2015. március 15. vasárnap

márc. 15
16:09
Vélemény: Megint ugyanabba a hibába fog esni az AC Milan (Agroinform)
Seedorf és Inzaghi után ismét egy rutintalan ex-játékos, Cristian Brocchi ülhet le a Milan kispadjára.
márc. 15
16:11
Ökölvívás: nyerjen 350 milliót Floyd Mayweather segítségével! (She)
A május 2-án rendezendő Manny Pacquiao elleni világbajnoki címmeccsre készülő Floyd Mayweather az egyik közösségi portálon játékra invitálta rajongóit – a tét 1.2 millió dollár, vagyis csaknem 350 millió forint.
márc. 15
16:27
Ligue 1: 1277 percig nem szerzett gólt, most bő fél óra alatt hármat (She)
Megszakította 1277 perce tartó, szerzett gól nélküli sorozatát Divock Origi, a Lille belga válogatott csatára: a fiatal támadó a hosszú gólcsend után mesterhármassal döntötte el a Rennes elleni francia bajnokit. Origi a Ligue 1-ben 2014. szeptember 27. után talált ismét a hálóba. A Lille sorozatban harmadik bajnokiját nyerte meg.
márc. 15
16:29
Síugró-vk: sorozatban negyedszer győzött Freund (She)
Vasárnap egyéni versenyt rendeztek a síugrók világkupa-sorozatában a norvégiai Oslóban. A győzelmet a német Severin Freund szerezte meg a japán Kaszai Noriaki előtt, míg a harmadik a szlovén Peter Prevc és a lengyel Kamil Stoch lett holtversenyben.
márc. 15
16:31
MU: Ferguson győzködi CR-t, a skót már Madridban - sajtóhír (She)
Cristiano Ronaldo esetleges visszatérése a Manchester Unitedhez továbbra is a nemzetközi sajtóorgánumok kedvelt témája. A spanyol As azonban most konkrétummal szolgált: információi szerint Sir Alex Ferguson, a „vörös ördögök” korábbi menedzsere Madridban van azzal a céllal, hogy meggyőzze a portugál labdarúgót, hogy újra az Old Traffordon futballozzon.
márc. 15
16:33
Férfi kézi: Karabaticnak álmatlan éjszakákat okoz a döntés (She)
Egy ideje már téma a Barcelona klasszisának, Nikola Karabaticnak a klubváltása. A PSG által csábított átlövő elmondta, álmatlan éjszakákat okoz neki a jövőjével kapcsolatos döntés.
márc. 15
16:45
Rp. gyorskorcsolya-vb: ezüstérmes a férfi váltó! (She)
Ezüstérmet nyert vasárnap a Knoch Viktor, Burján Csaba, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang összeállítású magyar váltó a Moszkvában rendezett rövidpályásgyorskorcsolya-világbajnokságon.
márc. 15
17:03
Otthon vesztett pontokat az éllovas Chelsea (Infostart)
A listavezető Chelsea hazai pályán döntetlent játszott a Southamptonnal az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 15
17:03
Rp. gyorskorcsolya-vb: ezüstérmes a férfi váltó! (She)
Ezüstérmet nyert vasárnap a Knoch Viktor, Burján Csaba, Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang összeállítású magyar váltó a Moszkvában rendezett rövidpályásgyorskorcsolya-világbajnokságon.
márc. 15
17:05
Serie A: négyet kapott a Parma; duplázott a volt milanos (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 27. fordulójában a sereghajtó Parma idegenben 4–1-re kikapott a legutóbbi négy mérkőzését elveszítő Sassuolótól, míg a Chievo a korábbi Milan-játékos, Alberto Paloschi duplájának köszönhetően győzte le a Genoát. Az Udinese nem bírt a meccset tíz emberrel befejező Atalantával.
márc. 15
17:24
Otthon vesztett pontokat a Chelsea (Metropol)
A Manchester City után a Chelsea is botlott.
márc. 15
17:39
Bundesliga: a Wolfsburg kieső helyre ragasztotta a Freiburgot (She)
A papírformának megfelelően a német labdarúgó Bundesliga második helyén álló Wolfsburg győzelmével zárult a kiesőjelölt Freiburg elleni bajnoki összecsapás a 25. fordulóban. A Wolfsburg 3–0-ra nyert, így ismét tizenegy pontra csökkentette hátrányát a listavezető Bayern Münchennel szemben.
márc. 15
17:41
Női kézi KEK: iksz idegenben, de így is négy között a Fradi (She)
A női kézilabda KEK negyeddöntőjének visszavágóján a Ferencváros 33–33-as döntetlenre végzett a német Blomberg-Lippével, és az első mérkőzésen szerzett kilencgólos előnyének köszönhetően továbbjutott; az elődöntőben a dán Midtjylland lesz az ellenfele.
márc. 15
18:15
Listavezető lett Iváncsik Gergő (Blikk)
Az MKB-MVM Veszprém válogatott balszélsője 602. mérkőzését játszotta a klubban, s ezzel a házi rangsor listavezetője lett. A bravúr emlékezetes lesz, a csapat ugyanis 31-23-ra győzött a spanyol La Rioja otthonában a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccsén.
márc. 15
18:15
Női kézilabda KEK - Elődöntős az FTC, a Midtjylland következik (Infostart)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria biztosan jutott a női kézilabda KEK elődöntőjébe, miután a hazai kilencgólos sikert követően a vasárnapi visszavágón 33-33-as döntetlent játszott a német Blomberg-Lippe otthonában.
márc. 15
18:18
Elődöntős az FTC a KEK-ben (Metropol)
A zöld-fehérekre a dán Midtjylland vár a fináléba kerülésért.
márc. 15
18:33
Férfi kézilabda BL: 31-11-re kapott ki otthon az Aalborg (She)
A Barcelona megalázó, 31–11-es verésben részesítette a saját közönsége előtt szereplő Aalborgot a férfi kézilabda BL nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 15
18:33
Hurrá! Meccsjegyet nyertünk a Blikk-kel (Blikk)
Budapest—Miskolc — Hat szurkolót is a Blikk „vitt be” focimérkőzésre az NB I 20. fordulójában.
márc. 15
18:35
Videó: így védte meg csapata becsületét a korábbi realos (She)
Gyönyörű gólt lőtt Royston Drenthe, a Besiktas–Kayseri Erciyesspor török élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen. A Real Madrid egykori holland középpályása a vendégek egyetlen találatát szerezte, így csapata „csak" négy góllal, 5–1-re kapott ki a Besiktastól. Íme, Drenthe szépítése!
márc. 15
18:35
Győr: az NB I-es lét a tét (Blikk)
Győr — Veszélyben a győriek NB I-es szereplése! A Quaestor után újabb főszponzoráról kénytelen lemondani a 2013-as magyar bajnok, amely a tulajdonos cégcsoport csődje után az Audit is „leveheti a mezéről”.
márc. 15
18:36
"Körbefutották a Földet" az Országfutáson (Metropol)
Közel 4000 regisztrált futó összesen 46.733 kilométert teljesített.
márc. 15
18:37
Törökország: Futács későn állt be; bombagól az exrealostól (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnapi játéknapján a Mersin idegenben 2–0-ra kikapott az Eskisehirsportól, ezzel sorozatban a harmadik vereségét szenvedte el. A vendégek magyar válogatott csatára, Futács Márkó a szünetben, már a végeredmény kialakulása után lépett pályára.
márc. 15
18:39
Belgium: az Anderlecht otthon bukott; vége Kötelesék éremálmainak (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30., alapszakaszbeli utolsó fordulójának rangadóján a Gent 2–1-re legyőzte Brüsszelben az Anderlechtet, ezzel meg is előzte riválisát. A listavezető FC Bruges nem hibázott, 3–1-re győzött a Westerlo otthonában. A Standard vendégeként 1–0-s vereséget szenvedő Genk kapuját Köteles László védte – csapata az érmes helyezésekben már nem reménykedhet, az Eur…
márc. 15
19:09
La Liga: újabb vereség, egyre nehezebb helyzetben az újonc (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 27. fordulójában a Málaga hazai pályán 2–0-re legyőzte a sereghajtó Córdobát, amely sorozatban a nyolcadik vereségét szenvedte el, így hétről hétre nehezebb helyzetbe kerül a kiesés elkerüléséért folyó harcban. A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy az andalúziai együttes első gólját lesállás előzte meg, a játékvezető azonban megadta a…
márc. 15
19:11
PL: Rooney magát, a Man. United a Tottenhamet ütötte ki (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójában a Manchester United a Tottenham Hotspurt, az Everton pedig a Newcastle-t győzte le 3–0-ra.
márc. 15
19:13
ETO: komor arcok, Tarsoly meglátogatta a csapatot - videó (She)
Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC elnöke meglátogatta a Lombard Pápa elleni, hétfői bajnoki mérkőzés előtt a csapatot, és beszámolt a csődvédelmet kérő klub helyzetéről.
márc. 15
19:15
Női kézilabda BL: Metz-Győri ETO - élőben az NSO-n! (She)
A Győri Audi ETO KC a Metz ellen játssza utolsó mérkőzésén a női kézilabda BL középdöntőjében. Kövesse figyelemmel a találkozót folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
márc. 15
19:17
Ligue 1: Ibra kétszer egyenlített, hiába, a PSG kikapott (She)
A Bordeaux hazai pályán 3–2-re nyert a PSG ellen a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában.
márc. 15
19:24
Tapad az élbolyra a Manchester United (Infostart)
A negyedik helyen álló Manchester United könnyedén verte hazai pályán a hetedik Tottenhamet az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 15
19:42
Bundesliga: a Gladbach győzelemmel szerezte vissza a 3. helyet (She)
Visszaelőzte a Bayer Leverkusent a német labdarúgó Bundesliga 3. helyéért folytatott küzdelemben a Borussia Mönchengladbach, mely a 25. forduló záró mérkőzésén 2–0-ra legyőzte a Hannovert.
márc. 15
19:44
Skócia: a Celticnek a kihagyott 11-es is belefért a kupasikerhez (She)
A skót Ligakupa 2014–2015-ös kiírásának döntőjében a Celtic 2–0-ra legyőzte a Dundee Unitedet, ezzel 15. alkalommal nyerte meg a sorozatot.
márc. 15
20:00
Lovassport: a 16 éves ifj. Lázár nyerte meg a Mesterek Tornáját (She)
A még csak 16 esztendős ifjabb Lázár Zoltán és Lacrima di Felicita nevű lovának sikerével ért véget a Turi József emlékére megrendezett versenyszám a kaposvári Pannon Lovas Akadémián.
márc. 15
20:02
Serie A: Luca Tonival sikerült a Napoli ellen, ami 14 éve nem (She)
A Napoli idegenben 2–0-ra kikapott a Veronától az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 27. fordulójának vasárnapi játéknapján. A hazaiak mindkét gólját Luca Toni szerezte.
márc. 15
20:18
Férfi röplabda NB I: előny a Kazincbarcikánál (She)
A Vegyész RC-Kazincbarcika 3:0-ra nyert vasárnap a vendég Sümeg ellen a férfi röplabda NB I negyeddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 15
20:36
Videó: Zácsik babája már most kiszurkolta a Fradi sikerét! (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy Zácsik Szandra ideiglenesen abbahagyta a kézilabdázást. Az anyai örömök előtt álló magyar válogatott sportoló az FTC Rail Cargo Hungaria-Győri Audi ETO KC (24-21) csúcsrangadón beszélt az NSO Tv-nek a szülés utáni terveiről. A videóból az is kiderül, hogyan segítette a Fradit a mérkőzésen Zácsik babája.
márc. 15
20:38
Női kézilabda BL: a Győr kiejtette a metzieket (She)
A Győri Audi ETO KC 27–20-ra nyert a Metz ellen idegenben a női kézilabda BL középdöntőjének utolsó fordulójában. A HCM Baia Mare közben hazai pályán megverte a Viborgot, ami azt jelenti, hogy a metziek kiestek.
márc. 15
20:40
La Liga: a Levante ellen Navas, az el Clásicón Casillas véd (She)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzőjének döntése értelmében Keylor Navas védi a királyiak kapuját a 21 órakor kezdődő Levante elleni spanyol bajnoki mérkőzésen. A Costa Rica-i válogatott kapuvédő így megkapja a lehetőséget, hogy korábbi csapata ellen bizonyítson.
márc. 15
20:54
Női kézilabda BL - Győzött a Győr Metzben (Infostart)
A címvédő Győri Audi ETO KC 27-20-re nyert a francia Metz otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének vasárnapi zárásán.
márc. 15
20:54
La Liga: a Sevilla csatára tovább termeli a gólokat (She)
A Sevilla hazai pályán 3–0-ra legyőzte az ezt megelőző öt meccséből csak egyet elveszítő Elchét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának vasárnapi játéknapján.
márc. 15
21:12
Női kézi EHF-kupa: Dániában is nyert, így elődöntős az Érd (She)
A női kézilabda EHF-kupa negyeddöntőjének visszavágóján is nyert az Érd. A hazai pályán szerzett nyolcgólos előny után idegenben is legyőzte a dán Esbjerget, így bejutott a legjobb négy közé.
márc. 15
21:30
Férfi kézi BL: gyakorlatilag kiesett a címvédő (She)
A Kiel 30–21-re nyert a címvédő Flensburg otthonában a férfi kézilabda BL nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, ezzel óriási lépést tett a továbbjutás felé.
márc. 15
21:48
Videó: ismét megvillant - gyönyörű gólt lőtt a 100 kilós csatár (She)
A világ legerősebb csatáraként elhíresült Adebayo Akinfenwa ismét betalált, most az Exeter City-AFC Wimbledon (3-2) angol negyedosztályú labdarúgó-mérkőzésen. A 180 centis, 100 kilós támadó a vendégek első találatát szerezte. Akinfenwa korábban a Livepoolnak is gólt lőtt az FA-kupa 3. fordulójában.
márc. 15
21:50
NB II: így irányítja Prukner az ablakból a Rákóczit - kép (She)
Ugyan Prukner László (még) nincs hivatalos funkcióban az NB II-ben a kiesés ellen küzdő Kaposvári Rákóczi labdarúgócsapatánál, a Gyirmót elleni (0–1) bajnokin már „hadvezérként” viselkedett – így néz ki egy átlagnál magasabb edzői képzettséggel bíró „törzsszurkoló” a lelátón! A Rákóczit a Gyirmót elleni mérkőzésen még megbízott edzőként Házi László irányította. Prukner László március 3. óta…
márc. 15
21:52
Férfi kosár: Lóránték drámai végjátékban győztek (She)
Az olasz férfi kosárlabda-bajnokság 22. fordulójának vasárnapi játéknapján a Lóránt Pétert is soraiban tudó Pesaro izgalmas végjátékban győzte le idegenben a Capo d'Orlandót, míg a Hanga Ádámot foglalkoztató Avellino saját közönsége előtt kapott ki a Sassaritól.
márc. 15
22:06
Női kézilabda EHF Kupa - Elődöntőben az Érd (Infostart)
Az Érd bejutott a női kézilabda EHF elődöntőjébe, ugyanis a hazai nyolcgólos sikert követően a vasárnapi visszavágón 29-28-ra diadalmaskodott a dán Esbjerg otthonában.
márc. 15
22:06
Szlovákia: bravúros DAC-siker a Slovan otthonában (She)
A szlovák Fortuna Liga 22. fordulójának záró mérkőzésén a DAC futballcsapata megszerezte első idegenbeli győzelmét a szezonban – méghozzá a nagy rivális pozsonyi csapat, a Slovan Bratislava ellen.
márc. 15
22:08
Tenisz: Radwanska a brit játékos első top 10-es áldozata (She)
A világranglista nyolcadik helyén álló lengyel Agnieszka Radwanska 6:4, 6:4-re kikapott a brit Heather Watsontól az Indian Wells-i tenisztorna 3. fordulójában.
márc. 15
23:00
Győzelemmel hangolt a Real Madrid a Barca elleni csatára (Infostart)
A Real Madrid 2:0-ra győzött a Levante ellen hazai pályán a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának vasárnap késő esti mérkőzésén.
márc. 15
23:00
Videó: elképesztő kapufa - íme, Benzema skorpiórúgása (She)
Karim Benzema, a Real Madrid francia támadója káprázatos mozdulattal húzta kapura a labdát a Levante elleni bajnoki mérkőzésen. Nézze meg Benzema elképesztő kapáslövését!
márc. 15
23:02
La Liga: a Levante csak kettőt kapott a Realtól, Bale duplázott (She)
A Real Madrid hazai pályán simán, 2–0-ra legyőzte a Levantét a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának vasárnapi játéknapján. A királyiak mindkét gólját Gareth Bale szerezte, aki kilenc tétmérkőzés után talált ismét a kapuba.

Keresés