2015. július 2. csütörtök

júl. 2
19:30
Átigazolás: Milánói küzdelem a City csatáráért? (Agroinform)
A két olasz klub csatájába a Liverpool szólhat bele, az ügyben pedig Sterling is érintett lehet.
júl. 2
19:32
El: Leandro kezd, Ramírez a jobbhátvéd a Fradiban (She)
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője kijelölte kezdőcsapatát a Go Ahead Eagles elleni idegenbeli Európa-liga-selejtezőre. A német szakember döntésének értelmében a nyáron visszatérő Leandro lesz a balhátvéd a Fradiban, míg Cristian Ramírez a védelem jobb oldalán kap lehetőséget.
júl. 2
19:34
Újpest: Hazard édesanyja sajnálja, hogy a fia ide igazolt (She)
Kylian Hazard a két, szintén futballista bátyjához hasonlóan jó döntésnek tartja, hogy Újpestre igazolt, csak az édesanyja volt emiatt kicsit szomorú.
júl. 2
19:48
Dakar: visszavonult az ötszörös győztes Marc Coma (She)
Bejelentette visszavonulását Marc Coma, az ötszörös Dakar-rali-győztes motorversenyző.
júl. 2
19:50
Videó: megható megemlékezés a Loki törzsszurkolójára (She)
A Debrecen–Szutjeszka labdarúgó Európa-liga-mérkőzéssel párhuzamosan nem csak a mérkőzésnek otthont adó Nagyerdei Stadionban, hanem a csapat régi, Oláh Gábor utcai stadionjában is megemlékeztek a klub egyik vezérszurkolójáról, a tragikus hirtelenséggel elhunyt Komáromi Gáborról. Utóbbiban a szervezett szurkolói csoportok kivetítőn nézik a mérkőzést.
júl. 2
20:06
Európa-liga: Go Ahead Eagles–Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
A Ferencváros a holland másodosztályú Go Ahead Eagles otthonában kezdi meg Európa-liga-szereplését. Kövesse a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
júl. 2
20:06
Gyurta Dániel jó idővel nyert 200 méter mellen az ob-n (Infostart)
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Gyurta Dániel saját mércéje szerint is jó idővel nyerte meg a 200 méteres mellúszást a győri országos bajnokságon, de elmondása szerint az igazi élesítés csak ezután következik.
júl. 2
20:08
El: Torghelle mellett két új szerzemény a kezdőben (She)
László Csaba, az MTK vezetőedzője kijelölte kezdőcsapatát a Vojvodina elleni hazai Európa-liga-selejtező első mérkőzésére. A magyar csapatban Torghelle Sándor mellett Marek Strestík és Varga Szabolcs is a kezdő tizenegyben kap helyet.
júl. 2
20:24
Felkészülés: a Puskás hat gólt vágott a ZTE-nek (She)
A Puskás Akadémia élvonalbeli labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 6–0-ra nyert az NB II-es ZTE ellen.
júl. 2
20:42
Öttusa-vb - Két magyar a női döntőben (Infostart)
A férfiak hagyományos versenyéhez hasonlóan a nőkében is két magyar jutott be a döntőbe a berlini öttusa-világbajnokságon.
júl. 2
20:42
Golf: Rózsa Csilla szárnyalt az utolsó szakaszokon Angliában (She)
Az első profi évét taposó Rózsa Csilla egy eagle-t is tartalmazó remek hajrája révén az elvárt 72 ütéssel teljesítette a 18 lyukas pályát az angliai Denhamben csütörtökön megkezdődött rangos profi golfversenyen (ISPS Handa Ladies European Masters), és továbbjutással kecsegtető helyen várja a pénteki folytatást.
júl. 2
20:44
Európa Liga - Háromgólos előnyt szerzett a Debrecen (Infostart)
A Debreceni VSC 3-0-ra legyőzte a montenegrói Sutjeska Niksic csapatát a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának első, csütörtöki mérkőzésén.
júl. 2
20:44
El: a DVSC hazai pályán háromgólos győzelmet aratott (She)
A labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének első mérkőzésén a DVSC-Teva hazai pályán 3–0-ra legyőzte a montenegrói Szutjeszka Niksicset, ezzel nagy lépést tett a továbbjutás felé.
júl. 2
20:46
Európa-liga: MTK–Vojvodina élőben az NSO-n! (She)
Az MTK a szerb Vojvodina ellen kezdi meg szereplését a labdarúgó Európa-ligában. Kövesse a találkozó alakulását folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
júl. 2
20:48
El: Priskin gólt és gólpasszt jegyzett – az összes eredmény egy helyen (She)
Az Európa-liga első selejtezőkörének első mérkőzésén a Ferencváros korábbi játékosát, André Schembrit a 70. percig soraiban tudó Omonia Nicosia kisebb meglepetésre 1–0-s vereséget szenvedett a grúz Dinamo Batumi otthonában. A Priskin Tamással felálló Slovan Bratislava a magyar válogatott csatár góljának és gólpasszának is köszönhetően 6–0-ra nyert a gibraltári College Europa vendégeként, míg…
júl. 2
20:50
Női kézi: felkapták Bulatovicsot – íme, az Érd új igazolásai (She)
Az Érd női kézilabdacsapata bemutatta a honlapján hét új szerzeményét.
júl. 2
20:52
Videó: vidáman készülődtek a Vojvodina szurkolói Újpesten (She)
A szerb Vojvodina labdarúgócsapatának szurkolói jókedvűen hangoltak Újpesten az MTK elleni Európa-liga-mérkőzésre.
júl. 2
21:00
Kékszalag - Féltávnál az élmezőny (Infostart)
Az élmezőny hajói a táv felét teljesítették a 47. Kékszalag Árkád Nagydíjon csütörtökön 20 óráig.
júl. 2
21:00
Videó: Gera vágta a kapuba a Fradi vezető gólját az El-ben (She)
Az alábbi videós összeállításban a Go Ahead Eagles–Ferencváros labdarúgó Európa-liga-mérkőzés góljait tekinthetik meg!
júl. 2
21:02
Európa Liga - Lett győzelem (Infostart)
A lett Skonto hazai pályán 2-1-re győzött az ír Saint Patrick's Athletic ellen a labdarúgó Európa Liga-selejtező 1. fordulójának első, csütörtöki mérkőzésen.
júl. 2
21:02
Wimbledon: Banderas nem hozott szerencsét, Nadal kiesett (She)
Rafael Nadal négy szettben kikapott – honfitársa, Antonio Banderas szeme láttára – a német Dustin Browntól a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában. Az apai ágon jamaicai származású Brown 2–0-ra javította a spanyol klasszis elleni mérlegét.
júl. 2
21:18
Wimbledon - Nadal kiesett (Infostart)
A kétszeres győztes Rafael Nadal hatalmas meglepetésre a második körben búcsúzott a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon.
júl. 2
21:18
Strandröplabda: rekordnevezés a kispesti ob-fordulóra (She)
Július 4-5-én, a Kispesti uszoda napozókertjében felállított nyolc pályán rendezik a strandröplabda országos bajnokság második fordulóját. A versenyre 23 férfi és 20 női páros jelezte indulási szándékát, ami messze túlszárnyalja az elmúlt évek bármelyik hasonló versenyének nevezési számát.
júl. 2
21:20
Olimpia: Az aranyérmek között különbséget kell tenni – Deutsch (She)
Deutsch Tamás, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) alelnöke szerint a különböző sporteseményeken elért eredmények és azok jutalmazása között különbség van, így például az olimpiai aranyérmek között is különbséget kell tenni attól függően, hogy milyen sportágban szerezték őket.
júl. 2
21:22
Öttusa-vb: két magyar jutott be a női döntőbe (She)
A férfiak hagyományos versenyéhez hasonlóan a nőkében is két magyar jutott be a döntőbe a berlini öttusa-világbajnokságon.
júl. 2
21:36
NBA: a San Antonio klasszisa folytatja pályafutását (She)
Folytatja pályafutását Tim Duncan, az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő San Antonio Spurs veterán játékosa.
júl. 2
21:38
Milan: a brazil válogatott csatár aláírt – hivatalos (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Milan a hivatalos honlapján erősítette meg a csütörtöki sajtóhíreket, melyek szerint megegyezett a Sahtar Doneckkel a brazil válogatott Luiz Adriano átigazolásának ügyében. Az előző BL-idényben kilenc gólig jutó csatár nyolcmillió euróért váltott klubot, és ötéves szerződést kötött a milánói csapattal.
júl. 2
21:40
El: múlt héten még játszott a Fradiban, ma az MTK-t nézte - fotó (She)
A Ferencvárosban múlt héten a DVSC elleni edzőmeccsen játszotta utolsó találkozóját a szerb középpályás, Vladan Csukics, aki nem hosszabbított a zöld-fehérekkel, távozott a klubtól, ma pedig a helyszínen, a Szusza Ferenc Stadionban tekinti meg az MTK Vojvodina elleni El-selejtezőjét (és nem a tévében a Fradi Go Ahead Eagles elleni hollandiai meccsét).
júl. 2
21:54
El: múlt héten még játszott a Fradiban, ma az MTK-t nézi - fotó (She)
A Ferencvárosban múlt héten a DVSC elleni edzőmeccsen játszotta utolsó találkozóját a szerb középpályás, Vladan Csukics, aki nem hosszabbított a zöld-fehérekkel, távozott a klubtól, ma pedig a helyszínen, a Szusza Ferenc Stadionban tekinti meg az MTK Vojvodina elleni El-selejtezőjét (és nem a tévében a Fradi Go Ahead Eagles elleni hollandiai meccsét).
júl. 2
21:56
El: Jobban néztünk ki, mint a Fradi ellen – Szakály Péter (She)
Háromgólos előnyt szerzett hazai környezetben a DVSC-Teva a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének első fordulójában a montenegrói Szutjeszka Niksics elleni visszavágóra. Debreceni részről Kondás Elemér vezetőedző, valamint két rutinos játékos, Szakály Péter és Varga József is a visszafogottabb első félidei teljesítményüket emelte ki, valamint azt, hogy nem hiszik magukat biztos továbbjutónak.
júl. 2
21:58
El: A háromgólos győzelemmel sem vagyok elégedett – Verpecz (She)
A Debrecen magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott a Szutjeszka ellen a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének első meccsén. Értékelések.
júl. 2
22:12
Európa Liga - Idegenben játszott döntetlent a Ferencváros (Infostart)
A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a holland Go Ahead Eagles otthonában a labdarúgó Európa Liga-selejtező első fordulójának csütörtöki első mérkőzésén.
júl. 2
22:12
El: a Ferencváros nem tudott nyerni Hollandiában (She)
A labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének első mérkőzésén a Ferencváros idegenben 1–1-es döntetlent játszott a Go Ahead Eaglesszel.
júl. 2
22:14
Watford: az újonc a Romától igazolt válogatott védőt (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba az idén feljutó Watford megvette a görög Jose Holebaszt az AS Romától.
júl. 2
22:16
El: Fizikailag múltak felül minket - a Loki ellenfelének edzője (She)
Háromgólos győzelmet aratott a DVSC-Teva a montenegrói Szutjeszka Niksics ellen az Európa-liga selejtezőjének első körében. A találkozó végén az ellenfél edzője elismerte, a magyar jobb csapat.
júl. 2
22:30
Universiade - Pénteken rajt Kvangdzsuban, 117 magyarral (Infostart)
Pénteken kezdődik a dél-koreai Kvangdzsuban a 28. nyári Universiade. Az egyetemi sport legnagyobb nemzetközi eseményén, amely július 14-ig tart majd, Magyarországot 13 sportágban 117-en képviselik.
júl. 2
22:30
El: az MTK gól nélküli döntetlent játszott a Vojvodinával (She)
A labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének első mérkőzésén az MTK a Szusza Ferenc Stadionban gól nélküli döntetlent játszott a Vojvodinával. A visszavágót a jövő héten rendezik Szerbiában.
júl. 2
22:33
Féltávnál a Kékszalag élmezőnye (Metropol)
Az élboly szorosan együtt halad, a jelenleg vezető tíz vitorlás közül még bármelyik megnyerheti a versenyt.
júl. 2
22:48
El: Fizikailag múltak felül minket – a Loki ellenfelének edzője (She)
Háromgólos győzelmet aratott a DVSC-Teva a montenegrói Szutjeszka Niksics ellen az Európa-liga selejtezőjének első körében. A találkozó végén az ellenfél edzője elismerte, a magyar jobb csapat.
júl. 2
22:50
El: Az első félidőben eldönthettük volna – Gyömbér (She)
Gyömbér Gábor szerint a Ferencváros labdarúgócsapata már az első félidőben eldönthette volna a Go Ahead Eagles elleni idegenbeli mérkőzését (1–1) az Európa-liga selejtezőjében, de nem sikerült megszerezni a második gólt.
júl. 2
22:51
Deutsch kevesebbet adna a parasportolóknak (Metropol)
A Magyar Paralimpiai Bizottság alelnöke szerint a különböző sporteseményeken elért eredmények és azok jutalmazása között különbség van.
júl. 2
22:52
PAFC: A játékosok fantasztikus munkát végeztek – Jarni (She)
Robert Jarni vezetőedző elégedetten értékelte a Puskás Akadémia labdarúgócsapatának ausztriai edzőtáborát.
júl. 2
23:06
El: Jövő héten minden más lehet, a párharc nyílt – Doll (She)
Döntetlent játszott a Ferencváros labdarúgócsapata a holland Go Ahead Eagles vendégeként az Európa-liga selejtezőjének első körében. Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője szerint a párharc nyílt.
júl. 2
23:08
El: „Tudtuk, hogy meg kell izzadnunk az MTK ellen” (She)
Az El-selejtező 1. fordulójában az MTK gól nélküli döntetlent játszott a Szusza Ferenc Stadionban. Zlatomir Zagorcsics, a Vojvodina vezetőedzője a meccs után elmondta, az MTK bizonyította, hogy jó csapat, bízik benne, hogy a visszavágón  értékesíteni tudják a helyzeteiket, amelyek most a 2. félidőben kimaradtak. László Csaba, az MTK vezetőedzője is a kimaradt lehetőségeket említette, ugyanakkor…
júl. 2
23:09
EL-selejtező: csak a Loki tudott nyerni a magyar csapatok közül (Metropol)
A Fradinak sikerült idegenben betalálni, de ez csak a döntetlenhez volt elég, az MTK viszont hazai pályán játszott gól nélküli mérkőzést.
júl. 2
23:10
El: Az ellenfél nem tett rám különösebben jó benyomást – a holland gólszerző a Fradiról (She)
Döntetlent játszott a Ferencváros labdarúgócsapata a holland Go Ahead Eagles vendégeként az Európa-liga selejtezőjének első körében (1–1).
júl. 2
23:12
El: László Csaba örül, hogy rácáfoltak a Vojvodina edzőjére (She)
Az MTK labdarúgócsapatát irányító László Csaba szerint közelebb álltak a győzelemhez, mint a Vojvodina az Európa-liga első selejtezőkörének első mérkőzésén (0–0).
júl. 2
23:24
NS: Gera: Jó az öreg a háznál – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.
júl. 2
23:45
Nadal búcsúzott Wimbledontól (Metropol)
Már a második körből sem jutott tovább. A "röptekirály" Dustin Brown ejtette ki.

Keresés