2014. április 2. szerda

ápr. 2
20:37
Topligák: Hatgólos meccsen győzött a Roma (Agroinform)
Az AS Roma 4-2-re legyőzte a Parmát az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójából pótolt meccsen.
ápr. 2
20:38
BL: törtek-zúztak a Chelsea huligánjai Párizsban (She)
Nem mindegyik angol szurkoló hangolt úriemberhez méltóan a francia fővárosban a PSG–Chelsea BL-mérkőzésre. Egy csoportjuk számos párizsi boltot és kávézót szétvert szerdán.
ápr. 2
20:54
BL: Real Madrid-Dortmund 3-0, PSG-Chelsea 3-1 (Infostart)
A Real Madrid és a PSG is három gólt szerzett hazai pályán a labdarúgó BL negyeddöntőjében. Cristiano Ronaldo beállította az egy szezonon belüli gólcsúcsot. Ám ő és Ibrahimovic is megsérült.
ápr. 2
20:54
NHL: az alapszakaszban már nem lép jégre a Chicago-sztár (She)
A címvédő Chicago Blackhawks olimpiai bajnok sztárja, Jonathan Toews már nem lép pályára az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) alapszakaszában.
ápr. 2
20:56
Most a Real nyert simán, C. Ronaldo beérte Messit (She)
A Dortmund és a Real Madrid idei összecsapása a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában nem hasonlítható a tavalyihoz – ez bebizonyosodott a párharc első, madridi összecsapásán. A Real könnyedén, 3–0-ra győzött, Cristiano Ronaldo beérte Lionel Messit az egy szezonon belül szerzett BL-gólok számában.
ápr. 2
20:58
BL: PSG-Chelsea negyeddöntő élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Paris Saint-Germain a Chelsea-t fogadja a Parc des Princes-ben. Kövesse velünk a mérkőzést élő, szöveges tudósításunkon keresztül!
ápr. 2
21:00
Férfi kosár NB I: Barone vezérletével nyert az Alba (She)
A férfi kosárlabda NB I középszakaszában a bajnoki címvédő Alba Fehérvár 86–70-re győzött hazai pályán a Kecskemét ellen.
ápr. 2
21:12
Videó: CR könnyed csele, Luiz öngólja - BL-gólkövető (She)
Összetetten hangzik: a Bajnokok Ligája mostani szezonjának negyeddöntős körében az első mérkőzések második, szerdai játéknapja következik. Sokkal rövidebben: két kiváló mérkőzésre számíthatunk a BL-negyeddöntő mai találkozóin. A Real Madrid–Borussia Dortmund, valamint a Paris Saint-Germain–Chelsea legfontosabb történéseit ráadásul videós formában is követhetik cikkünk segítségével!
ápr. 2
21:30
Barcelona: fellebbeznek az átigazolásból való kizárás ellen (She)
A Barcelona fellebbez a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség azon döntése ellen, amellyel két átigazolási időszakra, azaz egy évre kizárta a katalán klubot a hazai és nemzetközi átigazolásokból, miután a gránátvörös-kékek megsértették a fiatalkorúak szerződtetésére vonatkozó szabályokat.
ápr. 2
21:48
Simán nyert az AS Roma (Metropol)
A február 2-ra kiírt találkozót a heves esőzés miatt akkor kilenc perc után, 0-0-ás állásnál lefújta a bíró.
ápr. 2
22:24
FIFA: vizsgálják a Real Madridot és az Atléticót is - sajtóhír (She)
Az As értesülései szerint a FIFA a Real Madrid és az Atlético Madrid átigazolásait is vizsgálja. A két klub „bűnössége” esetén hasonló büntetésre számíthat, mint a Barcelona.
ápr. 2
22:24
Bajnokok Ligája: A Real Madrid magabiztos, a PSG keserédes előnyt szerzett (Agroinform)
A Real érvényesítette a papírformát, a PSG is nehéz helyzetbe hozta a Chelsea-t, de két kulcsembere megsérült.
ápr. 2
22:26
Serie A: Berlusconiék áruba bocsátanák a Milan egy részét (Agroinform)
A család partnereket keres a csapat működtetéséhez, a Közel-Keleten és az Egyesült Államokban.
ápr. 2
22:28
Férfi kézilabda BL: Szombatonként kell felülmúlnia a Veszprémnek Császárékat (Agroinform)
Április 19-én Párizsban, április 26-án pedig Veszprémben találkozik az MKB-MVM Veszprém a francia PSG-vel.
ápr. 2
22:42
Férfi kosár Euroliga: már a Barcelona sem veretlen (She)
Az Emporio Armani Milano hazai pályán 91–63-ra nyert a középszakaszban eddig veretlen Barcelona ellen a férfi kosárlabda Euroliga egyetlen szerdai mérkőzésén.
ápr. 2
22:44
BL: a PSG legyőzte Párizsban a Chelsea-t, mégsem örülhet (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Paris Saint-Germain 3–1-re legyőzte a Parc des Princes-ben a Chelsea-t. A franciák a magabiztos győzelem ellenére sem örülhetnek, ugyanis a második játékrészben Zlatan Ibrahimovicot és Marco Verrattit is le kellett cserélni sérülés miatt.
ápr. 2
22:46
BL: háromgólos Real Madrid-siker a Dortmund ellen (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a spanyol Real Madrid a Dortmundot fogadta a tavalyi elődöntő „visszavágóján”, és Gareth Bale, Isco, valamint Cristiano Ronaldo találatával 3–0-ra nyert. Ronaldo 14. gólját szerezte a BL mostani kiírásában, beérte Lionel Messit és José Altafinit, akik mindketten 14-szer voltak eredményesek egyetlen BEK/BL-idényben; utóbbi a 2011–12-es, előbbi az…
ápr. 2
23:00
Eurofutball: túl erős volt az Ajax Erwin Koemanéknak (She)
Erwin Koeman kiesés elől menekülő csapata, a Waalwijk szerdán nem tudott javítani helyzetén, hazai pályán 2–0-s vereséget szenvedett a listavezető Ajaxtól a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban.
ápr. 2
23:00
Ronaldo: gól a századikon (Blikk)
Madrid – Méltóképpen megünnepelte Cristiano Ronaldo (29) 100. mérkőzését a labdarúgó-Bajnokok Ligája főtábláján. A spanyol Real Madrid a portugál klasszis remeklésének is köszönhetően 3-0-ra nyert a német Borussia Dortmund ellen a negyeddöntő első mérkőzésén, s hatalmas lépést tett a továbbjutás felé.
ápr. 2
23:02
Videó: David Luiz miatt sérült meg Ibrahimovic? (She)
A Paris Saint-Germain–Chelsea BL-negyeddöntőt követően valószínűsíthető, hogy valójában egyik fél sem örült annak, hogy David Luiz pályára lépett. Öngóljával saját híveit keserítette el, majd nem sokkal később az ő megmozdulását követően sérülhetett meg a párizsiak világklasszisa, Zlatan Ibrahimovic. Tekintse meg az esetet!
ápr. 2
23:18
BL: Klopp szerint két gólpasszal segítették a Realt (She)
A Dortmund és a Real Madrid idei összecsapása a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában nem hasonlítható a tavalyihoz – ez bebizonyosodott a párharc első, madridi összecsapásán. A Real könnyedén, 3–0-ra győzött, Cristiano Ronaldo beérte Lionel Messit az egy szezonon belül szerzett BL-gólok számában. De hogyan látták a mérkőzést a főszereplők?
ápr. 2
23:18
A Real három-, a PSG kétgólos előnyt szerzett (Metropol)
Nem hozott szoros küzdelmet a szerdai játéknap a Bajnokok Ligájában, mindenki otthon tartotta a három pontot.
ápr. 2
23:20
BL: elővigyázatosságból cserélték le CR-t (She)
A Real Madrid ásza, Cristiano Ronaldo kisebb sérülést szenvedett a Borussia Dortmund elleni BL-negyeddöntő 80. percében, bal térdét fájlalta, és miután egyeztetett az orvosi stábbal, cserét kért. A portugál klasszis az elmúlt napokban sem volt teljesen egészséges, ezért nem akarta kockáztatni további játékát edzője, Carlo Ancelotti.
ápr. 2
23:54
BL: Cech nevetséges gólt kapott - Mourinho (She)
A PSG–Chelsea (3–1) BL-negyeddöntő után mindkét csapat vezetőedzője, José Mourinho és Laurent Blanc is kiemelte a harmadik párizsi gólt. Előbbi nevetségesnek, utóbbi fantasztikusnak nevezte.
ápr. 2
23:54
Bajnokok Ligája: A Napoli ellen is 1-3-ról fordítottunk - Cahill (Agroinform)
A Paris Saint-Germain 3-1-re legyőzte a vendég Chelsea-t a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.
ápr. 2
23:56
BL: A Napoli ellen egyszer már sikerült - Cahill (She)
A PSG–Chelsea (3–1) BL-negyeddöntő első felvonását követően a két edző mellett a labdarúgók is értékeltek. Gary Cahill szerint a 2012-es Napoli elleni párharc lehet a követendő példa számukra a kétgólos idegenbeli vereség után.

Keresés