2012. október 9. kedd

okt. 9
14:06
Videó: darabokra törte a szögletzászlót a Betis játékosa (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a Betis hazai pályán 2–0-ra nyert a Real Sociedad ellen. A találkozón Juan Carlos épp egy szögletet igyekezett elvégezni, amikor a labda helyett a szögletzászlót találta el. Tekintse meg a jelenetet!
okt. 9
14:08
Kajak-kenu: feltételekhez kötik Douchev-Janics távozását (She)
Mindenképpen feltételekhez köti Douchev-Janics Natasa Szerbiába távozását a Magyar Kajak-Kenu Szövetség – mondta a távirati iroda érdeklődésére a kedd sajtótájékoztatón Baráth Etele, az MKKSZ elnöke.
okt. 9
14:18
Paralimpia 2012: elismerés a londoni érmeseknek (She)
A londoni paralimpia magyar érmeseit köszöntötték kedden a Főpolgármesteri Hivatalban.
okt. 9
14:18
Halmosi helyett Vanczák a keretben (Metropol)
A svájci Siont erősítő védő behívására azért volt szükség, mert hétfőn kiderült, hogy Halmosi Péter sérült.
okt. 9
14:20
Feltételekhez kötik Janics távozását (Metropol)
Douchev-Janics szeptember 27-én adta be a távozási szándékról szóló papírjait a szövetségnek.
okt. 9
14:36
Málaga: januárban távozhat a klub féltve őrzött értéke (She)
Mario Husillos, a spanyol bajnokságban és a Bajnokok Ligájában vitézkedő Málaga sportigazgatója elmondta, ha lesz olyan vevő, aki kifizeti Isco 17 millió fontos kivásárlási árát, a 20 esztendős tehetség távozhat a klubtól.
okt. 9
14:38
Extrém sport: közvetítés Baumgartner „űrugrásáról” (She)
Az osztrák extrém sportoló a tervek szerint a hét elején hajtotta volna végre ugrását, ám sem hétfőn, sem kedden nem kedveztek neki az időjárási viszonyok. Felix Baumgartner a sztratoszféra pereméről hajt végre ugrást: 36.5 kilométer magasban lép ki a speciális kapszulából egy 200 ezer dollár értékű szkafanderben, és a tervek szerint a szabadesés közben átlépi a hangsebességet. Tekintse…
okt. 9
14:40
Vb 2014: akár 200 ezer eurós jutalmat is kaphatnak a németek (She)
Ha minden világbajnoki selejtezőmérkőzésüket megnyerik, akkor fejenként 200 ezer eurós (nagyjából 56.7 millió forint) jutalmat kaphatnak a német labdarúgó-válogatott játékosai.
okt. 9
14:54
Súlyemelés: Nagy Péter megint vk-éremért emel (She)
Nagy Péter a Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) e hét végi oroszországi világkupaversenyén is érmet nyerhet, akárcsak tavaly, amikor harmadik lett a bjelgorodi viadalon.
okt. 9
14:56
NBA: Kobe Bryant sejteni engedte, két év múlva befejezi (She)
Kobe Byrant, a Los Angeles Lakers klasszisa, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) történetének egyik legkiválóbb játékosa a CBSSports.com-nak adott minapi interjújában utalt arra, hogy jelenlegi szerződése lejártát követően befejezi a játékot.
okt. 9
15:12
Vb 2014: a gyenge forma ellenére él a bizalom Mutu felé (She)
A román labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Victor Piturca a soron következő, törökök és hollandok elleni világbajnoki selejtezők előtt kihagyta a keretéből a Steaua Bucuresti és a Vaslui támadóját, Raul Rusescut és Marius Niculaét, ellenben ismételten számít a rutinos Adrian Mutu, Ciprian Marica kettősre. Piturca elismerte, a két légiós csatár nincs kirobbanó formában, mégis bízik…
okt. 9
15:14
Vb 2014: sérüléssel küszködik az észtek csapatkapitánya (She)
Lágyéksérüléssel küszködik a Magyarország elleni pénteki vb-selejtező előtt Ragnar Klavan, az észt labdarúgó-válogatott kulcsembere és csapatkapitánya.
okt. 9
15:30
Videó: „Nem a hollandok elleni meccsen múlik a második hely" (She)
A vb-selejtezőkre készülve hétfőn sajtótájékoztatót tartott a magyar labdarúgó-válogatott. Elek Ákos, Szalai Ádám és Takács Ákos válaszolt az újságírók kérdésére, többek között a hollandok elleni szerepléssel kapcsolatban.
okt. 9
15:32
Spanyolország: Soha nem lennék a Real edzője - Simeone (She)
Diego Simeone, a spanyol labdarúgó-bajnokságban jelenleg második helyen álló Atlético Madrid vezetőedzője egy közelmúltban adott nyilatkozatában kijelentette, soha nem lenne a Real Madrid vezetőedzője.
okt. 9
15:34
Spanyolország: felmentették a kapust megdobó Betis-szurkolót (She)
Egy sevillai bíróság felmentette azt a futballszurkolót, aki 2008 márciusában egy palackkal megdobta Armando Ribeirót, az Athletic Bilbao kapusát a Real Betis elleni bajnoki találkozón.
okt. 9
15:48
Anglia: Papa Bouba Diop egy hónapra aláírt a Birminghamhez (She)
Papa Bouba Diop egy hónapra szóló szerződést kötött az angol másodosztályú Birmingham labdarúgócsapatával. A 34 éves szenegáli védekező középpályás az elmúlt hetekben már az együttessel edzett.
okt. 9
15:50
Labdarúgás: nem lesz több brit olimpiai válogatott (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) döntése nyomán a jövőben nem indul olimpiákon – így a 2016-os riói játékokon sem – brit futballválogatott.
okt. 9
16:06
NB II: zárt kapus meccs lesz a DEAC-Mezőkövesd (She)
A labdarúgó NB II Keleti csoportjában szereplő DVSC-DEAC a következő hazai mérkőzését vasárnap 15 órakor a listavezető Mezőkövesd ellen zárt kapuk mögött vívja.
okt. 9
16:08
Edzősors: a volt válogatottat menesztették a Budakalásztól (She)
A Pest megyei I. osztályban szereplő Budakalászi MSE vezetősége megköszönte a volt válogatott labdarúgó, Aranyos Imre tréneri munkáját.
okt. 9
16:10
DVTK: Nem volt csúnya a szabadrúgásgólom - Tisza (She)
A labdarúgó NB I 10. fordulójában a DVTK hazai pályán 2–0-ra legyőzte a zsinórban három mérkőzés óta nyeretlen MTK-t. A találkozót követően Tisza Tibor, a diósgyőriek támadója a dvtk.eu-n emlékezett vissza a meccsre, illetve remekül kivitelezett szabadrúgásgóljára.
okt. 9
16:12
Vasas: megvan az új edző, Szapor Gáborral év végéig egyeztek meg (She)
Megvan a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Vasas új vezetőedzője: az angyalföldiek év végéig szóló szerződést kötöttek Szapor Gáborral, a kontraktus azonban tartalmaz opciót is a hosszabbításra.
okt. 9
16:14
Olaszország: szűk fél évig nem játszhat a Bologna védője (She)
Súlyos térdsérülést szenvedett az olasz bajnokság 7. fordulójában rendezett Fiorentina–Bologna mérkőzésen (1–0) Cesare Natali, a vendégek 33 esztendős középhátvédje. Az olasz védő előreláthatólag négy-hat hónapig nem léphet pályára.
okt. 9
16:24
Röplabda: Orbán segítségét kéri a nemzetközi szövetség (She)
A magyar röplabdasport támogatása érdekében levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz Ary Graca, a Nemzetközi Röplabdaszövetség (FIVB) elnöke.
okt. 9
16:26
Szocsi 2014: az előkészületeket ellenőrzi a NOB (She)
Kevesebb mint 500 nappal a megnyitó előtt, ezen a héten három napig a helyszínen ellenőrzi a 2014-es szocsi téli játékok előkészületeit a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB).
okt. 9
16:28
Vb 2014: a spanyolok lemaradhatnak válogatottjuk meccséről (She)
Jelen állás szerint egyetlen spanyol televíziós csatorna sem tűzi műsorra a pénteki Fehéroroszország–Spanyolország labdarúgó vb-selejtezőt – mivel egyik sem hajlandó kifizetni a mérkőzés jogdíját.
okt. 9
16:33
Fideszes pénzek a Veszprém körül? (Behaviour)
MKB Veszprém Kézilabda Zrt. néven új céget jegyzett be nem egészen egy hónapja, szeptember 13-án a cégbíróság. Az MKB Veszprém kézilabdacsapatának Arénájával azonos címen - Veszprém, Külső-kádártai út 5. - működő társaság cégvezetője Sevinger Zsolt László, rajta kívül szerepet vállal még a cégben a klub sportigazgatója, Hajnal Csaba is.
okt. 9
16:42
DVSC: Hallom a negatív kritikákat a lelátóról - Rezes (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva középpályása, Rezes László a Siófok elleni 2–0-s győzelem során kiharcolt egy büntetőt és gólpasszt adott Bódi Ádámnak. A 25 éves saját nevelésű futballista az utóbbi időben sok kritikát kapott, így boldog, hogy a hétvégén végre jól ment neki a játék.
okt. 9
16:42
Díjazták Risztovot (Blikk)
Budapest – A londoni ötkarikás játékokon emlékezetes diadalt arató Risztov Éva (27) a nyáron felért pályafutása csúcsára, de még vannak céljai.
okt. 9
17:00
Portsmouth: Buzsáky Ákos kezdő lesz a Wycombe ellen (She)
Az angol harmadosztályú Portsmouth menedzsere, Michael Appleton szerint az egy hónapra érkező Buzsáky Ákos készen áll arra, hogy kezdő legyen csapatában, így a magyar labdarúgó vélhetően szerepelni fog ma este a Wycombe ellen.
okt. 9
17:19
Elhunyt Puskás egykori madridi csapattársa (Infostart)
Nyolcvanöt éves korában, Valladolidban elhunyt Rafael Lesmes, a Real Madrid labdarúgócsapatának egykori kiváló balhátvédje.
okt. 9
17:19
Videó: az aljas Coleman és vicces TD-örömök - NFL (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 5. fordulója sem maradt vicces jelenetek nélkül. Íme, az e heti termés!
okt. 9
17:19
Elhunyt Puskás egykori madridi csapattársa (Metropol)
Rafael Lesmes, a Real Madrid labdarúgócsapatának egykori kiváló balhátvédje Nyolcvanöt éves korában, Valladolidban halt meg.
okt. 9
17:21
Tenisz: Verdasco simán, Isner maratoni csatában nyert (She)
A Sanghajban zajló férfi tenisztorna 2. fordulójában a spanyol Fernando Verdasco egy szorosabb és egy simább játszmában legyőzte a 7. helyen kiemelt argentin Juan Mónacót, így bejutott a nyolcaddöntőbe, ahol az ellenfele a tizedikként rangsorolt horvát Maric Cilic lesz, aki a szlovák Martin Klizant verte meg.
okt. 9
17:23
NB II: gyógyulóban a szegediek Nyíregyházán megsérült védője (She)
Bekim Kapic, a Szeged szlovén védője a Nyíregyháza elleni pénteki mérkőzés első félidejében riasztó jelenet után szenvedett súlyosnak tűnő sérülést. A szlovén labdarúgót még aznap a nyíregyházi kórházba szállították, majd éjszakára megfigyelésre bent is tartották.
okt. 9
17:25
Hannover: Slomkával hosszabbítanának, 2-3 éven belül cél a BL (She)
A német élvonalbeli Hannover 96 elnöke, Martin Kind a Sport Bild Plusnak elmondta: tárgyalnak a Huszti Szabolcsot is alkalmazó labdarúgócsapat edzőjével, Mirko Slomkával a hosszabbításról.
okt. 9
17:27
Olaszország: Tőzsér klubját 30 ezer euróra büntették (She)
A Tőzsér Dánielt foglalkoztató Genoa labdarúgócsapatát 30 ezer euróra megbüntette, míg korábbi játékosát, Giuseppe Scullit egy hónapra eltiltotta az olasz szövetség a tavasszal játszott Siena elleni bajnokin történtek miatt.
okt. 9
17:54
Magyar Kupa: egy nappal korábban a DVTK mérkőzése (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) döntése értelmében egy nappal korábban kerül megrendezésre a Velence SE–DVTK Magyar Kupa-mérkőzés.
okt. 9
17:56
MTK: mindkét Ligakupa-mérkőzés ingyenes lesz (She)
Az élvonalbeli MTK labdarúgócsapatának mindkét hazai Ligakupa-mérkőzését ingyenesen tekinthetik meg a Hidegkuti-stadionba kilátogatók.
okt. 9
17:58
Gyász: elhunyt Puskás egykori madridi csapattársa (She)
Nyolcvanöt éves korában, Valladolidban elhunyt Rafael Lesmes, a Real Madrid labdarúgócsapatának egykori kiváló balhátvédje.
okt. 9
18:12
Videó: Huszti Szabolcsért én sem kapkodnék - Buzánszky (She)
Az Észtország és a Törökország elleni vb-selejtezőre készül a magyar labdarúgó válogatott Telkiben. Buzánszky Jenő, az Aranycsapat legendás hátvédje győzelmet vár a nemzeti tizenegytől, valamint beszél Huszti Szabolcs mellőzéséről is az NSO Tv-nek.
okt. 9
18:12
Pars Krisztiánt szembesítették a postással (Blikk)
Szombathely - Eredménytelen volt Pars Krisztián (30) szembesítése.
okt. 9
18:30
DVSC: Mostanában nem úgy megy a játék - Szakály P. (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva csapatkapitánya, Szakály Péter érzi, hogy mostanában nem úgy megy neki a játék, mint ahogy azt megszokhatták tőle, de szerinte a sok munka, és persze egy gól sokat segíthet formáján.
okt. 9
18:48
Új edzőközpontot nyitott meg a hercegi pár (Metropol)
Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegnő nyitotta meg kedden hivatalosan az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) 100 millió fontból felépített új edzőközpontját.
okt. 9
19:06
Válogatott: „Mentálisan kihegyezett állapotban vagyunk" (She)
Az Észtország és a Törökország elleni vb-selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor mentálisan sokkal erősebb állapotban látja a játékosokat most, ráadásul úgy érzi, a hollandok elleni fiaskó plusz motivációt is adhat.
okt. 9
19:08
Elismerés: Risztov Évát „Szép Játék Díjjal” jutalmazták (She)
A hosszútávúszás olimpiai bajnoka, Risztov Éva ma vehette át az E.ON munkatársai által odaítélt „Szép Játék Díjat" és az azzal járó egymillió forintos jutalmat. A rendezvényen ezzel egyidőben elindították az Őrzők Alapítvány, a MOB és az E.ON összefogásával az Olimpiai Jótékonysági Árverést, amelyen október 9-18. között bárki licitálhat a londoni olimpikonok értékes relikviáira.
okt. 9
19:10
Haladás: Ezt már picit viccesnek találom - Kenesei (She)
Az élvonalbeli Haladás labdarúgócsapatának rutinos támadója, Kenesei Krisztián szerint nagyon szerencsétlenül alakult a Magyar Kupa sorsolás – a szombathelyiek a Videoton otthonában lépnek majd pályára –, de ha oda figyelnek, bárkit megverhetnek.
okt. 9
19:12
KTE: több hiányzó is várható a Ligakupa-mérkőzésekről (She)
Az élvonalbeli Kecskeméti TE labdarúgócsapatának több meghatározó játékosa is sérüléssel bajlódik, így nem valószínű, hogy a soron következő két Ligakupa-mérkőzésen beveti őket Horváth Ferenc vezetőedző.
okt. 9
19:42
F1: De Villota csütörtökön beszél a balesetéről (She)
Maria de Villota csütörtök délben Madridban sajtótájékoztató tart, ahol beszél a súlyos balestéről, és a felépüléséről.
okt. 9
19:44
PMFC: a kemény talaj miatt fáj Okoronkwo háta (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő PMFC nigériai légiósa, Solomon Okoronkwo győztes gólt rúgott hétvégén a Budapest Honvéd ellen, mégis állandó kisebb sérülések hátráltatják, hogy rendszeresen csapata segítségére tudjon lenni.
okt. 9
20:00
Férfi kézi NB I: a Veszprém a félidőre kiütötte ellenfelét (She)
A férfi kézilabda NB I 11. fordulójából előrehozott mérkőzésén a címvédő Veszprém hazai pályán 36–19-re legyőzte a Gyöngyöst.

Keresés