2015. július 25. szombat

júl. 25
15:48
Kajak-kenu: 2 magyar arany- és 3 bronz a korosztályos vb-n (She)
Két arany- és három bronzérmet szereztek a magyar versenyzők a portugáliai Montemor-o-Velhóban zajló ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokság szombati döntőiben.
júl. 25
16:09
Hamiltoné a jubileumi pole a Hungaroringen (Metropol)
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton, a Mercedes brit pilótája nyerte a 30. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését.
júl. 25
16:24
Videó: trollkirály MU-drukker szabadult be a Pool-táborba (She)
A Manchester United egyik szurkolója a Liverpool táborában bukkant fel a Liverpool malajziai élvonal All-Star-csapata elleni felkészülési mérkőzésen. Az MU-mezben parádézó fiút először kifütyülték a szurkolók, aki válaszként pimaszul fülhallgatóval zárta ki a közönséget és táncolva flangált fel s alá a lépcsőn egészen addig, amíg az egyik Pool-drukker meg nem unta…
júl. 25
16:42
FTC: Dibuszért nem jött ajánlat a Herthától – Orosz Pál (She)
Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója elmondta az MTI-nek adott interjújában, hogy a német élvonalbeli Hertha BSC nem tett ajánlatot a csapat válogatott kapusára, Dibusz Dénesre.
júl. 25
17:00
Tour de France: Froome megvédte a sárga trikót az Alpe d'Huezen (She)
A kolumbiai Nairo Quintana ugyan nagyon meghajtotta Chris Froome-ot, de csak egy perc húsz másodpercet vert a Tour de France összetettjét vezető brit kerékpárosra a Modane–Alpe d'Huez szakaszon, melyet a francia Thibaut Pinot nyert meg. Ezzel a 2015-ös Tour el is dőlt: ha Froome nem szenved balesetet az utolsó, 21. etapon, 2013 után ismét megnyeri a francia körversenyt.
júl. 25
17:02
Vb 2018: a selejtezők sorsolása élőben az NSO-n! (She)
A hagyományokkal ellentétben nem télen, hanem a nyár közepén, most szombaton (július 25.) 17 órai kezdettel rendezik meg a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság selejtezősorozatának sorsolását a Szentpétervárhoz közeli Konsztantyin-palotában. Számunkra a legfontosabb: megtudjuk, kik lesznek a magyar válogatott ellenfelei. A mieink a harmadik kalapban várják a sorsolást, a…
júl. 25
17:04
Sportlövő Eb: öt magyar közül egy sem került be a döntőbe (She)
Egyik számban sem sikerült döntőbe jutnia magyar versenyzőnek a maribori sportlövő Európa-bajnokság szombati napján.
júl. 25
17:09
Ferencváros: Aki továbbjutást várt, az nem volt józan? (Agroinform)
A Fradi vezérigazgatója élete legszánalmasabb másfél óráját élte át Szarajevóban, de a búcsú is jó visszajelzés.
júl. 25
17:18
Szijjártó Péter találkozott Bernie Ecclestone-nal (Infostart)
Magyarország minél előbb szeretné megkötni azt a szerződést, amely 2026-ig garantálja, hogy a Hungaroringen legyen Formula-1-es futam - jelentette ki szombaton Szijjártó Péter külügyminiszter a 30. Magyar Nagydíj helyszínén.
júl. 25
17:18
Emirates-kupa: Gaspar bevágta – gyakorlatilag a 17. percig tartott a meccs (She)
A már-már hagyományosnak nevezhető londoni Emirates-kupa 2015-ös kiírásának első mérkőzésén a Villarreal 2–1-re legyőzte a Wolfsburgot.
júl. 25
17:20
Videó: Pirlónak nem kellett sok, máris lenyűgözte társait (She)
Andrea Pirlo, a Milan és a Juventus korábbi klasszis labdarúgója néhány hete szerződött az MLS-ben szereplő New York City FC-hez, de ennyi idő is elég volt, hogy lenyűgözze csapattársait és a klub szurkolóit.
júl. 25
17:22
Vizes vb: kínai vegyes páros sikere szinkrontoronyugrásban (She)
Kínai győztest avattak a vegyes párosok küzdelmében szinkrontoronyugrásban a kazanyi vizes világbajnokság szombati napján. A versenyben 15 pár indult.
júl. 25
17:36
NB I: a Honvéd legyőzte odahaza az MTK-t is (She)
A Videoton után egy másik élcsapat, az MTK is elbukott a Budapest Honvéd ellen a Bozsik-stadionban, a kispestiek 2–1-re nyertek a labdarúgó NB I második fordulójának nyitó mérkőzésén.
júl. 25
17:38
F1: a McLarennél már az utcán sem mernek Hondával járni? (She)
Körbejártuk a Hungaroring VIP-parkolóját, ahol többek között a 30. Magyar Nagydíj pilótáinak bérelt autói állnak. Az autóversenyzők ezekkel a járgányokkal közlekednek a futam helyszíne és Budapest között a hétvégén. A parkolóban felfedeztünk pár érdekességet, mutatjuk is a képeket.
júl. 25
17:54
Videó: elkészült minden idők legmenőbb BL-reklámja? (She)
Angliában a brit BT Sport televíziós társaság szerezte meg a labdarúgó Bajnokok Ligája 2015–2016-os kiírásának közvetítési jogait. A csoport ennek okán elkészítette a BL-reklámját, amelyben legalább egy tucat sztár – például Gareth Bale, Robin van Persie, Steven Gerrard, Franck Ribéry, Alex Oxlade-Chamberlaine, Didier Drogba, David Luiz, Isco, Rio Ferdinand – szerepel.
júl. 25
18:12
Felkészülés: Megyeri bemutatkozott a Getafében, iksz (She)
Megyeri Balázs védte a spanyol élvonalbeli Getafe kapuját az angol Port Vale elleni, 2–2-re végződő felkészülési labdarúgó-mérkőzésen. A vendég Getafe a 26. perctől emberhátrányban játszott. Az Olympiakosztól szerződtetett magyar kapus a 71. percben nagy védéssel segített megőrizni csapatának a döntetlent a felkészülés során még veretlen angolokkal szemben.
júl. 25
18:30
NB I: „Nem tudom, mi járt a fejében” – László Csaba (She)
A labdarúgó NB I második fordulójának nyitó mérkőzésén a Budapest Honvéd 0–1-ről fordítva 2–1-re győzött az MTK ellen. Az összecsapást követően a két edző értékelte a látottakat az M4 kamerái előtt.
júl. 25
18:32
Cselgáncs ob: Bürgés és ifj. Nagysolymosi meglepetése (She)
A favoritok sikere mellett néhány súlycsoportban váratlan eredmény született a cselgáncsozók kecskeméti országos bajnokságán.
júl. 25
18:48
Képgaléria: így hangoltak Hamiltonék a Magyar Nagydíjra (She)
Szombaton a harmadik szabadedzéssel, majd délután az időmérővel hangolt a vasárnapi Magyar Nagydíjra a Formula–1-es mezőny, benne a világbajnoki címvédő Lewis Hamiltonnal, aki a mogyoródi időmérőn is a leggyorsabbnak bizonyult, immár ötödször pályafutása során. Tekintse meg a szombati nap legjobb képeiből összeállított galériánkat!
júl. 25
18:50
PSG: Di María 65 millió euróért érkezik az MU-tól? (She)
Az L'Équipe értesülései szerint Ángel Di María, a Manchester United futballistája a Paris Saint-Germainben folytatja a pályafutását. Az argentin klasszis 65 millió euróért vált klubot.
júl. 25
18:57
NB I: A Puskás Akadémia baját is ellátja a bombaformában lévő Debrecen? (Agroinform)
A Skonto Riga elleni csodát követően hétvégén ismét hazai közönség előtt arathat sima győzelmet a Debrecen.
júl. 25
19:06
Vb-sorsolás 2018-ra: Portugália, Svájc, a Feröer, Lettország és Andorra jutott! (Infostart)
Szentpéterváron kisorsolták a 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezőinek beosztását. Az európai zónában Magyarország ellenfele Portugália, Svájc, a Feröer-szigetek, Lettország és Andorra lesz. Noha nincs a magyar futball mai helyzetében könnyű sorsolás, de ez közelít ahhoz, amelyet a kalapbeosztás ismeretében megálmodtunk.
júl. 25
19:06
Vb 2018: a mieink megkapták ellenfélnek C. Ronaldóékat! (She)
Szombaton a Szentpétervárhoz közeli Konsztantyin-palotában elkészítették a 2018-as labdarúgó-világbajnokság selejtezőjének sorsolását. Magyarország válogatottja Portugáliával, Svájccal, Feröerrel, Lettországgal és Andorrával került egy csoportba, méghozzá a kilenc európai csoport közül a B jelűbe.
júl. 25
19:08
Gyémánt Liga: Márton Anita a 6. lett, Lavillenie 6 méter fölött (She)
Női súlylökésben Márton Anita a hatodik helyen végzett az atléták Gyémánt Liga-sorozatának londoni állomásán. Az idei fedett pályás Európa-bajnok magyar dobóatléta – a hazai szövetség honlapjának eredményközlése szerint – 18.01 méterig jutott a kétnapos verseny második napján, szombaton. A számot az amerikai Michelle Carter nyerte 19.74 méterrel.
júl. 25
19:24
Emirates-kupa: ijesztően jó az Arsenal a szezon előtt (She)
Ijesztően jól játszott, és 6–0-ra nyert az Arsenal az Olympique Lyon ellen az Emirates-kupa második mérkőzésén. Az már más kérdés, hogy vajon a londoni szurkolóknak aggódniuk kell-e azért, mert a felkészülés alatt parádézó csapatok egy idő után kipukkadhatnak a bajnokságban, vagy az ellenfelek izgulhatnak Arsene Wenger alakulatának formája miatt?
júl. 25
19:26
Vizes vb: hetedik aranyérmét szerezte Szvetlana Romasina (She)
Szvetlana Romasina győzött, ezzel megvédte a címét a szinkronúszók egyéni technikai versenyében a kazanyi vizes világbajnokság szombati napján.
júl. 25
19:27
A portugálokkal vagyunk egy csoportban a vb-selejtezőn (Metropol)
A magyar válogatott Portugáliával, Svájccal, Feröer-szigetekkel, Lettországgal és Andorrával küzd a továbbjutásért.
júl. 25
19:42
Magyar Nagydíj: Alonso szeretné szeretni az F1-et, de... (She)
Bár Fernando Alonso elmondta, az időmérőn bemutatott autótolása is azt bizonyítja, hogy még imádja az F1-et és a versenyzést, azt is leszögezte, hogy a sportág jelenlegi helyzete aggasztó.
júl. 25
19:44
Magyar Nagydíj: az összes pilóta szombati nyilatkozata (She)
Lewis Hamilton nem nagyon emlékszik másik olyan versenyhétvégére, mint a mostani, ami nem csoda, hiszen eddig minden úgy alakult számára, ahogy megálmodta. Nico Rosberg viszont értetlenül áll a közte és csapattársa között kialakult különbség előtt. A harmadik helyért nagy csatát vár egymás ellen Sebastian Vettel és Daniel Ricciardo, Kimi Räikkönen pedig abban bízik, hogy jó rajttal ő is…
júl. 25
20:00
NB I: a Haladás győzni tudott a Videoton otthonában (She)
Nagy meglepetésre az előző idényben a kiesés ellen harcoló Haladás egy góllal nyerni tudott a bajnoki címvédő Videoton otthonában a labdarúgó NB I második fordulójában. A mérkőzés egyetlen találatát Juhász Roland szerezte, aki saját kapujába fejelt egy beadást.
júl. 25
20:02
NB I: simán nyert a Paks a Békéscsaba ellen (She)
Hiába szerezte meg hamar a vezetést a Paks a Békéscsaba ellen, a 73. percig nagy küzdelemre kényszerült a labdarúgó NB I 2. fordulójában. Az utolsó húsz percben háromszor is betaláltak a hazaiak, így bár a meccs képe nem ezt tükrözte, nagy különbségű vereséggel küldték haza vetélytársukat.
júl. 25
20:18
Vb 2018: a portugálok szerencsét kívántak nekünk, ránk is fér (She)
A portugál labdarúgó-válogatott hivatalos Twitter-csatornáján rövid üzenetben küldtek szerencsekívánságot („Sok szerencsét, kivéve ellenünk!”) a velük egy selejtezőcsoportba sorsolt magyar nemzeti csapatnak – a 2010-es világbajnokság kvalifikációja után került ismét össze a két gárda.
júl. 25
20:20
La Liga: az Olympiakosznál a korábbi holland gólkirály (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Sociedad bejelentette, hogy Alfred Finnbogason a következő idényt a görög Olympiakosznál tölti kölcsönben.
júl. 25
20:21
Otthon is kikapott a Videoton (Metropol)
A címvédő Videoton kikapott hazai pályán a Szombathelyi Haladástól a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának szombati játéknapján.
júl. 25
20:36
NB I: Vasas-Újpest bajnoki élőben az NSO-n! (She)
Vasas–Újpest FC (Tv: M4) találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!
júl. 25
20:38
Vb 2018: „Magyarország feljövőben”; „Cél az elsőség” – ezt várják a svájciak (She)
Vladimir Petkovic, a svájci labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egyáltalán nem volt elégedetlen a 2018-as vb-selejtezők sorsolásával, amely csapatát Portugáliával, Magyarországgal, Feröerrel, Lettországgal és Andorrával hozta össze.
júl. 25
20:40
Felkészülés: Dárdaiék törököt fogtak; az El-győztes kikapott (She)
A Dárdai Pál által irányított Hertha BSC felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a török első osztályú Akhisar Belediyesport. A berliniek gólját Nico Schulz szerezte a találkozó 57. percében.
júl. 25
20:54
Vb 2018: „Portugália nem is kívánhatott volna jobb sorsolást” (She)
Portugáliának nem lehetett volna nagyobb szerencséje a vb-selejtező sorsolásánál, vélik a helyi sportlapok.
júl. 25
20:56
Videó: ez ám a meglepetés – Marozsán fagyit kért, ehelyett... (She)
A német ARD közszolgálati televíziónál Marozsán Dzsenifer gólját választották meg a hónap legszebb találatának, amelyet a Svédország elleni (4–1) világbajnoki nyolcaddöntőben szerzett. A magyar származású, de német válogatott játékosnak egy cukrászdában adták át az emlékérmét, nem is akárhogyan. Rendelt két gombóc fagyit, ehelyett...
júl. 25
20:58
Tenisz: Fucsovicsnak túl nagy falat volt az első kiemelt (She)
Az elődöntő jelentette a végállomást Fucsovics Márton számára az olaszországi Recanatiban zajló kemény pályás challenger-teniszversenyen, mivel szombaton kikapott az első helyen rangsorolt litván Ricardas Berankistól.
júl. 25
21:30
Videoton: Az eddigi legjobb első félidőnk – Casoni (She)
A bajnoki címvédő Videoton FC a Szombathelyi Haladástól hazai pályán szenvedett 1–0-s vereséget – a fehérváriak a 2015–2016-os NB I-es szezon első két fordulója után gól és pont nélkül állnak.
júl. 25
21:32
Hertha: Gólveszélyesebben kell támadnunk – Dárdai (She)
Bár a Hertha megnyerte az ausztriai edzőtábor utolsó felkészülési mérkőzését – mint arról beszámoltunk, a török Akhisar Belediyesport győzte le 1–0-ra –, a berliniek vezetőedzője, Dárdai Pál csak részben lehetett elégedett a mutatott teljesítménnyel.
júl. 25
21:34
Serie A: „Inkább egy trófea a Romával, mint tíz a Juvéval” (She)
Radja Nainggolan elmondása szerint azért maradt a Serie A-ban szereplő AS Románál, mert jobb egy trófeát nyerni a „farkasokkal”, mint tízet a Juventusszal.
júl. 25
21:48
Vb 2018: Jónak mondható a sorsolásunk – Bernd Storck (She)
Bernd Storck, a magyar válogatott megbízott szövetségi kapitánya a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) honlapjának kérdésére értékelte a 2018-as világbajnokság szombati sorsolását, amelyen nemzeti csapatunk Portugáliával, Svájccal, Feröerrel, Lettországgal és Andorrával került egy csoportba.
júl. 25
21:50
Felkészülés: visszavágott a Dortmund a Juventusnak (She)
A szombati felkészülési mérkőzések egyik legjobban várt találkozója a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Dortmund és a Bajnokok Ligája-ezüstérmes, olasz bajnok Juventus összecsapása volt, amely végül a BVB 2–0-s győzelmével ért véget.
júl. 25
22:06
Bomba meglepetés: a Haladás legyőzte a Videotont (Infostart)
A címvédő Videoton kikapott hazai pályán a Szombathelyi Haladástól a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának szombati játéknapján.
júl. 25
22:06
Női röplabda: négyszettes gyulai vereség a franciáktól (She)
A magyar női röplabda-válogatott felkészülési mérkőzésen 3:1-es vereséget szenvedett szombaton a franciáktól Gyulán. A mieink közül több kulcsjátékos – Sándor Renáta, Liliom Rita, Dobi Edina, Kötél Dóra – sem lépett pályára.
júl. 25
22:08
Újpest: Vignjevics nem tud Sacko szerződtetéséről (She)
A mali L’Essor nevű lap fotóval bizonyította, hogy az U20-as válogatott, korosztályos vb-bronzérmes Falaye Sacko megegyezett az Újpest FC-vel. Nebojsa Vignjevics, a lilák vezetőedzője ehhez képest az M4-nek cáfolta Sacko szerződtetését.
júl. 25
22:10
Vb 2018: a letteknek rögtön beugrott, mi a jó a magyarokban (She)
Portugália, Svájc, Feröer, Lettország és Andorra lesz a magyar labdarúgó-válogatott ellenfele a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezőjében. Rövid internetes sajtószemle.
júl. 25
22:24
Tenisz: Monfils és Karlovic is lemarad a döntőről (She)
Az Umagban zajló, 439 ezer euró összdíjazású ATP-torna elődöntőjében az első helyen kiemelt francia Gaël Monfils és a másodikként rangsorolt spanyol Roberto Bautista-Agut is vereséget szenvedett. A fináléban így a portugál Joao Sousa és az osztrák Dominic Thiem találkozik egymással.

Keresés