2013. december 21. szombat

dec. 21
20:11
Dortmund: Nyomorúságos az év vége, jöjjön a szünet! - Klopp (She)
A Borussia Dortmund egymás után harmadik hazai bajnokiját is elvesztette, miután 2–1-re kikapott a Hertha BSC-től a Bundesliga 17. fordulójában – Jürgen Klopp, a BVB vezetőedzője amondó, igencsak ráfér már a pihenő sérülésektől sújtott, megfogyatkozott és hullámvölgybe került csapatára.
dec. 21
20:13
Férfi kosár NB I: alaposan megszórták az éllovas Atomot (She)
A Kaposvár hazai pályán 99–92-re legyőzte a listavezető Atomerőműt a férfi kosárlabda NB I 14. fordulójának szombati rangadóján. Az itthoni ellenfeleit általában a hatvanas-hetvenes ponttartományban tartó Atom most kapta a legtöbb pontot a 2013–14-es alapszakaszban.
dec. 21
20:15
Női kosár NB I: ritkán látható végjáték a Szekszárd-ZTE-n (She)
A női kosárlabda NB I alapszakaszában az MTK-Budapest fölényes, 69–50-es sikert aratott az MKB Euroleasing Vasas vendégeként, míg a Szekszárd hazai pályán annak ellenére is megnyerte a ZTE elleni mérkőzést, hogy két perccel a vége előtt még tizenkét pontos hátrányban volt.
dec. 21
20:27
Kikapott a listavezető Paks (Infostart)
A listavezető Atomerőmű 99-92-es vereséget szenvedett a Kaposvár vendégeként a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
dec. 21
20:27
Serie A: az Udinese is megverte a válságban levő Livornót (She)
Sorozatban hatodik bajnokiján maradt nyeretlen a Livorno labdarúgócsapata azzal, hogy a Serie A 17. fordulójának nyitó meccsén hazai pályán 2–1-re kikapott az Udinesétől. A Livorno mindössze egyet nyert meg legutóbbi tizennégy bajnoki mérkőzéséből, így nem csoda, hogy továbbra is a kiesőzónában tartózkodik.
dec. 21
20:27
Átkot törne Pintér a válogatottal (Blikk)
dec. 21
20:29
Jégkorong EBEL: ráadásos Volán-siker a Dornbirn ellen (She)
Az osztrák jégkorong-bajnokság (EBEL) szombati játéknapján a Sapa Fehérvár AV19 hazai pályán hosszabbítás után 4–3-ra nyert a Dornbirn ellen.
dec. 21
20:31
Primera División: három pontot ért a nigériai csatár első gólja (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában az Almería idegenben 1–0-s győzelmet aratott a sereghajtó Betis ellen. Az újonc győztes gólját a nigériai Ramon Azeez szerezte, aki először volt eredményes a Primera Divisiónban.
dec. 21
20:33
Bundesliga: dupla nulla, Szalaiék ikszeltek Nürnbergben (She)
A német labdarúgó Bundesliga 17. fordulójában a Nürnberg 0–0-s döntetlent játszott a Szalai Ádámot 69 percig bevető Schalke 04-rel, így kiesőhelyen és egyedüliként nyeretlenül zárja az őszi szezont.
dec. 21
20:35
Klub-vb: Bayern-Radzsa Casablanca élőben az NSO-n! (She)
Pep Guardiola szerint hatalmas siker lenne a Bayern München számára, ha megnyerné a labdarúgó-klubvilágbajnokságot. A bajorok ellenfele a tornán eddig nagy meglepetéseket okozó Radzsa Casablanca lesz, a döntőre szombat este (magyar idő szerint) 20.30-kor kerül sor. Kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
dec. 21
20:45
Championship: Varga Józsefék kétgólos sikert arattak (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 21. fordulójában Varga József együttese, a Middlesbrough idegenben 2–0-ra legyőzte a Millwallt.
dec. 21
20:47
Eredivisie: Otigba csapata öt góllal vágott vissza az AZ-nek (She)
A magyar légiós, Otigba Kenneth nélkül felálló Heerenveen 5–1-es győzelemmel vágott vissza az AZ Alkmaarnak a hétközi kupakudarcért a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
dec. 21
20:49
Serie A: Cagliari-Napoli mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A Serie A 17. fordulójában a Napoli a Cagliari vendégeként igyekszik majd begyűjteni mind a három bajnoki pontot, de nem lesz egyszerű a feladata, hiszen a szardíniaiak a legutóbbi öt bajnoki mérkőzésükön veretlenek maradtak. Kövesse a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
dec. 21
21:03
Férfi röpi KEL: sima kecskeméti, szoros kaposvári vereség (She)
A Kaposvár ötszettes vereséget szenvedett a szlovák VK Chemes Humenné vendégeként szombaton a férfi röplabda Közép-európai Ligában.
dec. 21
21:03
Hosszabbításban nyert a Fehérvár (Metropol)
4-3-ra nyert a Fehérvár a vendég Dornbirn ellen az osztrák jégkorongliga szombati játéknapján.
dec. 21
21:05
Videó: csodás támadás, Thiago nagy gólt lőtt a Bayernben (She)
Az alábbi összeállításban a Bayern München–Radzsa Casablanca labdarúgó-klubvilágbajnoki döntő góljait tekintheti meg!
dec. 21
21:07
Boksz: ötödik súlycsoportjában lett világbajnok Roy Jones Jr. (She)
A várakozásoknak megfelelően pontozásos győzelemmel abszolválta a szombat esti, Zinédine Ben Makhlouf elleni cirkálósúlyú világbajnoki mérkőzését a WBU nevű szervezetnél Roy Jones Jr.
dec. 21
21:21
Női röplabda NB I: békéscsabai villámgyőzelem az UTE ellen (She)
A Békéscsaba hazai környezetben rendkívül könnyedén, három sima szettben nyert az UTE ellen a női röplabda NB I egyetlen szombati mérkőzésén.
dec. 21
21:23
Bundesliga: Szalai gyenge napot fogott ki, le is pontozták (She)
A német regionális Westdeutsche Allgemeine Zeitung mérkőzés utáni kritikájában alaposan „lehúzta" Szalai Ádám teljesítményét – a magyar válogatott csatár ugyanúgy gyenge napot fogott ki a Nürnberg elleni bajnokin (0–0), mint csapata, teljesítményéért a gyenge ötös osztályzatot kapta.
dec. 21
21:39
Videó: dőltek a röhögéstől a Man. City spanyol sztárjai (She)
Minden csapat lázasan készül a karácsonyra. Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City is, amelynek két játékosa, Álvaro Negredo és Jesús Navas egy kedves karácsonyi dalt próbált elénekelni, több-kevesebb sikerrel. Íme!
dec. 21
21:57
Primera División: a Levante legyőzésével élre állt az Atlético (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában az Atlético Madrid hazai pályán 3–2-es győzelmet aratott a mérkőzést tíz emberrel befejező Levante ellen, ezzel átvette a vezetést az egy meccsel kevesebbet játszó Barcelonától. A vártnál nehezebben megnyert mérkőzés hősének Diego Costa bizonyult, aki duplázott, így már 19 gólnál jár a bajnokságban.
dec. 21
22:15
Belgium: Köteles nélkül ismét kikapott a Genk (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Jupiler League) 20. fordulójában a magyar légiós, Köteles László nélkül felálló Genk 1–0-ra kikapott a Cercle Bruges otthonában, így sorozatban harmadik vereségét szenvedte el a pontvadászatban.
dec. 21
22:33
Costa ismét remekelt, győzött az Atlético (Infostart)
Az Atlético Madrid hazai pályán a góllövőlistán éllovas Diego Costa duplájának is köszönhetően 3-2-re nyert a Levanta ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának harmadik szombati mérkőzésén. A madridi alakulat ezzel a tabella élére ugrott, ráadásul hazai környezetben továbbra is százszázalékos.
dec. 21
22:33
Jégkorong, U20-as vb: magyar feljutás százszázalékosan (She)
Szombaton 8–1-re legyőzte a horvátokat, így százszázalékos teljesítménnyel végzett az első helyen és jutott egy osztállyal feljebb a magyar U20-as jégkorong-válogatott a miskolci divízió II/A-világbajnokságon.
dec. 21
22:33
Klub-vb: Nem hengerelt, de hozta a kötelezőt a döntőben a Bayern (Agroinform)
A papírformának megfelelően a Bayern Müchen nyerte a klubvilágbajnokság szombat esti döntőjét a Raja Casablanca ellen.
dec. 21
22:35
Újabb trófeát nyert a Bayern München (Infostart)
A Bajnokok Ligája-győztes Bayern München nyerte a labdarúgó-klubvilágbajnokságot: a német együttes a szombati fináléban esélyeshez méltóan 2-0-ra győzött a házigazda Raja Casablanca ellen.
dec. 21
22:35
Klub-vb: a Bayern két góllal nyert a Radzsa elleni fináléban (She)
A Bayern München nyerte meg a 2013-as labdarúgó-klubvilágbajnokságot, a bajorok könnyedén győzték le a torna meglepetéscsapatát, a marokkói Radzsa Casablancát. A müncheni gárda idei ötödik trófeáját is megnyerte, csak a Német Szuperkupa hiányzik a gyűjteményből, ennek európai változata, a bajnoki cím, a Német Kupa és a Bajnokok Ligája-arany az övé lett már ebben az esztendőben.
dec. 21
22:37
Videó: a duplázó Diego Costa lőtte élre az Atlético Madridot (She)
A Barcelona csak vasárnap lép pályára a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, így az Atlético Madrid a Levante elleni 3–2-es győzelemével átvette a vezetést. A vendég valenciai csapat szívósan tartotta magát, de 2–2 után Diego Costa büntetőjére már nem jött válasz. Összefoglaló.
dec. 21
22:51
Serie A: nem tudott nyerni a Napoli a Cagliari otthonában (She)
A Serie A 17. fordulójában a Napoli 1–1-es döntetlent játszott a Cagliarival idegenben. A hazaiak szereztek vezetést korán Nene jóvoltából, amire Higuaín felelt egy tizenegyesgóllal. A nápolyiak Callejón találatával a győzelmet is megszerezhették volna, de a játékvezető les miatt nem adta meg a spanyol játékos gólját. A vendégek ráadásul sérülés miatt elveszítették Pepe Reinát is.
dec. 21
23:09
Topligák: Nehezen nyert az Atlético, nem megy idegenben a Napolinak (Agroinform)
Két gólt kapva verte a Levantét az Atlético Madrid, a Napoli csak döntetlent ért el a Cagliari vendégeként.

Keresés