2013. december 21. szombat

dec. 21
14:11
Paks: Horváth Ferenc radikálisabb módszerekhez nyúl (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MVM Paks vezetőedzője, Horváth Ferenc radikálisabb módszerekkel kezd majd neki a téli felkészülésüknek.
dec. 21
14:45
Primera Div.: Xavi és Bale sem játszhat a hétvégén (She)
A Barcelona Xavira, a Real Madrid Gareth Bale-re nem számíthat a spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 17. fordulójában.
dec. 21
14:47
Videó: Suárez egy félidő alatt duplázott és gólpasszt adott (She)
Luis Suárez találatával a Liverpool megszerezte a vezetést a Cardiff City ellen az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának nyitó mérkőzésén. Az uruguayi támadó a 25. percben kapásból vágta a kapuba Jordan Henderson passzát.
dec. 21
15:03
Bundesliga 2.: emberelőnyben mentettek pontot Királyék (She)
Az 1860 München labdarúgócsapata – Király Gáborral a kapujában – a 37. perctől emberelőnyben játszott az FSV Frankfurt vendégeként a Bundesliga 2. 19. fordulójában, ám így is csak az utolsó pillanatokban tudott pontot menteni.
dec. 21
15:05
Alpesi sí: Guay nyerte a lesiklást Val Gardenában (She)
Az olaszországi Val Gardenában a férfiak lesiklásával folytatódott az alpesi sízők világkupa-sorozata. A győzelmet a kanadai Eric Guay szerezte meg a norvég Kjetil Jansruud és a francia Johan Clarey előtt.
dec. 21
15:21
Északiösszetett-vk: kettős norvég siker Schonachban (She)
A németországi Schonachban folytatódott az északiösszetett-versenyzők világkupa-sorozata. A vasárnapi egyéni versenyt a norvég Magnus Moan nyerte honfitársa, Havard Klemetsen és a japán Vatabe Akito előtt.
dec. 21
15:21
Megdőlt a huszonnégy órás úszás rekordja (Metropol)
A pénteken kezdődött eseményen a nyírbátori gyermekek közül a legtöbb kilométert Póti Eszter úszta.
dec. 21
15:39
Megdőlt a huszonnégy órás úszás rekordja Nyírbátorban (Infostart)
Megdőlt a huszonnégy órás úszás hivatalos magyar rekordja a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírbátorban: mintegy 360 résztvevő összesen 1531 kilométert úszott le egy nap alatt.
dec. 21
15:39
Bundesliga: Dortmund-Hertha élőben az NSO-n! (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 17. fordulójában a Borussia Dortmund a Hertha BSC ellen próbál meg feljebb zárkózni az éllovasra. Kövesse a találkozót percről percre frissülő tudósításunk segítségével!
dec. 21
15:39
Klub-vb: Meglesz-e Guardiola második trófeája? (Agroinform)
A Bayern München a házigazda Raja Casablanca ellen vívja a klubvilágbajnokság fináléját. Nem kérdés, ki az esélyes.
dec. 21
15:41
Litvánia: László Csaba asszisztense lett a kapitány (She)
A Litván Labdarúgó-szövetség (LFF) bejelentette, hogy a válogatottat eddig megbízottként irányító Igoris Pankratjevas lett a nemzeti csapat szövetségi kapitánya. Pankratjevas László Csaba mellett dolgozott asszisztensként, és az erdélyi magyar szakember távozása után vette át a válogatott vezetését.
dec. 21
15:41
Létesítmény: Szoros határidővel épül a győri multifunkciós csarnok (Agroinform)
Január 6-án kezdődik a többek között a Győri Audi ETO KC-nak is otthont adó multifunkciós csarnok építése Győrben.
dec. 21
15:43
NFL: Welker és Rodgers nem játszhat, Adrian Peterson talán (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Green Bay Packers ezen a héten is kezdő irányítója, Aaron Rodgers nélkül kénytelen pályára lépni.
dec. 21
15:57
Suarez most is parádézott, élre állt a Liverpool (Infostart)
A Liverpool 3-1-re nyert a vendég Cardiff City ellen az angol labdarúgó-bajnokságban.
dec. 21
15:57
PL: Suárez rekordokat döntött; simán nyert a Liverpool (She)
A Premier League 17. fordulójában a Liverpool hazai pályán nagyon simán, 3–1-re legyőzte a Cardiff Cityt. A mérkőzés hőse Luis Suárez volt, aki két gólja mellett egy gólpasszt is kiosztott. Ki kell még emelni Jordan Hendersont, aki két gólpasszal vette ki részét a sikerből. A walesiek szépítő találatát Jordon Mutch szerezte fejjel. Győzelmével a Liverpool ideiglenesen a tabella élére ugrott.
dec. 21
15:59
Síugrás: mindent vittek a lengyelek Engelbergben (She)
A svájci Engelbergben folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A szombati nagysáncon lebonyolított versenyt a lengyel Jan Ziobro nyerte honfitársa, Kamil Stoch, illetve a norvég Anders Bardal előtt.
dec. 21
16:01
PL: Fulham-Man. City és MU-West Ham élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójában a gyengén rajtoló Manchester United a 17. helyen álló West Ham Unitedet fogadja, a Manchester City pedig az utolsó előtti Fulham otthonába látogat. A találkozókról percről percre frissülő tudósítást olvashat itt, a Nemzeti Sport Online-on!
dec. 21
16:15
Videó: stresszes Eb-arany, soha nem próbált trükkökkel (She)
Kovács Péter a negyedik helyen végzett a férfiaknál, míg Szász Kittinél senki sem volt jobb a budapesti freestyle foci Európa-bajnokságon. Kovács Péter szerint a földkerekség 24 legjobbja indult el, így igazi világbajnoki mezőnyben érte el a számára elégedettséget adó negyedik helyet. Az esélyes, a világbajnok Szász Kitti sohasem próbált trükkökkel rukkolt ki a kissé stresszes megméretésen.
dec. 21
16:17
Eurofutball: Paulo Sousa történelmet írt a Maccabival (She)
A korábbi Videoton-tréner, Paulo Sousa irányította Maccabi Tel-Aviv 5–0-ra legyőzte a Hapoel Akkót az izraeli labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati játéknapján, amivel megerősítette helyét a tabella élén, és átlépett egy álomhatárt.
dec. 21
16:33
Két számban is nyert Hosszú Katinka Szentpéterváron (Infostart)
Hosszú Katinka két számban is az első helyen végzett szombaton a szentpétervári pénzdíjas nemzetközi úszóviadalon, amelyet az olimpiai bajnokból lett orosz sportági elnök, Vlagyimir Szalnyikov nevét viselő kupáért, 25 méteres medencébe írtak ki.
dec. 21
16:33
Úszás: Hosszú két számban is győzött a Szalnyikov-kupán (She)
Hosszú Katinka két számban is az első helyen végzett szombaton a szentpétervári pénzdíjas nemzetközi úszóviadalon, amelyet az olimpiai bajnokból lett orosz sportági elnök, Vlagyimir Szalnyikov nevét viselő kupáért, 25 méteres medencébe írtak ki.
dec. 21
16:51
Hosszú két számban is győzött (Metropol)
A Vasas SC világ- és Európa-bajnoknője hatalmas fölénnyel nyert a 200 méteres pillangóúszás döntőjében.
dec. 21
17:09
Serie B: Kovácsikék bravúrja után már csak 2. a Palermo (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) 19. fordulójában Kovácsik Ádám együttese, a Carpi nagy meglepetésre 1–0-ra legyőzte a Palermót, így a Novara otthonában diadalmaskodó Empoli átvette a vezetést.
dec. 21
17:09
Kézilabda: Görbicz és Tomori versenyben a világ legjobbja címért (Agroinform)
Görbicz Anita, valamint a Győr tovább három jelenlegi és egy korábbi játékosa szerepel nemzetközi szövetség listáján.
dec. 21
17:45
Nem játszott, de így is örülhet a Bayern (Infostart)
Az elmúlt idényben ezüstérmes, valamint Bajnokok Ligája-döntős Borussia Dortmund nagy meglepetésre hazai környezetben 2-1-es vereséget szenvedett a Herthától a német labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 21
17:45
Klub-vb: Evergrande-Atlético Mineiro élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó-klubvilágbajnokság kisdöntőjében Marcello Lippi Evergrandéje a Ronaldinho nevével fémjelzett Atlético Mineiróval találkozik. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
dec. 21
17:45
Téli hírmorzsák: Miklós Edit 12. helye új magyar csúcs a Világkupában (Agroinform)
Magyar alpesi síző még sohasem ért el olyan jó eredményt, mint Miklós Edit a szombati lesiklásban Val d'Isere-ben.
dec. 21
17:47
Bundesliga: a Dortmund kikapott otthon a Herthától (She)
A Borussia Dortmund hazai pályán némi meglepetésre 2–1-es vereséget szenvedett a Hertha Berlin együttesétől a Bundesliga 17. fordulójában. A hazaiak Marco Reus révén hamar vezetést szereztek, de gyermeteg hibákat követtek el a védelemben, amit könyörtelenül kihasználtak a fővárosiak, és már az első félidőben megfordították az állást. A második játékrészben többet támadott a BVB, de újabb gólt nem…
dec. 21
17:49
Bundesliga: minden a Bayern kénye-kedve szerint alakul (She)
A Bayern München a marokkói klubvilágbajnokságon szerepel, de a német labdarúgó Bundesliga 17. fordulójában így is minden eredmény a rekordbajnoknak kedvezett: a Borussia Dortmund hazai pályán 2–1-re kikapott a Herthától, míg a Bayer Leverkusen Brémában maradt alul 1–0-ra.
dec. 21
18:03
A Manchester City újabb gólfesztivált rendezett (Infostart)
A Manchester City 4-2-es sikert aratott a Fulham pályáján az angol labdarúgó-bajnokságban. A londoni csapat 0-2 után még egyenlített, de a hajrában a bajnoki cím egyik várományosa újabb két gólt szerzett.
dec. 21
18:03
PL: Gera-gólpassz; nyert az MU és a Man. City is (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójában a címvédő Manchester United simán, 3–1-re legyőzte a West Hamet, a Manchester Cityt az év öngólja sem zavarta a sikerében, Gera Zoltán pedig pontmentő gólpasszt adott csereként beállva.
dec. 21
18:05
Primera División: folytatta kiváló sorozatát a Sevilla (She)
A Sevilla 2–1-re győzött a Villarreal vendégeként a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 17. fordulójának szombat délutáni mérkőzésén.
dec. 21
18:21
Az Egyesült Államok nyerte az Európa elleni úszópárbajt (Infostart)
Az amerikai csapat 132-131-re nyert a Biczó Bencével és Verrasztó Dáviddal felálló Európa-válogatott ellen a kétnapos glasgow-i úszópárbajon.
dec. 21
18:21
Videó: Kompany élete öngólját lőtte a Fulham ellen (She)
Valószínűleg sokáig fogja emlegetni a Fulham elleni mérkőzést a Manchester City labdarúgója, Vincent Kompany. Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójában rendezett találkozón a belga védő a 43. percben egy közeli lövéssel megduplázta csapata előnyét, ám a 69. percben ritkán látható eset történt. Egy gyenge lapos beadást akart kivágni, ám olyan rosszul találta el a…
dec. 21
18:21
Bundesliga: Máris örülhetnek a salátástálnak a Bayernnél? (Agroinform)
A müncheniek nem is játsszák le aktuális bajnokijukat, mégis közelebb kerültek szombaton a címvédéshez.
dec. 21
18:23
Anglia: egy percen belül két sárga Joey Bartonnak (She)
A Leicester City idegenben 1–0-ra legyőzte a listavezető QPR-t az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 21. fordulójának szombati játéknapján, így a két csapat azonos pontszámmal áll – immár a második-harmadik helyen, mivel az elsőt visszaszerezte a Burnley.
dec. 21
18:39
Videó: Januzaj pimasz, Young bombagólja a West Hamnek (She)
A Manchester United 3–1-es győzelmet aratott a West Ham United felett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 17. fordulójában. A „vörös ördögök" Danny Welbeck, Adnan Januzaj és Ashley Young góljával a 72. percig eldöntötték a mérkőzés sorsát, a londoniak Carlton Cole révén szépítettek.
dec. 21
18:57
Úszás: Amerika óriási csatában legyőzte Európát (She)
Az amerikai csapat 132–131-re nyert a Biczó Bencével és Verrasztó Dáviddal felálló Európa-válogatott ellen a kétnapos glasgow-i úszópárbajon.
dec. 21
18:57
Női kézilabda-vb: Lekicsék világrekordot döntöttek, őrület Szerbiában (Agroinform)
Korábban soha ennyien nem tekintettek meg a női kézilabda-mérkőzést. Szerbiában kitört a kézilabdaláz.
dec. 21
18:59
Férfi kosár Adria-liga: negatív pontcsúccsal kapott ki az Olaj (She)
A Szolnoki Olaj hazai pályán 63–55-re kikapott a szlovén Krkától a férfi kosárlabda Adria-liga 13. fordulójának szombati játéknapján. Az Olaj most érte el a legkevesebb pontot az Adria-liga 2013–14-es kiírásában.
dec. 21
18:59
Alpesi sí: Ki lesz a befutó Olaszországban? (Agroinform)
A hétvége második napján a férfi alpesi sízőknek Alta Badia lejtőjén rendeznek óriás-műlesikló Világkupát.
dec. 21
19:15
Női kézi-vb: nincs jegy a döntőre, 19 500-an lesznek a lelátón (She)
A Szerb Kézilabda-szövetség bejelentette, hogy minden jegy elfogyott a női világbajnokság döntőjére, így a Szerbia–Brazília találkozón ismét rekordlétszámú, 19 500-as drukkerhad lehet a lelátón. A szerb szövetség a nemzetközi szövetség engedélyével mérsékelte a jegyárakat az utolsó nap eseményeire – a szurkolók rá is haraptak a különleges ajánlatra, főleg, hogy a házigazda lesz a finálé egyik…
dec. 21
19:15
Gera gólpasszal segítette ponthoz csapatát (Metropol)
A West Bromwich Albion 1-1-es döntetlent játszott a Hull Cityvel a Premier League 17. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 21
19:17
Ligue 1: a Saint-Etienne nyerte meg a nagy bajnokok csatáját (She)
A Saint-Etienne hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Nantes-ot a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 19. fordulójának szombati játéknapján.
dec. 21
19:33
Klub-vb: hatalmas csatában bronzérmes az Atlético-MG (She)
A labdarúgó-klubvilágbajnokság kisdöntőjében Marcello Lippi Evergrandéje a Ronaldinho nevével fémjelzett Atlético Mineiróval találkozott, és a fordulatos, izgalmas mérkőzésen Luan ráadásban esett találatával a brazil csapat diadalmaskodott 3–2-re.
dec. 21
19:35
Videó: kínos - otthon égett a Dortmund, Brémában a Bayer (She)
Óriási meglepetésre a Hertha BSC 2–1-re legyőzte idegenben a Borussia Dortmundot a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 17. fordulójában. Pedig minden szépen indult, hiszen Marco Reus már a 7. percben megszerezte a vezetést a dortmundiaknak, ám a berliniek a gólt és gólpasszt jegyző Sami Allagui remeklésével még a szünet előtt fordítottak, a második játékrészben sikerült megtartaniuk…
dec. 21
19:51
Videó: Ronaldinho varázsolt Marokkóban a kínaiak ellen (She)
A Marokkóban zajló labdarúgó-klubvilágbajnokság bronzmérkőzésén az Atlético Mineiro aranylabdás játékosa, Ronaldinho pazar szabadrúgásgólt szerzett a kínai Kuangcsou Evergrande ellen. A brazil játékos mintegy 20 méterről lőtt védhetetlenül a kapuba. Az Atlético Mineiro végül 2–1-ről fordítva nyert 3–2-re.
dec. 21
19:53
Női kosár KEL: szenzációs második félidővel nyert a Sopron (She)
Az UNIQA Euroleasing Sopron tizenöt pontos hátrányt ledolgozva 71–61-es győzelmet aratott a Piestanske Cajky otthonában, így idegenben a negyedik, míg összességében a tizenegyedik győzelmét aratta a sorozatban.
dec. 21
20:09
Videó: Gera láb között adott zseniális gólpasszt Vydrának (She)
A West Bromwich Albion labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott a Hull Cityvel hazai pályán. A birminghamiek a 86. percben egyenlítettek a cseh Matej Vydra révén, a gólpasszt a magyar válogatott Gera Zoltán adta. A középpályás átvett egy visszagurított labdát, majd azonnal a csatár elé passzolt, aki laposan, 11 méterről a jobb alsó sarokba helyezett.
dec. 21
20:09
Premier League: Gera gólpasszal segítette ponthoz a West Bromot - videó (Agroinform)
Négy vereség után mentett pontot a West Bromwich Albion, otthon nyert a Manchester United, idegenben a Manchester City.

Keresés