíziócsatorna. Elsőként a UPC kábelhálózatán lesz elérhető a fejlesztett csatorna, amely januárban jelenik meg más szolgáltatóknál.
okt. 8
17:02
Somogyi: öt pont a Lakersben (Blikk)
Fresno - Bemutatkozott az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) előszezonjában a Los Angeles Lakers színeiben Somogyi Gergely (23).
okt. 8
17:18
Kosárlabda: Rátgéber a Vajdaságban is akadémiát indít (She)
Apró Attila – a Nyers István Akadémia szakmai alelnöke – meghívására pénteken Tóthfaluban járt Rátgéber László. Az újvidéki származású, világhírű kosárlabda-szakember, aki jelenleg a magyar férfiválogatott szövetségi kapitánya, beindította Pécsen a Rátgéber Akadémiát, s előrehaladott tárgyalásokat folytat a Nyers István Akadémia vezetésével egy női kosárlabda-akadémia létrehozásáról – a már…
okt. 8
17:18
Most jönnek a legfontosabb meccsek (Metropol)
A négy pont a versenyben maradást jelentené, a hat pont pedig az előnyt.
okt. 8
17:20
Válogatott: A holland meccs nem kudarc, hanem tanulság - Egervári (She)
Az Észtország és a Törökország elleni vb-selejtezőre készülve hétfőn sajtótájékoztatót tartott a magyar labdarúgó-válogatott a telki központban. Egervári Sándor szövetségi kapitány optimistán áll a találkozók elé, és bízik a hibáink kijavításában.
okt. 8
17:22
Videó: Szalai már nem szeretne a holland meccsel foglalkozni (She)
Az Észtország és a Törökország elleni vb-selejtezőre készülve hétfőn sajtótájékoztatót tartott a magyar labdarúgó-válogatott a telki központban. A Mainz csatára, Szalai Ádám már nem szeretne a hollandok elleni mérkőzéssel kapcsolatban, ahol a szövetségi kapitány nem játszatta a kezdőcsapatban.
okt. 8
17:24
Válogatott: Nyilván nem ugrunk neki az észteknek - Gera (She)
Az Észtország és a Törökország elleni vb-selejtezőre készülve hétfőn sajtótájékoztatót tartott a magyar labdarúgó-válogatott a telki központban. Gera Zoltán, az együttes Angliában légióskodó rutinos középpályása jó formában érkezett az edzőtáborba, a pénteki, idegenbeli találkozóval kapcsolatban azonban óvatosan fogalmazott.
okt. 8
17:36
DVTK: Luque már edzésbe is állt Diósgyőrben (She)
A hasfalsérvéből lábadozó José Luque hétfőn ismét edzésbe állt a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK-nál, számolt be róla a miskolci klub hivatalos facebook-oldala.
okt. 8
17:38
Vb 2014: brazil születésű játékos a holland keretben (She)
Első alkalommal kapott meghívót a holland labdarúgó-válogatott keretébe a brazil születésű Douglas.
okt. 8
17:40
Videó: Hiba lenne néhány játékostól megvonni a bizalmat - Egervári (She)
Az Észtország és a Törökország elleni vb-selejtezőre készülve hétfőn sajtótájékoztatót tartott a magyar labdarúgó-válogatott a telki központban. Egervári Sándor szövetségi kapitány beszélt a hollandok elleni mérkőzésről is. A soron következő két selejtezővel kapcsolatban optimista a kapitány, és bízik a hibáink kijavításában.
okt. 8
17:54
Válogatott: Az észteket nem kell felfújni, de lehúzni sem - Szalai (She)
Az Észtország és a Törökország elleni vb-selejtezőre készülve hétfőn sajtótájékoztatót tartott a magyar labdarúgó-válogatott a telki központban. Szalai Ádám – ha egészséges – első számú centernek számít a nemzeti csapatban, Hollandia ellen szakmai okokra hivatkozva Egervári Sándor szövetségi kapitány mégis Priskin Tamásnak szavazott bizalmat. A Mainz légiósa szerint – aki mindezt rossz néven…
okt. 8
17:56
Tenisz: Haas szetthátrányból nyert Almagro ellen (She)
A sanghaji férfi tenisztorna első fordulójában búcsúzott a 9. helyen kiemelt spanyol Nicolás Almagro, akit kétórás ütközetben, szetthátrányból fordítva győzött le a német Tommy Haas.
okt. 8
17:58
Videó: Újra elvállalnám a balhátvéd szerepét - Elek (She)
Az Észtország és a Törökország elleni vb-selejtezőre készülve hétfőn sajtótájékoztatót tartott a magyar labdarúgó-válogatott a telki központban. Elek Ákos, akit sokan bűnbaknak neveztek a Hollandia elleni mérkőzés után, most újra elvállalná a balhátvéd szerepét.
okt. 8
18:00
Válogatott: Két győzelemben, hat pontban gondolkodom - Juhász (She)
Az Észtország és a Törökország elleni vb-selejtezőre készülve hétfőn sajtótájékoztatót tartott a magyar labdarúgó-válogatott a telki központban. A belga Anderlecht utóbbi időben kispadra szoruló magyar középhátvédje, Juhász Roland önkritikusan fogalmazott, és a védelem összeszokottságát hangsúlyozta ki.
okt. 8
18:12
Videó: Dzsudzsák Huszti Szabolcsról is beszélt Telkiben (She)
Az Észtország és a Törökország elleni vb-selejtezőre készülve hétfőn sajtótájékoztatót tartott a magyar labdarúgó-válogatott a telki központban. Dzsudzsák Balázs jól érzi magát, hiszen az utóbbi időben eredményesebb volt orosz csapatánál, mint kezdetben. A Dinamo Moszkva szélsője beszélt Huszti Szabolcsról is, akinek személyesen is gratulált.
okt. 8
18:14
Vb 2014: kétmeccses eltiltás a verekedő bolgár védőnek (She)
Két mérkőzésre tiltotta el a bolgár válogatott védőjét, Veszelin Minevet a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA), mivel örmény játékosokkal verekedett a két nemzeti együttes szeptemberi világbajnoki selejtezőjén.
okt. 8
18:30
Videó: Pátkai számít rá, hogy játszhat a válogatottban (She)
Az Észtország és a Törökország elleni vb-selejtezőre készülve hétfőn sajtótájékoztatót tartott a magyar labdarúgó-válogatott a telki központban. Egervári Sándor behívta a válogatottba Pátkai Mátét is. A Győri ETO középpályása reméli, hogy a hazai mérkőzésre minél többen kilátogatnak majd.
okt. 8
18:48
Tenisz: Stosur sima sikere, máris búcsúzott a 3. kiemelt (She)
Az Oszakában zajló női tenisztorna 1. fordulójában az első helyen kiemelt ausztrál Samantha Stosur két játszmában legyőzte a japán Szema Erikát.
okt. 8
18:50
Németország: már nincs kómában a rettegett gólvágó (She)
Hétfői németországi hírügynökségi jelentések szerint már nincs kómában Dieter Müller, az 1. FC Köln korábbi nagyszerű labdarúgója, az 1976-os Európa-bajnokság gólkirálya.
okt. 8
19:06
Tenisz: Djokovics kapaszkodik Federerre a ranglistán (She)
A férfi tenisz világranglistán továbbra is a svájci Roger Federer áll az élen, de a múlt heti pekingi tornát megnyerő szerb Novak Djokovics hátránya 500 pontot csökkenve már csak 835 egység. A legelőkelőbben rangsorolt magyar játékos, Balázs Attila 20 helyet rontva már csak a 254. a ranglistán.
okt. 8
19:42
Videó: Henderson 40 yardos elkapása - Drew Brees rekordja (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 5. fordulójában a New Orleans Saints megszerezte szezonbeli első sikerét az új rekordot felállító Drew Brees jó játékának is köszönhetően. Devery Henderson 40 yardos elkapásával egyenlített az első negyedben a Saints. Ez a TD egyben rekordot is jelentett, Drew Brees sorozatban 48. mérkőzésén adott hatpontos átadást az alapszakaszban, ezzel…
okt. 8
19:44
Vb 2014: sérülés miatt Löw cserélt a német keretben (She)
Mats Hummels bokasérülést szenvedett, így nem lehet ott a német labdarúgó-válogatottban az írek (október 12.) és a svédek (október 16.) elleni vb-selejtezőn.
okt. 8
20:00
Serie A: megbüntették a Milant a szurkolói miatt (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága hétfőn nyolcezer euróra megbüntette szurkolói miatt a Milant.
okt. 8
20:02
Haladás: a Barca-Real árnyékában bosszankodik Artner (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás vezetőedzője, Artner Tamás csak ma értesült a Magyar Kupa sorsolásáról, és szomorúan konstatálta, hogy együttese az Európa-ligában is érdekelt Videotont kapta. Artner az előző körben a Ferencvárost búcsúztató szombathelyi klub honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, ennél nehezebb sorsolása nem is lehetne csapatának.
okt. 8
20:18
Videó: ismét világbajnok Loeb, immár kilencszeres (She)
Kilencedszer is megszerezte a ralisport világbajnoki címét a francia Sébastien Loeb, aki Daniel Elenával az oldalán hazai pályán gyűjtötte be 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 és 2011 után az újabb elsőséget.
okt. 8
20:20
Ökölvívás: „Rahman dehidratált volt, ezért kapott ki” (She)
Gyenge teljesítményt mutatva, második menetes T.K.O. vereséggel bukta el a múlt hétvégén az Alexander Povetkin elleni meccsét a WBA kötelező kihívói posztjába varázsolt Hasim Rahman.
okt. 8
20:36
Halálozás: gyászol a miskolci jégkorong-társadalom (She)
Életének 59. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Mayer Péter, a Miskolci Hoki Klub, majd a Miskolci JJSE korábbi elnökségi tagja – tudatta a Magyar Jégkorongszövetség hivatalos oldala, az icehockey.hu.
okt. 8
20:36
Másfél hónapja veretlen a Fradi (Blikk)
Budapest - Egy hét alatt két rangadót nyert a Ferencváros labdarúgócsapata Ricardo Monizzal (48).

Keresés