2013. október 3. csütörtök

okt. 3
18:33
Videó: Vadócznak „robbantania” kell a nagyobb karrierért (She)
Bár az elmúlt időszakban Vadócz Krisztián kevesebbet futballozott a dán Odensében, a legutóbbi játéknapon kezdőként számított rá a vezetőedző. A 40-szeres magyar válogatott meghálálta a bizalmat, góljával a csapat pontot mentett a Midtjylland ellen. Szakértőnk szerint nem ártana neki egy erősebb liga, mert ha újra válogatott szeretne lenni, akkor nívósabb bajnokságba kell szerződnie. Erre a…
okt. 3
18:33
Futballpályát neveztek el Varga Zoltánról (Metropol)
Mostantól Varga Zoltán Sportpályának hívják a zuglói Kövér Lajos utcai sporttelepet.
okt. 3
18:35
Schalke: fogynak a támadók, Farfán egy hónapra kidőlt (She)
Sérülés miatt körülbelül egy hónapig nem léphet pályára Jefferson Farfán, a Szalai Ádámot is foglalkoztató Schalke 04 perui labdarúgója.
okt. 3
18:37
Jégkorong: edzőváltás a Miskloci Jegesmedvéknél (She)
Edzőváltás történt a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapatnál: a klub csütörtöki közleménye szerint szerdától nem Travis Young, hanem Mayer Péter irányítja a Mol Liga 4. helyén álló együttest.
okt. 3
18:51
Jégkorong: edzőváltás a Miskolci Jegesmedvéknél (She)
Edzőváltás történt a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapatnál: a klub csütörtöki közleménye szerint szerdától nem Travis Young, hanem Mayer Péter irányítja a Mol Liga 5. helyén álló együttest.
okt. 3
18:53
Labdarúgás: felavatták a Varga Zoltán Sportpályát (She)
Mostantól Varga Zoltán Sportpályának hívják a zuglói Kövér Lajos utcai sporttelepet, azt a futballpályát, ahol a Ferencváros egykori kiválósága 2010 áprilisában egy öregfiúk-mérkőzésen összeesett és elhunyt.
okt. 3
19:09
Anglia: Alex Fergusontól Puskáson át vezet az út Peléig (She)
Különleges térképpel kedveskednek Londonban a metró utasainak: futballsztárokról nevezték el a brit főváros földalatti-hálózatának mind a 366 megállóját.
okt. 3
19:09
Villanyfényes lesz a Bahreini Nagydíj (Metropol)
Szürkületi futam lesz, mivel napnyugtakor indul, és este ér véget.
okt. 3
19:11
Videó: „Kelj már fel, még megy a Juve elleni meccs!” (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapján a Galatasaray idegenben 2–2-es döntetlent játszott a Juventusszal. A hosszabbításban a törököknek még adódott egy gólszerzési lehetőségük, ám Emmanuel Eboué hibázott. Az elefántcsontparti a földre rogyott, viszont csapattársa, Aurélien Chedjou rögtön ott termett és ráüvöltött, hogy keljen már fel, még megy a meccs!
okt. 3
19:11
Új vezetőedző a Miskolci Jegesmedvéknél (Metropol)
Mayer Péter új, megbízott vezetőedző irányítja a jégkorong MOL Ligában szereplő Miskolci Jegesmedvék csapatát.
okt. 3
19:27
Futballpályát neveztek el Varga Zoltánról (Behaviour)
Mostantól Varga Zoltán Sportpályának hívják a zuglói Kövér Lajos utcai sporttelepet, azt a futballpályát, ahol a Ferencváros egykori kiválósága 2010 áprilisában egy öregfiúk-mérkőzésen összeesett és elhunyt.
okt. 3
19:27
Nem tartom lehetetlennek a hollandiai győzelmet - Szabics Imre (Agroinform)
Szabics Imre a napokban bejelentette, hogy befejezi profi pályafutását, már csak a nézőtérről szoríthat a válogatottnak.
okt. 3
19:29
Vettel & Co. - beharangozó (Agroinform)
Vettelt eddig csak a saját autója tudta megállítani Jongnamban, a papírforma most is az, hogy simán nyer. Előzetes.
okt. 3
19:45
Videó: meggyűlt Barry baja Fellaini nevének kiejtésével (She)
A Sky Sport futballal foglalkozó egyik adásának vendége Gareth Barry, az Everton játékosa volt. A középpályás a korábbi csapattárs, Marouane Fellaini Manchester Unitedhez való szerződéséről is beszélt, de elég nehezen tudta kiejteni a belga nevét.
okt. 3
19:47
Magyar Kupa: a 4. forduló sorsolása élőben az NSO-n (She)
Csütörtök 19.30-tól a Sport TV Zuhanyhíradó című műsorában sorsolják ki a labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójának párosítását. Kövesse figyelemmel az eseményeket folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
okt. 3
20:03
MK: a PAFC a KTE-t, a PMFC a Mezőkövesdet fogadja - sorsolás (She)
Elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa negyedik fordulójának párosítását. A Sport Televízió Zuhanyhíradó című adásában élőben sorsolták ki, hogy a Puskás Akadémia FC a szintén élvonalbeli Kecskemétet fogadja, a Fradi Szekszárdra, az Újpest Bajára látogat.
okt. 3
20:05
Rali: korán eldőlt, Ogier hazájában lett világbajnok! (She)
Sébastien Ogier megnyerte a 2013-as rali-világbajnokságot! A Volkswagen pilótája ugyan csak harmadik lett a Francia rali csütörtöki nyitó szakaszán – amely Power Stage lett, így a győztesnek három bónuszpont járt –, ám Dani Sordo sikere azt jelentette, hogy Thierry Neuville már nem érheti be pontszámban Ogiert az összetettben.
okt. 3
20:21
Tovább tart a Hoyer-csoda? (Agroinform)
A feltámadóban lévő Cleveland Browns a Buffalo Billst fogadja csütörtökön.
okt. 3
20:23
Sorsoltak az MK-ban, a címvédő Loki az ESMTK-t kapta (Agroinform)
A Sport TV Zuhanyhíradó című műsorában csütörtök este kisorsolták a labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulójának párosítását.
okt. 3
20:39
Női kézi: a veszprémi beálló vállát másodszor is műteni kell (She)
A Veszprém női kézilabdacsapatának játékosára, Palkó Fruzsinára október elején vállműtét vár, de a fiatal beálló reméli, hogy a második műtét után is tudja folytatni pályafutását.
okt. 3
20:41
Labdarúgás: a spanyolokat választja az Atlético brazilja (She)
Szülőhazája helyett Spanyolország világ- és Európa-bajnok válogatottját szeretné erősíteni Diego Costa, az Atlético Madrid brazil futballistája.
okt. 3
20:43
Videó: rekordteljesítmény a hazai építőiparban - FTC-stadion (She)
Rekordsebességgel halad a Ferencváros új stadionjának építése. Az építményhez másfél lánchídnyi acélt, egy 25 emeletes panelháznak megfelelő mennyiségű betont használtak fel. Az Üllői út 129. alatti stadion a tervek szerint Európa egyik legmodernebb rendezvényközpontja lesz. A közzétett sajtóanyag szerint a stadion rekordteljesítmény a magyar építőiparban. Az NSO Tv riportja.
okt. 3
20:57
Davis-kupa: a távozó Corretját Moyá vagy Ferrero válthatja (She)
A Spanyol Teniszszövetség csütörtökön bejelentette, hogy nem újítja meg a Davis-kupa-csapatot irányító Alex Corretja év végén lejáró szerződését.
okt. 3
20:58
Csak a bürokrácia áll Diego Costa útjában (Agroinform)
Az Atlético Madrid brazil származású csatára, Diego Costa a spanyol labdarúgó-válogatottban szeretne játszani.
okt. 3
21:15
Kérdéses Räikkönen szereplése (Metropol)
A finn pilóta már a szeptember 22-i Szingapúri GP-n is fájdalomcsillapítót használt hátfájdalmai miatt.
okt. 3
21:17
Ferencváros-Honvéd rangadó vasárnap (Metropol)
A harmadik helyezett zöld-fehérek 2011 márciusában győzték le legutóbb a kispestieket, azóta négy meccsen gólt sem tudtak szerezni ellenük.
okt. 3
21:33
Videó: a hajrában dolgozta le kétgólos hátrányát a Lazio - El-gólok (She)
Az alábbi videós összeállításban a labdarúgó Európa-liga csütörtöki játéknapja legérdekesebb mérkőzéseinek összefoglalóit tekinthetik meg.
okt. 3
21:51
Női kézi: új taktikai elemek Győrben, végleges a BL-program (She)
Ambros Martín, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának vezetőedzője a hétvégi Bajnokok Ligája-nyitány kapcsán elmondta, az irányítók sérülése miatt is új taktikai elemeket kellett beépíteni a játékukba. Közben az utolsó meccsel véglegessé vált a kisalföldiek BL-programja.
okt. 3
22:09
Jégkorong, EBEL: szétlövést követően fehérvári vereség (She)
A Sapa Fehérvár AV19 hazai pályán, szétlövést követően 4–3-ra kikapott a Red Bull Salzburgtól az osztrák jégkorongliga (EBEL) csütörtöki játéknapján. A hatalmas csata egy pontot hozott a fehérváriaknak.
okt. 3
22:09
Ranieri szilárdabb védekezést kér Monacóban (Agroinform)
Az eddigi nyolc forduló során a Monaco csupán négy gólt kapott, de Ranieri edző figyelmeztette védelmét.
okt. 3
22:45
Videó: gólt kiáltott a riporter, mégis kimaradt a helyzet (She)
Könnyed gólszerzési lehetőség maradt kihasználatlanul az Universidad Católica–Macará ecuadori bajnoki labdarúgó-mérkőzésen. A hazaiak játékosának, Henry Pattának néhány méterről kellett az üres kapuba rúgnia a labdát. A helyzet annyira tiszta volt, hogy már a riporter is bemondta a gólt, de rögtön korrigálnia kellett, mert Patta nagyon fölé vágta.
okt. 3
22:47
Dopping: figyelmeztetéssel megúszta az olimpiai bajnok (She)
Figyelmeztetéssel megúszta a doppingesetét a háromszoros olimpiai bajnok jamaicai sprinter, Veronica Campbell-Brown.
okt. 3
22:49
Ligue 1: Ibrának vallania kell a pisztolyos tréfáról (She)
A Francia Labdarúgóliga (LFP) fegyelmi bizottsága beidézte Zlatan Ibrahimovicot, a Paris Saint-Germain futballistáját, aki a legutóbbi francia bajnoki fordulóban sportszerűtlen gesztust tett az ellenfél, a Toulouse kispadja felé.
okt. 3
23:03
Torna-vb: történelmi bravúr, 4. arany a japán „királynak” (She)
Teljesen papírforma-eredmény az antwerpeni torna-világbajnokság férfi összetett döntőjében: a japán Ucsimura Kohei szokásához híven fölényesen utasította maga mögé riválisait, megszerezve sorozatban negyedik egyéni összetett világbajnoki aranyérmét – a tornatörténelemben ilyen bravúrt még soha, senki nem vitt véghez. Ucsimura mögött honfitársa, Kato Rjohei és a német Fabian Hambüchen…
okt. 3
23:05
Kézi: magyarok is fejlesztették az elemző programot (She)
Augusztus végén a PwC Handball Fiesta nemzetközi női kézilabdatornán debütált a hazánkban egyedülálló kézilabdastatisztika-elemző program, a Hadrian-System (Handball Application for Data Recording and Analysing), amelynek célja, hogy a csapatokat részletes statisztikákkal, konklúziókkal és tanácsokkal lássa el.
okt. 3
23:21
Videó: egy nagyon furcsa szabadrúgás a futsalmeccsen (She)
Igen eredeti csellel szereztek gólt az egyik argentin bajnoki futsalmérkőzésen: a szabadrúgásnál a Club 17 de Agosto két játékosa egymásnak ütközött, majd a földre esett az América ellen. Ezt figyelemelterelésnek szánták, ugyanis a labdát egy harmadik csapattárs lőtte el, a megdöbbent sorfalon keresztül, egyenesen a kapuba.
okt. 3
23:21
Kötelesék és Gulácsiék is nyertek, fölényesen vezetnek (Agroinform)
A Genk Köteles Lászlóval a kapuban 2-1-re verte otthon a Thunt a labdarúgó Európa Liga 2. fordulójának játéknapján.
okt. 3
23:39
Kerékpár: új magyar országos csúcsok a bécsi GP-n (She)
Kiválóan szerepeltek a magyar pályakerékpárosok a bécsi világbajnoki kvalifikációs Grand Prix-n.
okt. 3
23:57
Férfi kosár Euroliga: a belga bajnok újabb bravúrt mutatott be (She)
Csütörtök este rendezték a férfi kosárlabda Euroliga vilniusi selejtezőtornájának elődöntőjét, amely után a Lietuvos Rytas és az Ostend szurkolói örülhettek.
okt. 3
23:59
NS: Torghelle küzd a helyéért; hangorkánt is terveztek; Vettel és a tájfun - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Keresés