2013. október 16. szerda

okt. 16
19:18
Ismét Fitparádé a hétvégén (Metropol)
A szülés után visszatérő szlovák fitneszvilágbajnok, Timea Majorova lesz a sportfesztivál sztárvendége.
okt. 16
19:36
Ligakupa: Győri ETO-FTC rangadó élőben az NSO-n! (She)
Rangadót rendeznek a labdarúgó Ligakupa F-csoportjának harmadik fordulójában: a Győri ETO a Ferencvárost fogadja. Első két meccsét mindkét együttes megnyerte, a Tatabánya és a Sopron is behódolt az NB I-es gárdáknak. Vajon egymás ellen mire mennek a zöld-fehér csapatok? Kövessék a mérkőzés alakulását folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
okt. 16
19:38
Férfi kosár Európa-kupa: vereséggel kezdett az Alba (She)
Ma az orosz Nyizsnij Novgorod otthonában megkezdte szereplését a második számú férfi európai kupasorozatban, az Európa-kupa F-csoportjában az Alba Fehérvár. A magyar bajnok 82–64-es vereséget szenvedett.
okt. 16
19:54
Női kézilabda NB I - Sima FTC-siker (Infostart)
A Bajnokok Ligája-résztvevő Ferencváros hazai pályán könnyedén nyert a Debrecen ellen a női kézilabda NB I egyetlen szerdai mérkőzésén.
okt. 16
19:54
Női kézi NB I: az FTC könnyedén legyőzte a DVSC-t (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata könnyedén, 37–26-ra legyőzte hazai pályán a DVSC-t. A szünetben még szorosabb volt az állás, három góllal vezetett a Bajnokok Ligája-résztvevő fővárosi csapat, majd a fordulás után növelte a különbséget.
okt. 16
19:56
Videó: Szalai őszintesége nem elég a változásokhoz - Hrutka (She)
Az NSO Tv korábbi válogatott labdarúgókat, szurkolókat is megkérdezett arról, hogy mi a véleményük Szalai Ádám „kirohanásáról”. Hrutka János szerint ez a nyilatkozat önmagában nem elegendő a változásokhoz, Halmai Gábor pedig úgy véli, Szalai nem jól időzített.
okt. 16
20:12
Ligakupa: majdnem meglepte az Újpestet a Békéscsaba (She)
A labdarúgó Ligakupa C-csoportjának mérkőzésén az Újpest hazai pályán 2–2-re végzett a másodosztályú Békéscsabával. Fordulatos volt a találkozó, melyen mindkét együttes vezetett, ám a győzelmet egyik sem tudta kiharcolni.
okt. 16
20:14
Női kosár KEL: súlyos soproni vereség, PEAC-siker (She)
A női Közép-európai Liga 5. fordulójában ma négy magyar csapat érdekelt. A Cegléd és a Sopron súlyos vereséget szenvedett Szlovákiában, a PEAC-Pécs nyert a Rózsahegy ellen.
okt. 16
20:30
DVTK: alapember dőlt ki, a Fradi ellen sem játszhat (She)
Sérülés miatt hosszú hetekre elveszítette első számú kapusát, Ivan Radost a DVTK labdarúgócsapata – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
okt. 16
20:30
Aki nem érti mit akarok, az ülhet a padon - Guardiola (Agroinform)
A katalán első tétmeccsét még bukta a Bayernnel, azóta viszont megállíthatatlan csapata. Az eredmények őt igazolják?
okt. 16
20:32
Videó: Bacskai megkönnyebbült a kritikus első meccs után (She)
Bacskai Balázs sikerrel vette az első akadályt az Almatiban zajló ökölvívó-világbajnokságon. A magyar bokszoló egyhangú pontozással 3:0-ra (30:27, 30:26, 29:28) legyőzte a thaiföldi Saensit Apichetet. Az NSO Tv-nek adott értékelésében Bacskai elmondta, kissé feszült volt az elmúlt időszakban, de most nagy kő esett le a szívéről.
okt. 16
20:34
Férfi kosárlabda NB I: először nyert a Kaposvár (She)
Megszerezte első győzelmét a Kaposvár a férfi kosárlabda NB I-ben: a szerdai játéknap egyetlen mérkőzésén hazai környezetben kilenc ponttal verte a Jászberényt.
okt. 16
20:48
A Hungaroringen is lesz futama a német túraautó-bajnokságnak (Infostart)
A Hungaroring is bekerült a német túraautó-bajnokság (DTM) jövő évi versenynaptárába.
okt. 16
21:06
Válogatott: Hiddink is jelölt lehet a kispadra - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint a legutóbb az orosz Anzsi Mahacskala labdarúgócsapatát irányító Guus Hiddink is jelölt lehet a magyar válogatott kispadjára. A 66 éves holland szakembernek július óta nincs munkája.
okt. 16
21:06
Német túraautó-bajnokság a Hungaroringen (Metropol)
A DTM 26 év után tér vissza Magyarországra.
okt. 16
21:24
Női BL: egy félidőn át tartotta magát az MTK (She)
Az MTK Budapest labdarúgócsapata kiesett a női Bajnokok Ligájából, mivel a múlt csütörtökön elszenvedett hazai vereség után szerdán idegenben is kikapott a német 1. FFC Turbine Potsdam együttesétől.
okt. 16
21:26
Ligakupa: a Győr négyet vágott a Ferencvárosnak (She)
A labdarúgó Ligakupa F-csoportjának 4. fordulójában a bajnok Győri ETO FC hazai pályán 4–1-re kiütötte a címvédő Ferencvárost.
okt. 16
21:42
Torna: Böczögő újabb aranya, a férfiaknál nincs duplázó (She)
A nőknél Böczögő Dorina újabb aranyat nyert, a férfiaknál senki sem tudott duplázni a tornászok Mesterfokú Bajnokságán a szerenkénti döntők második napján, Békéscsabán.
okt. 16
21:44
Videó: Fradi-győzelem a rotációs rendszer jegyében (She)
Elek Gábor mindenkinek lehetőséget akart adni a Debrecen ellen a női kézilabda NB I 9. fordulójában lejátszott mérkőzésen, ezért is fordulhatott elő, hogy az elején még döcögött a Fradi-szekér. A második játékrészben aztán beindultak a zöld-fehérek, és végül magabiztos győzelmet arattak 37–26-ra.
okt. 16
21:46
Válogatott: Egy új korszak fog kezdődni - Bogdán (She)
Bogdán Ádám, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa szerint új korszak kezdődik a nemzeti csapatnál. A Bolton kapuvédője megköszönte a biztatást a szurkolóknak, a közös munkát pedig a hollandiai 8–1 után leköszönő Egervári Sándornak.
okt. 16
22:00
Ligakupa - Simán nyert a Győr a Ferencváros ellen (Infostart)
A bajnok Győr hazai pályán simán, 4-1-re legyőzte a címvédő Ferencvárost a labdarúgó Ligakupa 4. fordulójának szerdai játéknapján.
okt. 16
22:18
Ligakupa: Gond van, ez látható az elmúlt meccseken - Moniz (She)
Bár a Győri ETO 4–1-re legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó Ligakupa F-csoportjának 4. fordulójában, a két gólt szerző Varga Roland szerint nem alakult simán a meccs. Ricardo Moniz szerint valami gond van a csapat táján az elmúlt három mérkőzés alapján. Pintér Attila pedig úgy véli, ilyen mérkőzésekre van szükség, jó csatát vívott egymással a két csapat. A Sport Tv interjúi.
okt. 16
22:36
Tenisz: a Federer-verő Monfils ezúttal hoppon maradt (She)
Sanghajban még legyőzte Roger Federet Gaël Monfils, a bécsi tenisztornán azonban már az első fordulóban búcsúzott: Jaroslav Pospísil két szettben legyőzte a francia játékost.
okt. 16
22:54
Női kosár KEL: a második negyeddel a meccset is elbukta a PINKK (She)
A PINKK Pécsi 424 67–56-os vereséget szenvedett Zágrábban a női kosárlabda Közép-európai Liga szerdai játéknapján.
okt. 16
23:12
Videó: Lionel Messiék laza cicázása a Barca esti edzésén (She)
A Barcelona labdarúgócsapata szerda este tartott tréninget. A villanyfényes edzésen a szokásos gimnasztikai gyakorlatok mellett a cicázás is szerepet kapott, amelyből természetesen Lionel Messi sem hiányozhatott.
okt. 16
23:30
NB I: 1100 fradista Kaposváron - jegyinfók a hétvége meccseihez (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség a honlapján, az mlsz.hu-n adott a szurkolókat érintő tájékoztatást néhány hétvégi NB I-es mérkőzés jegyvásárlási lehetőségeivel kapcsolatban.

Keresés