2015. március 13. péntek

márc. 13
13:48
Légiósok: Kádár küzd a kezdőhelyért, és lengyelül tanul (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) 2. helyén álló Lech Poznan magyar védője, Kádár Tamás küzd a kezdőcsapatbeli helyéért, emellett igyekszik elsajátítani a nyelvet is.
márc. 13
13:50
Győri ETO: Miriután gúnyolódik a román sajtó (She)
Romániában nem felejtették el, miket nyilatkozott Miriuta László, amikor távozott a gazdasági válságba kerülő kolozsvári CFR-től. Most, a Győri ETO nehéz helyzete kapcsán azonnal fel is emlegetik.
márc. 13
14:06
Videó: az egykori Fradi-védő megfricskázza a zöld-fehéreket? (She)
A Sport Televízió két műsorvezetője, Lipcsei Betta és Molnár Mátyás az NSO Tv Nulladik Félidő című bajnoki beharangozójában a hétvége mérkőzéseit vette górcső alá.
márc. 13
14:08
Jégkorong: a SportKlub élőben adja a mai Volán-meccset (She)
Kőkemény mérkőzés vár ma este a Fehérvár AV 19 csapatára a Vienna Capitals otthonában az EBEL rájátszásában. Az összesítésben 2–1-es hátrányban lévő osztrák csapatnak minden fegyvert be kell vetnie, ha meg akarja állítani a Volán szárnyalását. A jégkorong rajongói semmiről sem maradnak le: a SportKlub 19.10 órától élőben jelentkezik a bécsi meccsről, a párosítás negyedik ütközetének…
márc. 13
14:24
Csányi Sándor folytatná MLSZ-elnökként (Infostart)
Újra jelölteti magát a posztot 2010 óta betöltő Csányi Sándor a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökének.
márc. 13
14:24
MLSZ: Csányi Sándor újabb elnöki ciklust vállalna (She)
Újra jelölteti magát a posztot 2010 óta betöltő Csányi Sándor a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnökének. A testület elnökségében szükség van változásokra – tette hozzá a szövetség első embere.
márc. 13
14:42
Eb 2016: legfeljebb 200 ezer eurós prémium a németeknek (She)
Legfeljebb 200 ezer euró (61 millió forint) prémiumot kaphatnak fejenként a világbajnok német labdarúgó-válogatott tagjai, ha sikerrel veszik a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság selejtezősorozatát.
márc. 13
14:44
Tenisz: Djokovics nem stresszeli magát a Roland Garros miatt (She)
Új módszert alkalmaz céljai eléréséhez Novak Djokovics, a férfi teniszezők világranglistájának éllovasa, aki elárulta: ennek tükrében foglalkozik a francia nyílt bajnoksággal is, amelyet egyedüliként nem nyert meg a Grand Slam-tornák közül.
márc. 13
14:57
Indian Wells-i tenisztorna: Sima győzelemmel térhet vissza Serena Indian Wellsbe (Agroinform)
Kiválasztottuk az Indian Wells-i tenisztorna pénteki játéknapjának legérdekesebb összecsapásait.
márc. 13
15:00
Vádat emeltek a Barcelona elnöke ellen a Neymar-ügyben (Infostart)
Vádat emeltek a Barcelona elnöke, Josep Bartomeu és elődje, Sandro Rosell ellen a labdarúgócsapat brazil sztárjának, Neymarnak a leigazolása kapcsán.
márc. 13
15:00
Barcelona: vádat emeltek az elnök ellen Neymar-ügyben (She)
Vádat emeltek az FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu és elődje, Sandro Rosell ellen a labdarúgócsapat brazil sztárjának, Neymarnak az átigazolása kapcsán.
márc. 13
15:02
Djokovic nem stresszeli magát (Infostart)
Új módszert alkalmaz céljai eléréséhez Novak Djokovic, a férfi teniszezők világranglistájának éllovasa, aki elárulta: ennek tükrében foglalkozik a francia nyílt bajnoksággal is, amelyet egyedüliként nem nyert meg a Grand Slam-tornák közül.
márc. 13
15:02
Real: „Mióta Mourinho elment Madridból, nem utálnak minket” (She)
Pepe, a Real Madrid hátvédje szerint a klubot körülvevő ellenséges hangulat sokat csillapodott Spanyolországban, amióta nem José Mourinho irányítja a királyi alakulatot.
márc. 13
15:18
NB I: Szivics vagy Jarni fogja járni a győzelmi táncot? (She)
A labdarúgó NB I 20. fordulójában pénteken egy mérkőzést rendeznek: a DVTK a PMFC-t fogadja. Mikor nyertek legutóbb a pécsiek Diósgyőrben? Melyik csapat meccsein esik a legtöbb gól az NB I-ben? Milyen pozitív sorozata van a hazai együttesnek? Ezekre a kérdésekre is megtalálja a választ cikkünkben, amelyben a péntek esti meccshez kapcsolódó érdekességeket gyűjtöttük össze.
márc. 13
15:18
Vádat emeltek a Barcelona elnöke ellen (Metropol)
Tovább fokozódik a Neymar-ügy.
márc. 13
15:20
Birkózás: Módos Pétert műteni kell, az idén már nem versenyezhet (She)
Műteni kell Módos Péter olimpiai és világbajnoki bronzérmes birkózó vállát, így a szeptemberi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon biztosan nem léphet szőnyegre.
márc. 13
15:20
Műteni kell az olimpiai bronzérmest (Metropol)
Módos Péter a múlt vasárnap a szombathelyi Magyar Nagydíjon sérült meg, a már többször műtött bal vállában elkopott az ízületi gyűrű.
márc. 13
15:36
Rosberg el akarja venni a vb-címet Hamiltontól (Blikk)
Melbourne — A pályán és azon kívül is nyomás alatt tartja Nico Rosberg (29) a csapattársát, Lewis Hamiltont (30).
márc. 13
15:36
Haladás: rejtélyes nyilatkozat, újabb határidő (She)
Sok a kérdés a labdarúgó NB I-ben sereghajtó Haladásnál a DVSC-Teva elleni szombati bajnokit megelőzően. Játszik-e Tommaso Rocchi, mikor zárul le Davide Petrucci ügye, és mit takar pontosan az a nyilatkozat, amit Koczka Tibor, sportért felelős alpolgármester adott a Haladás hivatalos honlapjának?
márc. 13
15:54
Videó: úgy arcon rúgta ellenfelét, hogy még ő is belesérült (She)
Az utóbbi időben több szörnyű jelenetet is láthattunk a futballpályákon. A legutóbbit például Brazíliában, amikor a Murici játékosa, Leandro arcon talpalta ellenfelét. Ahogy a középpályás, úgy a játékvezető sem kegyelmezett, azonnal felmutatta a piros lapot.
márc. 13
15:56
Légiósok: A Legia otthonában sem adjuk fel - Guzmics (She)
Guzmics Richárd elmondása szerint a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) legutóbbi négy fordulójában csupán egy pontot szerző Wisla Kraków nem adja fel a küzdelmet a listavezető Legia Warszawa otthonában sem.
márc. 13
15:58
Ajax: rendőrt vert össze három focista, letartóztatták őket (She)
Csütörtök délután a holland rendőrség letartóztatott három labdarúgót, aki az Ajax korosztályos csapatában futballozik. A gyanú szerint a futballisták megtámadtak és bántalmaztak egy civil ruhát viselő rendőrt.
márc. 13
16:00
Női kézi: nem tudta megtartani kulcsjátékosát a Fradi ellenfele (She)
A szezon végén távozik a Ferencváros KEK-ellenfelétől, a német HSG Blomberg-Lippe női kézilabdacsapatától Xenia Smits. A 20 éves, hétszeres német válogatott balátlövő kétéves szerződést kötött a francia Metz csapatával.
márc. 13
16:02
Németország: Löw 2018-ig hosszabbított (She)
Két évvel, a 2018-as vb-ig meghosszabbította a szerződését Joachim Löw, a világbajnok német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 13
16:09
La Liga: Nem hibázhatnak a nagyok az El Clásico előtt (Agroinform)
A Real Madrid a Levantéval, a Barcelona az Eibarral melegíthet a jövő hétvégi El Clásicóra.
márc. 13
16:12
Labdarúgás: Davor Suker gratulált az MLSZ vezetésének (She)
Davor Suker, a Horvát Labdarúgó-szövetség elnöke, a korábbi világklasszis futballista Budapesten járt, Csányi Sándor MLSZ-elnök vendégeként.
márc. 13
16:14
Képgaléria: a Mercedesnél nem bohóckodnak - vagy mégis? (She)
Beindult a Formula-1-es szezon, pénteken le is tudta a mezőny a soros két szabadedzést, amelyeken a Mercedes autói dominálták. A csapatnál érthetően nagy örömmel fogadták, hogy a tavalyi meghatározó szerepüket megtartották. A Mercedesnél jótékonykodásra is jutott idő, a figyelmet a segítségre szoruló gyerekekre felhívó világnaphoz csatlakozva bohócorral pózoltak. Nico Rosberg aktívan beszállt,…
márc. 13
16:30
Real: elégedetlenek Bale-lel - „Csak egy Ronaldónk van” (She)
A Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapatának egyik játékosa keményen kritizálta saját csapattársát, a 25 éves Gareth Bale-t.
márc. 13
16:30
Újabb hétvégi forduló! Nyerj meccsjegyeket! (Blikk)
A tavaszi szezonban is nyerhetnek olvasóink jegyeket NB-I-es labdarúgó mérkőzésekre a Blikk.hu-val.
márc. 13
16:48
MLSZ - Csányi Sándor szerint követendő a horvát példa (Infostart)
A horvát futballt nemcsak Magyarország, hanem az egész régió számára követendő példának tartja Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke.
márc. 13
16:48
Torna: Kállaié lesz a legerősebb gyakorlat a csapat ob-n (She)
A címvédő BHSE csapatában érdekelt Kállai Zoltáné lesz a legmagasabb kiindulási pontszámú gyakorlat a tornászok szombati országos csapatbajnokságának első fordulójában.
márc. 13
17:03
Edzőkérdés: Ha Ancelotti bukik, Zidane-é a pálya a Realnál? (Agroinform)
Florentino Pérez aggódik, ha Ancelotti nem nyer valamit, kitelik a becsülete a csapatnál. Felkészül Zidane.
márc. 13
17:06
Videó: nem túlzás ez a gólöröm, Osvaldo? (She)
Nagy ünneplést rendezett Pablo Daniel Osvaldo, miután gólt szerzett az argentin Boca Juniorsban a venezuelai Zamora elleni labdarúgó-mérkőzésen, a Libertadores-kupában. A csatár nem állt meg, 13 perccel később büntetőből is betalált. Tekintse meg Osvaldo gólörömét!
márc. 13
17:08
Chelsea: Ha a BL érdekel, keresd Wengert vagy Pellegrinit - Mourinho (She)
José Mourinho, a Premier League-ben szereplő Chelsea menedzsere pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, csapata a Bajnokok Ligájából való kiesés után sem roppant össze, és meg tudja nyerni a bajnokságot.
márc. 13
17:10
Légiósok: Filkorra nem számít szombaton az Avellino (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Serie B) harmadik helyén álló Avellino vezetőedzője, Massimo Rastelli nem nevezte Filkor Attilát a Virtus Lanciano elleni szombati bajnokira.
márc. 13
17:21
Merész kerete az olaszok ellen - Női vízilabda világliga (Infostart)
Különböző okok miatt több alapemberét is nélkülözni kénytelen Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, aki pénteken jelölte ki keretét az olaszok elleni, március 24-i idegenbeli világkupa-mérkőzésre.
márc. 13
17:24
Tenisz: elképesztő bírói hiba; ön mit tett volna a kínai helyében? (She)
Francesca Schiavone igen ritkán látható bírói hiba áldozata lett az Indian Wells-i tenisztorna 1. fordulójában, fiatal kínai ellenfele pedig nem pályázhat fair play-díjra.
márc. 13
17:42
Videó: felelőtlen néző miatt öt méterre a céltól bukott a bringás (She)
Kellemetlen közjátékban volt része Loren Rowney-nak, a „Molecaten Drentse 8 in The Netherlands” elnevezésű kerékpárversenyen. A 26 éves ausztrál hölgy óriási sebességgel sprintelt a cél felé, amikor hirtelen a földön találta magát...
márc. 13
17:44
Női kosár MK: bajnokveréssel döntőbe jutott a Sopron (She)
A női kosárlabda Magyar Kupa győri nyolcas döntőjének fináléjába elsőként a Sopron jutott be, miután 74–62-re legyőzte a PINKK Pécsi 424-et.
márc. 13
17:57
Tippjáték: Nyerj Protipp krediteket a Barca-Reallal! (Agroinform)
A hatharom.com legújabb tippjátékán Protipp kreditek kerülnek szétosztásra összesen 500 euró értékben.
márc. 13
18:00
Női vízi világliga: tartalékos keret a sorsdöntő meccsre (She)
Különböző okok miatt több alapemberét is nélkülözni kénytelen Merész András, a női vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, aki pénteken jelölte ki keretét az olaszok elleni, március 24-i idegenbeli világkupa-mérkőzésre.
márc. 13
18:02
Kézilabda: a fiatal játékos mindkét lábán átment a busz (She)
Rettenetes sérüléseket szenvedett Milana Vukovics, a szerb női kézilabda-bajnokságban szereplő Proleter Zrenjanin játékosa, akit elütött egy busz, a jármű mindkét lábán áthajtott.
márc. 13
18:04
NB I: csődvédelmet kért a Győri ETO FC Kft. (She)
A Győri ETO FC Kft. a közvélemény előtt ismert okok miatt a mai napon csődvédelmet kért - olvasható a klub hivatalos közleménye az eto.hu klubhonlapon. A klub a héten kialakult helyzet miatt felvette a kapcsolatot a partnereivel, és folyamatosan tárgyal a jövőről.
márc. 13
18:18
BL: Ibrahim Zlatanovic - így még nem zavarodtak bele a névbe (She)
Az RTL televízió francia változatának egyik bemondója a Chelsea–PSG labdarúgó Bajnokok Ligája mérkőzésről számolt be a nézőknek, amikor Zlatan Ibrahimovic piros lapját említve váratlan nehézségbe ütközött.
márc. 13
18:20
NB II: az Újpesttől vett kölcsön középpályást a Sopron (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Sopronnál folytatja pályafutását Holdampf Gergő, az Újpest középpályása.
márc. 13
18:36
Videó: Messi Cadillacje nem lassított, megijedtek a rajongók (She)
Lionel Messi sietve távozott a Barcelona edzéséről. Az argentin klasszis nem akart megállni a szurkolóknál egy-két autogramra vagy fotóra, és ez bizony váratlanul érte őket.
márc. 13
18:54
PL: a Tottenham gólvágója CR-ék nyomdokaiba lépett (She)
Egymást követő második hónapban választották meg a Premier League-ben a hónap legjobb játékosának Harry Kane-t, a Tottenham csatárát. A menedzserek között a West Bromwichot irányító Tony Pulis végzett az élen.
márc. 13
19:09
Real Madrid: Ancelotti kihúzhatja a csávából a csapatot - Sacchi (Agroinform)
Egyelőre maximális a bizalom Ancelottival szemben, de nagy kérdés, hogy túlélne-e egy barcelonai fiaskót.
márc. 13
19:12
NB I: Diósgyőri VTK-Pécsi MFC élőben az NSO-n! (She)
Diósgyőri VTK–Pécsi MFC találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 13
19:14
Ez ám a bravúr - a Szeged négy góllal nyert a Löwen otthonában (She)
A Mol-Pick Szeged a Rhein-Neckar Löwen otthonában lép pályára a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Kövesse figyelemmel a találkozót folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!

Keresés