2013. december 15. vasárnap

dec. 15
14:10
Primera División: nem bírt egymással az Almería és az Espanyol (She)
Az Espanyol gól nélküli döntetlent játszott az Almería otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában.
dec. 15
14:24
Sílövészet: a kis Bőt hiába kergették Annecyben (She)
Vasárnap a férfi és női üldözéses versennyel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a franciaországi Annecyben. A győzelmet előbbieknél a norvég Johannes Thingnes Bö, míg utóbbiaknál az ukrán Valj Szemerenko szerezte meg.
dec. 15
14:26
Hollandia: kirúgták Németh Krisztiánék edzőjét (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Roda hivatalos közleményben tudatta, azonnali hatállyal szerződést bontott Ruud Brood vezetőedzővel. A távozó 51 éves tréner utódját még nem nevezte meg a Németh Krisztiánt is foglalkoztató klub.
dec. 15
14:42
PL: Aston Villa-Manchester United élőben az NSO-n! (She)
Nem csúcsrangadókkal, de nagynevű csapatok összecsapásaival folytatódnak a topligák küzdelmei Európában: Angliában a gyengébb formában lévő Manchester United az Aston Villához látogat. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
dec. 15
14:44
Birkózás: életre szóló eltiltás Budapest iráni világbajnokának (She)
Élete végéig szóló eltiltást kapott doppingolásért az iráni Amir Aziz Aliakbari, a szeptemberi birkózó-világbajnokság 120 kilogrammos súlycsoportjának aranyérmese.
dec. 15
14:46
Alpesi sí: Worley mindkét futamban a legjobb volt (She)
A svájci St. Moritzban a nők óriás-műlesiklásával folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata. A győzelmet a francia Tessa Worley szerezte meg a svéd Jessica Lindell-Vikarby és a szlovén Tina Maze előtt. Miklós Edit az 50. helyen végzett az első futamban, így a másodikban nem indulhatott.
dec. 15
14:48
NB II: Bárkit le tudunk győzni és bárkitől ki tudunk kapni - Csurka (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK az őszi szezon után 18 megszerzett ponttal a 12. helyen áll. A Pest megyei együttes a várakozások alatt szerepelt, a 8. forduló után edzőváltás történt, a csapatot megbízott edzőként Csurka Zoltán dirigálta az idény második felében.
dec. 15
15:00
Hannover: Huszti az idén már nem léphet pályára (She)
Huszti Szabolcs, a német élvonalbeli Hannover magyar labdarúgója eltiltás miatt kihagyja csapata utolsó idei bajnokiját, a Freiburg elleni idegenbeli túrát. A középpályás a Nürnberg elleni szombati mérkőzésen (3–3) megkapta ötödik sárgáját a jelenlegi szezonban, így érvénybe lépett az automatikus egymeccses eltiltás.
dec. 15
15:18
Argentína: Messi saját hazájában már nem próféta (She)
A teniszező Juan Martin del Potro lett Argentínában az Év sportolója: a Clarin napilap által szervezett szavazáson megelőzte a Barcelona labdarúgóját, Lionel Messit.
dec. 15
15:20
Eredivisie: a ráadásban szerzett góllal nyert az Ajax (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnapi játéknapján az Ajax a 92. percben szerezte meg a győztes találatot (2–1) a Cambuur otthonában.
dec. 15
15:36
Északiösszetett-vk: Frenzel nem akadt legyőzőre Ramsauban (She)
Az ausztriai Ramsauban folytatódott az északiösszetett-versenyzők világkupa-sorozata. A vasárnapi egyéni versenyt a német Eric Frenzel nyerte meg két norvég, Havard Klemetsen és Mikko Kokslien előtt.
dec. 15
15:54
Videó: hordágyon vitték el a síugrót a szörnyű esés után (She)
A síugrók világkupa-sorozatának titisee-neustadti állomásán a szombati nagysáncon lebonyolított versenyt az osztrák Thomas Morgenstern nyerte meg, vasárnap azonban szörnyen nagyot bukott. A klasszis versenyző bizonytalanul érkezett, ami balszerencsésnek bizonyult: hordágyon vitték el a helyszínről.
dec. 15
15:55
Ligue 1: Európa legeredményesebb csatárpárosával az őszi elsőség felé (Agroinform)
Az Ibrahimovic és Cavani vezetésével szárnyaló párizsiakat egy pont választja el attól, hogy az élről forduljanak.
dec. 15
15:56
Bundesliga 2.: Hajnalnak több oka volt az örömre Stiebernél (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 18. fordulójának vasárnapi játéknapján a Stieber Zoltánt a 83. percig soraiban tudó Greuther Fürth idegenben súlyos, 4–1-es vereséget szenvedett a kieső zónából elmozduló Bielefeldtől. A magyar válogatott szélső a 82. percben sárga lapot kapott, Korcsmár Zsolt nem jutott szóhoz a meccsen.
dec. 15
16:12
Férfi kézi BL: 2016-ig Köln marad a final four helyszíne (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bejelentette, hogy újabb két szezon végén, azaz 2016-ig Köln rendezheti a férfi Bajnokok Ligája final fourját.
dec. 15
16:14
Síugrás: Morgenstern balesete elhalványította Stoch győzelmét (She)
A németországi Titisee-Neustadtban folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A vasárnapi nagysáncon lebonyolított versenyt a lengyel Kamil Stoch nyerte meg a svájci Simon Ammann és a japán Noriaki Kaszai előtt.
dec. 15
16:30
PL: három góllal nyert a Villa otthonában a Man. United (She)
Nem csúcsrangadókkal, de nagynevű csapatok összecsapásaival folytatódnak a topligák küzdelmei Európában: Angliában a gyengébb formában lévő, erősen tartalékos Manchester United az Aston Villához látogatott, és magabiztosan, három góllal megnyerte a bajnokit. A másik kora délutáni mérkőzésen nem bírt egymással a Norwich City és a Swansea.
dec. 15
16:48
Női kézi-vb: Görbicz térde fáj, kivizsgálták Szegeden (She)
A magyar női kézilabda-válogatott hétfőn Spanyolország ellen játszik a világbajnokság nyolcaddöntőjében, ám az újvidéki felkészülésbe némi aggodalom vegyül, a nemzeti csapat eddigi leggólerősebb játékosa, Görbicz Anita ugyanis sérüléssel bajlódik.
dec. 15
16:48
Simán nyert a Manchester United (Metropol)
Háromgólos győzelmet aratott vasárnap az Aston Villa vendégeként a Premier League-ben botladozó Manchester United.
dec. 15
16:50
Eredivisie: Adorjánéknak sem kegyelmezett az olasz gólgyáros (She)
Az Adorján Krisztiánt a 77. percben bevető Groningen idegenben 1–0-s vereséget szenvedett a Feyenoordtól a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 17. fordulójában. A rotterdami együttes győztes gólját a 15. meccsén tizenharmadszor eredményes Graziano Pelle szerezte a hetedik percben.
dec. 15
17:06
Videó: Ronaldinho a klub-vb helyszínén varázsolt a labdával (She)
A szeptember végén megsérülő Ronaldinho újra a régi. A 2005-ös aranylabdás láthatóan nem felejtett el futballozni, csapatával az Atlético Mineiróval a klub-vb helyszínén tartott edzésén varázsolt. A látványos pillanatok a videóra kattintva tekinthetők meg.
dec. 15
17:06
NFL: Nem írnánk le a New Englandet (Agroinform)
Az NFL 15. játékhetének vasárnapi mérkőzéseit elemeztük.
dec. 15
17:08
Rp úszó Eb: Hosszú ezüstérmes 400 m vegyesen (She)
Hosszú Katinka a második helyen végzett a herningi rövid pályás Európa-bajnokság női 400 méteres vegyes fináléjában.
dec. 15
17:10
PL: Tottenham Hotspur-Liverpool élőben az NSO-n! (She)
Nem csúcsrangadókkal, de nagynevű csapatok összecsapásaival folytatódnak a topligák küzdelmei Európában: Angliában a Tottenham Hotspur a Liverpoolt fogadja. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
dec. 15
17:12
Rp úszó Eb: Gyurta Dániel győzött 200 mellen! (She)
Gyurta Dániel megnyerte a herningi rövid pályás Európa-bajnokság férfi 200 méteres mellúszó számának döntőjét. Verrasztó Dávid a 10. helyen végzett a futamban.
dec. 15
17:14
Serie A: Klose életben tartotta a 70 éves sorozatot (She)
Miroslav Klose duplájával a Lazio 2–0-ra legyőzte odahaza a Livornót az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 16. fordulójában. A Fiorentina kiütötte a Bolognát, az Udinese továbbra is bukdácsol, ezúttal a Torinótól kapott ki hazai környezetben.
dec. 15
17:24
Videó: flash mobos műsor az Everton-meccs félidejében (She)
Mint ahogyan arról már beszámoltunk, a hétvégén Everton–Fulham találkozót rendeztek az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League), és a hazaiak könnyed, 4–1-es győzelmet arattak. A mérkőzés félidejében táncosok szórakoztatták a szurkolókat. Az elképesztő előadást biztonsági őröknek öltözve adták elő, senki sem tudta hirtelen, hogy mi történik a pályán.
dec. 15
17:26
Női kézi-vb: Nereának rózsaszín parókát adtunk - Tomori naplója (She)
Tomori Zsuzsanna, a magyar női kézilabda-válogatott kulcsembere a szerbiai világbajnokság alatt rendszeresen beszámol élményeiről, tapasztalatairól a Nemzeti Sport Online-on. A kilencedik részben a spanyolok elleni nyolcaddöntő és Nerea Pena szülinapi ajándéka került szóba.
dec. 15
17:42
Bundesliga: Szalaiék nem szereztek akciógólt, de nyertek (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 16. fordulójában a Szalai Ádámot végig a soraiban tudó Schalke hazai pályán 2–0-s győzelmet aratott a Freiburg ellen.
dec. 15
17:42
Gyurta Dániel arany-, Hosszú Katinka ezüstérmes (Metropol)
Gyurta Dániel aranyérmet nyert vasárnap 200 méter mellen, Hosszú Katinka ezüstéremmel zárt 400 vegyesen az úszó EB-n.
dec. 15
18:00
Gyurta Dániel aranyérmes 200 mellen (Infostart)
Gyurta Dániel aranyérmet nyert vasárnap 200 méter mellen a dániai Herningben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 15
18:00
Rp úszó Eb: Kozma holtversenyben 3. 200 gyorson (She)
A Herningben zajló rövid pályás úszó Európa-bajnokság férfi 200 méter gyors futamában bronzérmet nyert Kozma Dominik, miután az olasz Filippo Magninivel holtversenyben harmadikként csapott célba.
dec. 15
18:01
Női kézilabda-vb: Görbicz Szegeden járt MRI-vizsgálaton, a térdét fájlalja (Agroinform)
Válogatottunk irányítója kihagyta a csapat vasárnap délutáni edzését, de talán nem komoly a baj a testrésszel.
dec. 15
18:02
Kozma Dominik bronzérmes 200 gyorson (Infostart)
Kozma Dominik bronzérmet nyert vasárnap 200 méter gyorson a dániai Herningben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 15
18:02
Rp úszó Eb: Hosszú bronzzal zárta a herningi viadalt (She)
Hosszú Katinka harmadik hellyel zárta a rövid pályás Európa-bajnokságát: a magyar úszó utolsó versenyszámában, női 200 méter háton nyert bronzérmet.
dec. 15
18:18
Hosszú Katinka bronzérmes 200 háton (Infostart)
Hosszú Katinka bronzérmet nyert vasárnap 200 méter háton a dániai Herningben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 15
18:18
Videó: mesteri akciógól a félidő végén a Premier League-ben (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) Norwich–Swansea találkozót rendeztek. 1–0-s vendégvezetésnél a félidő hajrájában egy remekül eltalált Gary Hooper-góllal mentett pontot a hazai együttes. Az előkészítés és a parádés gól a videóra kattintva tekinthető meg.
dec. 15
18:36
Videó: öngólt sarkazott a német középpályás Szalaiék ellen (She)
Mint ahogyan arról már beszámoltunk, a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 16. fordulójában Schalke–Freiburg találkozót rendeztek. A Szalai Ádámot is soraiban tudó Schalke akciógól nélkül nyert 2–0-ra. A vezetést egy szögletet követően, Nicolas Höfler öngóljával szerezték meg a hazaiak. A német középpályás – saját szemszögéből – szerencsétlen mozdulata a videóra kattintva tekinthető meg.
dec. 15
18:38
Ausztria: Gulácsiéknak a kihagyott büntető is belefért (She)
A Gulácsi Péterrel felálló Salzburg 4–0-ra legyőzte hazai pályán az Austria Wient az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának rangadóján. A magyar kapussal felálló együttes Alan révén a 27. percben büntetőt hibázott, ám így is simán megnyerte a mérkőzést.
dec. 15
18:40
Eredivisie: a 19 éves támadó kirángatta a gödörből a PSV-t (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 17. fordulójának záró mérkőzésén a több mint négy hónapos idegenbeli bajnoki nyeretlenségét megszakító PSV Eindhoven 5–1-es győzelmet aratott a hazai pályán eddig veretlen Utrecht otthonában.
dec. 15
18:42
Serie A: Juventus-Sassuolo mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A listavezető Juventus a kiesés elől menekülő újonc Sassuolót látja vendégül Torinóban a Serie A 16. fordulójában. A találkozó alakulását nyomon követheti élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 15
18:54
Sakk: Rapport Richárd nyerte meg a rapid Európa-bajnokságot (She)
Rapport Richárd nyerte meg a vasárnap Varsóban befejeződő rapid sakk Európa-bajnokságot.
dec. 15
18:56
Jégkorong, U20-as vb: 3. harmadbeli magyar henger (She)
A magyar válogatott 5–1-re nyert a litvánok ellen Miskolcon az U20-as jégkorongozók világbajnokságán, a divízió II A-csoportjának nyitó napján.
dec. 15
19:12
PL: a Liverpool öt gólt vágott idegenben a Tottenhamnek (She)
Nem csúcsrangadókkal, de nagynevű csapatok összecsapásaival folytatódtak vasárnap a topligák küzdelmei Európában: Angliában a Tottenham Hotspur a Liverpoolt fogadta. A vendégek a bombaformában lévő Luis Suárez vezérletével lehengerelték a londoniakat, nem kis meglepetésre öt nullára nyertek!
dec. 15
19:12
Kozma Dominik bronzérmes 200 gyorson (Metropol)
Kozma Dominik bronzérmet nyert 200 méter gyorson a dániai Herningben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.
dec. 15
19:12
Premier League: Spori, vigyázzon jobban Januzajra - Moyes (Agroinform)
A Manchester United Birminghamben talált vissza a győzelem ösvényére, de a skót menedzser a játékvezetőket bírálta.
dec. 15
19:14
Vívó ob: csak a Vasas tudta megvédeni címét (She)
Csak egy csapat védte meg címét a vívók budapesti országos bajnokságának vasárnapi versenyeiben: tavalyi sikerét megismételve ezúttal is a Vasas nyert férfi kardban.
dec. 15
19:16
Primera División: a Sociedad átgázolt a sereghajtón (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 16. fordulójában a Bajnokok Ligájától búcsúzó Real Sociedad hazai pályán 5–1-re legyőzte a sorozatban ötödik idegenbeli vereségét elszenvedő sereghajtó Betist.
dec. 15
19:18
Női kosár KEL: a PEAC-Pécs legyőzte a soproniakat (She)
A PEAC-Pécs 68–60-ra legyőzte az Uniqa-Euroleasing Sopront a női kosárlabdázók Közép-európai Ligájában. Az Aluinvest DVTK Miskolc hazai pályán 76–57-re nyert a Piestanské Cajky ellen, a PINKK Pécs pedig majdnem dupla annyi pontot szerzett, mint ellenfele, a Cegléd.
dec. 15
19:30
Videó: szemet gyönyörködtető cselek egy futsalmeccsen (She)
Egészen káprázatos megmozdulást láthattak a nézők egy futsaljátékostól Hollandiában. A labdazsonglőr szemmel is nehezen követhető módon csinált bolondot védőjéből. A szemet gyönyörködtető jelenetek a videóra kattintva tekinthetők meg.

Keresés