2015. július 18. szombat

júl. 18
16:06
Nyíregyháza: Seydi messzire ment, azeri csapat teszteli (She)
A DVTK, a DVSC-Teva és a Nyíregyháza Spartacus volt támadója, a francia-szenegáli L’Imam Seydi azeri labdarúgóklubnál tartózkodik próbajátékon.
júl. 18
16:24
Bayern: Götze elszólta magát, irány a Juventus? – videó (She)
Egyre több kérdés vetődik fel Mario Götze, a Bundesligában szereplő Bayern München 23 esztendős labdarúgója körül. Az elmúlt hetekben Volker Struth, a játékos ügynöke panaszkodott, és azt állította, Pep Guardiola vezetőedző tönkretette Götzét, az eset óta pedig a nemzetközi sportsajtó egyre gyakrabban boronálja össze az olasz Juventusszal a világbajnok német középpályást.
júl. 18
16:24
Ötödik lett a női párbajtőrcsapat, hatodik helyen zártak a férfiak (Metropol)
Az ötödik helyen végzett a magyar női párbajtőrcsapat a moszkvai vívó-világbajnokságon, a férfiak pedig a hatodik helyen zártak.
júl. 18
16:26
Haladás: „Az FTC más értéket, erőt képvisel, mint 2-3 éve” (She)
A Haladáshoz 18 év után hazatérő Király Gábor vasárnap a Ferencváros ellen ismét pályára léphet a labdarúgó NB I-ben. A 39 éves kapus a szombathelyi klubhonlapnak adott nyilatkozatában a múlt mellett a holnapi összecsapásra is kitért, szerinte az a lényeg, hogy úgy jöjjenek le a pályáról, hogy mindent kiadtak magukból.
júl. 18
16:28
Felkészülés: kupagyőzelemmel debütált Cech az Arsenalban (She)
Az Arsenal labdarúgócsapata második találkozóját is megnyerte a Premier League Ázsia-kupán, így elhódította a serleget. A londoniak a fináléban az Evertont győzték le 3–1-re Theo Walcott, Santi Cazorla és Mesut Özil találatával.
júl. 18
16:30
Gold Cup: Két gigász, öt esélytelen és a kakukktojás - jönnek a negyeddöntők (Agroinform)
Még mindig összejöhet az Egyesült Államok-Mexikó álomdöntő az Arany Kupán.
júl. 18
16:42
Hatodikak a férfi párbajtőrözők (Infostart)
A hatodik helyen zárták a magyarok a férfi párbajtőrözők csapatversenyét a moszkvai vívó-világbajnokságon.
júl. 18
16:42
Vívó-vb: két egytusos sikerrel ötödik a női párbajtőrcsapat (She)
Az ötödik helyen végzett a magyar női párbajtőrcsapat a moszkvai vívó-világbajnokságon. A férfi párbajtőrözők csapatversenyét a hatodik helyen zárták a mieink.
júl. 18
16:44
Két egytusos győzelemmel ötödik a női párbajtőrcsapat (Infostart)
Az ötödik helyen végzett a magyar női párbajtőrcsapat a moszkvai vívó-világbajnokságon.
júl. 18
16:44
NB II-es felkészülés: legyőzte szlovén ellenfelét a ZTE (She)
Számos másodosztályú labdarúgócsapat játszott felkészülési mérkőzést szombaton. A ZTE a szlovén másodosztályban szereplő Verzej otthonában győzött, míg a Dunaújváros négy gólt szerzett a Csákvár ellen. A Gyirmót délelőtti sora nem bírt a Mosonmagyaróvárral, míg a Szigetszentmiklós legyőzte a Budaörsöt. A Vác döntetlent játszott a Cegléddel, míg az Ajka a Fradi második csapatát verte meg.
júl. 18
17:18
NB I: így kezdik az idényt a csapatok – kezdő tizenegyek (She)
Július 18-án 18 órakor három mérkőzéssel megkezdődik a labdarúgó NB I 2015–2016-os idénye, a szakvezetők kijelölték kezdőcsapatukat az Újpest–Paks, az MTK–Puskás Akadémia, illetve a DVTK–Vasas mérkőzésre. Bekő Balázs, a diósgyőriek szakvezetője eltiltása miatt nem ülhet a kispadon, az MTK-t nagy veszteség érte, mivel a szezonnyitó előtt edzésen megsérült védekező középpályása, Vass Ádám. A Nemzeti…
júl. 18
17:20
Bayern: Götze jobban tette volna, ha ezt titokban tartja (She)
Edinson Cavani magasságaiba emelkedett Mario Götze, a Bayern München labdarúgója.
júl. 18
17:36
NFL: rekordösszeget adtak az egyik leeresztett labdáért (She)
Rekordot jelentő 43 740 dollárért (12.37 millió forint) kelt el aukción egy olyan tojáslabda, amely a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) elmúlt szezonjának egyik legnagyobb botrányát okozta – olvasható az espn.com oldalon.
júl. 18
17:38
Tour: könnyező szakaszgyőztes, Froome maradt sárgában (She)
A brit Steve Cummings győzelmével zárult az országúti kerékpáros Tour de France 14. szakasza. A 187.5 kilométeres etapot Rodez és Mende között rendezték meg. Az összetett éllovasának járó sárga trikót továbbra is Chris Froome viselheti, Tejay van Garderen viszont elveszítette második helyét.
júl. 18
17:54
Németország: Simon Krisztián klubjában a PSG-s Lacazette (She)
Ha valaki eddig nem tudta volna: a francia gólkirály Alexandre Lacazette-nek az unokaöccse, Romuald Lacazette is futballista – nos, ő szombattól Simon Krisztián klubtársaként folytatja pályafutását az 1860 Münchenben.
júl. 18
17:54
Rekordösszeget adtak egy leeresztett tojáslabdáért (Metropol)
43 740 dollárért kelt el aukción egy olyan tojáslabda, amely az NFL elmúlt szezonjának egyik legnagyobb botrányát okozta.
júl. 18
17:56
Barca: elnökválasztás – hófehér Figo-mezre senki sem számított (She)
Szombat reggel kilenckor megkezdődött az FC Barcelona 2015-ös elnökválasztása, 109 367 regisztrált pártolótaggal (socio), eredmény szombat késő estére várható.
júl. 18
17:58
FTC: így önti el a Fradi-sas agyát a vér, ha nem nyer a csapat (She)
Gondolkodott már azon, mit csinál a Fradi-sas, ha nem győztesen vonul le a pályáról a Ferencvárosi TC? Most már nem kell, hiszen a zöld-fehér klub hivatalos Facebook-oldaláról megkaptuk a választ. Dühbe gurul...
júl. 18
18:12
Videó: megalázták az egykori arsenalost, de ő kért bocsánatot (She)
Nem indult jól az orosz labdarúgó-bajnokság a korábbi Arsenal-játékos, Emmanuel Frimpong számára. Az Ufa középpályása a Szpartak Moszkva elleni 2–2-es idegenbeli mérkőzésen összesen 31 percet tölthetett a pályán, mivel kiállították. Frimpong mutogatott és beszólt az egyik hazai szurkolónak.
júl. 18
18:12
Brit szakaszgyőzelem a Touron (Metropol)
A brit Stephen Cummings nyerte a Tour de France14. szakaszát, honfitársa, Chris Froome pedig növelte előnyét az összetett versenyben.
júl. 18
18:18
A fővárosban 10 fokot is zuhant a hőmérséklet (Behaviour)
Továbbra is az egész országban érvényben van a piros figyelmeztetés.
júl. 18
18:30
NFL - Rekordösszeget adtak az egyik leeresztett labdáért (Infostart)
Rekordot jelentő 43 740 dollárért (12,37 millió forint) kelt el aukción egy olyan tojáslabda, amely a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) elmúlt szezonjának egyik legnagyobb botrányát okozta - olvasható az espn.com oldalon.
júl. 18
18:30
Tenisz: lesz-e három Johanna Larsson bastadi igazsága? (She)
Pályafutása negyedik WTA-döntőjére készülhet a svéd Johanna Larsson, miután a bastadi viadal elődöntőjében két szettben legyőzte a kazah Julija Putyincevát.
júl. 18
18:32
Davis-kupa: Belgium 1999 után újra elődöntős, Argentínával találkozik (She)
Belgium jutott be először a tenisz Davis-kupa elődöntőjébe, miután a két pénteki egyes mérkőzés után a szombati párost is megnyerte a Milos Raonicot nélkülöző Kanada ellen. A legjobb négy között Argentína lesz a belgák ellenfele.
júl. 18
18:48
Felkészülés: az NB III nem a Serie A, kikapott a Gyirmót (She)
Ami az olasz élvonalbeli AS Romának és Fiorentinának sem sikerült, az a labdarúgó NB III-ba az idén visszajutó Pénzügyőrnek igen. A BLSZ I. osztályának bajnoka felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a másodosztályú Gyirmótot.
júl. 18
18:50
Eurofutball: büntetőt védett a Magyarországról igazolt kapus (She)
Tomás Tujvel egy tizenegyes hárításával járult hozzá ahhoz, hogy a dunaszerdahelyi DAC 2–0-s győzelemmel kezdje a szlovák labdarúgó-bajnokság 2015–2016-os idényét.
júl. 18
18:52
Videó: Lewandowski nagyot varázsolt a Valencia ellen (She)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Bayern München simán, 4–1-re legyőzte a Valenciát. Érdemes megnézni az utolsó találatot, mert nagyon tanulságos. Ennél azért illik jobban vigyázni Robert Lewandowskira...
júl. 18
19:06
Tour de France - Brit szakaszgyőzelem (Infostart)
A brit Stephen Cummings nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny 14. szakaszát, melyen honfitársa, Chris Froome növelte előnyét az összetett versenyben.
júl. 18
19:06
Felkészülés: Stieberék sem bírtak 2. ligás ellenfelükkel (She)
Stieber Zoltán együttese, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Hamburg felkészülési mérkőzésen 2–0-ra kikapott a másodosztályú Arminia Bielefeldtől.
júl. 18
19:24
Nyolc magyar atléta már biztosan indul a riói olimpián (Infostart)
A Magyar Atlétikai Szövetség bízik abban, hogy az eddigi nyolc biztos indulóhoz újabb versenyzők csatlakoznak, akik részt vehetnek a jövő nyári riói olimpián - mondta az InfoRádiónak Spiriev Attila sportigazgató.
júl. 18
19:30
Rendszerváltó népszavazás - Az MSZP segíti a kampányt (Behaviour)
"Örülünk annak, hogy a civil társadalom is fontosnak tartja ezeknek az igazságtalanságoknak a rendezését."
júl. 18
19:42
Felkészülés: hibátlan meccsen mutatkozott be Casillas (She)
Ami a Fiorentinának a Gyirmót ellen nem sikerült, nevezetesen, hogy bevegye az ellenfél kapuját, az összejött az élvonalba feljutó Carpi ellen. A „violák" részéről előbb Josip Ilicic talált be, majd a hajrában Borja Valero állította be a 2–0-s végeredményt.
júl. 18
20:00
Videó: különleges kezdőrúgás a DVTK–Vasas bajnokin (She)
Ki végezze el a kezdőrúgást a DVTK–Vasas NB I-es labdarúgó-mérkőzésen a második félidőben? Természetesen egy menyasszony!
júl. 18
20:02
NB I: a Vasas kihagyta helyzeteit, és kikapott Diósgyőrben (She)
Hiába támadott többet, mégis kikapott a DVTK otthonában 2–1-re a Vasas a labdarúgó NB I nyitó fordulójában.
júl. 18
20:04
NB I: Torghelle döntött, az MTK legyőzte a Puskást (She)
Torghelle Sándor találatával az MTK 1–0-ra legyőzte a Vasas otthonában a Puskás Akadémiát az NB I 1. fordulójában, így László Csaba vezetőedző győzelemmel, Robert Jarni pedig vereséggel mutatkozott be.
júl. 18
20:06
NB I: Ivanovszki kezd, csupán hat csere a Videotonnál (She)
Marco Rossi és Bernard Casoni is kijelölte kezdőcsapatát a Budapest Honvéd–Videoton NB I-es mérkőzésre. A fehérváriaknál Mirko Ivanovszki lesz a csatár, Feczesin Róbert sérülése alighanem még mindig nem jött rendben, hiszen még a cserepadon sem kap helyet. Ha már a kispad szóba jött, a vendégeknél csupán hat játékos kap helyet a cseréknél.
júl. 18
20:18
Ezúttal sem bírt az Újpest a Pakssal (Metropol)
Az Újpest hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Pakssal a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának szombati játéknapján.
júl. 18
20:20
Torghelle góljával nyert az MTK (Metropol)
Az elmúlt szezonban bronzérmes MTK 1-0-ra legyőzte a vendég Puskás Akadémia együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának szombati játéknapján.
júl. 18
20:36
Ezúttal sem bírt az Újpest a Pakssal (Infostart)
Az Újpest hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Pakssal a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának szombati játéknapján. A lila-fehérek 2010. április 24. óta nem tudták legyőzni saját közönségük előtt a paksiakat.
júl. 18
20:36
NB I: Budapest Honvéd–Videoton élőben az NSO-n! (She)
Bp. Honvéd–Videoton FC (M4) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
júl. 18
20:38
Torghelle góljával nyert az MTK (Infostart)
Az elmúlt szezonban bronzérmes MTK Torghelle Sándor góljával 1-0-ra legyőzte a vendég Puskás Akadémia együttesét a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának szombati játéknapján.
júl. 18
20:38
NB I: Végig jobb volt az MTK, megérdemelten nyert – Jarni (She)
A Puskás Akadémia labdarúgócsapatát irányító Robert Jarni szerint az MTK teljesen jogosan nyert ellenük az NB I szombati nyitányán, míg László Csaba, a kék-fehérek vezetőedzője az egész csapatával elégedett.
júl. 18
20:40
NB II-es felkészülés: a Szolnok legyőzte skót ellenfelét (She)
A labdarúgó NB II rajtjára készülő Szolnoki MÁV 2–0-ra legyőzte a skót élvonalbeli Ross Countyt a két csapat szombat esti felkészülési mérkőzésén Telkiben.
júl. 18
20:42
Női kézi: Elek Gábor nagyon meglepte a 15 éves játékost (She)
Márton Gréta még nincs 16 éves, de a következő idényben már a Ferencváros felnőtt-kézilabdacsapatában bizonyíthat.
júl. 18
20:44
NB I: Megérdemeltük volna a győzelmet – Vignjevics (She)
Egyik edző sem volt elégedett maradéktalanul a 0–0-val végződő Újpest–Paks labdarúgó NB I-es mérkőzés után az M4 kamerája előtt.
júl. 18
20:54
Játékossors: Vadócz a Honvédnál edz, külföldre vágyik (She)
A 40-szeres magyar válogatott középpályás, Vadócz Krisztián a nyáron távozott a svájci élvonalban szereplő Grasshopperstől, és jelenleg az NB I-ben szereplő Budapest Honvédnál edz, és külföldi ajánlatra vár.
júl. 18
20:54
A Diósgyőr legyőzte a Vasast (Metropol)
Bekő Balázs, a hazaiak trénere így sikeresen debütált a kispadon új klubjában.
júl. 18
21:12
Evezős ob - Dupláztak a szolnokiak (Infostart)
A szolnoki Tisza Evezős Egylet hajója a kormányos, illetve a kormányos nélküli négyeseknél is elsőként ért célba az evezősök országos bajnokságának szombati versenynapján, a Szeged melletti Maty-éren.
júl. 18
21:12
NB I: Minimum a döntetlen járt volna a Vasasnak – Simon (She)
Simon Antal, a Vasas labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint az angyalföldi gárda minimum döntetlent érdemelte volna a Diósgyőr otthonában az NB I első fordulójában. A DVTK 2–1-re győzött.
júl. 18
21:30
A Diósgyőr legyőzte a Vasast (Infostart)
A Diósgyőr hazai pályán 2-1-re legyőzte az élvonalba visszakerült Vasast a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának szombati játéknapján. Bekő Balázs, a hazaiak trénere így sikeresen debütált a kispadon új klubjában.

Keresés