2015. július 17. péntek

júl. 17
14:54
Bayern: Ribéry még nem áll készen a visszatérésre (She)
Franck Ribéry nélkül kénytelen elkezdeni az új szezont a német bajnok Bayern München labdarúgócsapata.
júl. 17
15:12
Haladás: Mészöly meglepetést okozna, már a Fradi ellen is (She)
Vasárnap a Ferencváros elleni hazai bajnokival – kezdés 18 órakor – kezdi meg szereplését az NB I-ben a Haladás labdarúgócsapata. A szombathelyiek vezetőedzője, Mészöly Géza pozitív meglepetést szolgáltatna övéivel, akár már az általa nagyra tartott Ferencváros elleni nyitányon.
júl. 17
15:14
El: magyarfaló belga csapatba futhat bele a Fradi (She)
Bár a tegnap délutáni állapothoz képest a Ferencváros messzebbre került a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójától, motivációnak talán nem rossz, hogy felsejlett a távolban a következő lehetséges ellenfél: ha a Fradi a csütörtöki hazai veresége (0–1) ellenére továbbjut a Zeljeznicar ellen, akkor megmérkőzhet az idehaza gyakorta az Újpesttel együtt emlegetett patinás belga…
júl. 17
15:18
Újabb akadály a fővárosi közlekedésben szerdától (Behaviour)
Útburkolat-javítás miatt lesz útzár a Belvárosban.
júl. 17
15:30
Real Madrid: megegyeztek! Barcelonából jön Casillas utódja (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Espanyol és a Real Madrid is elismerte hivatalos honlapján, megegyeztek Kiko Casilla átigazolásával kapcsolatban.
júl. 17
15:36
Rábólintott a Bundestag a görög mentőcsomag tárgyalására (Behaviour)
Európa nem hagyhatja, hogy Görögország az "éhező gyerekek és a kéregető nyugdíjasok országa legyen."
júl. 17
15:36
Nemzetközi Kupák: A legelső oddsok szerint minden csapatunk továbbjuthat (Agroinform)
A fogadóirodák szerint egyedül a Ferencváros sorsa kérdéses, a Loki és a Vidi simán nyer hazai pályán.
júl. 17
15:48
F1: a Ferrari a Williamsszel tárgyal Bottasról – sajtóhír (She)
Olasz sajtóhírek szerint a Ferrari és a Williams megegyezett Valtteri Bottas kivásárlási áráról, de Finnországban az a hír járja, hogy bár tárgyalnak egymással a csapatok, még nem született meg az egyezség Kimi Räikkönen esetleges utódjáról.
júl. 17
15:48
Vívó-vb - Negyeddöntős a férfi párbajtőrcsapat (Infostart)
A nőihez hasonlóan a magyar férfi párbajtőrcsapat is bejutott a negyeddöntőbe a moszkvai vívó-világbajnokságon.
júl. 17
15:50
Davis-kupa: Fucsovics megnyerte az első egyest (She)
Fucsovics Márton öt játszmában legyőzte Tomislav Brkicet, így a magyar férfi tenisz-válogatott 1:0-ra vezet a bosnyák csapat ellen a Davis Kupa euro-afrikai zóna II-es csoportjának 2. fordulójában.
júl. 17
15:51
Rajtol a tizenkét csapatos bajnokság (Metropol)
Az OTP Bank Liga 2015/16-os idényében 33 forduló lesz, minden együttes háromszor találkozik majd egymással.
júl. 17
16:06
Bayern: egy szőkeség miatt állt le a csapatfotózás – kép (She)
Pénteken szeretett volna sort keríteni a csapatfotózásra a Bayern München labdarúgócsapata. A bajorok klasszisai és edzői oda is álltak a kamera elé, az első fotó azonban nem lett alkalmas arra, hogy felkerüljön a klub hivatalos honlapjára, jött ugyanis egy szőke hölgy, aki szinte minden futballista tekintetét ellopta. Persze az igazi úriemberek ilyet nem tesznek, érdemes megnézni Xabi Alonsót…
júl. 17
16:08
Újpest: Windeckert jövő hét pénteken műtik meg (She)
Az Újpest labdarúgója, Windecker József csütörtökön utazik Antwerpenbe, ahol megműtik. A beavatkozás után a fiatal játékos rehabilitációját Liege-ben végzik a szakemberek – számolt be erről az Újpest Facebook-oldala.
júl. 17
16:24
Négyéves eltiltást kapott a horvátok olimpiai bajnok vízilabdázója (Infostart)
Doppingvétség miatt négy évre eltiltották Niksa Dobudot, az olimpiai bajnok horvát vízilabda-válogatott centerét.
júl. 17
16:24
El: egy korábbi oszlopos BL-tag állhat a Loki útjába (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) pénteken elkészítette az Európa-liga-selejtező harmadik fordulójának párosítását, így már tudjuk, hogy a Debreceni VSC-re – amennyiben túljut a lett Skontón (első meccs: 2–2) – a norvég Rosenborg vagy az izlandi KR vár a következő körben. Rövid csapatbemutató.
júl. 17
16:26
Férfi vízi: 2019-ig eltiltották a doppingoló olimpiai bajnokot (She)
Doppingvétség miatt négy évre eltiltották Niksa Dobudot, az olimpiai bajnok horvát vízilabda-válogatott centerét.
júl. 17
16:42
Új tetoválására büszke Hamilton (Blikk)
New York — Újabb tetoválással gazdagodott Lewis Hamilton (30) eddig sem szegényes gyűjteménye.
júl. 17
17:00
F1: veszélyben az Orosz Nagydíj, a főszervező nem aggódik (She)
Veszélybe került az Orosz Nagydíj jövője, miután a Krasznodari határterület kormányzója azt mondta, ha nem kapnak központi állami támogatást a jogdíj kifizetésére, elmarad a futam.
júl. 17
17:18
Vasas: U-válogatottat igazoltak, továbbküldik Siófokra (She)
A Vasas hároméves szerződést kötött Czingráber Mátéval, a Haladás 18 éves védőjével. A korosztályos válogatott játékos a Kecskeméttől érkező Szivacski Donáthoz hasonlóan a teljes szezonra Siófokra kerül kölcsönbe.
júl. 17
17:36
Vívó-vb: Szilágyiék alulmaradtak, 7. a férfi kardválogatott (She)
Negyeddöntős veresége után a következő mérkőzésén is kikapott, majd utolsó pástra lépése alkalmával nyert a magyar férfi kardválogatott, ezzel a hetedik helyen végzett a moszkvai vívó-világbajnokságon.
júl. 17
17:39
Hetedik a férfi kardválogatott a vívó-vb-n (Metropol)
Negyeddöntős veresége után a következő mérkőzésén is kikapott, majd utolsó pástra lépése alkalmával nyert a magyar férfi kardválogatott, ezzel a hetedik helyen végzett a moszkvai vívó-világbajnokságon.
júl. 17
17:54
Vívó-vb - Hetedik a férfi kardválogatott (Infostart)
Negyeddöntős veresége után a következő mérkőzésén is kikapott, majd utolsó pástra lépése alkalmával nyert a magyar férfi kardválogatott, ezzel a hetedik helyen végzett a moszkvai vívó-világbajnokságon.
júl. 17
17:54
PMFC: 300 milliót és egy ingatlant ad Matyinak a város (She)
Sikerült megállapodniuk a pécsi városvezetőknek Matyi Dezsővel, a PMFC tulajdonosával, így elhárult az akadály az elől, hogy Pécs városa átvegye a PMFC-t. A hosszas egyeztetést követően létrejött szerződést pénteken írták alá a felek, de az is hivatalossá vált, hogy a csapat csak a megye I-ben állhat rajthoz – számolt be róla a város közleménye alapján a bama.hu.
júl. 17
18:12
Ajánló: ma rajtol légiósaink egyik legkedveltebb bajnoksága (She)
Nemcsak a magyar NB I-ben, hanem Európa több más labdarúgó-bajnokságában is ezen a hétvégén indul útjára a labda – például Oroszországban és a magyar szempontból egyre népszerűbb lengyel bajnokságban. Ízelítő a négynapos programból.
júl. 17
18:15
Pécs megmenti a labdarúgócsapatát (Metropol)
A pécsi városvezetőknek sikerült megállapodniuk Matyi Dezső klubtulajdonossal.
júl. 17
18:30
PL: „Hűséges vagyok a Villához” – most aláírt a Man. Cityhez (She)
A Sky Sports értesülései szerint Fabian Delph, az Aston Villa angol válogatott középpályása orvosi vizsgálaton vesz részt a Manchester Citynél. A hír azért érdekes, mert a 25 éves játékos a múlt héten ország-világ előtt jelentette ki, hogy nem áll szándékában távozni a birminghami csapattól. Nem sokkal később hivatalossá vált a klubváltás.
júl. 17
18:33
Kitüntetik Casillast és Xavit (Metropol)
Xavi 17 szezon után igazolt a Barcelonától a katari al-Szaddhoz, míg Casillas 16 idényt követően a portugál Portóhoz távozott.
júl. 17
18:48
Újpest: Filkor és Hazard zöld utat kapott, debütálhat (She)
Megérkezett az Újpesthez Filkor Attila és Kylian Hazard játékengedélye, így nincs akadálya annak, hogy a két új szerzemény a Paks elleni, szombaton 18 órakor kezdődő mérkőzésen pályára lépjen.
júl. 17
18:50
F1: bizarr, szőrös támadás érte a haknin Ecclestone-t – képek (She)
Bernie Ecclestone, a Formula-1 első számú embere Londonban népszerűsítette a vasárnap útjára induló Mongol Ralit, a fotózkodás azonban a vártnál jóval szürreálisabbra sikeredett, amikor a helyszínen feltűnt az egyik induló, a Lost Yeti Hunters kabalája, aki természetesen egy jeti...
júl. 17
18:54
Felkészülés: Van Gaal teljes sorcserét tervez az első felkészülési mérkőzésre (Agroinform)
A mexikói csapat is tartalékos lesz, de a United kezdője is tartogathat meglepetéseket.
júl. 17
19:24
Videó: „Most jó nekem” – Vajda Attila is gitárt ragadott (She)
Vajda Attila olimpiai bajnok kenusunk megénekeltette a mártélyi tábor gyermekeit. A sportoló a közösségi oldalán tette közzé a felvételt, amelyen Ocho Macho Jó nekem című dalát adta elő gitárkísérettel. Nem Vajda az egyetlen, aki a nyáron megmutatta énektudását. A Budapest Honvéd kapusa, Kemenes Szabolcs társaival stúdióba vonult, hogy felénekelje a labdarúgó NB I-ben szereplő csapat új indulóját…
júl. 17
19:42
Női kézi: lehet-e a Rosztov az új Győr? Lunde válaszolt (She)
Katrine Lunde a legutóbbi szezon végén távozott a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatától. Az orosz Rosztov-Donhoz szerződő norvég kapus az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) hivatalos honlapjának nyilatkozott, arra azonban nem tudott felelni, hogy új csapatával sikerül-e megismételnie a magyar együttessel elért eredményeket.
júl. 17
19:44
Anglia: újabb exfradista Moniz keretében, ő a 14. szerzemény (She)
Újabb korábbi ferencvárosi játékos szerződött az angol negyedosztályú Notts Countyhoz, amelynél Ricardo Moniz, az FTC korábbi vezetőedzője összegyűjti szerződés nélkül tengődő korábbi munkatársait: Julian Jenner után Stanley Aborah is aláírt a Nottsnál.
júl. 17
19:46
NB III: Cegléden folytatja az egy meccsen 17 gólt szerző csatár (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB III-ban szereplő Ceglédi VSE-ben folytatja pályafutását Rozmán Sándor, aki az előző szezonban a Szabolcs megyei II. osztályban szereplő Tarpa csatáraként a Kölcse elleni, 26–1-re megnyert találkozón tizenhét gólt szerzett.
júl. 17
20:00
Hosszabbítás: az F1 varázsa örök – Dávid Sándor (She)
A Nemzeti Sport szombati mellékletéből ajánljuk.
júl. 17
20:02
Evezős ob: nagy fölény és az universiade-győztes diadala (She)
Egypárban a nőknél Gyimes Krisztina, a férfiaknál pedig Galambos Péter nyert nagy fölénnyel, míg kormányos nélküli kettesben a Papp Zsófia, László Éva duó és a friss universiade-győztes Simon Béla, Juhász Adrián páros diadalmaskodott pénteken a Szeged melletti Maty-éren zajló evezős országos bajnokságon.
júl. 17
20:18
Szavazás: hány magyar csapat marad talpon Európában? (She)
A Videoton idegenben nyert, a Debrecen idegenben ikszelt, a Ferencváros hazai pályán szenvedett vereséget. Ez volt a magyar kupahét, de még a visszavágók hátravannak. Ön szerint ki fog továbbjutni? Szavazzon!
júl. 17
20:20
ETO: szinte teljes a keret, marad a DVSC-nél próbálkozó védő (She)
Szezon előtti sajtótájékoztatót tartott a labdarúgó NB III-ra készülő Győr, amelyen Németh Zoltán vezetőedző elmondta, hogy minden a tervek szerint halad, és eldőlt az is, hogy a több klub által csábított Csató Martin is a zöld-fehéreknél marad – számolt be róla a kisalföld.hu.
júl. 17
20:36
Újabb négy doppingeset a Pánamerikai Játékokon (Infostart)
Újabb négy sportoló akadt fenn a doppingvizsgálatokon a Torontóban zajló Pánamerikai Játékokon.
júl. 17
20:42
Kajak-kenu vb-válogató - Fotógaléria (Behaviour)
A világbajnoki válogatóversenynek Szolnok ad otthont vasárnapig.
júl. 17
20:54
Tenisz: Karlovic két játszmában nyert, elődöntős Newportban (She)
A hazai közönség előtt szereplő Jack Sock elődöntőbe jutott az egyesült államokbeli Newportban zajló 490 ezer dollár összdíjazású füvespályás tenisztornán. A másik negyeddöntőn a horvát Ivo Karlovic legyőzte Dustin Brownt a pénteki negyeddöntőben.
júl. 17
20:56
Eurofutball: győztes magyar gól; betalált a korábbi Vidi-csatár, mutogatásért piros lap – videó (She)
Bőle Lukács döntötte el a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság második fordulójának nyitó mérkőzését: a jászvásári CSMS idegenben 1–0-ra legyőzte a Concordia Chiajnát, a győztes gólt a magyar támadó szerezte a hetedik percben.
júl. 17
22:06
Vívó-vb - Az orosz csapaté az aranyérem női kardban (Infostart)
Az oroszok nyerték a női kardozók csapatversenyét a moszkvai vívó-világbajnokságon.
júl. 17
22:06
Hertha: Dárdai középpályást vásárolt – csatárt is kellene (She)
A Dárdai Pál által irányított Herthában folytatja a pályafutását Vladimír Darida, a Bundesligából kieső Freiburg középpályása. A berlini klub hivatalos honlapján még nem erősítette meg az átigazolás tényét, de a cseh válogatott futballista már a Hertha mezével állt a fényképezőgép elé.
júl. 17
22:08
Davis-kupa: Szerbia és Ausztrália a kiesés szélén (She)
Kazahsztán Ausztrália, Argentína pedig Szerbia ellen szerzett 2:0-s előnyt a tenisz Davis-kupa világcsoportjának negyeddöntőjében.
júl. 17
22:24
Gyémánt Liga: huszonkét éves rekord, új világcsúcsot futott (She)
Huszonkét éves világcsúcsot döntött meg az etióp Genzebe Dibaba női 1500 méteren a pénteki monacói atlétikai Gyémánt Liga-versenyen.
júl. 17
22:42
Videó: lenyúlta a madár a labdát, állítólag ételnek nézte… (She)
Henrik Stenson egy életre megtanulta, hogy a St. Andrewsen zajló British Open rengeteg akadállyal és „veszéllyel” jár, amely jelentősen befolyásolhatja a játék kimenetelét. A svéd golfozó szárnyas problémával találta szembe magát a pályán, illetve annak pusztító hatásával, mivel az éhes holló úgy döntött, hogy megpróbálja megenni a labdát…
júl. 17
23:00
DVSC: Varga nem mondott le a külföldi szerződésről (She)
Varga József, a Debrecen válogatott labdarúgója nem mondott le arról, hogy újra külföldre szerződjön, de elismerte, 27 évesen már fogy az ideje.
júl. 17
23:36
Felkészülés: El Shaarawy góllal debütált, kikapott a Dortmund (She)
A Milantól kölcsönvett Stephan El Shaarawy góllal debütált az AS Monacóban, amely nemzetközi felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte a holland bajnok PSV-t. A Borussia Dortmund elszenvedte első vereségét Thomas Tuchel irányítása alatt.

Keresés