2015. november 1. vasárnap

nov. 1
18:33
Horrorsérülést szenvedett Simon Krisztián (Metropol)
Az 1860 München magyar futballistája kifordult térddel rogyott a földre, hosszabb pihenő vár rá.
nov. 1
18:51
Megyei foci: 6–0 a pécsi sláger, villantak a pirosak Dudaron (She)
Ismét szétnéztünk azon csapatok háza táján, amelyek nemrég még a labdarúgó NB I-ben indultak, de licencproblémák miatt jelenleg csak a megyei bajnokságban szerepelhetnek.
nov. 1
18:53
NFL: mínusz 21-nél ezúttal elmaradt a londoni Lions-csoda (She)
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) nyolcadik fordulójában a Kansas City Chiefs 45–10-re kiütötte a Detroit Lions csapatát Londonban.
nov. 1
19:09
PL: öt perc alatt lerendezte a „fejeskirály” Southampton (She)
A Southampton 2–0-ra nyert az AFC Bournemouth ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 11. fordulójának vasárnapi záró mérkőzésén.
nov. 1
19:11
Videó: több méteren keresztül gurult fájdalmai miatt a focista (She)
Bár az ADO Den Haag 1–0-ra legyőzte hazai pályán a Feyenoordot a holland bajnokság (Eredivisie) 11. fordulójában, a következő legalább két mérkőzésen biztosan nem számíthat csatárára, Edouard Duplanra. A támadó ugyanis előbb szabálytalankodott, majd megtaposta a török Bilal Basacikoglut, aki nagy fájdalmai métereken keresztül fetrengett a füvön. A játékvezető azonnal kiállította a francia…
nov. 1
19:27
Történelmi győzelmeket aratott Simone Biles a torna-világbajnokságon (Infostart)
Történelmi győzelmeket aratott Simone Biles a Glasgow-ban rendezett olimpiai kvalifikációs torna-világbajnokság vasárnapi szerenkénti döntőiben.
nov. 1
19:27
Videó: kínos – ezt nagyon benézték a Barca ünneplő játékosai (She)
Miután a Barcelona labdarúgócsapata 2–0-ra nyert a Getafe vendégeként, a játékosok úgy döntöttek, hogy a Halloweenre való tekintettel a sajtótájékoztatón megijesztik edzőjüket, Luis Enriquét, de helyette azonban a Getafe játékosa, Victor Rodríguez lepődött meg.
nov. 1
19:29
NB III: otthon kapott nagy pofont a Győr a PAFC II-től (She)
A labdarúgó NB III 14. fordulójának záró mérkőzésén a Győr 4–1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Puskás Akadémia II-től.
nov. 1
19:31
Női kézi BL: úgy járt a Fleury, mint a Ferencváros ellen (She)
A Podravka Koprivnica hazai pályán 20–20-as döntetlent játszott a Fleuryvel a női kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjában.
nov. 1
19:45
Női kézi NB I: az Érd a szünet után átrobogott az Újvároson (She)
Az Érd 14–14-es első félidő után 33–26-ra győzött hazai pályán a Dunaújváros ellen a női kézilabda NB I vasárnapi mérkőzésén.
nov. 1
20:03
Női kézilabda NB I - Hét góllal győzött az Érd (Infostart)
A találkozó előtt hatodik Érd hét góllal felülmúlta hazai pályán a Dunaújvárost a női kézilabda NB I vasárnapi mérkőzésén, ezzel jó gólkülönbségének köszönhetően a harmadik helyre lépett előre.
nov. 1
20:03
Női kézi BL: nem örültek a románok Neagu remeklésének (She)
Egy román játékos volt a CSM Bucuresti–Buducsnoszt Podgorica mérkőzés főszereplője a női kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjában, a bukaresti szurkolók azonban ennek nem igazán örültek. Cristina Neagu ugyanis kilenc góllal vezette 28–22-es győzelemre a vendégeket.
nov. 1
20:05
Jégkorong EBEL: a Fehérvár 0–1-ről fordított otthon (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) vasárnapi játéknapján a Fehérvár AV19 hazai környezetben hátrányból 2–1-re legyőzte az Innsbruckot.
nov. 1
20:07
Válogatott: „Össze kell fognunk, egy nagy család leszünk!” (She)
Az magyar labdarúgó-válogatott keretének itthon játszó futballistái vasárnap megkezdték a közös felkészülést a november 12-i és a november 15-i, norvégok elleni pótselejtezőre.
nov. 1
20:21
Női röplabda NB I: könnyedén nyert a címvédő Békéscsaba (She)
A címvédő Békéscsaba három sima játszmában múlta felül a Kecskemét együttesét a női röplabda NB I vasárnapi játéknapján.
nov. 1
20:39
La Liga: a Barca-tini góljával először nyertek otthon (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) tizedik fordulójában a Sporting Gijón a címvédő FC Barcelonától kölcsönvett Alen Halilovic góljával 1–0-ra legyőzte a Málagát, s ezzel először nyert hazai pályán a bajnokságban. A Málaga a mostani kiírásban ötször játszott idegenben, s csak egy pontot szerzett ezeken a meccseken – igaz, egyetlen pontszerzése a listavezető Real Madrid otthonában…
nov. 1
20:39
Megkezdte a felkészülést a válogatott (Metropol)
Az itthon játszó játékosok már készülnek a norvégok elleni pótselejtezőre.
nov. 1
20:41
Német Kupa: Dárdaiék Nürnbergbe mennek – a sorsolás (She)
Kisorsolták a 2015–16-os labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjét. Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC Nürnbergbe utazik, a Bayern München a Darmstadtot, az Augsburg a Dortmundot, a Mönchengladbach a Werdert fogadja. Legalább két alacsonyabb osztályú csapat kerül be a nyolc közé, miután a harmadik ligás Aue a másodosztályú Heidenheimmel került össze, és lesz Bundesliga 2.-es belharc is az 1860…
nov. 1
21:15
Mol Liga: a DVTK ráadásban nyert, a Fradi kikapott Debrecenben (She)
A jégkorong Mol Liga vasárnapi játéknapján a címvédő DVTK Jegesmedvék hazai környezetben 4–3-ra legyőzték a MAC Budapestet hosszabbítás után. A Fehérvár AV19 ötöt vágott a Corona Brasovnak, a Debrecen pedig legyőzte a Fradit.
nov. 1
21:15
Stieber nélkül kapott ki a Hamburg (Metropol)
Hazai pályán 2-1-re kaptak ki a Hannovertől.
nov. 1
21:33
Elkezdték a felkészülést a Magyarországon játszó kerettagok (Infostart)
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezős párharcra való lehető legoptimálisabb és legsikeresebb felkészülés érdekében vasárnap, egy nappal a szombati NB I-es fordulót követően megkezdte a közös munkát a keret Magyarországon játszó tagjaival.
nov. 1
21:51
Férfi kosár: Perlnek és csapatának sem ment a játék (She)
A Betaland Capo d'Orlando hazai pályán 66–62-re kikapott Perl Zoltánnal a soraiban a Varesétől az olasz férfi kosárlabda-bajnokság élvonalában. A magyar ifjonc most is kezdő volt, de kevésbé tudott produktív lenni.
nov. 1
21:53
Arsenal: a kulcsember meglepő válasza – „Ő volt a legkeményebb ellenfelem!” (She)
Az Arsenal labdarúgója, Aaron Ramsey volt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapjának vendége. A walesi középpályást többek között a kedvenc BL-góljáról és a legkeményebb ellenfeléről kérdezték.
nov. 1
21:55
F1: Rosberg nyert Mexikóban Hamilton és Bottas előtt (She)
Kettős Mercedes-siker a Formula–1-es Mexikói Nagydíjon: Nico Rosberg győzött a világbajnok Lewis Hamilton előtt, a harmadik helyre a williamses Valtteri Bottas futott be. Rosberg első futamgyőzelmét aratta június óta, a Mexikói Nagydíj megnyerésével megelőzte Sebastian Vettelt, és feljött a pontverseny második helyére. A versenyen a Ferrari mindkét autója balesetet szenvedett.
nov. 1
22:09
Mexikói Nagydíj - Rosberg ezúttal legyőzte Hamiltont (Infostart)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Mexikói Nagydíjat a harmadik világbajnoki címét egy héttel ezelőtt bebiztosító csapattársa, a brit Lewis Hamilton előtt.
nov. 1
22:27
Videó: íme, Simon Krisztián horrorsérülése! – erős idegzetűeknek (She)
Mint arról beszámoltunk, az 1860 München labdarúgója, Simon Krisztián súlyos sérülést szenvedett a Duisburg elleni bajnoki mérkőzésen. Nézze meg a magyar válogatott játékos szerencsétlen pillanatát!
nov. 1
22:29
PL: megtalálta új szakvezetőjét az Aston Villa (She)
A francia L'Équipe információi szerint eldőlt, hogy Rémi Garde lesz az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Aston Villa szakvezetője.
nov. 1
22:45
Serie A: az apa elégedettebb lehet, Rómában nyert a Milan (She)
A Milan 3–1-re nyert a Lazio vendégeként az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában.
nov. 1
23:03
Videó: a tapló szurkoló elvette az edző ajándékát, ez történt utána (She)
Kedves jelenet játszódott le az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságban (NHL) rendezett Pittsburgh Penguins–Buffalo Sabres (4–3) mérkőzésen. A vendégek vezetőedzője, az egyébként éppen a Pingvinekkel Stanley-kupát nyerő Dan Bylsma egy koronggal ajándékozott volna meg egy kisfiút, de egy pofátlan férfi elvette előle az pakkot. A kisfiú azonban nem maradt meglepetés nélkül, erről a pittsburghi…
nov. 1
23:05
NFL: továbbra is hibátlan a Bengals; Brees, Manning – 13 TD! (She)
A Cincinnati Bengals az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) nyolcadik fordulója után is hibátlan maradt, miután kőkemény csatában legyőzte a csoportrivális Pittsburgh Steelerst. Az Atlanta Falcons végig hátrányban volt a Buccaneers ellen, de hiába harcolta ki végül a hosszabbítást, így is alulmaradt a Buccaneersszel szemben. A Cardinals 14 pontos hátrányt ledolgozva fordított a…
nov. 1
23:07
Eurofutball: megszakadt Otigbáék pocsék sorozata (She)
Otigba Kenneth végig a pályán volt a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) tizenegyedik fordulójában a Cambuurt otthon 2–0-ra legyőző Heerenveenben, amely augusztus 11. óta, kilenc bajnoki után először nyert a bajnokságban. Íme, az európai bajnokságok vasárnapi eredményei!
nov. 1
23:57
Darts: micsoda feltámadás, Van Gerwen az Európa-bajnok! (She)
A világelső Michael van Gerwen sorozatban négy játékot megnyerve 11–10-re legyőzte a világbajnoki címvédő Gary Andersont a belgiumi Hasseltben rendezett darts Európa-bajnokság döntőjében, ezzel 2014 után ismét elhódította a győztesnek járó trófeát.
nov. 1
23:59
Hétfői sportműsor: pályán a Tottenham és négy olasz csapat (She)
Hétfő este a topligák közül Angliában és Olaszországban is rendeznek labdarúgómeccseket, az U17-es világbajnokságon pedig két mérkőzést láthatunk a negyeddöntőből. Íme, a hétfői sportműsor!

2015. november 2. hétfő

nov. 2
0:15
NS: a válogatottnál jártunk – magyar–norvég melléklet – hétfő (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
nov. 2
7:09
NBA: újabb Lakers-bukta, most LA-ben a Dallastól (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában harmadik mérkőzésén is vereséget szenvedett a Lakers, ezúttal ráadásul Los Angelesben: a vendég Dallas Mavericks tíz ponttal győzött. A Lakershez hasonlóan továbbra is nyeretlen a Charlotte Hornets, a Houston Rockets, az Orlando Magic és a Milwaukee Bucks.
nov. 2
7:27
MLS: idegenben szerzett előnyt a New York Red Bulls (She)
Az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) negyeddöntőjének első felvonásán a Montreal Impact és a Seattle Sounders hazai pályán, a New York Red Bulls idegenben szerzett egygólos előnyt a visszavágóra, míg a Portland Timbers és a Vancouver Whitecaps párharcában egyelőre nem született gól. Folytatás vasárnap a visszavágókkal.
nov. 2
7:45
NFL: Denver-siker a rangadón, nem veretlen a Green Bay (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának nyolcadik fordulójában a Denver Broncos hazai környezetben 19 ponttal nyert a Green Bay Packers ellen. Utóbbi hat győzelem után először szenvedett vereséget a szezonban, a győztes viszont tovább őrzi hibátlan mérlegét, immár hét sikernél tart.
nov. 2
7:45
Mexikói Nagydíj: Rosberg ezúttal legyőzte Hamiltont (Metropol)
A 30 éves Rosbergnek ez volt az idei negyedik, pályafutása során pedig 12. futamgyőzelme.
nov. 2
8:21
Tenisz: Federer ismét a második helyen – világranglisták (She)
A férfi teniszezők legfrissebb ATP-világranglistáján egy pozíciót javítva ismét a második helyen áll Roger Federer, a svájci klasszis a múlt héten Bázelben nyert tornát. A döntőben vesztes spanyol Rafael Nadal is előrelépett egy helyet, így a hatodik. A legjobb magyarként jegyzett Fucsovics Márton maradt a 247. helyen.
nov. 2
8:39
Rövidpályás gyorskorcsolya vk - Bronzérmes a férfi váltó (Infostart)
Bronzérmes lett a Knoch Viktor, Burján Csaba, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang összeállítású magyar férfi váltó a rövidpályás gyorskorcsolyázók montreali világkupaversenyének vasárnapi döntőjében.
nov. 2
8:57
MLS: Drogba olyan őrültséget csinált, azonnal mém lett belőle! (She)
Az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) rájátszásának vasárnapi mérkőzésén a Didier Drogbával felálló Montreal Impact 2–1-re legyőzte a Colombus Crew-t, így minimális előnyről várhatja az idegenbeli visszavágót.
nov. 2
9:15
Hertha: Erről a meccsről nem beszélünk többet – Dárdai (She)
Kétnapos szünetet adott játékosainak Dárdai Pál, miután a Hertha a hétvégi fordulóban 4–1-re kikapott otthon a Mönchengladbachtól. A berliniek magyar szakvezetője úgy nyilatkozott: ezúttal nem merülnek el a hibák elemzésében, sőt, egyáltalán nem kíván a találkozóval foglalkozni.
nov. 2
9:24
Heti műsor: Mi lesz velünk NB I nélkül? (Agroinform)
A héten nem rendeznek fordulót az NB I-ben, viszont annál több rangadót tartanak szerte Európában.
nov. 2
9:33
Chelsea: itt a bizonyíték, hogy meg akarják buktatni Mourinhót? (She)
Szorul a hurok José Mourinho körül. A Chelsea szombaton kikapott a Jürgen Klopp vezette Liverpooltól, tizenegyedik bajnokiján a hatodik vereségét jegyezve. A fogadóirodáknál látványosan zuhan a portugál menesztésének szorzója, az angol sajtó pedig már a következő Chelsea-menedzsert keresi. De ez még nem minden.
nov. 2
9:33
Padlóra került a Vasas (Metropol)
Egy perc és 44 másodperc telt el a Ferencváros–Vasas mérkőzésből, és máris vezetett az FTC.
nov. 2
9:51
NFL: Denver-siker a rangadón, nem veretlen a Green Bay (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának nyolcadik fordulójában a Denver Broncos hazai környezetben 19 ponttal nyert a Green Bay Packers ellen. Utóbbi hat győzelem után először szenvedett vereséget a szezonban, a győztes viszont tovább őrzi hibátlan mérlegét, immár hét sikernél tart.
nov. 2
9:53
Videó: ilyen gólról álmodik minden gyerek – az év találata? (She)
Látványos gól született a japán középiskolai labdarúgó-bajnokságban rendezett Szakujo–Tamano-Konan mérkőzésen. A lefújás előtti pillanatokban a Tamano-Konan játékosa úgy szerezte meg a mindent eldöntő gólt, hogy a labda a kirúgástól az akció végéig nem pattant le a földre.
nov. 2
10:09
Férfi tenisz-világranglista - Federer és Nadal is javított (Infostart)
A bázeli keménypályás tornán győztes Roger Federer feljött a második helyre a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet a szerb Novak Djokovic továbbra is nagy fölénnyel vezet.
nov. 2
10:11
"Reggelre már ki leszel rúgva" - énekelték Mourinhónak (Infostart)
Angliában a Chelsea újabb hazai veresége okozott meglepetést, Németországban már az is, hogy a Bayern csak döntetlent játszott. Olaszországban a Fiorentina visszafoglalta az első helyet, Spanyolországban győzött a Real Madrid és a Barcelona.
nov. 2
10:27
Videó: Tévez másodszor ünnepelt 2015-ben – bajnok a Boca! (She)
A Boca Juniors labdarúgócsapata fennállása 25. argentin bajnoki címét nyerte meg, miután vasárnap hazai pályán 1–0-ra legyőzte a Tigrét.

Keresés