2013. október 19. szombat

okt. 19
16:06
NB I: Kecskemét-Debrecen élőben az NSO-n! (She)
Kecskeméti TE-Phoenix Mecano–Debreceni VSC-Teva találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 19
16:18
Labdarúgó NB I - Videoton-Puskás Akadémia 3-0 (Infostart)
A listavezető Videoton jó második félidei játékával 3-0-ra nyert az újonc Puskás Akadémia ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának első szombati mérkőzésén.
okt. 19
16:18
NB I: Lombard-MTK találkozó élőben az NSO-n (She)
Lombard Pápa–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 19
16:20
PL: az Arsenal, a Chelsea és az MU bajnokija - élőben az NSO-n! (She)
Szuperszombatot tartanak ma a Premier League-ben. Nem sokkal azután, hogy a Liverpool lejátszotta aktuális bajnokiját a Newcastle otthonában, 16 órakor pályára lép az Arsenal, a Chelsea és a Manchester United is. A mérkőzéseket percről percre frissülő online közvetítésünkben ön is nyomon követheti.
okt. 19
16:36
Videó: Newcastle-bombával indult, Sturridge fejesével zárult (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Newcastle és a Liverpool 2–2-re végzett egymással az angol labdarúgó-bajnokság 8. fordulójának első mérkőzésén. A gólok sorát Yohan Cabaye bombája nyitotta és Daniel Sturridge fejese zárta. Összefoglaló.
okt. 19
16:36
Három góllal nyert a Videoton (Metropol)
A Videoton 3-0-ra nyert az újonc Puskás Akadémia ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának szombati mérkőzésén.
okt. 19
16:38
Ökölvívó-vb: Ungvári egyhangú pontozással kikapott (She)
A 49 kilogrammos súlycsoportban versenyző Ungvári István egyhangú pontozással 3:0-ra (30:27, 30:27, 29:28) kikapott a mongol Gan-Erdene Gankhujagtól az almati amatőr ökölvívó-világbajnokságon.
okt. 19
16:38
Ungvári István kiesett (Metropol)
A 49 kilogrammos Ungvári István 3-0-ás pontozással kikapott a mongol Gan-Erdene Gankhuyagtól.
okt. 19
16:40
NB II: kiesési „rangadót” nyert meg a Kozármisleny (She)
A labdarúgó NB II 10. fordulójában nagyon fontos három pontot szerzett a Kozármisleny, amely a forduló előtt a 15. helyen álló Tatabányát győzte le. A Szigetszentmiklós magabiztosan nyert az Ajka ellen, míg a Kisvárda emberelőnyben sem tudott győzni a Dunaújváros ellen.
okt. 19
16:54
Videó: parádés passzsorozat után vezetett az Arsenal (She)
Jack Wilshere góljával megszerezte a vezetést az Arsenal a Norwich ellen az angol labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában. A találatot megelőző passzsorozat egészen parádés volt, szemmel is alig lehetett követni.
okt. 19
16:56
NB II: ismét három góllal kapott ki a lejtmenetben lévő Siófok (She)
A labdarúgó NB II 10. fordulójában a Békéscsaba háromgólos győzelmet aratott a Siófok otthonában. A csabaiaknál a román Dan-Alexandru Leucuta duplázott, a Balaton-partiak sorozatban a harmadik vereségüket szenvedték el a bajnokságban, és 350 perce nem szereztek gólt!
okt. 19
16:57
Egy évet kihagy az Arsenal középpályása (Agroinform)
Újból megsérült Abou Diaby, az Arsenal francia középpályása, jövő márciusban térhet vissza a pályára.
okt. 19
16:59
Lendületben a Legnica, az újonc bánhatja (Agroinform)
A Legnica pocsékul rajtolt, de az edzőváltás után megindult felfelé. Mi is felülnénk a robogó vonatra.
okt. 19
17:12
Serie B: Laczkóék győztek, Kovácsik négy gólt kapott (She)
A Laczkó Zsoltot és Feczesin Róbertet is foglalkoztató Padova 2–1-re győzött a Juve Stabia ellen hazai pályán az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában. A magyar légiósok azonban nem kaptak szerepet a meccsen: Laczkó a padon ült, míg Feczesin sérült. A Carpi Kovácsik Ádámmal a kapujában 4–1-es vereséget szenvedett az Avellino otthonában.
okt. 19
17:14
NB I: Sikerül elérni a céljainkat - José Gomes (She)
A Puskás Akadémiát irányító Benczés Miklós a Videotontól elszenvedett 3–0-s vereség után elmondta: ennyi különbség van a két csapat között. A fehérváriakat irányító José Gomes egyre jobban bízik csapatában, szerinte sikerül elérni a céljaikat.
okt. 19
17:16
Videó: Eto'o pimaszsága kellett a Chelsea egyenlítő góljához (She)
Bár a Cardiff megszerezte a vezetést a Chelsea ellen idegenben az angol labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában, a hazaiak viszonylag gyorsan egyenlítettek Eden Hazard révén. Ugyanakkor Samuel Eto'ónak elévülhetetlen érdemei vannak a gólban, mert a kameruni ügyesen kihasználta a kapus, David Marshall óvatlanságát.
okt. 19
17:30
Videó: Álvarez bal külsővel csavart gólt a Videotonban (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Videoton 3–0-ra legyőzte a Puskás Akadémiát a labdarúgó NB I szombat délutáni mérkőzésén. A három találat közül az utolsó volt a legszebb, Arturo Álvarez bal külsővel csavart a kapu bal oldalába. Összefoglaló.
okt. 19
17:32
Bundesliga: nyert a Bayern, a BVB, és nyertek Szalaiék is (She)
A Bayern München és a Dortmund is győzött otthon: a bajorok a Mainzot verték meg 4–1-re, míg a Borussia a Huszti Szabolccsal felálló Hannover ellen nyert 1–0-ra. Szalai Ádámék idegenben gyűjtötték be a három pontot: a 91. percben szerzett góllal múlták felül 3–2-re az újonc Braunschweiget.
okt. 19
17:48
Városlődi rali - hat sérült (Infostart)
Hatra emelkedett a szombati városlődi ralin megsérültek száma - közölte az Országos Mentőszolgálat megyei mentésirányítója.
okt. 19
17:48
Ökölvívó-vb: Nagy Krisztián nem jutott a 16 közé (She)
Az 56 kilós Nagy Krisztián egyhangú pontozással 3:0-ra (29:28, 30:27, 30:27) kikapott az ír Michael Conlantől, és nem jutott a 16 közé az ökölvívó-világbajnokságon.
okt. 19
17:50
Női kézi BL: Szűcsék a szünet után fordítottak a Hypo ellen (She)
A Szűcs Gabriellával felálló HCM Baia Mare hazai pályán 24–23-ra nyert a Hypo ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában.
okt. 19
17:51
Kapusa nélkül a Milan (Agroinform)
Christian Abbiati sérülés miatt nem őrizheti a Milan kapuját a ma esti, Udinese ellen bajnokin.
okt. 19
18:06
NB I: emberhátrányban is győzött a Debrecen (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójában Kecskeméten a 25. percben emberhátrányba került a Debrecen, de három gólt rúgva így is biztosan megnyerte a találkozót.
okt. 19
18:06
Ferrer a fináléban (Metropol)
Az első helyen kiemelt spanyol David Ferrer három játszmában legyőzte a lett Ernests Gulbist.
okt. 19
18:08
NB I: Pápán győzni tudott az MTK (She)
A labdarúgó NB I 11. fordulójában a kilencedik Lombard Pápa az utolsó előtti MTK Budapest csapatát fogadta. A gól nélküli első félidőt követően a vendégek Bese Barnabás találatával szereztek vezetést az 54. percben, majd három perccel később Szabó Ottó öngóljával növelték előnyüket, a vége 2–0 lett a javukra.
okt. 19
18:09
Emberhátrányban lőtt három góllal nyert a Debrecen Kecskeméten (Agroinform)
Az első félidő közepétől emberhátrányban játszva is fölényesen győzött a Debrecen Kecskeméten az OTP Bank Ligában.
okt. 19
18:10
Primera División: a Real Madrid legyűrte a Málagát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Real Madrid hazai környezetben nyert a Málaga ellen. Gól nélküli első félidőt követően Ángel di María szerencsés gólja juttatta előnyhöz a hazaiakat, akik a 91. percben Cristiano Ronaldo büntetőjével biztosították be újabb győzelmüket. A mezőny legjobbja a több bravúros védést bemutató vendégkapus, Willy Caballero volt.
okt. 19
18:11
Pápán győzött az MTK (Agroinform)
Az MTK az 54. és 57. percben szerzett gólokkal nyert az utolsó negyedórában emberhátrányban játszó Pápa otthonában.
okt. 19
18:12
NB II: Kormos még mélyebbre taszította a Sopront (She)
A labdarúgó NB II 10. fordulójában a Ceglédi VSE Kormos László mesterhármasával győzött Sopronban. A hazaiak sorozatban a hetedik vereségüket szenvedték el a bajnokságban!
okt. 19
18:13
Abbiati is kihagyja az Udinese elleni meccset (Agroinform)
Szegény embert az ág is húzza avagy a újabb alapember dőlt ki az Udinesét fogadó Milan csapatánál.
okt. 19
18:14
PL: a 89. percig vezetett az MU; nyert az Arsenal és a Chelsea (She)
Az Arsenal és a Chelsea is simán nyert otthon az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 8. fordulójában, a szintén hazai környezetben pályára lépő Manchester United viszont csak 1–1-es döntetlenre volt képes a Southamptonnal szemben.
okt. 19
18:16
NB I: Paks–Diósgyőr mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
MVM Paks–Diósgyőri VTK  találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
okt. 19
18:18
Championship: Bogdánék ikszeltek, Varga a kispadon ült (She)
A Bolton Bogdán Ádámmal a kapujában 1–1-es döntetlent játszott a Sheffield Wednesdayjel hazai pályán az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. A Middlesbrough 3–2-re kikapott a Barnsley otthonában, és a vendégek magyar játékosa, Varga József a kispadról nézte végig az összecsapást.
okt. 19
18:24
Videó: A Vidi ellen a szervezett védekezés is kevés - Benczés (She)
Benczés Miklós szerint bár jól védekezett a Videoton ellen a csapata, a Puskás Akadémia, a támadásépítésbe sok hiba csúszott. A vezetőedző elmondta, keveset birtokolták a labdát, így nem lehet eredményesen futballozni a bajnokjelölt ellen. A győztes részéről Kovács István elárulta, a „kelleténél" hamarabb tért vissza a pályára.
okt. 19
18:42
Videó: Robben nagy formában, Reus a Dortmund megmentője (She)
Bár a Mainz megszerezte a vezetést idegenben a Bayern München ellen, a második félidőben a bajorok simán fordítottak, és végül 4–1-re győztek. Nyert a Borussia Dortmund is, de csak Marco Reus büntetőjével.
okt. 19
18:42
Magabiztosan nyert a Real Madrid (Metropol)
A Real Madrid hazai környezetben Angel Di María és Cristiano Ronaldo góljával 2-0-ra nyert a Málaga ellen.
okt. 19
18:44
PL: West Ham–Manchester City - élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 8. fordulójának utolsó szombati mérkőzésén a West Ham United a Manchester Cityt fogadja. A találkozót percről percre frissülő online közvetítésünkben ön is nyomon követheti.
okt. 19
18:44
Pápán nyert az MTK (Metropol)
Az MTK Budapest az 54. és 57. percben szerzett gólokkal nyert a Lombard Pápa Termál FC otthonában.
okt. 19
18:45
Ribéry megsérült, a BL-meccset is kihagyhatja (Agroinform)
A Bayern München egyik legjobbja, Franck Ribéry nélkül győzte le 4-1-re a Mainzot a Bundesliga szombati játéknapján.
okt. 19
18:46
NB III: Lisztes és Nyilas góljával nyert a Soroksár (She)
A labdarúgó NB III 10. fordulójában ismét nyert a Középcsoport éllovasa, a Soroksár. A fővárosiak Szekszárdon gyűjtötték be a három pontot Lisztes Krisztián és ifjabb Nyilas Elek első félidei találatával.
okt. 19
18:48
Tenisz: Haas-Haase döntőt rendeznek a bécsi versenyen (She)
A holland Robin Haase meglepetésre legyőzte az első helyen kiemelt francia Jo-Wilfried Tsongát az 572 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás bécsi férfi tenisztorna szombati elődöntőjében, ellenfele a német Tommy Haas lesz a fináléban.
okt. 19
18:50
Ausztria: Sáfár pirosa után a Salzburg kivégezte az Innsbruckot (She)
A Salzburg 6–0-ra győzött az Innsbruck ellen hazai pályán az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában. A vendégek kapujában Sáfár Szabolcs kezdett, de a 16. percben piros lapot kapott egygólos hátrányban. A hazaiak magyar kapusa, Gulácsi Péter sérült, így nem volt ott a keretben.
okt. 19
19:00
Rali: nézők közé csapódott a versenyautó Városlődön (She)
Hat személy sérült meg a szombati városlődi ralin – tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat megyei mentésirányítója a távirati irodát. A rendőrség kora esti közleménye szerint egy versenyautó a kordonon kívül álló nézők közé csapódott.
okt. 19
19:02
Videó: az Arsenal parádés támadójátékot mutatott be (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, az Arsenal és a Chelsea is simán nyert otthon az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 8. fordulójában, a szintén hazai környezetben pályára lépő Manchester United viszont csak 1–1-es döntetlenre volt képes a Southamptonnal szemben. Összefoglalók.
okt. 19
19:04
Női kosárlabda NB I: az MTK győzött a fővárosi derbin (She)
A női kosárlabda NB I szombati mérkőzésén az MKB Euroleasing Vasas 65–50-re kikapott hazai pályán az MTK-BSE-től. A meccs hőse Dragana Svitlica volt, aki 25 ponttal vezette győzelemre a vendégeket.
okt. 19
19:18
A címvédő vezet a Bécs-Pozsony Budapest ultramaratonon (Infostart)
A címvédő Zabari János nyerte az első szakaszt a Bécs-Pozsony-Budapest ultramaratoni futóversenyen.
okt. 19
19:18
NB II: Bajzát gólt szerzett, majd saját csapatát sújtotta (She)
A labdarúgó NB II 10. fordulójában a Nyíregyháza 1–1-es döntetlent ért el a Gyirmót FC Győr vendégeként úgy, hogy Bajzát Péter révén már a 4. percben vezetést szerzett, ám a csatár a 35. percben a kiállítás sorsára jutott, mivel két percen belül két sárga lapot szedett össze. A Vasas a Szolnok otthonában egyértelmű vereséget szenvedett.
okt. 19
19:18
Újra Bob Dever a Miskolc vezetőedzője (Metropol)
A kanadai szakember már dolgozott a borsodi klubnál 2011-ig, és volt a magyar utánpótlás válogatottak másodedzője is.
okt. 19
19:20
Ligue 1: Ibra csodasarkazása után simán nyert a PSG (She)
A Paris Saint-Germain Zlatan Ibrahimovic és Edinson Cavani vezetésével 4–0-ra győzött a Bastia ellen hazai pályán a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában. A svéd csatár a tizedik percben szépségdíjas találattal szerzett vezetést: jobb oldali beadás után sarokkal helyezte a labdát a kapu jobb oldalába.
okt. 19
19:22
Ökölvívó-vb: Bernáth István technikai K. O.-val nyert (She)
Bernáth István technikai K. O.-val legyőzte a montenegrói Alen Beganovicsot, és +91 kg-ban bejutott a 16 közé az almati ökölvívó-világbajnokságon.

Keresés