2014. november 22. szombat

nov. 22
21:21
Eurofoci: hazai 0-3, negatív gólkülönbséggel 2. a Galata (She)
Nagy zakót kapott a török labdarúgó-bajnokságban a Galatasaray: Cesare Prandelli csapata hazai pályán kapott ki 3–0-ra a duplázó Carl Medjani vezette Trabzonsportól. Az isztambuliak így jelenleg negatív gólkülönbséggel állnak a második helyen a táblázaton.
nov. 22
21:39
Női kézilabda KEK - Kettős győzelemmel jutott tovább az FTC (Infostart)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria a szombati, idegenbeli visszavágón is rendkívül magabiztosan nyert a szerb Zork Jagodina ellen, így kettős győzelemmel jutott a legjobb 16 közé a női kézilabda KEK-ben.
nov. 22
21:39
Videó: Rooney és Giroud gólja a nap legszebbjei közé való (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 12. fordulójában az Arsenal hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett a Manchester Unitedtől. Íme, a találkozó góljai!
nov. 22
21:41
Meghökkentő eredményt hozott az Arsenal-Manchester United (Infostart)
Meglepő Manchester United-siker született az angol labdarúgó Premier League 12. fordulójának szombati rangadóján.
nov. 22
21:41
Kézi BL: győztes Nadgornaja-gól a Vardar ellen, a Kielé a rangadó (She)
A végül nyolc gólig jutó Nadja Nadgornaja hajrábeli góljával 21–20-ra győzött a Thüringer HC a macedón Vardar Szkopje ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének záró fordulójában, mindez azt jelenti, hogy előbbi csapat kettő pontot, utóbbi hármat visz magával a középdöntőbe. A Larvik simán verte meg a lengyel Lublint, amivel biztossá vált, hogy a romániai HCM Baia Mare a harmadik…
nov. 22
21:57
F1: az összes pilóta nyilatkozata az abu-dzabi időmérő után (She)
A Red Bull-istálló autói megbuktak az FIA ellenőrzésén az Abu-dzabi Nagydíj időmérője után, így Daniel Ricciardónak és Sebastian Vettelnek az 5. és a 6. rajthely helyett a mezőny végéről kell kezdenie vasárnap az 55 körös futamot. A németet az is bántja, hogy csapata korábbi ígérete ellenére mégsem engedi tesztelni a jövő héten a Ferrarival. Fernando Alonso örül, hogy vége a 2014-es…
nov. 22
21:59
La Liga: Messi 253! A Barcelona kiütötte a Sevillát (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 12. fordulójában a Barcelona hazai pályán 5–1-re legyőzte a Sevillát. Lionel Messi mesterhármast szerzett, így 253 gólnál jár már, amivel átadta Telmo Zarra 251-es csúcsát minden idők spanyol bajnoki gólrangsorában.
nov. 22
22:15
Újabb Ronaldo-rekord a Realban! (Infostart)
Sorozatban kilencedik győzelmét aratta a listavezető Real Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokságban: Carlo Ancelotti együttese a Primera División 12. fordulójának második szombati mérkőzésén az Eibar otthonában diadalmaskodott 4-0-ra. Cristiano Ronaldo két gólt szerzett, ezzel ő lett a spanyol első osztály történetének első játékosa, aki 12 bajnoki kör alatt 20 gólt ért el.
nov. 22
22:15
NB I: a ráadásban egyenlített a Pápa a Honvéd ellen (She)
A labdarúgó NB I 15. fordulójában a Lombard Pápa a Budapest Honvédot fogadta, és a hosszabbításban szerzett Csizmadia Csaba-büntetővel döntetlent harcolt ki ellene.
nov. 22
22:17
Nyert a Barcelona - Messi mennyit rekordol még? (Infostart)
Az FC Barcelona magabiztos, 5-1-es győzelmet aratott a vendég Sevilla ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 22
22:21
Hengerelt a Barcelona (Metropol)
Az FC Barcelona magabiztos, 5-1-es győzelmet aratott a vendég Sevilla ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának szombati játéknapján.
nov. 22
22:33
Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella (Infostart)
A labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójának szombati eredményei és további programja:
nov. 22
22:33
Videó: Messi mesterhármassal döntött csúcsot (She)
A Barcelona 5–1-re legyőzte a Sevillát a spanyol labdarúgó-bajnokság szombat esti mérkőzésén. Lionel Messi három gólt szerzett, ezzel minden idők legeredményesebb játékosa lett a La Ligában. Íme, a találkozó góljai!
nov. 22
22:39
Messi tovább írja a történelmet (Metropol)
Átadta a múltnak Zarra rekordját. Ő a legjobb góllövő a sapnyol bajnokság történetében.
nov. 22
22:51
Abu-Dzabi Nagydíj - Kizárták a Red Bullokat! (Infostart)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte a Forma-1-es szezonzáró Abu-Dzabi Nagydíj szombati időmérő edzését, így ő indulhat az első rajtkockából a vasárnapi futamon.
nov. 22
22:51
Serie A: esélye sem volt a Laziónak a Juventus ellen (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Serie A 12. fordulójában a kissé tartalékos Juventus könnyedén nyert a Lazio otthonában. A torinóiaktól Paul Pogba kétszer is eredményes volt, mellette Carlos Tévez is betalált.
nov. 22
23:09
Eurofutball: kihasználta a kiállítást Otigbáék ellen az Ajax (She)
A holland labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában az Ajax 4–1-re legyőzte a Heerenveent, így egy pontra megközelítette az éllovas PSV-t. Pedig a vendégek a 18. perctől vezettek, ám a gólszerző Luciano Slagveer a 43. percben megkapta a második sárga lapját, így több mint egy félidőt emberhátrányban játszott a fríz csapat, és ellenállása csak a 66. percig tartott ki.
nov. 22
23:45
Videó: gyanús büntetővel ért véget a pápai gólcsend (She)
Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I 15. fordulójában a Lombard Pápa a Budapest Honvédot fogadta, és a hosszabbításban szerzett Csizmadia Csaba-büntetővel döntetlent harcolt ki ellene. Tekintse meg az összefoglalót!

Keresés