2013. október 2. szerda

okt. 2
14:07
Kerékpár: Armstrong olimpiai bronzérme már a NOB-nál (She)
Megkapta a hétszeres Tour de France-győztes, de doppingügyei miatt sikereitől hivatalosan megfosztott Lance Armstrong sydneyi bronzérmét a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB).
okt. 2
14:21
FTC: a fellebbezés miatt a Honvéd ellen (még) nincs szektorbezárás (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a Ferencváros fellebbezett a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának szektorbezárásról szóló döntése ellen, amely halasztó hatállyal bír, így a Honvéd elleni hétvégi bajnokira az eddigi gyakorlatnak megfelelően árulják a jegyeket – számolt be róla a fradi.hu.
okt. 2
14:21
Sérülés miatt nem játszhat a világ legdrágább futballistája (Metropol)
Combizomhúzódása miatt pár hétig nem léphet pályára Gareth Bale, a Real Madrid nyáron rekordösszegért megszerzett labdarúgója.
okt. 2
14:21
Sir Alex vallott, Abramovics a Chelsea-hez vitte volna (Agroinform)
Nem járt sikerrel a Chelsea orosz milliárdosa, Sir Alex Ferguson gyorsan nemet mondott neki és Manchesterben maradt.
okt. 2
14:23
Real Madrid: Bale a Levante elleni bajnokit is kihagyja (She)
Combizomhúzódása miatt pár hétig nem léphet pályára Gareth Bale, a Real Madrid nyáron rekordösszegért megszerzett labdarúgója.
okt. 2
14:25
Eurofutball: válogatott gólvágó kezdi újra a másodosztályban (She)
A korábbi 57-szeres belga válogatott támadó, Emile Mpenza a belga másodosztályú labdarúgó-bajnokság 13. helyén álló Eendracht Aalstba igazolt.
okt. 2
14:27
MotoGP: kezdés Katarban, zárás Valenciában, két debütáló helyszín a naptárban (She)
Nyilvánosságra hozták a gyorsaságimotoros-világbajnokság 2014-es versenynaptárát, amely március 23-án Katarban indul és november 9-én Valenciában zárul, debütál egy-egy argentin és brazil helyszín, 18-ról 19-re nő a versenyhétvégék száma.
okt. 2
14:29
Kajak-kenu: Kozák szerint a három arany önmagáért beszél (She)
Tökéletes évet zárt Kozák Danuta, az UTE kajakozója, aki a tavalyi londoni olimpián nyert két aranyérme után idén három elsőséggel tért haza a duisburgi világbajnokságról. A versenyző a londoni játékokat követően klubot és edzőt váltott, s mint mondja, az idei három arany önmagáért beszél.
okt. 2
14:57
NFL: sokkoló cserét hajtott végre a nyeretlen Jaguars (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) jelenlegi kiírásában még nyeretlen Jacksonville Jaguars elcserélte kiváló támadófalemberét, Eugene Monroe-t.
okt. 2
15:33
BL: Neymar csak árt magának ezzel a viselkedéssel - Lennon (She)
Neil Lennon, a Celtic menedzsere szerint Neymar csak árt magának azzal a viselkedésével, amelyet időnként a pályán tanúsít. Mint ismert, a Barcelona kiválóságáról tegnap kiállították a skótok játékosát Scott Brownt.
okt. 2
15:34
Krízisben lévő csapatot használnánk ki (Agroinform)
A kolumbiai Deportivo Pasto játékosai sztrájkba kezdtek, így bízunk benne, hogy pontot veszítenek.
okt. 2
15:51
Úszás: „Hosszú versenyzési gyakorlata modellértékű” (She)
A vizes sportokat összefogó nemzetközi szövetség, a FINA egyre inkább a Hosszú Katinka-féle modellt preferálja, vagyis azt várja: az úszók és edzőik álljanak át arra, hogy a lehető legtöbbet versenyezzenek, amit egyébként egyre busásabban honorálnak.
okt. 2
15:51
A Spartathlon magyar hőse (Metropol)
Lubics Szilvia, az Athén-Spárta ultramaratoni futóverseny nő győztese. Alig több, mint egy nap alatt 246 kilométert futott.
okt. 2
15:51
Moyes azért mellőzi a szélsőt, mert lefeküdt a lányával? (Agroinform)
David Moyes állítólag azért mellőzi Wilfried Zahát a Manchester Unitedben, mert a szélső elcsábította a lányát.
okt. 2
16:09
Kungfu: másfél évtized után újra világkupa Magyarországon (She)
A keleti harcművészetek legjobbjai találkoznak a jövő héten Érden, a nemzetközi harcművészeti és kungfu világkupa keretében.
okt. 2
16:09
Trumpra könnyű feladat vár szerda este (Agroinform)
A címvédő Judd Trump is bemutatkozik az International Championship selejtezőjében, ahol sima sikert várunk tőle.
okt. 2
16:11
Milan: a szlovén válogatott szélső 10 napra kidőlt (She)
Az AC Milan szlovén válogatott szélsője, Valter Birsa az Ajax elleni mérkőzés előtti bemelegítés során szenvedett combsérülés miatt tíz napra kidőlt.
okt. 2
16:27
Röpi-vb-selejtező: a lányok nagy csatában legyőzték a görögöket (She)
Megkezdte szereplését a magyar női röplabda-válogatott az izraeli vb-selejtezőn. A mieink első ellenfele a görög válogatott volt, amely ellen a tartalékos magyar csapat ugyan elveszítette a második játszmát, de aztán Sándor Renáta vezérletével a harmadikban ötpontos hátrányból és három játszmalabdát is hárítva sikerült fordítania, és végül meg is nyerte a találkozót.
okt. 2
16:27
Mourinho reméli, Torres formáját nem töri meg a sérülés (Agroinform)
Fernando Torres térdsérülést szenvedett a Steaua Bukarest elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen.
okt. 2
16:29
Anglia: gyanús - a Billericay meccsére többen fogadtak, mint a Barcáéra (She)
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) vizsgálatot indíthat a hatodosztályban szereplő Billericay Town, az AFC Hornchurch és a Chelmsford ellen, amely együttesek érintettek lehetnek a szigetországba is begyűröző fogadási botrányban.
okt. 2
16:45
BL: „Képesek vagyunk jó eredményre a Juventus ellen” (She)
A Galatasaray védője, Sabri Sarioglu bizakodóan várja a Juventus elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzést.
okt. 2
16:47
DVTK: Nikházi érezte, hogy van keresnivalója a csapatban (She)
Nikházi Márk, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK középpályása a legutóbbi, Kaposvár elleni bajnokin két gólt is szerzett, így már három találattal vezeti a házi góllövőlistát. A 24 éves futballista úgy érzi, sikerült beilleszkednie, de már az első napokban érezte, hogy van keresnivalója a Diósgyőrben.
okt. 2
16:49
Vb 2014: egy vagyont kapnának kijutás esetén a románok (She)
Több mint hárommillió eurót osztanak szét a román labdarúgó-válogatott tagjai között, ha a nemzeti együttes kvalifikálja magát a jövő nyári brazíliai világbajnokságra – számolt be róla Dumitru Dragomir, a román Hivatásos Labdarúgóliga (LPF) elnöke.
okt. 2
17:03
Videó: Davids interjúját a locsoló szakította félbe (She)
Edgar Davids interjúját egy locsolás szakította félbe. A jelenleg az angol ötödosztályban szereplő Barnet vezetőedzőjeként ténykedő holland „buldog” két kérdés között kapott egy adag vizet a nyakába, amit meglehetősen rosszul tűrt.
okt. 2
17:03
Győzelemmel kezdtek a röpis lányok (Metropol)
Győzelemmel kezdett a magyar női röplabda-válogatott az Izraelben zajló világbajnoki selejtezőtornán.
okt. 2
17:39
DVTK: utánpótlásmeccsekre járnak majd az ultrák (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK Bajtársak nevű szurkolói csoportja hivatalos közleményt adott ki arról, hogy a bojkottjuk ellenére nem hagyják cserben szeretett klubjukat, és a jövőben utánpótlásmeccsekre fognak járni.
okt. 2
17:41
Tenisz: Nadal idén harmadszor is legyőzte Kohlschreibert (She)
A második helyen kiemelt Rafael Nadal 6:4, 7:6-ra nyert Philipp Kohlschreiber ellen a pekingi kemény pályás tenisztorna nyolcaddöntőjében. A spanyol játékos – Monte-Carlo és a US Open után – az idén már harmadszor találkozott a némettel, és harmadszor verte meg, az összesített mérlegüket tekintve pedig már 11–1-re vezet.
okt. 2
18:15
Videoton: a fővárosból ingázik a portugál középpályás (She)
Vítor Gomes, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton portugál támadó középpályása megszerette hazánkat, és hosszú távra tervez a székesfehérváriakkal.
okt. 2
18:15
Nadal már a negyeddöntőben (Metropol)
A második helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal két szettben nyert a német Philipp Kohlschreiber ellen Pekingben.
okt. 2
18:15
Az Atlético háromszereplőssé teszi a spanyol bajnokságot? (Agroinform)
Noha Diego Simeone a két gigász behozhatatlan előnyét emlegeti, ebben a szezonban az Atlético Madrid felnőhet melléjük.
okt. 2
18:17
BL: elpáholt City, diadalmas Real, botló Juve - eredmények, tabellák (She)
Nyolc mérkőzést rendeztek szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában. A nap slágermeccsét, a Manchester City–Bayern München összecsapást simán nyerte meg a címvédő német csapat, a nap legnagyobb különbségű győzelme a Real Madridé, a nap meglepetése a Galatasaray torinói pontszerzése és az Olympiakosz háromgólos brüsszeli sikere. Eredmények, tabellák – a meccsekre…
okt. 2
18:17
Hogy győzhet mégis Pellegrini? (Agroinform)
Megpróbáltuk elképzelni, milyen lehetőségei vannak a Manchester City mesterének a Pep Guardiola elleni párharcban.
okt. 2
18:19
Blog: „Köpni-nyelni nem tudtam” - a bíró és a csatár esete Újpesten (She)
„Amikor Bognár bíró felsegítette a földre kerülő pécsi Grumicsot Újpesten, köpni-nyelni nem tudtam. Gesztus volt a javából, egyértelmű, hogy ő az én emberem. Egy játékvezetőket ajnározó honlap szerint nincsenek véletlenek, hiszen Bognár Tamás „taktikai eleme az eseményközeli helyezkedés”, a minősítést árnyalja a menthető elfogultság (valamennyi ismertetésben, nem csak hősünknél)” -…
okt. 2
18:21
Ligue 1: csupa jó hír a volt Honvéd-játékosról (She)
Egy évvel, 2016 nyaráig meghosszabbította szerződését a Bp. Honvéd korábbi brazil légiósa, Diego a francia labdarúgó-bajnokság élvonalában (Ligue 1) szereplő Reimsszel.
okt. 2
18:23
Röpi: Fantasztikusan küzdöttek a lányok – Hollósy (She)
Amint arról korábban beszámoltunk, győzelemmel kezdte meg szereplését a magyar női röplabda-válogatott Izraelben, a világbajnoki selejtező második körében. Honlapunknak nyilatkozott a válogatott szövetségi kapitánya, Hollósy László.
okt. 2
18:25
UEFA Ifjúsági Liga: a Man. City hatot vágott a Bayernnek (She)
Az UEFA Ifjúsági Liga D-csoportjában a Manchester City hazai pályán 6–0-s győzelmet aratott a Bayern München ellen. Az angolok kiütéses sikeréhez – amely a játék képe alapján még nagyobb különbségű is lehetett volna – mesterhármassal járult hozzá a 17 esztendős Marcos Lopes, aki egyrészt már öt gólnál jár a sorozatban, másrészt a Wigan elleni Ligakupa-meccsen a múlt héten pályafutása során…
okt. 2
18:33
Labdarúgás: Lippi az európai után az ázsiai BL-t is elhódíthatja (She)
Marcello Lippi közel került ahhoz, hogy az európai labdarúgó Bajnokok Ligája után az ázsiai BL-t is megnyerje edzőként, miután csapata, a kínai Kuangcsou Evergrande szerdán bejutott a fináléba.
okt. 2
18:33
Katari vb: garanciákat követelnek a szervezőktől (Metropol)
Az Európai Szakszervezetek Konföderációja tudni akarja, hogy a felkészüléshez szükséges építkezéseken tiszteletben tartják a munkások jogait.
okt. 2
18:51
Videó: a Schalke-fanatikusok összecsaptak a Basel-ultrákkal (She)
Verekedés vezette fel a Basel–Schalke BL-csoportmeccset kedden. A szurkolók a találkozó előtt csaptak össze, nem kímélve sem egymást, sem a környezetüket. A meccs nemcsak a bunyó, hanem a Greenpeace akciója miatt is központi téma volt. A „zöldek” ugyanis óriási transzparenssel készültek, és félbe is szakították a mérkőzést.
okt. 2
18:51
A brazíliai szereplés 3,5 millió eurót ér a román válogatottnak (Metropol)
Ha kijutnak, akkor ennyi pénz kap a román csapat a labdarúgós szövetségtől prémiumként.
okt. 2
19:09
Tottenham: a Torres-döntés „vicc, szégyen, érthetetlen" (She)
André Villas-Boas, a Tottenham Hotspur menedzsere nevetségesnek tartja, hogy nem sújtották kiegészítő büntetéssel Fernando Torrest, a Chelsea labdarúgóját, aki a két csapat szombati mérkőzésén a felvételek tanúsága szerint Jos Vertonghennek, a Spurs játékosának arcába mart.
okt. 2
19:09
Még ne írjanak le - Drogba (Agroinform)
35 éves elefántcsontparti csatár visszavágyott Kínából a BL-be.
okt. 2
19:11
NB II: Németországból érkezik fiatal tehetség a ZTE-hez (She)
Holdampf Gergő személyében Németországból érkezik fiatal támadó középpályás a másodosztályú Zalaegerszegi TE labdarúgócsapatához.
okt. 2
19:13
Eredivisie: megszakadt a Vitesse veretlenségi sorozata (She)
Ötfordulónyi veretlenség után kikapott a Vitesse a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Eredivisie): a 6. forduló szerdára halasztott mérkőzésén az arnhemiek 2–1-re kikaptak a Den Haag vendégeként.
okt. 2
19:27
Videó: ugráló szektorok, óriási plakátok - a hét topultrái (She)
Az Ultras World Youtube-csatorna összegyűjtötte a hét leglátványosabb szurkolói megmozdulásait, kezdve az ugráló szektoroktól, egészen a fél stadiont körbeérő drapériákig. Fanatikusok akcióban!
okt. 2
19:27
Új fogadóiroda a hatharom.com kínálatában (Agroinform)
Legújabb ajánlatunk egy dinamikusan fejlődő fogadóiroda, az LSbet, ahol vonzó promóciók várják a fogadni vágyókat.
okt. 2
19:29
Férfi kézi NB I: a koccanás után gázolt a Pick Szeged (She)
A Pick Szeged 14 góllal is vezetett már, végül „csak” 37–26-ra nyert a PLER otthonában a férfi kézilabda NB I 6. fordulójában.
okt. 2
19:29
A brazíliai szereplés 3,5 millió eurót ér a román válogatottnak (Agroinform)
A játékosok fejenként 200 ezer euró prémiumot kapnának.
okt. 2
19:45
Kosárlabda: Sabonis távozik a litván szövetség éléről (She)
Arvydas Sabonis lemondott a Litván Kosárlabda-szövetség elnöki posztjáról a szeptemberi Európa-bajnokságon ezüstérmes válogatottat és annak szövetségi kapitányát érő kritikák elleni tiltakozásul.
okt. 2
20:03
Női kézi NB I: az FTC 11 góllal nyert a Veszprém ellen (She)
A Ferencváros hazai pályán 41–30-ra nyert a Veszprém ellen a női kézilabda NB I 7. fordulójában.

Keresés