2015. július 2. csütörtök

júl. 2
13:12
NB III: „Amikor odakerülnek egy csapathoz, tökön rúgják magukat” (She)
Gálvölgyi István helyett a Vasas és a Pápa korábbi trénere, Tóth Bálint irányítja a labdarúgó NB III-ban szereplő Rákosmente KSK-t az augusztus 1-jén kezdődő új szezonban – számolt be róla a fociakobon.cafeblog.hu.
júl. 2
13:14
El: a Loki, a Fradi és az MTK 749 millió forintért indul harcba (She)
Jelentősen megemelték a szereplők díjazását a labdarúgó Európa-ligában. Az az együttes, amely eljut a csoportkörig, több mint 700 millió forinttal gazdagodik. De vajon melyik csapatnak lesz erre reális esélye? A Fradi Hollandiában, a DVSC és az MTK itthon rajtol a selejtező 1. fordulójában, utóbbiak montenegrói, illetve szerb rivális ellen.
júl. 2
13:16
Németország: Gulácsi sikerrel debütált új csapatánál (She)
Harmadik nyári felkészülési mérkőzését is megnyerte a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) szereplő RB Leipzig, amelyben először léphetett pályára a testvércsapat Red Bull Salzburgtól érkező Gulácsi Péter.
júl. 2
13:33
Megtartják szombaton a 33. Balaton-átúszást (Metropol)
A Balaton térségében nyárias idő és 23-24 fokos vízhőmérséklet várható a rendezvény idején.
júl. 2
13:48
Kékszalag: délben a Cellum az élen (Infostart)
Nagyon gyenge szélben vágott neki a légvonalban 155 kilométeres távnak a 47. Kékszalag nagydíj 540 hajóból álló mezőnye Balatonfüredről.
júl. 2
13:48
Győri ETO: Korsós Györgynél van a kulcs az Ingolstadthoz (She)
Korsós György, a Győri ETO korábbi játékosa megegyezett az NB I-es licencétől megfosztott, az NB III-ba visszasorolt klub vezetőivel arról, hogy klubmenedzserként együttműködési szerződést köt a Bundesligába tavasszal feljutó Ingolstadttal. Közben az egyik csatár sérülése miatt reaktiválták az utánpótlásedzőt.
júl. 2
13:50
NBA: Draymond Green 85 millió dollárért marad a bajnoknál (She)
További öt évig a Golden State Warriorst erősíti Draymond Green, aki 85 millió dolláros szerződést írt alá az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) címvédőjénél.
júl. 2
14:06
Szavazás: mi lesz a Fradi, a Loki és az MTK sorsa az El-ben? (She)
Az Európa-liga három hazai résztvevője csütörtökön kezd az első selejtezőkörben: a Loki a montenegrói Szutjeszkát fogadja este fél héttől a Nagyerdei Stadionban, az MTK a szerb Vojvodina ellen meccsel a Szusza-stadionban, míg a Ferencváros a holland Go Ahead Eagles vendégeként rajtol Emmenben. Mi lesz velük a párharc során? Szavazzon!
júl. 2
14:08
Portugália: cunami, CR és a mez – ilyen egy igazi futballcsoda! (She)
Egy indonéziai kisfiút az egész világ megismert 2004 decemberében, miután az otthonát sújtó cunamitól megmenekülve azt mondta, többek között a futball mentette meg az életét. A fiú Cristiano Ronaldóval is találkozhatott, 11 évvel később pedig…
júl. 2
14:09
Viharos közgyűlés előtt a röplabdázók (Metropol)
A keddi tisztújító közgyűlésen leváltják Poór Csabát, a jelenlegi elnököt és az elnökség megmaradt tagjait.
júl. 2
14:24
NB II: szerződést hosszabbított a Gyirmót védője (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Gyirmót FC Győr két évvel meghosszabbította Lengyel Dániel nyáron lejáró szerződését – számolt be róla a klub honlapja.
júl. 2
14:24
Premier League: Lennon vagy Allerdyce ülhet le a Rókák kispadjára (Agroinform)
A bukik szerint a Celtic egykori sikeredzője vagy a West Hamtől távozó Big Sam pótolja Nigel Pearsont.
júl. 2
14:42
Megtartják szombaton a 33. Balaton-átúszást (Infostart)
A meteorológiai előrejelzés, illetve a balatoni vízirendészet vezetőjének véleménye alapján a szervezőbizottság úgy döntött, az eredetileg tervezett időpontban, szombaton megtartja a 33. Pek-Snack Balaton-átúszást.
júl. 2
15:00
Videó: Gerrardot letámadták a fotósok, de zseniálisan reagált (She)
Steven Gerrard, az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Los Angeles Galaxy játékosa nagyon meglepődött, amikor egy étteremből távozva fotóriporterek és operatőrök hada várta. A Liverpool korábbi középpályása röviden csak annyit mondott: „Nem vagyok hozzászokva ehhez a figyelemhez. Van valami tippetek, hogyan menne?”
júl. 2
15:18
1860 München: Simon lett a sprintkirály, így ünnepelt – képek (She)
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Bundesliga 2.) 2015–2016-os idényére készülő 1860 Münchennél túlestek az első edzéseken, amelyeken többek között azt mérték fel, ki az „oroszlánok” leggyorsabb játékosa. A sprintpárbajt a klub magyar légiósa, Simon Krisztián nyerte, aki a vízben ünnepelte meg a sikerét.
júl. 2
15:54
MU: titkos tárgyalások, Van Persie-t átverte a vezetőség? (She)
Egybehangzó angol lapértesülések szerint a Manchester United labdarúgócsapata előrehaladott tárgyalásokat folytat a Fenerbahcéval Robin van Persie átigazolásáról – csak épp erről elfelejtette tájékoztatni a játékost.
júl. 2
15:54
Európa Liga: Hányat számol ellenfelére a West Ham? (Agroinform)
A Kalapácsosok az andorrai Lusitans együttese ellen kezdik meg Európa Liga szereplésüket.
júl. 2
15:56
Videoton: a Juventus csatára Fehérváron folytathatja (She)
Olasz sajtóértesülés szerint Alhassane Soumah, a Juventus labdarúgócsapatának 19 éves guineai csatára a Videotonban folytathatja a pályafutását.
júl. 2
16:12
Házkutatást tartottak a Dinamo Zagreb elnökénél (Infostart)
Házkutatást tartottak a Dinamo Zagreb labdarúgócsapatának vezetőinél, akiket adócsalással és vesztegetéssel vádolnak.
júl. 2
16:12
Horvátország: házkutatást tartottak a Dinamo elnökénél (She)
Házkutatást tartottak a Dinamo Zagreb labdarúgócsapatának vezetőinél, akiket adócsalással és vesztegetéssel vádolnak.
júl. 2
16:30
Megújult a mátraházi edzőtábor (Infostart)
Elkészült a 1 milliárd 135 millió forintból felújított mátraházi edzőtábor, ahol megújultak a szobák, az edzőpályák és edzőtermek, valamint az orvosi szobák is - mondta a sportért felelős államtitkár. Simicskó István kiemelte, hogy a létesítményt mától már használhatják is a sportolók.
júl. 2
16:30
Kajak-kenu: Kammerert olimpiai bajnokra cseréli Szalai (She)
Kammerer Zoltán után Dombi Rudolffal ül egy hajóba Szalai Tamás a kajak-kenusok második, szolnoki válogatóján. A Európai Játékokon győztes, korábban már a hazai szétlövést is megnyerő K–2 1000 m-es egységet a szövetség szakmai indokokra hivatkozva nem engedi rajthoz állni az olimpiai kvalifikációs milánói vb-n. Kammerernek biztos helye van a négyesben, Szalainak azonban sürgősen új megoldás…
júl. 2
16:32
Wimbledon - Murray és Wozniacki is továbbjutott (Infostart)
A hazai közönség előtt szereplő, harmadik helyen kiemelt Andy Murray három játszmában győzött a holland Robin Haase ellen a wimbledoni nyílt teniszbajnokság második fordulójában.
júl. 2
16:33
Ketten elhúztak a Kékszalag mezőnyétől (Metropol)
Délután háromkor a két vezető hajó már a Balaton nyugati medencéjében küzd egymással. Csak estére várhatók az első befutók.
júl. 2
16:48
Wimbledon: Murray, Bacsinszky, Wozniacki és Lisicki is nyert (She)
Andy Murray három játszmában nyert Robin Haase ellen a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában, így továbbra is veretlen füvön az idén.
júl. 2
16:50
Videó: Gareth Bale mágikus trükkje a kosárpályán (She)
Újabb bizonyíték, hogy Gareth Bale labdakezelése fantasztikus. Még akkor is, ha a Real Madrid labdarúgócsapata sztárjának a kosárlabdapályán kell ezt bemutatnia.
júl. 2
16:52
Képek: a hétszínű madridi mez előtt Dárdaiék is meghajoltak (She)
Ha nyár, akkor mezbemutatók. Sorra jelentkeznek a topligás futballklubok az új, kreatívabbnál kreatívabb trikókkal, a spanyol élvonalban (La Liga) szereplő Rayo Vallecano azonban most nagyon magasra tette a lécet.
júl. 2
16:54
FIFA: „Aki szerint korrupt vagyok, börtönbe kellene vonulnia” (She)
Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke a német Bunte magazinnak adott interjújában elmondta, tiszta a lelkiismerete, és sosem volt korrupt.
júl. 2
17:06
Milan: megegyeztek a Sevillával, Bacca az olaszoké (She)
A kolumbiai Carlos Bacca az Európa-liga-győztes Sevillából az AC Milan labdarúgócsapatához igazol. A két klub csütörtökön erősítette meg a már napok óta köztudottá váló hírt, annyi kiegészítéssel, hogy már csak a következő néhány napban sorra kerülő orvosi vizsgálatokra van szükség az átigazolás véglegesítéséhez
júl. 2
17:08
Jégkorong: az amerikai kaland után újra a Volánnál Nagy Gergő (She)
A Fehérvár AV 19 jégkorongcsapata a 25 éves Nagy Gergővel erősítette meg a keretét. A tengerentúlról visszatérő center az EBEL elődöntőjébe jutna a klubbal, amelyben korábban hat évet lehúzott. Az egykor kallódó tehetség sztárigazolásként tér vissza az együtteshez.
júl. 2
17:24
PL: Shakira? Shaqiri! Zseniális trollcsapás a fura átigazolásra (She)
Mint arról beszámoltunk, olasz és angol sajtóhírek szerint a Premier League-ben szereplő Stoke City megegyezett a Serie A-ban újjáépülő Internazionaléval Xherdan Shaqiri átigazolási áráról. A 23 éves szélső érkezését hivatalosan még nem jelentették be a piros-fehérek, ám a közösségi oldalakon már megkezdődött a roham.
júl. 2
17:24
Tour de France: Sagan negyedszer vagy valaki meglepi? (Agroinform)
A szombaton kezdődő francia háromhetes verseny összetett esélyesei után a sprintereket vettük górcső alá.
júl. 2
17:26
Atlétika: olimpiai döntővel felérő mezőny Székesfehérváron (She)
Túlzás nélkül állítható, hogy olimpiai döntővel felérő számokat is rendeznek Székesfehérváron a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjon július 7-én. Spiriev Attila sportigazgató és Gyulai Márton István, az Európai Atlétikai Szövetség tanácsának tagja beszélt a keddi versenyről és a sorozat jövőjéről.
júl. 2
17:28
Férfi kézi: Karabatic távozik a Barcából, mehet, ahová akar (She)
A Barcelona férfi kézilabdacsapata csütörtökön bejelentette, hogy elengedi a 2007-ben és 2014-ben is a világ legjobb játékosának megválasztott Nikola Karabaticot.
júl. 2
17:42
A Milanhoz igazol Bacca (Infostart)
A kolumbiai Carlos Bacca az Európa Liga-győztes Sevillából az AC Milan labdarúgócsapatához igazol.
júl. 2
17:42
Milan: megegyeztek a BL-gólgyáros brazillal – sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan megegyezett az előző BL-idényben kilenc góllal záró Luiz Adrianóval.
júl. 2
17:44
Juventus: bohócot égettek a mezbemutatón – videó (She)
Mint arról beszámoltunk, a Juventus július 1-jén hivatalosan bemutatta a 2015–2016-os szezonra tervezett hazai és idegenbeli szerelését, amelyet első alkalommal gyárt az Adidas. A torinóiak most egy videóval is készültek a nagy eseményre, amely finoman szólva egyedire sikerült. „Nem bohócok, futballisták!”
júl. 2
17:46
El: Tisza Tibor kimaradt a Debrecen kezdőcsapatából (She)
Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője kihirdette kezdőcsapatát a Szutjeszka Niksics elleni Európa-liga-selejtező első mérkőzésére. A szakember döntésének értelmében Tisza Tibor kispados lesz.
júl. 2
18:18
Wimbledon - Federer és Kvitova is a harmadik fordulóban (Infostart)
A második helyen kiemelt Roger Federer magabiztos győzelmet aratott Sam Querrey ellen a wimbledoni nyílt teniszbajnokság második fordulójában.
júl. 2
18:18
Wimbledon: Fucsovics legyőzője és Federer tovább menetel (She)
Roger Federer könnyedén intézte el Sam Querreyt a wimbledoni teniszbajnokságon, ezzel ott van a legjobb 32 között. Szintén készülhet a harmadik fordulóra a grúz Nikoloz Baszilasvili, aki a selejtező 3. fordulójában Fucsovics Mártont verte meg, most pedig a 15. kiemelt Feliciano Lópezt.
júl. 2
18:20
Wimbledon: Babosék győzelemmel kezdtek párosban (She)
Babos Tímea és Kristina Mladenovic 6:4, 6:1-re nyert a lengyel Magda Linette és a luxemburgi Mandy Minella ellen a wimbledoni teniszbajnokságon, a női párosok első fordulójában.
júl. 2
18:36
Videó: varázslat – ilyen ütésre is csak Federer képes (She)
Az idei wimbledoni tenisztorna egyik legszebb ütését mutatta be Roger Federer a Sam Querrey elleni mérkőzésén a második fordulóban.
júl. 2
18:38
Európa-liga: Debrecen–Szutjeszka élőben az NSO-n! (She)
A DVSC-Teva a montenegrói Szutjeszka Niksicset fogadva kezdi meg szereplését a labdarúgó Európa-liga 2015–2016-os szezonjában. Kövesse a találkozó alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
júl. 2
18:54
Wimbledon - Babosék bejutottak a legjobb 32 közé (Infostart)
Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal bejutott a legjobb 32 közé a wimbledoni nyílt teniszbajnokság páros versenyében.
júl. 2
18:54
Sportkrém: Lékó Péter – rizskonzerv a ventilátor alatt (She)
A Nemzeti Sport pénteki mellékletéből ajánljuk.
júl. 2
18:56
Barca: 130 millió eurót adnának a három középpályásért (She)
Spanyol sajtóértesülések szerint a Barcelona labdarúgócsapata 130 millió eurót szán három kiszemelt középpályása, Paul Pogba, Arda Turan és Gerson megvásárlására.
júl. 2
18:57
Babosék bejutottak a legjobb 32 közé (Metropol)
Párosban még megvan az esélye Babosnak egy jó wimbledoni szereplésre.
júl. 2
19:12
Úszó ob: Tíz méter már „kész” a kétszázból – Gyurta Dániel (She)
Gyurta Dániel saját mércéje szerint jó idővel nyerte meg a 200 méteres mellúszást a győri országos bajnokságon, de mint mondta, az igazi élesítés csak ezután következik. Elégedettek lehettek a hazaiak is: Jakabos Zsuzsanna újabb aranya mellett szintén magyar bajnok lett a hónapok óta itt készülő Balog Gábor, aki 200 háton az olimpiai A-szintet is teljesítette.
júl. 2
19:14
Videó: Sidibe lőtte be a Loki harmadik gólját – El-gólok (She)
Rene Mihelic góljával szerezte meg a vezetést a DVSC-Teva a Szutjeszka elleni Európa-liga-mérkőzésen. Íme, a találkozó góljai!
júl. 2
19:30
Olaszország: a fekete-kékek szerződtetnék Mervót - sajtóhír (She)
Az olasz átigazolásokra szakosodott újságíró, Gianluca Di Marzio oldalának cikke szerint a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie B) szereplő Latina figyelme az elmúlt órákban Mervó Bencére összpontosult.

Keresés