2015. július 19. vasárnap

júl. 19
16:46
El: mégis elviszik a törökök a Fradi ellenfelének alapemberét? (She)
Hiába a fogadkozás bosnyák részről, török sajtóinformációk szerint Josip Kvesic már a Ferencváros elleni El-párharc után elhagyja a Zeljeznicart, és az érte százezer eurót kifizető Antalyaspor labdarúgója lesz.
júl. 19
17:00
Vasas: aláfordult a bokája Remili Mohamednek (She)
Az orvosi vizsgálatok szerint aláfordult Remili Mohamed, a labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas támadójának a bokája a Diósgyőr elleni bajnokin. Egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia.
júl. 19
17:00
Győzelem a bosnyákok ellen (Metropol)
Fucsovics egyenlített, a DK-újonc Nagy Péter pedig eldöntötte a párharcot, noha nem ő volt az esélyesebb.
júl. 19
17:18
Jégkorong: a DEL-döntőstől igazolt kanadai védőt a Fehérvár (She)
Aaron Brocklehurst személyében 30 éves kanadai jégkorongozót szerződtetett a Fehérvár AV 19. A játékos a német élvonalbeli (DEL) ERC Ingolstadt alkalmazásában állt legutóbb. A hírt a fehérváriak Facebook-oldala jelentette be.
júl. 19
17:20
Videó: röhejes kérdés a Pool védőjének – zseniális a válasz (She)
A Liverpool labdarúgócsapata jelenleg Ausztráliában túrázik. Az Adelaide United elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Brendan Rodgers menedzser és Kolo Touré állt az újságírók rendelkezésére. Bogdán Ádám csapattársa érdekes kérdést kapott: Miért nem szerzett be egy koalát, amikor Brisbane-be látogattak?
júl. 19
17:36
NB II: az MLSZ nem engedélyezte a pénteki meccseket (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség döntése alapján nem lesznek pénteken mérkőzések a hazai másodosztályú labdarúgó-bajnokságban.
júl. 19
18:12
Góliszonytól szenved a Videoton - Videó (Blikk)
Székesfehérvár — Gól nélkül nincs győzelem, csatár nélkül nincs – annyi – gól. Mindkettővel hadilábon áll a Videoton.
júl. 19
18:14
Hiányérzet maradt Imre Géza vívó-világbajnokban (Blikk)
Bár egyéni aranyérmesként térhetett haza a moszkvai vívó-világbajnokságról a Bp. Honvéd párbajtőrözője, mégsem volt teljesen boldog, a csapatversenyben ugyanis csak a hatodik helyet tudták megcsípni.
júl. 19
18:16
Újpesti bosszúság pénztárnál és pályán (Blikk)
Budapest — Csaknem botrányba fulladt az Újpest–Paks (0-0) bajnoki focimeccs, amelyet szombaton rendeztek meg 2637 néző előtt.
júl. 19
18:30
Ráadástussal negyedik a női tőrválogatott (Metropol)
Legutóbb nyolc éve jutott a legjobb négy közé világbajnokságon a magyar női tőrválogatott.
júl. 19
18:48
Real Madrid: árulkodó jel a honlapon – eldőlt De Gea jövője? (She)
Érdekes, de nem elhanyagolható részletre lett figyelmes a 101 Great Goals szerkesztősége a Real Madrid hivatalos honlapján. A játékoskeretet böngészve felfigyelhetünk rá, hogy Keylor Navas megkapta az egyes számú mezt, ami arra enged következtetni, hogy David de Gea ezen a nyáron nem szerződik a spanyol fővárosba.
júl. 19
18:48
Kedden temetik el Jules Bianchit (Blikk)
Nizza - Kedden helyezik végső nyugalomra Jules Bianchi francia Forma-1-es pilótát. A 25 éves versenyző pénteken este hunyt el. A gyászszertartásra szülővárosában, a nizzai Sainte-Reparate katedrálisban kerül sor 10 órától.
júl. 19
18:50
Tenisz: harmadszorra sikerült a svédnek; Errani kikapott (She)
Anna Karolina Schmiedlová nyerte meg a 250 ezer dollár összdíjazású bukaresti salakpályás női tenisztornát, míg Bastadban Johanna Larsson diadalmaskodott.
júl. 19
18:52
Videó: pofátlan büntetővel nyert a Vidi edzőjének volt csapata (She)
Úgy látszik, hogy az utóbbi időben néhány labdarúgócsapat rákapott a trükkösen elvégzett tizenegyesekre. Legutóbb a szlovák harmadosztályban a Dénesdtorcsmisérd, most pedig a tunéziai élvonalban szereplő Étoile du Sahel csatára, az algériai Bagdad Bundezsa és csapattársa tévesztette meg a kapust. A szúszai együttes – amelyet korábban Bernard Casoni, a Videoton jelenlegi trénere is irányított –…
júl. 19
19:06
Videó: tolongás és hosszú sorok a Haladás–FTC előtt (She)
Sokan voltak kíváncsiak a Haladás–Ferencváros mérkőzésre a labdarúgó NB I-ben 1. fordulójában. Kisebb tolongás és hosszú sorok is kialakultak a beléptetésnél, de végül mindenki bejutott a Rohonci úti stadionba.
júl. 19
19:08
El: a Skonto Riga könnyed győzelemmel hangolt a Lokira (She)
A Skonto Riga labdarúgócsapata – a DVSC-Teva El-riválisa – fölényes, négygólos (4–0) győzelmet aratott másodosztályú ellenfele, az Alberts ellen a Lett Kupa nyolcaddöntőjében, amivel továbbjutott a következő körbe.
júl. 19
19:24
NB I: Halmosi Péternek eltört a járomcsontja (She)
Eltört a járomcsontja Halmosi Péternek, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás középpályásának.
júl. 19
19:24
Ukrajnába is vinnék Dzsudzsákot? (Blikk)
Moszkva — Újabb csapattal hozták hírbe Dzsudzsák Balázst (28): a csakfoci.hu szerint a Dinamo Kijev ügyeiben jól értesült egyik ukrán portál cikke felhívja a figyelmet, hogy az orosz Dinamo Moszkvától távozni akaró Dzsudzsák nagyszerű vétel lenne a klubnak.
júl. 19
19:26
F1: kedden helyezik örök nyugalomra Jules Bianchit (She)
Kedden helyezik végső nyugalomra Jules Bianchi francia Formula–1-es pilótát.
júl. 19
20:00
Videó: lent sem bírták ki nevetés nélkül a csinos nő bakiját (She)
Mókás jelenetek játszódtak le az Anglia–Ausztrália krikettmérkőzésen. A találkozót közvetítő televízió éppen egy csinos szurkolóhölgyet mutatott, aki váratlan mozdulatot tett a lelátón, igaz, véletlenül. Lent a pályán sem bírták ki nevetés nélkül. Íme!
júl. 19
20:02
Lengyelország: Nikolics beindult, két gól az első bajnokiján – videó (She)
A lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság első fordulójának vasárnapi játéknapján a Legia Warszawa idegenben 4–1-re legyőzte a Slask Wroclawot. A varsói csapat harmadik és negyedik gólját a magyar válogatott Nikolics Nemanja szerezte, akit a 89. percben lecserélt edzője.
júl. 19
20:18
Kedden temetik Jules Bianchit (Infostart)
Kedden helyezik végső nyugalomra Jules Bianchi francia Forma-1-es pilótát.
júl. 19
20:18
NB I: a Ferencváros győzni tudott a Haladás otthonában (She)
Hiába a sok Király Gábor-bravúr, Roland Lamah és Stanislav Sesták találatával a Ferencváros elhozta a három pontot a Haladástól a labdarúgó NB I nyitó fordulójában.
júl. 19
20:20
NB I: az utolsó pillanatban nyert a Debrecen Békéscsabán (She)
Hiába vezetett sokáig a Békéscsaba a DVSC ellen, az utolsó pillanatban egy öngóllal vesztesen kényszerült elhagyni a pályát, így a vendégek győzelemmel kezdték a bajnokságot.
júl. 19
20:22
MU: trükkös – így „tért vissza” Gary Neville 40 évesen (She)
Anglia futballszerető része Gary Neville Twitter-posztján nevet. A 40 éves korábbi jobbhátvéd igencsak hasonlít a Manchester United új szerzeményére, az utód Matteo Darmianra, aki ugyanazon a poszton játszik, mint ő – éppen ezt használta ki Neville.
júl. 19
20:36
Lovassport: dán siker a budapesti díjugrató Grand Prix-n (She)
Dán sikerrel zárult a Nemzeti Lovardában rendezett díjugrató Grand Prix.
júl. 19
20:54
MU: trükkös – így „tért vissza” Gary Neville 40 évesen (She)
Anglia futballszerető része Gary Neville Twitter-posztján nevet. A 40 éves korábbi jobbhátvéd igencsak hasonlít a Manchester United új szerzeményére, az utód Matteo Darmianra, aki ugyanazon a poszton játszik, mint ő – éppen ezt használta ki Neville.
júl. 19
20:54
A Fradi és a Loki is nyert (Metropol)
Szombathelyi győzelemmel rajtolt a Ferencváros, a Debrecen nehezen nyert Békéscsabán.
júl. 19
20:56
Hertha: csak az év végén térnek vissza Dzsudzsákra – sajtóhír (She)
A bz-berlin.de részletekbe menően számolt be arról, hogy Dzsudzsák Balázs kezdőként lépett pályára a Zenit vendégeként 2–1-es vereséget szenvedő Dinamo Moszkvában. A honlap ebből azt a következtetést vonta le, hogy a magyar szélső német kérője, a Hertha csak a téli átigazolási időszakban tér vissza Dárdai Pál vezetőedző első számú kiszemeltjének a megszerzésére.
júl. 19
20:58
Evezős ob: szolnoki és DNHE-siker a nyolcasoknál (She)
A férfiaknál a szolnoki Tisza Evezős Egylet, a nőknél pedig a Danubius Nemzeti Hajós Egylet sikerét hozta a nyolcasok versenye az evezősök országos bajnokságának vasárnapi zárónapján, a Szeged melletti Maty-éren.
júl. 19
21:12
Szlovákia: Priskin góllal kezdett, idegenben nyert a Slovan (She)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság első fordulójának vasárnapi játéknapján a Priskin Tamással felálló Slovan Bratislava idegenben 2–1-re legyőzte a Zlaté Moravcét. A fővárosiak első gólját a magyar válogatott csatár szerezte, aki a 69. percig volt a pályán.
júl. 19
21:30
DiaEuro 2015: a bosnyákokkal is játszik a magyar válogatott (She)
Kisorsolták a cukorbetegek futsal Európa-bajnokságának selejtezőkörét. A Kolozsváron hétfőtől szombatig tartó kontinensviadalon a Hevesi Tamás vezette magyar válogatott Belgiummal, Bosznia-Hercegovinával és Szlovéniával került egy csoportba.
júl. 19
21:32
Videó: a bajnok oktatta az MU játékosait, akik elvették a labdát és... (She)
A Manchester United labdarúgócsapata Seattle-ben járva meglátogatta a 2013-es NFL-győztes Seattle Seahawks csapatát. Labdázgatás, a teljes szett felpróbálása és mezcsere volt a program a két együttes játékosai között.
júl. 19
21:48
Paraúszó-vb: Tóth Tamás bronzérmes 200 m vegyesen (She)
Tóth Tamás bronzérmet szerzett a glasgow-i paraúszó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
júl. 19
21:50
Triatlon: 6. hely a vegyes csapatok váltó-világbajnokságán (She)
A hatodik helyen végzett a magyar válogatott a triatlonisták váltó-világbajnokságán, Hamburgban. A győzelmet – a nemzetközi szövetség tájékoztatása szerint – a franciák harcolták ki, míg a második helyen az ausztrálok, a harmadikon pedig a britek végeztek
júl. 19
21:52
NB I: Thomas Doll jobbulást kívánt Halmosi Péternek (She)
Mint beszámoltunk róla, Roland Lamah és Stanislav Sesták találatával a Ferencváros elhozta a három pontot a Haladástól. A találkozót követően Thomas Doll, a vendégek vezetőedzője jobbulást kívánt Halmosi Péternek, akinek eltört a járomcsontja.
júl. 19
22:06
Labdarúgó NB I - Szombathelyi győzelemmel rajtolt a Ferencváros (Infostart)
Az előző idényben ezüstérmes Ferencváros két góllal nyert a Szombathelyi Haladás vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának vasárnapi játéknapján.
júl. 19
22:06
Strandfoci-vb: gól a harmadik mp-ben, Portugália a világbajnok (She)
A Portugáliában rendezett strandlabdarúgó-világbajnokság döntőjében a házigazda válogatott 5–3-ra legyőzte Tahitit, ezzel tizennégy év után ismét megnyerte a vb-t.
júl. 19
22:08
NB I: nem az MTVA-nál volt a szombathelyi műszaki probléma (She)
Nem az MTVA oldalán jelentkezett az a műszaki probléma, amely miatt megszakadt a Szombathelyi Haladás–Ferencváros NB I-es labdarúgó-találkozó élő közvetítése – tájékoztatta az MTVA vasárnap az MTI-t.
júl. 19
22:10
NB I: Olyan legendák ellen játszhattam, mint Hajnal és Gera – Király (She)
Mint arról beszámoltunk, a Ferencváros 2–0-ra nyert a Haladás vendégeként a labdarúgó NB I 1. fordulójában. A mérkőzés után a hazaiaktól Mészöly Géza vezetőedző és Király Gábor, míg a vendégektől Thomas Doll vezetőedző és Gyömbér Gábor értékelt az NSO Tv-nek.
júl. 19
22:12
U19-es Eb: álomgólpassz után lett biztos a spanyol arany (She)
Spanyolország 2–0-s győzelmet aratott Oroszország felett az U19-es labdarúgó Európa-bajnokság döntőjében.
júl. 19
22:14
Boksz: Ha nem verem meg Klicskót, visszavonulok – Fury (She)
Október 24-én, Düsseldorfban a WBO/IBF/WBA nehézsúlyú ökölvívó világelső Vladimir Klicsko ellen lép ringbe a brit Tyson Fury, aki úgy véli: ha nem tud nyerni, akkor nincs értelme folytatnia a karrierjét.
júl. 19
22:42
Eurofutball: megráncigálták az oroszlán bajszát – 2–0 után 2–6 (She)
A román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság első fordulójának vasárnapi játéknapján Miriuta László csapata, a marosvásárhelyi ASA idegenben 5–1-re megverte az Astra Giurgiut. A vendégek már a 12. percben két góllal vezettek, soraikban a horvát Filip Jazvic duplázott.
júl. 19
23:18
Tenisz: a 31 éves amerikai hat év után nyert ATP-tornát (She)
Az amerikai Rajeev Ram 7:6, 5:7, 7:6-ra legyőzte a második kiemelt horvát Ivo Karlovicot a newporti füves pályás férfi tenisztorna döntőjében, ezzel 2009 után ismét megnyerte a versenyt, és pályafutása második ATP-tornagyőzelmét aratta.
júl. 19
23:54
NS: 21 meccses Fradi-sorozat; Casoni dühös; exkluzív Holiday-interjú – hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Keresés