2015. július 1. szerda

júl. 1
11:42
Real: S. Ramos édesanyja elmondta, mit akar a fia (She)
A labdarúgással foglalkozó spanyol El Chiringuito televíziós műsor szerkesztői felkeresték a Real Madridban futballozó Sergio Ramos édesanyját, és megkérdezték a játékos jelen állás szerint kérdéses jövőjéről.
júl. 1
11:42
Bulvár: Meddig tart a bankcsőd Görögországban? (Agroinform)
A briteknél fogadhatunk is rá, hogy vajon meddig tart a görögök nyomorúságos helyzete.
júl. 1
11:44
MLSZ: „Nyertünk, kutya” – győri barátjával örül Wintermantel (She)
Mint beszámoltunk róla, a Magyar Labdarúgó-szövetség a 2015–2016-os idényben nem teszi kötelezővé a szurkolói kártya használatát. Az MLSZ a szurkolói kártya kötelezettségének kérdését a szervező klubok hatáskörébe utalja. A rendszer egyik legnagyobb ellenzője, Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere a hivatalos Facebook-oldalán reagált a hírre.
júl. 1
11:46
Arsenal: majd’ tíz év után távozik a francia válogatott játékos (She)
Távozik a Premier League-ben szereplő Arsenal labdarúgócsapatától Abou Diaby, akinek június 30-án lejárt a szerződése a londoni csapatnál.
júl. 1
11:48
Videó: rengeteg helyzet és parádés összjáték után Vidi-gól (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton 2–1-re legyőzte az ukrán élvonalbeli Zorja Luhanszkot. Nézze meg a mérkőzés összefoglalóját! A vidi.hu felvétele.
júl. 1
12:18
Bayern: 30 millió euróért vettek brazil válogatott támadót (She)
A Bayern München harmincmillió euróért megvásárolta Douglas Costát, a Sahtar Doneck brazil válogatott támadóját – jelentette be az ukrán klub a hivatalos honlapján.
júl. 1
12:20
NB III: bírósághoz fordult a Nyíregyháza Spartacus (She)
A Nyíregyháza Spartacus FC – korábbi nyilatkozatainak megfelelően – a klub 2015–2016 licenckérelmét elutasító MLSZ-határozatok hatályon kívül helyezése érdekében keresetet nyújtott be a jogszabály szerint illetékes Bíróságon – áll a klub ügyvezetőjének közleményében.
júl. 1
12:36
DVSC: az Ajax korábbi csatára négy évre aláírt – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva hivatalos honlapján jelentette be, hogy négyéves szerződést kötött a korábbi holland utánpótlás-válogatott Geoffrey Castillionnal.
júl. 1
12:54
U21-es Eb: megsemmisítő üdvözlet a gúnyolódó franciának (She)
Meglepetésre Svédország nyerte meg a csehországi U21-es labdarúgó Európa-bajnokságot, miután tizenegyesekkel legyőzte az esélyesebbnek vélt Portugáliát a fináléban. A svédek ünneplésükkel a selejtezőben kiejtett franciáknak üzentek.
júl. 1
12:56
Videó: lekaszálta a kerítést, majd totálkárosra tört a Ferrari (She)
Horrorisztikus baleset történt az amerikai Forza Challenge Club Racing elnevezésű autóverseny legutóbbi futamán. A Wisconsin állambeli Elkhart Lake-ben található Road America nevű pályán egy Ferrari 458 Speciale hatalmas sebességgel gyakorlatilag lekaszálta a kerítést. A csodával határos módon a pilóta sértetlenül hagyta el az autót.
júl. 1
13:12
Robinho távozik a Santostól (Infostart)
Távozik a Santos labdarúgócsapatától Robinho, aki sajtóértesülések szerint a Luiz Felipe Scolari irányította kínai klubhoz szerződik.
júl. 1
13:12
NB I: az MTK közleményben reagált az MLSZ döntésére (She)
Mint arról beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetség a 2015–2016-os idényben nem teszi kötelezővé a szurkolói kártya használatát. Az MLSZ a szurkolói kártya kötelezettségének kérdését a szervező klubok hatáskörébe utalja. Az MTK hivatalos honlapján reagált a fejleményekre.
júl. 1
13:30
Honvéd: Kispesten nem kötelező a szurkolói kártya, de ajánlott (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd közleményben tudatta, hogy a következő szezonban nem teszi kötelezővé a szurkolói kártya használatát.
júl. 1
13:32
Juve: itt az új mez Pogbával és csillagokkal – rózsaszín is lesz! (She)
A Juventus július 1-jén hivatalosan bemutatta a 2015–2016-os szezonra készült hazai és idegenbeli szerelését, amelyet első alkalommal gyárt az Adidas.
júl. 1
13:48
Románia: Miriuta nem lesz a Rapid Bucuresti edzője (She)
Miriuta Vasile úgy döntött, hogy nem lesz a Rapid Bucuresti labdarúgócsapatának vezetőedzője.
júl. 1
13:50
Képgaléria: nem csoda, ha ettől rugózik az ember szeme (She)
Mint ismert, az argentin válogatott 6–1-re megverte Paraguayt a Copa América elődöntőjében, ezzel bejutott a döntőbe, ahol a házigazda Chilével találkozik. Tekintse meg a mérkőzésen készült leglátványosabb képeket!
júl. 1
14:06
Női kézi: a korábbi válogatott beálló újra Csabán játszik (She)
Két év kihagyást követően visszatér az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapatához Zöldi-Tóth Katalin – áll a klub által kiadott közleményben.
júl. 1
14:08
DVTK: Bori sorsa nem a Diósgyőrön múlik, távozók és visszatérők (She)
Június 30-án hivatalosan is befejeződött az előző futballidény, ami azt is jelenti, hogy sok játékos szerződése, illetve kölcsönszerződése is lejárt. Ezzel kapcsolatban kerestük Árki Gábort, a DVTK sportigazgatóját.
júl. 1
14:10
Man. City: éltek az opcióval, Negredo a Valenciáé (She)
A Manchester City hivatalos honlapján bejelentette, hogy Álvaro Negredo a Valenciában folytatja pályafutását.
júl. 1
14:12
Liverpool: angol válogatott védő a hatodik nyári szerzemény (She)
A Premier League-ben szereplő Liverpool a hivatalos honlapján bejelentette Nathaniel Clyne szerződtetését. A Southamptontól érkező angol válogatott játékos 12.5 millió fontért váltott klubot, és ötéves szerződést írt alá új csapatával.
júl. 1
14:14
Válogatott: otthonról az álmok felé – itt nőtt fel a finnországi hős! (She)
„Sárváron születtem 1988. október 16-án. Az óvodai éveket a Petőfi óvodában töltöttem, így én ott kaptam meg az alapokat. Nagyon szívesen gondolok vissza azokra az évekre, hiszen akkor még minden a játékról szólt. Az sem mellékes, hogy abban az időszakban vettem részt életemben először focitornán, ami elindított egy úton az álmaim felé…” (Részlet a sárvári Petőfi úti óvoda krónikájából)
júl. 1
14:16
Wimbledon: beraktak egy GS-győztest Babosék elé (She)
A japán Nisikori Kei vádlisérülés miatt nem áll ki a Santiago Giraldo elleni mérkőzésére, így a kolumbiai teniszező játék nélkül jutott a wimbledoni bajnokság férfi egyesének harmadik fordulójába.
júl. 1
14:24
Copa America: Argentína az esélyese a döntőnek (Agroinform)
Paraguay kiütése után a bukik szerint a döntőnek is egyértelműen Argentína az esélyese.
júl. 1
14:42
Serie A: Eto'o „megható” búcsúja – „Ctrl C+Ctrl V”-vel (She)
Samuel Eto'o közösségi oldalain búcsúzott el a Serie A-ban szereplő Sampdoria szurkolóitól, miután ismét elhagyja Olaszországot és a török Antalyaspornál folytatja pályafutását.
júl. 1
14:44
Gyász: július 7-én búcsúztatják Eisemann Lászlót (She)
Július 7-én búcsúztatják Eisemann Lászlót. A magyar labdarúgó-válogatott és a Ferencváros masszőrét a Cinkotai temetőben helyezik végső nyugalomra.
júl. 1
14:46
Videoton: Fehérváron sem kell a szurkolói kártya (She)
A Videoton az elmúlt idényhez hasonlóan továbbra sem teszi kötelezővé a szurkolói kártya használatát.
júl. 1
15:18
Békéscsaba: vb után Előre - az U-válogatott is aláír (She)
A Békéscsaba labdarúgócsapata ma délután 17 órától a Honvéddal játszik felkészülési mérkőzést Kispesten. A találkozóra már azzal a kerettel készül az NB I újonca, amellyel a bajnokságnak is szeretne nekivágni. Zoran Szpisljak vezetőedző a Nemzeti Sport Online-nak elmondta, újabb kiszemeltekkel jutottak egyezségre.
júl. 1
15:20
DVSC: az ultráknak nem elég, hogy nem kell a szurkolói kártya (She)
Pethe Tamás, a Loki Szurkolók Egyesületének szóvivője a dehir.hu-nak elmondta, hiába döntött úgy a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), hogy a 2015–2016-os szezontól nem teszi kötelezővé a szurkolói kártyát, hanem a klubok hatáskörébe helyezi a döntést – a debreceni ultrák továbbra sem látogatják a DVSC mérkőzésit.
júl. 1
15:22
NB I: Gosztonyi marad itthon, aláírt új klubjához – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Szombathelyi Haladás a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a DVTK-t elhagyó Gosztonyi Andrást.
júl. 1
15:36
Hamburg: éltek az opcióval, Holtby végleg a HSV-é (She)
A Hamburg élt Lewis Holtby megvásárlásának lehetőségével, így a háromszoros német válogatott középpályás a Bundesligában szereplő csapatnál folytatja pályafutását.
júl. 1
15:54
Douglas Costa a Bayern Münchenhez szerződött (Infostart)
A német bajnok Bayern Münchenben folytatja pályafutását a brazil Douglas Costa, aki öt év után hagyta el az ukrán Sahtar Donyeck labdarúgócsapatát.
júl. 1
15:54
FIFA16: Messi mozgásával cselezhetjük le a haverokat (She)
A szeptemberben megjelenő FIFA16 gyártója, az EA Sports egy egészen új cselezési lehetőséggel kedveskedik a leendő játékosoknak. Az újdonság tökéletesítéséhez nem kisebb szakembert kértek fel segítségül, mint az FC Barcelona négyszeres aranylabdás sztárját, Lionel Messit.
júl. 1
15:56
Wimbledon: a finn Nieminen meglepte Djokovicsot (She)
Novak Djokovics rossz kezdés után sima győzelmet aratott a finn Jarkko Nieminen felett a wimbledoni teniszbajnokságon, ezzel bejutott a férfi egyes harmadik fordulójába.
júl. 1
16:12
New York City: Pirlo érkezését bejelentették, de hol a hiba? (She)
Hibát követtek el a New York City FC-nél. A klub a honlapján bejelentette, hogy szerződteti Andrea Pirlót, majd gyorsan levette a képet. De ami egyszer az internetre felkerül…
júl. 1
16:12
Tour de France: Vajon sikerül Contadornak a dupla? (Agroinform)
Szombaton Utrecht városában kezdetét veszi a világ leghíresebb országúti kerékpárversenye, a Tour de France.
júl. 1
16:30
Paks: két új játékos aláírt, de a harmadikkal is megegyeztek (She)
Két új játékossal is szerződést kötött a Paksi FC – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
júl. 1
16:32
PL: a portugál válogatott csatár aláírt a walesi klubhoz (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Swansea City szerződtette a portugál válogatott csatárt, Édert a Bragától.
júl. 1
16:48
Inter: megvették a Bayerntől, máris mehet a Stoke-hoz? (She)
Olasz és angol sajtóhírek szerint a Premier League-ben szereplő Stoke City megegyezett a Serie A-ban újjáépülő Internazionaléval Xherdan Shaqiri átigazolási áráról.
júl. 1
16:50
Watford: végleges szerződés lett a kölcsönből, marad a cseh (She)
A Premier League-be feljutó Watford ötéves szerződést kötött a cseh Matej Vydrával, aki eddig az olasz Udinese kölcsönjátékosaként szerepelt a klubnál.
júl. 1
16:51
A K2 alaptáborában a magyar hegymászók (Metropol)
A világ második legmagasabb hegyének meghódítására készülnek.
júl. 1
16:52
NB II: gólerős csatár a ZTE ötödik nyári új szerzeménye (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE kétéves szerződést kötött Horváth Rolanddal – számolt be róla a zalaiak Facebook-oldala.
júl. 1
17:24
NB I: Diósgyőrben és Békéscsabán sem kötelező a klubkártya (She)
Az NB I 2015/2016-os idényében klubkártya nélkül lehet megtekinteni a Békéscsaba és a Diósgyőr hazai mérkőzéseit. A döntés mindkét esetben a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökségének határozatát követte, amely szerint az MLSZ a 2015–2016-os idényben nem teszi kötelezővé a klubok számára a szurkolói kártya használatát.
júl. 1
17:24
Vízilabda: A Benedek-csapat vélhetően nem védi meg címét (Agroinform)
Alighanem a szerbek letaszítják a világbajnoki trónról a Benedek-csapatot a kazanyi férfi vízilabda világbajnokságon.
júl. 1
17:42
DVSC: már az El-meccsen sem kötelező a szurkolói kártya (She)
Már a csütörtöki, Szutjeszka Niksics elleni Európa-liga-selejtezőre sem kötelező a szurkolói kártya a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-nél.
júl. 1
17:44
NB II: a Siófok pénteken adja be nevezését, edző még nincs (She)
Megérkezett a Magyar Labdarúgó-szövetség felkérése a Siófokhoz, amely a szándéknyilatkozat kitöltése után pénteken beadja nevezését a labdarúgó NB II 2015–16-os kiírására, így továbbra is lesz másodosztályú csapat Somogy megyében – számolt be róla a sonline.hu.
júl. 1
17:46
Hollandia: Blind 2016 helyett máris kapitány lett – hivatalos (She)
Danny Blindet hivatalosan is kinevezték a holland válogatott szövetségi kapitányává. A Guus Hiddinket váltó szakember megbízatása a 2018-as világbajnokság végéig szól. A szövetség választása nem meglepő, hiszen Blind már korábban megállapodott a vezetőséggel arról, hogy a 2016-os Európa-bajnokság után követi Hiddinket.
júl. 1
17:48
PL: zseniális katasztrófa? Így még nem mutattak be új mezt (She)
Forronganak a Premier League-ben szereplő West Bromwich Albion szurkolói, miután a klub egy a YouTube-on közzétett videóban bemutatta a 2015–2016-os szezonra készült hazai szerelését.
júl. 1
17:50
Újpest: középpályás érkezik kölcsönbe az MTK-tól – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egy évre kölcsönvette Cseke Benjámint az MTK-tól.
júl. 1
18:00
Hertha: 4 hét szenvedés – így izzasztja Dárdai a berlinieket (She)
„Az edzés nem móka!” – szögezte le a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 2015–2016-os idényére készülő Hertha BSC trénere, Dárdai Pál rögtön a legelején. A magyar válogatott szövetségi kapitánya már most kőkeményen megizzasztja a berlini sztárokat.
júl. 1
18:18
Íme, itt vannak a legviccesebb sportbakik - Videó! (Blikk)
Budapest – Néha az élet úgy hozza, hogy a sportpályán is történnek furcsa dolgok, amelyek megmosolyogtatják a szurkolókat, még ha fájdalmasak is a versenyzőknek. Alábbi összeállításunkban a legmókásabb jeleneteket gyűjtöttük egy csokorba, amikor egy-egy sporteszköz felmondta a szolgálatot.

Keresés