2014. április 4. péntek

ápr. 4
11:15
EuroChallenge: elkészült a négyes döntő programja (She)
Április 25-én 18 órakor találkozik a Szolnoki Olaj az orosz Ljubercivel a férfi kosárlabda EuroChallenge négyes döntőjének első elődöntőjében.
ápr. 4
11:17
Újpest-FTC: a hazai kapus nem aggódik az eredmény miatt (She)
Az Újpest FC szerb kapusa, Marko Dimitrovics a Nemzeti Sportnak beszélt arról, milyen érzésekkel várja a Ferencváros elleni mai rangadót, amely az első magyarországi derbije lesz.
ápr. 4
11:19
Atlétika: sikerek és nemzetközi elismerés az izraeli vb-n (She)
A Magyar Diáksport-szövetség (MDSZ) küldöttsége nagy egyéni és csapatsikerekkel tért haza Izraelből az ISF mezei futó iskolai világbajnokságról. A több száz fős világesemény záró rendezvényén az MDSZ elnöke, Balogh Gábor vette át a Nemzetközi Iskolai Sportszövetség (ISF) zászlaját, egyszersmind a stafétát a következő ISF mezei futó iskolai vb rendezéséhez, amelynek 2016-ban Budapest és az MDSZ ad…
ápr. 4
11:33
Videó: a dühös edző kétszer is rácsapott a játékvezető fejére (She)
Egy alacsonyabb osztályú brazil bajnokin botrányos jelenet játszódott le. A Fast Clube–Penarol AM találkozón nemcsak a játékosok csaptak össze, hanem a vendégek kapusedzője is a játékvezetővel: a tréner két óriási ütést mért a bíró fejére. Íme!
ápr. 4
11:33
Női kézilabda: A Győr olyan, mint a Barca vagy a Bayern - Susann Müller (Agroinform)
A Győri Audi ETO KC új szerzeménye szerint új csapata a világ legprofibb női kézilabdaklubja.
ápr. 4
11:35
NB I: A Puskás Akadémia játssza a futballt - Artner (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójának nyitó mérkőzésén a tabella negyedik helyén álló Haladás az újonc Puskás Akadémiához látogat. A szombathelyieket irányító Artner Tamás úgy véli, pénteki ellenfelük játssza a futballt, míg a PAFC vezetőedzője, Benczés Miklós bízik a jó sorozat folytatásában.
ápr. 4
11:35
Átigazolás: Hat csapat, ahol Puyol folytathatja (Agroinform)
Egyelőre annyi biztos, hogy Carles Puyol nyáron elhagyja az FC Barcelonát, de új csapatáról csak találgatni lehet.
ápr. 4
11:51
Újpest: félszáz fradista garázdálkodott a stadionnál (She)
Ferencvárosi szurkolók támadásáról számolt be a IV. kerület, Újpest-Káposztásmegyer hivatalos Facebook-oldala.
ápr. 4
11:51
Bahreini Nagydíj: Most jön az igazi spórolás? (Agroinform)
Bahreinben a legnagyobb a fogyasztás az évben. Ha eddig spórolás volt, akkor most nem tudjuk mi jön, de unalmas lesz.
ápr. 4
11:53
Birkózó Eb: Veréb azeri ellenfelet legyőzve a négy között (She)
Az azeri Gamzat Osmanovot legyőzve elődöntőbe jutott Veréb István a vantaai Európa-bajnokságon. A 4:1-re nyerő magyar birkózó az orosz Abdulrasid Szadulajevvel birkózik élete első fináléjáért világversenyen. Az első világversenyén szereplő Gulyás Zsombor (70 kg) viszont a negyeddöntőben kikapott az azeri Ruslan Dibirgadzhiyevtől.
ápr. 4
12:09
Férfi kézi: vb-selejtezős ellenfelünk kikapott a dánoktól (She)
Júniusi vb-selejtezős ellenfelünk, Szlovénia 31–25-re kikapott a házigazda Dániától a férfi kézilabda Golden League-sorozat harmadik állomásának nyitó fordulójában. A franciák a kilencgólos Nikola Karabatic vezérletével győzte le Norvégiát.
ápr. 4
12:11
FTC: Dollnak a Lazio-Roma jut eszébe az Újpest-Fradiról (She)
A labdarúgó NB I 23. fordulójának rangadóján az Újpest a Ferencvárost fogadja, melynek vezetőedzője, Thomas Doll a zöld-fehérek hivatalos honlapjának adott interjúban elmondta, tisztában van vele, hogy az ősi rivális elleni ütközet a szurkolók számára az év meccsét jelenti.
ápr. 4
12:27
Videó: pénzzel dobálták meg Ronaldinhót (She)
Az Atlético Mineiro 1–1-es döntetlent játszott a kolumbiai Santa Fe otthonában a Libertadores-kupa csoportkörének ötödik fordulójában. A hazai szurkolók a jelek szerint nem igazán kedvelik Ronaldinhót, akit pénzérmékkel dobáltak meg egy szögletnél. Íme!
ápr. 4
12:29
Újpest-FTC: Nem verhetetlen a Fradi - Vignjevics (She)
Az Újpest FC vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics a Ferencváros elleni mai rangadó előtt arról nyilatkozott a Nemzeti Sportnak, hogy erős, de nem verhetetlen a mai ellenfelük.
ápr. 4
12:31
F1: jó hírek, Schumacher az ébredés jeleit mutatja (She)
Jó hírek érkeztek Grenoble-ból péntek délelőtt Michael Schumacherrel kapcsolatban: a mesterséges kómában fekvő korábbi Formula–1-es pilóta felébresztése jó ütemben halad, a német versenyző az ébredés jeleit mutatta – derült ki menedzsere, Sabine Kehm hivatalos közleményéből.
ápr. 4
12:33
Labdarúgás: Agüero-Real, Di María-Monaco, Falcao-City? (She)
Egy spanyol sajtóhír szerint Madridban vacsorázott Radamel Falcao, többek között a Real Madrid, a Monaco és a Manchester City labdarúgócsapatának vezetőivel.
ápr. 4
12:45
Pillanatokra magához tér Schumacher (Infostart)
Pillanatokra magához tér és az ébrenlét jeleit mutatja Michael Schumacher - közölte Sabine Kehm, a hétszeres Forma-1-es világbajnok ex-pilóta menedzsere pénteken.
ápr. 4
12:45
NB I: nagy cég állt a Ferencváros mellé (She)
A T-Systems Magyarország Zrt. együttműködő partnerként támogatja a Ferencváros labdarúgócsapatát. Az erről szóló megállapodást Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója és Rékasi Tibor, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója írta alá – számolt be róla az infokommunikációs cég közleménye.
ápr. 4
12:45
Schumacher pillanatokra magához tér (Metropol)
Időnként ébrenlét jeleit mutatja Michael Schumacher, közölte Sabine Kehm, a hétszeres Forma-1-es világbajnok ex-pilóta menedzsere pénteken.
ápr. 4
12:47
Birkózó Eb: Veréb István kikapott az elődöntőben (She)
Miközben a másik ágról a tavalyi budapesti vb bronzmeccsén legyőzött fehérorosz Murad Gajdarov döntőbe jutott, Veréb István technikai tussal kikapott a vantaai birkózó Európa-bajnokság elődöntőjében az orosz Abdulrasid Szadulajevtől. Közben viszont eldőlt, hogy Gulyás Zsombor (70 kg) és Németh Zsanett (75 kg) is eljutott a vigaszágra, mivel legyőzőik döntőbe jutottak.
ápr. 4
13:03
F1: Bahreini Nagydíj, 1. szabadedzés élőben az NSO-n! (She)
Remek hírek érkeztek Michael Schumacherről a Bahreini Nagydíj első szabadedzése előtt, a hétszeres világbajnok legenda a felébredés jeleit mutatja a grenoble-i klinikán. Ennek ismeretében ülnek autóba a versenyzők az idény harmadik futamának első napján. Kövesse az első szabadedzést folyamatosan frissülő cikkünkkel!
ápr. 4
13:05
Videó: Sebők vs. Lisztes - „A Monye eltörte az órámat!” (She)
Péntek este 19 órától rendezik a labdarúgó NB I 212. Újpest–Ferencváros mérkőzését. Az NSO Tv négyrészes sorozattal jelentkezik, amelyben a két klub egy-egy korábbi játékosa, Lisztes Krisztián és Sebők Vilmos eleveníti fel a régi szép emlékeket és latolgatja az esélyeket a derbivel kapcsolatban.
ápr. 4
13:07
Gyász: rekordkísérlet közben halt szörnyet egy ejtőernyős (She)
A csoportos szabadeső ejtőernyőzés új világrekordjának felállítására tett kísérlet közben a földnek csapódott és szörnyethalt egy 46 éves német nő csütörtökön az arizonai sivatagban, mert az ejtőernyője felmondta a szolgálatot.
ápr. 4
13:09
Birkózó Eb: három magyar is bronzért birkózhat este (She)
Az egyenes ágon elődöntőig jutó és ott veszítő Veréb István (86 kg) mellett az ifjú Gulyás Zsombor (70 kg) és Németh Zsanett (75 kg) is bronzéremért birkózhat a vantaai birkózó Európa-bajnokság esti programjában. Gulyás fehérorosz, Németh török versenyzőt győzött le a vigaszágon.
ápr. 4
13:21
Kézi: Mocsaiék három fontos céllal utaztak Németországba (She)
Óriási a felhajtás Németországban – várják a magyarokat. A kézilabdával foglalkozó szaksajtó, az ottani Sport 1 csatorna és a számtalan internetes szakoldal a hét elejétől ontja az információkat, interjúkat, beharangozókat a mieink elleni pénteki és szombati tesztmérkőzésről és a júniusi, Lengyelországgal vívandó vb-selejtezőre készülő együttesükről. Mocsai Lajos, a magyar férfiválogatott…
ápr. 4
13:21
Kézilabda: A németek ellen duplázik a Mocsai-csapat (Agroinform)
Mocsai Lajos együttese a nyáron esedékes világbajnoki kvalifikációra való felkészülésnek szenteli ezeket a találkozókat.
ápr. 4
13:23
Real Madrid: Jesé térde elfertőződött, ismét kórházban (She)
Ismét kórházba szállították Jesé Rodríguezt, a spanyol élvonalbeli Real Madrid labdarúgóját, mivel komplikáció lépett fel a fiatal támadó rehabilitációja során. A 21 éves csatár március végén műtött térde elfertőződött, így kivizsgálásra Augsburgba kellett utaznia.
ápr. 4
13:23
Sportfogadás: Négy nap alatt 27.6 milliárdot költöttek fogadásra (Agroinform)
A Cheltenham Fesztiválról utólag kiderült, hogy négy nap alatt 27.6 milliárdos forgalmat bonyolítottak az irodák.
ápr. 4
13:39
Videó: alig bírta kikerülni a bírót örömében a magyar birkózó (She)
Ligeti Dániel szerezte a magyar küldöttség első érmét a finnországi Vantaaban zajló birkózó Európa-bajnokságon, miután a szabadfogásúak 125 kilogrammos mezőnyében a harmadik helyen végzett. A magyar sportoló a bronzmeccsen az olimpiai ezüstérmes grúz Davit Modzmanasvilit győzte le. Nézze meg a mérkőzést!
ápr. 4
13:41
Real Madrid: C. Ronaldo kihagyja a szombati bajnokit (She)
A Real Sociedad elleni idegenbeli bajnokit felvezető sajtótájékoztatón Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője elmondta, hogy Cristiano Ronaldo biztosan nem lép pályára a szombati mérkőzésen. Az olasz szakember elárulta azt is, hogy Ángel Di María nem lesz a kezdőcsapat tagja, Isco ellenben biztosan szerepet kap a találkozón.
ápr. 4
13:57
Úszás: „Lochte a szárazföldön egészen másként dolgozik” (She)
Cseh László két és fél hétig együtt készült az amerikaiak ötszörös olimpiai bajnok úszójával, Ryan Lochte-val. A világ- és Európa-bajnok magyar klasszis megosztotta az egyesült államokbeli élményeit a Nemzeti Sporttal.
ápr. 4
13:57
VB 2014: Mourinho hiányolja Ibrát és Bale-t a vb-ről (Agroinform)
José Mourinho szerint Zlatan Ibrahimovic és Gareth Bale nélkül nem lesz ugyanaz a nyári labdarúgó-világbajnokság.
ápr. 4
13:59
DVTK: a nemzetközi meccseket Debrecenben rendezhetik (She)
Amennyiben a DVTK labdarúgócsapata kiharcolja a nemzetközi kupaindulás jogát, az új debreceni stadionban játszhatja a nemzetközi mérkőzéseit.
ápr. 4
13:59
NB I előzetes: Presztízscsata Újpesten, csúcsrangadó Debrecenben, élet-halál harc Pakson (Agroinform)
A forduló feltételes módban: a Fradi felzárkózhat, a Loki célegyenesbe fordulhat, az MTK elléphet a kieső helyről.
ápr. 4
14:15
UEFA: Azerbajdzsánnal védekezik a PSG a pénzügyeit illetően (She)
A Paris Saint-Germain szerint azért, mert eddig egyedülálló szponzori szerződést kötöttek, még nem sértették meg a pénzügyi fair playre vonatkozó szabályokat. A francia klub ráadásul példaként hivatkozik az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) által kötött egyik szponzori megállapodásra is.
ápr. 4
14:33
Szavazás: A topligás meccset vagy az NB I-est nézi meg? (She)
Ha választania kellene egy topbajnokság (angol, német, olasz, spanyol) bajnokija és egy magyar élvonalbeli futballtalálkozó között, melyiket nézné szívesebben a televízióban? A szavazás végeredményét keddi számunkban olvashatják!
ápr. 4
14:51
Újpest-FTC: „A derbi népszerűsége a futballunk erejét jelzi" (She)
Bő fél éven belül, az őszi Ferencváros–Újpest (Puskás-stadion, 22 094 néző) és a DVTK–Ferencváros (9271 néző) meccsek után a mai Újpest–Ferencváros derbin harmadszor fordul elő a szezonban, hogy – a biztonsági okokból lezárt szektorokat nem számítva – gyakorlatilag telt ház előtt futballoznak a csapatok magyar bajnokin. Szabados Gábor sportközgazdásszal arról beszélgettünk, milyen…
ápr. 4
14:53
F1: a két Mercedes az élen Alonso előtt Bahreinben (She)
Lewis Hamilton és Nico Rosberg volt a két leggyorsabb a Bahreini Nagydíj első szabadedzésén. A téli tesztek helyszínén az autók négy másodperccel lassabbak a februárban elért eredményeknél. A tréninget harmadik helyen záró Fernando Alonsót megtréfálta a csapata, egyszer úgy küldte volna ki a pályára, hogy a három közepesen kemény abroncs mellé negyediknek egy lágyat tettek fel – a kétszeres…
ápr. 4
14:55
Női válogatott: Jakabfi és Sipos nélkül a győri vb-selejtezőn (She)
A magyar női labdarúgó-válogatott szombaton 15 órától a finn válogatottat fogadja világbajnoki selejtező mérkőzésen Győrben.
ápr. 4
15:09
F1: hat GP2-es autó is gyorsabb volt a két Caterhamnél (She)
A Bahreini Nagydíj az első Formula–1-es viadal, amelyen a GP2-es mezőny is elindul a betétprogramban. Pénteken megtartották az F1-esek és a GP2-esek első szabadedzését is, és a betétverseny első hat helyezettje gyorsabb volt, mint a Caterham pilótái.
ápr. 4
15:27
Barcelona: az alelnök kifakadt, Zubizarreta lemondott? (She)
A spanyol és a nemzetközi sportsajtót továbbra is lázban tartja a FIFA szerdai határozata, melynek értelmében a Barcelona futballcsapata a következő két átigazolási időszakban, vagyis 2015 nyaráig nem igazolhat új játékost. Az ügyben nemrégiben a katalán klub és a Real Madrid alelnöke, valamint a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) főtitkára is megszólalt.
ápr. 4
15:29
Videó: könnyek között ölelte át Ronaldinhót egy szurkoló (She)
Az Atlético Mineiro 1–1-es döntetlent játszott a kolumbiai Santa Fe otthonában a Libertadores-kupa csoportkörének ötödik fordulójában. A találkozót egy pályára rohanó fiú zavarta meg, aki Ronaldinhóhoz futott és könnyes szemmel átölelte a brazilt. Íme!
ápr. 4
15:45
Vízilabda Eb: a belépők fele elkelt, Alfréd lett a békából (She)
A nyári budapesti vízilabda Európa-bajnokság belépőinek több mint a fele kelt el eddig – hangzott el a pénteki sajtótájékoztatón, amelyet száz nappal a kontinensviadal rajtja előtt tartott a hazai sportági szövetség. A budapesti férfi vízilabda Európa-bajnokságra jegyek a jegyed.hu oldalon kaphatóak.
ápr. 4
15:45
Gyurta Dániel felszólalt (Metropol)
Az Európai Olimpiai Bizottság Sportolói Bizottságának tagjaként szólalt fel a szervezet ülésén.
ápr. 4
15:45
Tipp: A Real Madrid gyilkosával nyernénk (Agroinform)
Sonny Weems a Királyi Gárda és a Bayern München után a Galatasarayt is őrületbe kergetheti jó játékával.
ápr. 4
15:47
Megint Hamilton volt a leggyorsabb (Metropol)
A múlt heti győztes Lewis Hamilton nyerte a Forma-1-es Bahreini Nagydíj pénteki első szabadedzését.
ápr. 4
15:47
NB I: A Ferencváros győzelmét sugallják a tippek (Agroinform)
Az Újpest a Ferencvárost fogadja a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának pénteki rangadóján.
ápr. 4
16:03
F1: az FIA elnöke beszél Vettellel a nyilatkozata miatt (She)
Jean Todt FIA-elnök a Bahreini Nagydíj hétvégéjén találkozik Sebastian Vettellel. A francia el akar beszélgetni a négyszeres világbajnokkal, aki a Malajziai GP előtt azt mondta, hogy a 2014-es autók hangja sz.r.
ápr. 4
16:05
Létesítmény: ilyen lesz az új budapesti fedett uszoda - képek (She)
Elhelyezték a Tüskecsarnok mellett épülő lágymányosi versenyuszoda alapkövét.
ápr. 4
16:07
Videó: Sebők vs. Lisztes - „A Détári-éra legjobb meccsén fejeltem gólt" (She)
Péntek este 19 órától rendezik a labdarúgó NB I 212. Újpest–Ferencváros mérkőzését. Az NSO Tv négyrészes sorozattal jelentkezik, amelyben a két klub egy-egy korábbi játékosa, Lisztes Krisztián és Sebők Vilmos eleveníti fel a régi szép emlékeket és latolgatja az esélyeket a derbivel kapcsolatban.

Keresés