2014. április 17. csütörtök

ápr. 17
19:06
Roma: hiába fellebbeztek Destro hárommeccses eltiltása ellen (She)
Elutasították a Roma labdarúgócsapatának fellebbezését, így Mattia Destrónak le kell töltenie három mérkőzésre szóló eltiltását.
ápr. 17
19:08
F1: fizetésüket kérik a pilóták, de nem fognak sztrájkolni (She)
A Formula–1-es pilóták jogorvoslatot kérnek annak ügyében, hogy rendesen megkapják a fizetésüket – azt azonban kizárták, hogy emiatt sztrájkba lépjenek.
ápr. 17
19:24
Feljutott az U18-as jégkorongcsapat (Metropol)
A magyar jégkorong-válogatott csütörtöki győzelmével bebiztosította feljutását a második vonalba a székesfehérvári U18-as divízió I/B világbajnokságon.
ápr. 17
19:24
Férfi kézilabda: Kétmeccses eltiltást kapott az EHF-től a Csurgó beállója (Agroinform)
Eltiltással sújtotta Szöllősi Szabolcsot, a Csurgói KK válogatott beállóját az Európai Kézilabda Szövetség.
ápr. 17
19:42
Barca: vége Neymar és Jordi Alba idényének - sajtóhír (She)
A barcelonai kiadású sport.es arról számolt be, hogy a katalánok két válogatott labdarúgójára, a brazil Neymarra és a spanyol Jordi Albára sérülés miatt négy-négy hetes kihagyás vár, így vélhetően a most zajló bajnoki szezonban többet már nem lépnek pályára. Marc Bartra is sérült, de az ő játéka csak a hétvégi bajnokin kérdéses.
ápr. 17
19:44
Videó: A. Zoltán késett, nem beszélhetett a tárgyaláson (She)
H. Gábor negyedrendű, S. László ötödrendű, K. Norbert hatodrendű, A. Attila hetedrendű, A. Zoltán nyolcadrendű és H. Gyula kilencedrendű vádlott meghallgatásával folytatódott a magyarországi fogadási csalások ügyének tárgyalása a Fővárosi Törvényszéken. Közülük a hatodrendű vádlott írásban kíván majd változtatni a nyomozati szakaszban tett vallomásán, míg A. Attila volt csak hajlandó válaszolni…
ápr. 17
20:00
Férfi kosár NB I: vereséggel búcsúzott szurkolóitól a Szeged (She)
A Pécs 89–81-re nyert Szegeden a férfi kosárlabda NB I középszakaszának csütörtöki mérkőzésén.
ápr. 17
20:36
Bundesliga 2.: Svábék egy pontot hoztak a Dynamón (She)
A sereghajtó Cottbus hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a feljutásért küzdő St. Paulival a német labdarúgó-bajnokság másodosztályának 31. fordulójában.
ápr. 17
20:36
Neymar és Jordi Alba is lesérült (Metropol)
A brazil sztárnak a bal lábfeje zúzódott, a spanyol válogatott balhátvédjének pedig meghúzódott a jobb lába.
ápr. 17
20:36
Premier League: Sosem kaptunk segítséget a televíziós társaságoktól - Wenger (Agroinform)
Az Arsenal menedzserének nem tetszik, hogy a Chelsea korábban játszhatja hétvégi bajnokiját a BL-elődöntője miatt.
ápr. 17
20:54
Videó: „Felcsúton elkezdődik a futball rendszerváltása” (She)
A Puskás Akadémia otthonául szolgáló Pancho Arénát hétfőn, azaz 2014. április 21-én adják át. A stadion 3900 fő befogadására képes, és a felnőtt csapat mellett kimondottan az utánpótlásnak építették. A Makovecz Imre által tervezett épület tetőfelülete 13 ezer négyzetméter, az Arénába 24 ezer köbméter betont és több száz tonna acélt dolgoztak be, emellett fűthető gyepszőnyeggel látták el. Az UEFA…
ápr. 17
20:56
Golf: jól kezdtek a magyarok az EORV-n (She)
Jól kezdett a magyar csapat a Máriavölgyben zajló Európai Olimpiai Reménységek golfversenyén, a lányok mindkét találkozójukat megnyerték a 17 éven aluliak számára kiírt viadalon, míg a fiúk egy győzelemmel és egy vereséggel zártak csütörtökön.
ápr. 17
21:12
Férfi kosár Euroliga: Pepéék kiszurkolták a Real sikerét (She)
A Real Madrid a második hazai mérkőzését is megnyerte a címvédő Olympiakosz ellen a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjében, így már csak egy sikerre van a továbbjutástól.
ápr. 17
21:14
Király-kupa: Bale volt a döntő legjobbja, Messi a legrosszabbja (She)
Olvasóink szavazatai alapján a 85. percben lőtt góljával a spanyol Király-kupa fináléját eldöntő Gareth Bale (Real Madrid) volt a valenciai összecsapás legjobb teljesítményt nyújtó játékosa. A 2–1-re győztes Real legrosszabb osztályzatát kapó játékosa is majd egy osztályzattal kapott jobbat, mint a legjobbnak vélt barcelonai, a katalán gólt jegyző Marc Bartra. A vesztes gránátvörös-kékek,…
ápr. 17
21:16
Bayern: Neuer felépül a Real Madrid elleni BL-elődöntőre (She)
Várhatóan felépül Manuel Neuer, a címvédő Bayern München labdarúgócsapatának kapusa a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-elődöntő jövő szerdai első mérkőzésére.
ápr. 17
21:30
Vb 2014: a gyilkosok kihasználták a rendőrsztrájkot (She)
Véget ért a rendőrségi sztrájk a kelet-brazíliai Bahia államban, miután a munkabeszüntetés kezdete óta eltelt 48 órában harminckilenc embert gyilkoltak meg és rablások tucatjait követték el a tartományban – jelentette be a helyi kormányzat csütörtök délután, miután a főváros, Salvador da Bahia utcáin napközben már a hadsereg katonái és rendőrségi elitegységek járőröztek.
ápr. 17
21:30
Barcelona: Neymar bajnoki szezonja nagyjából véget ért (Agroinform)
Megsérült a Király Kupa döntőjében, és négy hétre kidőlt klubja tájékoztatása szerint Neymar, a Barcelona csatára.
ápr. 17
21:32
Haladás: Veszélyes is, ha a csapat jól szerepel - Halmai (She)
Halmai Gábor, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás kisebbségi társtulajdonosa szerint örvendetes kiváló szereplésük, ám nincs tökéletes képlet arra, mitől jönnek a sikerek. Bár továbbra is a fiatal futballisták kinevelésére fektetik a hangsúlyt, a keret gerincét a jövőben is egyben tartanák.
ápr. 17
21:48
Németország: lavinát indított el Uli Hoeness önfeljelentése (She)
Németországban egyre többen tesznek úgynevezett önfeljelentést adókerülés miatt, amiben szakértők szerint nagy szerepe van a Bayern München labdarúgóklub letöltendő börtönbüntetésre ítélt elnöke, Uli Hoeness adócsalási ügyének.
ápr. 17
21:50
Eurofutball: döntős a Steaua, az Eskisehirspor és a Rosztov (She)
Az Eskisehirspor lesz a Galatasaray ellenfele a labdarúgó Török Kupa döntőjében, miután az elődöntő visszavágóján 3–1-re nyert az Antalyaspor vendégeként, így 3–2-es összesítéssel továbbjutott.
ápr. 17
22:06
NBA: még mindig LeBron James meze a legkelendőbb (She)
Továbbra is LeBron Jamesnek, az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) címvédő Miami Heat sztárjának a meze vezeti az eladási toplistát az Egyesült Államokban.
ápr. 17
22:06
Neuer felépül a BL-elődöntőre (Metropol)
Várhatóan felépül Manuel Neuer, a címvédő Bayern München labdarúgócsapatának kapusa a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-elődöntőre.
ápr. 17
22:24
Olimpia: véget ért a kétezer riói munkás sztrájkja (She)
Több mint 2000 munkás folytatta csütörtökön az építkezést a 2016-os Rio de Janeiró-i olimpia versenyhelyszínein azok után, hogy két hétig sztrájkolt, és ezzel tovább lassította az előkészületeket.
ápr. 17
22:42
Bundesliga: Husztiék három pontot szereztek Frankfurtban (She)
A Hannover labdarúgócsapata 3–2-re nyert az Eintracht Frankfurt otthonában a Bundesliga 31. fordulójának nyitó mérkőzésén.
ápr. 17
22:44
Videó: egy kis mérgelődés még belefér a hokisoknál (She)
A Nemzeti Sport újságírója, Szűcs András a helyszínen kérdezte a magyar jégkorong-válogatott tagjait a csütörtöki edzésnapról. Az edzés keménysége mellett látszik az elhivatottság és a maximalizmus hokisainkon, Kóger Dániel egy pár elrontott passz után is mérgelődött. Gary Clark kapusedző pedig elárulta, ugyan a fejükben már kezd összeállni a kép, végleges döntést a kezdő kapusról azért lehet…
ápr. 17
22:46
Videó: elképesztő koreográfia a bukaresti derbin (She)
A Román Kupa elődöntőjében találkozott a két ősi rivális, a Dinamo és a Steaua Bucuresti. Az első meccs 5–2-es Steaua-sikerét követően a Dinamo 1–1-es döntetlent ért csak el hazai pályán, ezzel nem jutottak a sorozat döntőjébe. Amit viszont szurkolóik mutattak be a mérkőzés előtti percekben, az ámulatba ejtő. Dinamikus, látványos koreográfia, élő, klasszikus zenére!
ápr. 17
23:00
Videó: a beadások domináltak Husztiék győzelme során (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójában Huszti Szabolcs csapata, a Hannover idegenben nyert 3–2-re az Eintracht Frankfurt ellen. A találkozó öt gólja közül négyet is precíz beadás előzött meg, Christian Pander megmozdulásai egyenesen élményszámba mentek. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját!
ápr. 17
23:00
Kínai Nagydíj: A Red Bullnak nincs választása, be kell tartania a szabályokat (Agroinform)
Ricciardo jogerős kizárása után a Red Bull kénytelen lesz elfogadni a hivatalos üzemanyag-áramlás mérő szenzor adatait.
ápr. 17
23:02
Férfi kézi: drámai végjáték után Nagyék a célegyenesben (She)
A Dunkerque elképesztő végjáték után 26–25-re nyert Montpellier-ben a francia férfi kézilabda-bajnokság csütörtöki rangadóján, ezzel hatalmas lépést tett az aranyérem felé.
ápr. 17
23:02
Tenisz: Nadal belépett a 300-asok klubjába (Agroinform)
A világelső spanyol teniszező a monte-carlói nyocladdöntőben pályafutása 300. salakos mérkőzését nyerte.
ápr. 17
23:04
Bundesliga: Husztiék frankfurti győzelme bennmaradást érhet (Agroinform)
Nagyjából biztonságban érezheti magát a Hannover, amely 3-2-re nyert a Frankfurt otthonában.
ápr. 17
23:18
Forma-1: Stratégiával sem verhető a Mercedes? (Agroinform)
Könnyű lesz előzni, és sokat számít majd a végsebesség Kínában, ahol megint a Merci az esélyes. Beharangozó.
ápr. 17
23:36
NS: Megyeri Balázs a pokolban; mitől fáradtak a futballisták?; Ú, 18… - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Keresés