2015. március 16. hétfő

márc. 16
13:42
Barca-Real: ön mit vár az el Clásicótól? - szavazzon! (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság (Primera División) 28. fordulójában vasárnap ismét összecsap a Barcelona és a Real Madrid. Ön mit vár az el Clásicótól?
márc. 16
13:44
F1: „halott” a Német GP, Lauda szerint nem Ecclestone a hibás (She)
Bernie Ecclestone a hét végén azt mondta, a Német Nagydíj „halott ügy”. Niki Lauda sajnálja, de szerinte nem Ecclestone tehet róla.
márc. 16
13:46
Strandfoci: a világ legjobbjaival egy csoportban a mieink (She)
Bakiban kisorsolták az I. Európai Olimpiai Játékokon szereplő magyar strandlabdarúgó-válogatott ellenfeleit: a mieink Spanyolországgal, Olaszországgal és Oroszországgal kerültek egy csoportba.
márc. 16
14:00
NB I: kar- és bordatörés, szakadás - öt új sérült a Szparinál (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Nyíregyháza Spartacusnál öt játékos is megsérült a Ferencváros elleni 0–0-ra végződött bajnoki mérkőzésen – adta hírül a nyiregyhazaspartacus.hu.
márc. 16
14:18
Roma: VIP-galéria a játékoskijáró fölött - az új stadion tervei (She)
A tervek szerint már az év végen elkezdődnek a munkálatok az AS Roma új stadionjánál – erről James Pallotta klubelnök többször nyilatkozott a közelmúltban –, amelynek terveiről a corrieredellosport.it közölt friss látványterveket. Érdekes megoldás a stadion mellett lévő hatalmas szobor, amely újabb párhuzam a város ókori nevezetességével, a Colosseummal, illetve a játékoskijáró fölött elhelyezett…
márc. 16
14:20
F1: Ecclestone megtiltaná a Mercedes-motor fejlesztését (She)
Bernie Ecclestone szerint a Red Bull jogosan kéri az motorerő kiegyenlítését az FIA-tól, de azt nem hiszi, hogy a csapat komolyan gondolja az F1-ből való kivonulást.
márc. 16
14:39
NB I: Tovább botladozik a Debrecen, a Vidi nyerte az aranycsatát (Agroinform)
Nagy boldogság Nyíregyházán, nagy csalódottság a Fradinál - csak ikszeltek a zöld-fehérek Szabolcsban.
márc. 16
14:54
Ibrahimovic megbotránkoztatta a franciákat (Infostart)
Nagy megbotránkozást keltett Franciaországban az élvonalbeli futballbajnokság legnagyobb sztárjának, Zlatan Ibrahimovicnak egy dühödt kijelentése.
márc. 16
14:54
F1: a Williams nem ugyanazt a motort kapja, mint a Mercedes? (She)
Felipe Massa attól tart, a Williams nem kap olyan jó motort a Mercedestől, mint amilyennel a gyári csapat versenyez.
márc. 16
15:30
Premier League: Zaha fejlődését megtörte az MU - Pardew (She)
Alan Pardew, az angol Premier League-ben szereplő Crystal Palace menedzsere szerint a Manchester Unitedtől február elején visszaszerzett Wilfried Zaha még mindig önbizalomhiányban szenved a „vörös ördögöknél” eltöltött időszak miatt.
márc. 16
15:32
Ökölvívás: Mayweather favágó módjára készül Pacquiaóra (She)
Május 2-án végre összeméri az erejét az elmúlt évek két legjobb váltósúlyú ökölvívója, a 37 esztendős, még veretlen amerikai Floyd Mayweather (47–0–0, 26) és a 36 éves, Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (57–5–2, 38). A felek már készülnek a május 2-i, Las Vegas-i ütközetre, Mayweather edzésmunkáját például kiválóan lehet követni az egyik közösségi oldalon. Az amerikai a hétfői napot kiadós…
márc. 16
15:34
Gyász: meccse után elhunyt az ausztrál ökölvívó (She)
Életét veszítette Braydon Smith ausztrál ökölvívó, aki nem sokkal tízmenetes mérkőzése után esett össze, és hétfőn kapcsolták le az őt életben tartó gépekről.
márc. 16
15:36
BL: a nyolcaddöntő visszavágóinak élő felvezetése (She)
Ahogy olvasóink a 2014–2015-ös Bajnokok Ligája-szezonban már megszokhatták, a nyolcaddöntő visszavágói során is folyamatosan frissülő felvezetéssel hangolódunk a játéknapokra és tesszük teljessé a meccsélményt, majd a késő esti levezetést. Érdekességek, képek, videók, statisztikák és vélemények hétfőtől egészen csütörtökig. Tartsanak velünk!
márc. 16
15:48
Kosár: ünneplés közben szakadt el a vezetőedző Achilles-ina (She)
Ron Turner, az amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokságban (NCAA) szereplő Georgia State Panthers vezetőedzője épp csapata Sun Belt bajnokságban aratott végső győzelmét ünnepelte, amikor súlyos sérülést szenvedett.
márc. 16
15:50
Videó: Bajner után újabb magyar „légiósok” a Nottsban (She)
Magyar „légiósok” a Meadow Lane gyepén. No nem labdarúgókról van szó, bár kétségtelen, Bella és Léna egészen jól bánik a labdával. A két puli érkezését örömmel fogadta a klub, így a Notts szurkolói Bajner Bálint és trollhadserege mellett újabb hungarikummal ismerkedhetnek meg.
márc. 16
15:51
Protipp: Döcögött a szekér az elmúlt héten (Agroinform)
A minimális veszteség ellenére is akadt emlékezetes teljesítmény az elmúlt héten a protippben.
márc. 16
16:06
Man. City: Nehéz több fronton is az első helyért küzdeni - Dzeko (She)
Edin Dzeko, az angol Premier League-ben szereplő Manchester City bosnyák csatára szerint a könyörtelen hajsza a bajnoki címért megnehezíti a Bajnokok Ligája-menetelést.
márc. 16
16:08
PSG: vizsgálják Ibra kirohanását; „El lehet menni!” (She)
Hiába kért bocsánatot Franciaországban megbotránkozást keltő mondatai miatt Zlatan Ibrahimovic, a francia liga vizsgálja az ügyet, így könnyen elképzelhető, hogy a svéd labdarúgó újabb szankciókkal lesz kénytelen szembenézni.
márc. 16
16:10
Német Kupa: két óra alatt elvitték a 75 ezer jegyet (She)
Két óra alatt elfogytak az eladásra kínált belépők a Borussia Dortmund–1899 Hoffenheim labdarúgó Német Kupa-negyeddöntőre, amelyet április 7-én rendeznek a Signal Iduna Parkban.
márc. 16
16:24
Adorján Zoltán fiával vezeti műhelyét (Blikk)
Az 1980-as, 90-es években kétszer nyert salakmotoros Európa-bajnokságot, 13 alkalommal pedig magyar bajnok lett Adorján Zoltán (53).
márc. 16
16:26
Bale gólokkal engesztelt (Blikk)
Madrid — Gólokkal felelt a kritikákra Gareth Bale (25).
márc. 16
16:42
NB II: drámai végjáték, hős lett a fiatal csabai tehetség (She)
A labdarúgó NB II 19. fordulójának hétfői mérkőzésén a Békéscsaba drámai végjáték után 2–1-re legyőzte a Mezőkövesdet úgy, hogy a borsodiak a 90. percben tizenegyesből egyenlítettek, de a 93. percben – Bajzát Péter kiállítása után – jött a 19 éves Viczián Ádám, és második góljával eldöntötte a rangadót.
márc. 16
16:44
Ajánló: Barca-City, Pool-MU, el Clásico, Dortmund-Juve - heti program (She)
Izgalmas hét vár a nemzetközi labdarúgás szerelmeseire, a Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában is kialakul a negyeddöntő mezőnye, a legrangosabb sorozatban a Barcelona és a Manchester City valamint a Dortmund és a Juventus is összecsap egymással, az angol élvonalban Liverpool–Manchester United, a spanyolban Barcelona–Real Madrid rangadót rendeznek meg.
márc. 16
17:00
Videó: ezt a védést látni kell - kapusfejest hárított a kapus (She)
Hatalmasat védett Kenneth Vermeer a Dordrecht–Feyenoord holland labdarúgó-mérkőzés hajrájában. Az utolsó pillanatokban a hazaiak kapusa, Filip Kurto is felment a szöglethez, hogy segítse egygólos hátrányban játszó csapatát, és majdnem sikerült gólt fejelnie. De a dicséret inkább Vermeernek jár: nem akármilyen bravúrt mutatott be! A Feyenoord 2–1-re győzött.
márc. 16
17:00
Vignjevics jobb Újpestet ígér (Blikk)
Budapest — A tavaszi szezon három bajnokiján egyetlen gólt és pontot szerzett az Újpest élvonalbeli futballcsapata, amely így visszacsúszott a nyolcadik helyre a tabellán.
márc. 16
17:02
Székelyföld: Európa-bajnokságot hoznak Budapestre (She)
Minden jel arra utal, hogy Budapesten, esetleg Budapest környéki településeken rendezik meg a nem FIFA-tag labdarúgó-válogatottak első Európa-bajnokságát az idén nyáron.
márc. 16
17:36
Anglia: rasszista tweet miatt vettek őrizetbe egy 15 éves drukkert (She)
A brit rendőrség őrizetbe vett és kihallgatott egy 15 éves futballszurkolót, aki Danny Welbecket, az Arsenal színes bőrű támadóját szidalmazta a Twitteren.
márc. 16
17:42
Rasszista tinédzsert hallgatott ki a rendőrség (Metropol)
A brit rendőrség őrizetbe vett és kihallgatott egy 15 éves futballszurkolót, aki Danny Welbecket, az Arsenal színes bőrű támadóját szidalmazta a Twitteren.
márc. 16
17:54
Női kézi-vb: a játékosok testével kampányolnak - fotók (She)
A testfestést is bevetik a női kézilabda-világbajnokság szervezői, hogy népszerűsítsék az idén december 5. és 20. között sorra kerülő dániai viadalt – amely persze, lévén szó kézilabda-nagyhatalomról, enélkül sem fulladna érdektelenségbe.
márc. 16
17:57
Szerencsejáték-ipar: Új cash-out opcióval jelentkezik a Bet365 (Agroinform)
A Bet365 új fejlesztésének köszönhetően feltett tétünk egy részét is visszavásárolhatjuk egy élő fogadásból.
márc. 16
18:12
ETO: a szponzoros mezek estig kaphatóak; az Audik megvannak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO szurkolói boltjában már csak ma este nyolc óráig lehet kapni a szponzorjelvényekkel ellátott mezeket, utána már csak a sima, egyszínű dresszeket árulja a Rába-parti klub.
márc. 16
18:30
Világfutball: a volt kecskeméti frizurakirály Ázsiába igazolt (She)
A korábban rövid ideig a Kecskeméti TE-ben légióskodó brazil labdarúgó, Tarabai a dél-koreai másodosztályba, a tavaly alakult Szöul E-Land nevű csapatba igazolt.
márc. 16
18:33
Protipp: Ezredes lett Tomihmv - interjú (Agroinform)
A hatharom.com első senior tippmestere, Tomihmv elérte az 1000 tippet a protipp-rendszerben, ennek apropóján faggattuk.
márc. 16
18:48
Nem közpénzen mentik meg az ETO-t (Blikk)
Győr – Az utánpótlást megmentheti Győr városa, de közpénz nem juthat a bajba jutott NB I-es focicsapathoz.
márc. 16
19:06
NB I: Győri ETO-Lombard élőben az NSO-n! (She)
Győri ETO–Lombard találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
márc. 16
19:15
Tragédia! Halálra égett két kisgyerek (Behaviour)
márc. 16
19:24
Bernd Storck irányítja a vb-re készülő U20-as magyar válogatottat (Infostart)
Bernd Storck, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) sportigazgatója vette át a júniusi világbajnokságra készülő U20-as válogatott irányítását.
márc. 16
19:24
EBEL: Fehérvár-Vienna Capitals élőben az NSO-n! (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) negyeddöntőjének ötödik felvonásán a Fehérvár AV 19 fogadja a Vienna Capitalst. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
márc. 16
19:30
Pirlo nem játszhat a dortmundi visszavágón (Metropol)
Kihagyja a Borussia Dortmund elleni BL-nyolcaddöntő szerdai németországi visszavágóját Andrea Pirlo, a Juventus világbajnoka.
márc. 16
19:42
La Liga: menesztették a sereghajtó vezetőedzőjét (She)
Hétfőn menesztette szerb vezetőedzőjét, Miroszlav Djukicsot a spanyol bajnokság élvonalában sereghajtó Cordóba labdarúgóklubja.
márc. 16
20:18
Storck az U20-as fociválogatott új kapitánya (Blikk)
Telki – Az U20-as és az U16-os magyar fociválogatott kapitányát is leváltotta Bernd Storck, a szövetség új sportigazgatója. Előbbi kispadjára mindjárt le is ült.
márc. 16
20:18
Premjer-liga: az iráni Messi beállt és eldöntötte a meccset (She)
A hajrára csereként beálló Szardar Azmun, alias „az iráni Messi” 88. percbeli góljával a sereghajtó Rosztov 2–1-re legyőzte a Kubany Krasznodart az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 19. fordulójának hétfő esti mérkőzésén.
márc. 16
20:36
Barca: a félidőben lecserélt Tajti játszhat a válogatottban (She)
A Barcelona U17-es csapata vasárnap 4–1-es vereséget szenvedett a Dammtól, Tajti Mátyást a szünetben le kellett cserélni, de a középpályás megnyugtatta rajongóit, sérülése nem súlyos, így pályára tud lépni az U17-es válogatottban.
márc. 16
20:36
Guzmics újra a válogatottban (Blikk)
Krakkó – Jó teljesítményt nyújt a lengyel élvonalban, így újra szerepelhet a magyar nemzeti csapatban is Guzmics Richárd, a Wisla futballistája
márc. 16
20:54
NB I: nem bírt egymással az ETO és a Lombard (She)
Gól nélküli döntetlenre végzett a Győri ETO és a Lombard Pápa a labdarúgó NB I 20. fordulójának záró mérkőzésén. Több helyzet adódott a győriek előtt, de Szűcs Lajos nagy bravúrokat bemutatva tartotta meccsben csapatát, mely így értékes ponttal gazdagodott.
márc. 16
21:12
Rio 2016 - Manausban is lehetnek labdarúgó-mérkőzések (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) már nem ellenzi, hogy Manaus legyen a 2016-os olimpia futballtornájának hatodik helyszíne.
márc. 16
21:12
Milliós per Kalou ellen (Blikk)
Berlin – Az Afrika-kupa-győztes csatárt azzal vádolják, hogy megrongálta a berlini falat, amiért 10 ezer euró, azaz mintegy hárommilió forint büntetést fizethet
márc. 16
21:12
Győri ETO: Borkai Zsolt úgy véli, elveszhet az NB I-es tagság (She)
Közpénz nem tehető a nehéz helyzetben lévő győri profi futballba, az önkormányzat legfeljebb az utánpótlást támogathatja – többek között erre jutott a hétfő reggeli egyeztetésen Borkai Zsolt, Győr polgármestere és Orbán Viktor miniszterelnök. A Kisalföldnek adott hétfői interjúból kiderült: a Magyar Olimpiai Bizottság elnöki tisztét is betöltő Borkai „aktivizálja magát” a Győri ETO…
márc. 16
21:14
Labdarúgó NB I - Győr-Pápa 0-0 (Infostart)
A Pápa gól nélküli döntetlent ért el a Győr otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén.
márc. 16
21:14
Győr: se pénz, se siker (Blikk)
Győr - Megviselte a Győr focicsapatát a Quaestor cégcsoport csődbotránya. A gárda stadionjából eltűntek a szponzorfeliratok, és a gólok is. A gárda 0-0-s döntetlent játszott a Pápa elleni bajnokin.

Keresés