2015. március 12. csütörtök

márc. 12
12:56
Man. City: CR-ről és Messiről is kiállították, hosszabbított (She)
Martín Demichelis egy évvel meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését a Premier League-ben címvédő Manchester City labdarúgócsapatával – jelentette be a klub hivatalos honlapján.
márc. 12
13:09
Darts: Csúcsrangadó a javából, egymásnak feszül a ranglista első két helyezettje (Agroinform)
Csütörtökön az angliai Nottinghamben folytatódnak a Premier League Darts küzdelmei - tippek.
márc. 12
13:12
BL: PSG-mámor, keménykedő D. Costa, higgadt Pep - képgaléria (She)
Szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjéből a Paris Saint-Germain a Chelsea-t, a Bayern München pedig a Sahtar Donecket ejtette ki. Tekintse meg a két találkozón készült legjobb fotókat – képgaléria!
márc. 12
13:12
Nagy Futam Räikkönennel Budapesten (Metropol)
Május elsején harmadszor kerül sor a Nagy Futam elnevezésű technikai sportokat felvonultató bemutatóra Budapest szívében.
márc. 12
13:30
Jön a Nagy Futam Budapesten! (Infostart)
Május elsején harmadszor kerül sor a Nagy Futam elnevezésű technikai sportokat felvonultató bemutatóra Budapest szívében, ahol ezúttal Kimi Räikkönen, a Ferrari finn pilótája, illetve Danyiil Kvjat, a Red Bull orosz versenyzője is volán mögé ül.
márc. 12
13:30
Videó: ön szerint CR mennyi Arsenal-bérletet tud megvenni? (She)
Mint megírtuk, a goal.com évente megjelenő kimutatása szerint Cristiano Ronaldo 220 millió eurós vagyonával a leggazdagabb aktív futballista a világon.  Hogy ne csak a számokról legyen szó, a TalkSPORT összeállításából megtudhatunk néhány összehasonlítást, ami segít elképzelni, mit is jelent CR-keresettel rendelkezni. A videóból az is kiderül, hogy a Real Madrid portugál klasszisa mennyi…
márc. 12
13:30
Szörnyű titok derült ki aHillsborough-tragédiáról! (Blikk)
London – Megdöbbentő vallomást tett a korábbi sheffieldi rendőrfőnök: David Duckenfield kijelentette, az ő hibái és rossz döntései vezettek közel 26 esztendeje 96 futballszurkoló halálához.
márc. 12
13:32
Szalai a leggyengébb a Hoffenheimben (Blikk)
Sinsheim – Egy tekintélyes német lap osztályzatainak összesítése szerint egyelőre Szalai Ádám (27) a német első osztályú Hoffenheim legrosszabb teljesítményt nyújtó játékosa
márc. 12
13:48
Válogatott: Besicékkel is összecsaphat a Dárdai-csapat (She)
A magyar válogatott a következő hónapokban felkészülési mérkőzést játszhat Bosznia-Hercegovina legjobbjaival. Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke többek között erről is tárgyalt boszniai látogatása során.
márc. 12
13:50
Vb 2018: Zimbabwét kizárták a selejtezőből (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) fegyelmi bizottsága kizárta a zimbabwei válogatottat a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezőjéből, mivel az ország szövetsége nem fizette ki José Claudinei (ismertebb nevén Valinhos) korábbi szövetségi kapitány felé fennálló tartozását.
márc. 12
14:03
Indian Wells-i tenisztorna: Fish másfél év kihagyás után győzelemmel térne vissza (Agroinform)
Kiválasztottuk az Indian Wells-i tenisztorna csütörtöki játéknapjának legérdekesebb összecsapásait.
márc. 12
14:06
Légiósok: meghiúsulhat a magyar csata a Bundesligában (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hoffenheim vezetőedzője, Markus Gisdol csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, Pirmin Schwegler és Sebastian Rudy mellett Szalai Ádám játéka is erősen kérdéses a soron következő mérkőzésen.
márc. 12
14:24
R. Madrid: Pérez váratlan tájékoztatója, Ancelotti volt a téma (She)
Florentino Pérez, a spanyol élvonalbeli Real Madrid elnöke váratlanul sajtótájékoztatót hívott össze csütörtök kora délután. Az eseményen Carlo Ancelotti vezetőedző és az együttes utóbbi hetekben mutatott gyenge szereplése volt a téma.
márc. 12
14:26
Győr: Tarsoly Csaba lemondott díszpolgári címéről (She)
A gyorplusz.hu információi szerint Tarsoly Csaba, az NB I-ben szereplő Győri ETO labdarúgócsapatának és stadionjának tulajdonosa lemond díszpolgári címéről.
márc. 12
14:28
Anglia: a Juventus és az Inter is vinné a Man. City támadóját (She)
Sztevan Jovetics, a Manchester City montenegrói labdarúgója a szezon végén visszatérhet Olaszországba. A korábban a Fiorentinában is futballozó támadó nincs túl jó formában, vetélytársat igazoltak mellé a télen, és még a Bajnokok Ligája-keretből is kitették. Gianluca Di Marzio, a Sky Italia újságírója szerint a Juventus és az Internazionale is szerződtetné a kegyvesztett csatárt.
márc. 12
14:42
Női kézi: Tomorit a BL-cím reménye viheti el a Fraditól (She)
Nincs még döntés a fehérvári válogatott kézilabdakapus Kiss Éva sorsáról, miként a Ferencváros átlövője, Tomori Zsuzsanna sem döntötte el, hol folytatja a pályafutását. Mindkettejüknek vannak komoly külföldi kérőik és mindkettőt csábítja a Győr is – mondta el a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában menedzserük, Szörnyi Attila, azt is jelezve, hogy Tomori esetében a BL-győzelem reménye lesz a…
márc. 12
14:44
Videó: akkora gólt szerzett, hogy szétesett a kapu (She)
Mint megírtuk, a Szeged 32–28-ra legyőzte a Csurgót a férfi kézilabda NB I rájátszásának középszakaszában. A szegediek játékosa, Balogh Zsolt kiemelkedően játékával összesen 11 gólig jutott, így főszerepet játszott csapata sikerében. Egyik találatát a kapu bánta, íme!
márc. 12
14:46
NB I: kérdéses Rocchi játéka a Loki elleni meccsen (She)
Nem biztos, hogy pályára léphet szombaton a Debrecen elleni mérkőzésen Tommaso Rocchi, a Szombathelyi Haladás olasz válogatott labdarúgója, ugyanis a 37 éves támadó még nem épült fel a részleges bokaszalag-szakadásából.
márc. 12
14:48
U16: a lettek most megúszták kettővel, de megint kikaptak (She)
A magyar U16-os labdarúgó-válogatott kétszer 40 perces felkészülési mérkőzésen Szabó Levente duplájának köszönhetően 2–0-ra legyőzte Lettországot. A Puskás Martin révén tizenegyest hibázó mieink kedden is összecsaptak a lettekkel, akik akkor 4–0-s vereséget szenvedtek.
márc. 12
14:50
BL: kiderült, kinek adta a mezét a kiállított Ibrahimovic - kép (She)
Zlatan Ibrahimovic egyik szeme sírt, a másik pedig nevetett a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő után. A PSG támadóját még az első félidőben kiállították, a svéd klasszis csapata azonban hosszabbítás után továbbjutott. Ibra a piros lap miatt nem volt túl boldog – ez a találkozó utáni nyilatkozatából is kiderült –, ám így is úriember maradt, és egy lelkes rajongónak adta a mezét,…
márc. 12
15:00
Vizes-vb: 2017-ben nem csak a felnőttek versenyeznek hazánkban (She)
Nemcsak a felnőtt vizes-világbajnokságnak, hanem a Nemzetközi Iskolasport Szövetség (ISF) iskolai úszó világbajnokságának is otthont ad Magyarország 2017-ben.
márc. 12
15:02
MTK: az első számú kapus 2017-ig hosszabbított (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Hegedüs Lajos 2017-ig meghosszabbította a szerződését.
márc. 12
15:18
Három sztárját nélkülözni kénytelen a Bayern München (Infostart)
A Bayern München két sztárlabdarúgója, Franck Ribéry és Arjen Robben is kisebb sérülést szenvedett csapata szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésén, ezért egyikük sem játszik a hétvégén a Werder Bremen elleni bajnokin.
márc. 12
15:18
Vizes-vb: 2017-ben az iskolai úszó-vb-t is hazánkban rendezik (She)
Nemcsak a felnőtt vizes-világbajnokságnak, hanem a Nemzetközi Iskolasport-szövetség (ISF) iskolai úszó-világbajnokságának is otthont ad Magyarország 2017-ben.
márc. 12
15:20
Real: az „üldözött” MU-játékos barátnője elszólta magát? (She)
David de Gea, a Manchester United labdarúgócsapatának spanyol kapusa legutóbb kifejtette, hogy az angol és spanyol újságokban megjelent pletykák mind hazugságon alapulnak, és esze ágában sincs elhagyni Angliát. Most azonban megszólalt a barátnője is...
márc. 12
15:36
Két úszó-világbajnokságot rendez Magyarország 2017-ben (Infostart)
Nemcsak a felnőtt vizes-világbajnokságnak, hanem a Nemzetközi Iskolasport Szövetség (ISF) iskolai úszó-világbajnokságának is otthont ad Magyarország 2017-ben.
márc. 12
15:36
Bayern München: Robben és Ribéry sem játszhat Brémában (She)
A Bayern München két sztárlabdarúgója, Franck Ribéry és Arjen Robben is kisebb sérülést szenvedett csapata szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésén, ezért egyikük sem játszik a hétvégén a Werder Bremen elleni bajnokin.
márc. 12
15:38
PL: törött csészére lépett, lemaradhat az Arsenal-meccsről (She)
Az otthonában elszenvedett baleset miatt került veszélybe Enner Valencia szombati, Arsenal elleni játéka. A West Ham United ecuadori labdarúgója törött teáscsészével vágta el a lábujját.
márc. 12
15:40
Hátsó füves: Egy falu, 134 válogatottság és Stadler egykori kuplerája (She)
Új bloggal jelentkezik mostantól a Nemzeti Sport Online. Csillag Péter, a Nemzeti Sport újságírója a Hátsó füves című sorozatában elbarangol a magyar futball rejtett tájaira, hogy bemutassa a vidéki futballkultúrát, elfeledett történeteket ásson elő. Ezúttal egy bácskai községbe, Garára látogatott el, ahol átlagban minden 17. helybelire jut egy válogatottság.
márc. 12
15:42
Női kosárlabda MK: a PINKK az első elődöntős (She)
A PINKK jutott be elsőként az elődöntőbe a női kosárlabda Magyar Kupa győri nyolcas döntőjében.
márc. 12
15:51
Bajnokok Ligája: Mourinho a PSG játékát, Ibra a Chelsea-játékosokat kritizálta - nyilatkozatok (Agroinform)
Mourinho kritizálta, de elismerte a franciák játékstílusát, amely szerinte a szigetországban egyáltalán nem szokás.
márc. 12
15:54
Női kézi EHF-kupa: az érdi átlövő nem játszik Dániában (She)
Két kulcsjátékosát is elveszítette az Érd a dán női kézilabda-bajnokság alapszakaszának győztese, az Esbjerg elleni EHF-kupa-negyeddöntő első felvonása (28–20) alkalmával, és egyikük a vasárnapi idegenbeli visszavágón sem szerepelhet.
márc. 12
15:56
BL: „Nem néz ki jól, de a jövőben is körbevesszük a bírót” (She)
A nemzetközi futballvilág élesen bírálta a Chelsea labdarúgóinak Zlatan Ibrahimovic kiállítását megelőző viselkedését a Paris Saint-Germain ellen 2–2-re végződő, a franciák továbbjutását jelentő BL-nyolcaddöntő visszavágóján. John Terry, a londoniak csapatkapitánya szerint mások is nyomást gyakorolnak a játékvezetőre, a PSG ugyanezt tette, így a Chelsea a jövőben is ehhez a módszerhez…
márc. 12
16:12
Real Madrid: menesztik a vezetőedzőt? (Infostart)
Florentino Pérez klubelnök kitart a Real Madrid futballcsapatának vezetőedzője, az olasz Carlo Ancelotti mellett az utóbbi időszak gyenge eredményei ellenére.
márc. 12
16:30
FTC: Hajnal és Gera együtt kétségkívül a világ bármelyik klubjának erőssége volna - Doll (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatát irányító Thomas Doll rendkívül elismerően beszélt Hajnal Tamásról és Gera Zoltánról a klub csütörtöki sajtóóráján.
márc. 12
16:32
Videó: visszavágó - most „Terry” nem jutott fel a metróra (She)
Nemcsak a pályán, hanem azon kívül is a PSG szurkolói örülhetnek, miután szerda este kiejtették a Chelsea-t a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A metrón szellemesen visszavágtak az első meccset követő rasszista incidensért. Íme!
márc. 12
16:48
1. FC Köln: súlyos büntetést kaptak a szurkolók miatt (She)
Súlyos pénzbüntetéssel és szektorbezárással büntette az 1. FC Kölnt a Német Labdarúgó-szövetség (DFB): a klub rendbontó szurkolói miatt 200 ezer eurót (60.6 millió forint) kénytelen fizetni, illetve biztonsági intézkedésekre fordítani, továbbá soron következő három hazai mérkőzésén három szektort le kell zárnia.
márc. 12
17:06
MTK-Vidi: „Siker esetén sem most dől el a bajnoki cím sorsa” (She)
Az előző idényben kölcsönben még az MTK-nál szereplő, azóta a Videotonhoz visszakerülő Fejes András szerint együttese sikere esetén sem a két csapat hétvégi rangadóján dől el a bajnoki cím sorsa.
márc. 12
17:08
Roma: még az idén elkezdik építeni az új stadiont (She)
James Pallotta, az AS Roma labdarúgócsapatának elnöke biztosította az olasz főváros polgármesterét, hogy még az idén elkezdik építeni a klub új stadionját.
márc. 12
17:10
Felkészülés: Debrecenben szerepel a Dinamo - hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva honlapja megerősítette a Nemzeti Sport értesülését, az együttes március 28-án felkészülési mérkőzést játszik a 18-szoros román bajnok Dinamo Bucuresti gárdájával.
márc. 12
17:12
Roma: Totti csékát csinált a balesetet szenvedő drukkerből (She)
Francesco Tottit nem véletlenül imádják a drukkerek, az AS Roma olasz ikonja most egy balesetet szenvedő svéd szurkoló szomorú napjait dobta fel egy apró gesztussal.
márc. 12
17:14
Darts: MvG csúcsformában, de Taylor sem ül a babérjain (She)
A darts Premier League hatodik fordulójának mérkőzéseire az angliai Nottinghamben kerül sor. A játéknap csúcsmeccse kétségtelenül Phil Taylor és Michael van Gerwen összecsapása lesz, de a Gary Anderson–Adrian Lewis és a Ramond van Barneveld–James Wade találkozók is izgalmasnak ígérkeznek.
márc. 12
17:21
Európa Liga: Gólok helyett a lapokról fog szólni a spanyol derbi? (Agroinform)
A két csapat és a játékvezető is adott, így akár igazi kártyapartit láthatunk az Európa Liga spanyol rangadóján.
márc. 12
17:42
NBA: Rondo ügy! Késszúrás a Boston Celtics meccsén (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában, a Boston Celtics–Memphis Grizzlies mérkőzés vége előtt nem sokkal verekedés tört ki a lelátón: az egyik szurkoló kést rántott és megsebezte a másikat. Mindketten az exbostoni Rajon Rondo mezét viselték.
márc. 12
17:44
Pécs: Jarni a bennmaradásról, a repülésről és a Chelsea-PSG-ről (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Pécsi MFC vezetőedzője, Robert Jarni a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, örül, hogy csapata mindkét idei bajnokiját megnyerte, de addig nem kényelmesedhetnek el, amíg matematikailag nem biztos a bennmaradás.
márc. 12
18:00
Női kosárlabda MK: kiütéses sikerrel négy között a Sopron (She)
A női kosárlabda Magyar Kupa győri nyolcas döntőjében az NB I alapszakaszát magabiztosan nyerő Sopron 95–59-re kiütötte a Szekszárdot.
márc. 12
18:02
Kézi: az EHF Tv élőben ad Bundesliga-meccseket (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a jövőben élőben lehet követni a német férfi bajnokság mérkőzéseit a szövetség internetes csatornáján, az EHF Tv-n keresztül.
márc. 12
18:18
El: a nyolcaddöntő első meccseinek végeredményei, gólszerzői (She)
A Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első felének visszavágói után csütörtökön az Európa-liga csapatain volt a sor, a második számú kontinentális kupasorozatban azonban még csak a párharcok első meccseit rendezték meg. A Dzsudzsák Balázzsal felálló Dinamo Moszkva ugyan korán vezetést szerzett Nápolyban, de az olasz csapat Gonzalo Higuaín triplájával fordított. A Wolfsburg legyőzte az Intert odahaza,…
márc. 12
18:20
F1: Vettel és a finn oroszlán bajsza; a Williams Hamiltonék mögött (She)
Péntek reggel kezdetét veszi a Formula–1 2015-ös szezonja. A tavalyi világbajnoksághoz hasonlóan szakértőink idén is a Mercedest tartják a favoritnak, de több csapat pilótája most közelebb kerülhet Lewis Hamiltonhoz és Nico Rosberghez.
márc. 12
18:51
Taktikai Zóna: Az ugye mindenkinek megvan, hogy mekkora játékos lett Arjen Robbenből? (Agroinform)
Lassan esett le, hogy mekkora játékos lett Robbenből, de egyre nehezebb tagadni a tényt. Hogyan sikerült neki?

Keresés