2015. július 6. hétfő

júl. 6
19:47
Videó: nem lehet így elbukni a győzelmet - kínos, de sikerült! (She)
Ha valainek, akkor egy futónak igazán tudnia kell, hogy nem szerencsés előre inni a medve bőrére. Úgy tűnik, hogy Ben Payne eddig nem ismerte ezt a mondást. Az amerikai futó végig vezette a függetlenség napjára szervezett tíz kilométeres futóversenyt, azonban a végén könnyelmű lépést tett. Az iskolás hibát a brit olimpikon, Scott Overall használta ki, aki szinte egyszerre ért a célba Payne-nel.…
júl. 6
19:49
Watford: Tőzsér bejelentette, távozik az angol csapattól (She)
Hétfői Instagram-üzenetében Tőzsér Dániel egyértelművé tette, hogy másfél év után távozik a Watfordtól, amellyel tavasszal feljutott az angol labdarúgó-bajnokság élvonalába.
júl. 6
20:21
Wimbledon - Murray és Wawrinka negyeddöntős, Berdych kiesett (Infostart)
A harmadikként rangsorolt Andy Murray és a negyedik helyen kiemelt Stan Wawrinka is nyert a wimbledoni nyílt teniszbajnokság hétfői nyolcaddöntőjében.
júl. 6
20:21
Felkészülés: a Vasas ötgólos vereséget szenvedett (She)
A Vasas labdarúgócsapata 5–0-s vereséget szenvedett felkészülési mérkőzésen az orosz Amkar Permtől Dietersdorfban.
júl. 6
20:39
Nyíregyháza: nem jött meg a gólkirály, elmaradt a tárgyalás (She)
A hondurasi Luis Ramos elutazott a Nyíregyházával az abaújszántói edzőtáborba, a kiszemelt szerb támadó, Marko Milovac azonban nem – adta hírül az NB III-ba sorolt csapat hivatalos honlapja hétfőn.
júl. 6
20:41
Férfi kézi: az egyik főszponzor kiszáll a veszprémi felnőttektől (She)
A veszprémi férfi kézilabdacsapat eddigi névadó szponzora, az MKB Bank a jövőben kizárólag a klub utánpótlását támogatja.
júl. 6
20:45
Az MKB már csak az utánpótlást támogatja Veszprémben (Metropol)
A hitelintézet névadó főszponzorból a veszprémi férfi kézilabdacsapat egyszerű támogatójává válik.
júl. 6
20:57
Videoton: Kleinheisler nem fogadta el a klub ajánlatát (She)
Kleinheisler László hétfőn megkezdte a felkészülést a Videotonnal, de csak a második csapattal, mivel nem fogadta el a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát – tudtuk meg a székesfehérváriak hivatalos honlapjáról.
júl. 6
21:15
El: Torghelle favorit pillanata a Vojvodina ellen - KÉP (She)
Az MTK Újpesten, a Szusza Ferenc Stadionban 0–0-s döntetlent játszott az Európa-liga-selejtező 1. fordulójában a szerb Vojvodina elleni párharc első meccsén. A találkozó egyik legaktívabbja, Torghelle Sándor a közösségi oldalán osztotta meg a kedvenc jelenetét a mérkőzésről, amelyen az ellene szabálytalankodó Dominik Dinga sárga lapjára reagál.
júl. 6
21:33
Wimbledon - Federer simán jutott a negyeddöntőbe (Infostart)
A másodikként rangsorolt Roger Federer három játszmában magabiztos győzelmet aratott a huszadik helyen kiemelt Roberto Bautista felett a wimbledoni nyílt teniszbajnokság hétfői nyolcaddöntőjében.
júl. 6
21:33
Gyulai-emlékverseny: Gatlin nem foglalkozik Bolttal (She)
Justin Gatlin, a keddi Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj legnagyobb sztárja jelenleg nem foglalkozik a hatszoros olimpiai bajnok Usain Bolttal, s a keddi versenyen is csak arra törekszik, hogy egy újabb jó 100-as futással fokozza a nyomást riválisain.
júl. 6
21:35
Barcelona: megvették Turant, de még a nyáron visszaadhatják (She)
Az FC Barcelona hivatalos csatornáin jelentette be, hogy szerződtette Arda Turant az Atlético Madridtól.
júl. 6
21:51
NB II: Csirszki Martin igent mondott volt edzője hívására (She)
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint Csirszki Martin hétfőn elkötelezte magát a labdarúgó NB II-be feljutó Vácnak.
júl. 6
22:27
Wimbledon: Federer a nyolc között, Djokovicsék folytatják (She)
Az angol nemzetközi teniszbajnokság negyedik fordulójában a hétszeres bajnok Roger Federer könnyedén győzte le három játszmában a spanyol Roberto Bautista-Agutot.
júl. 6
22:29
DVSC: súlyos sérülése után meg kellett műteni a védőt (She)
A DVSC-Teva sérültjei közül Ludánszki Bencét meg kellett műteni, viszont Lázár Pál a jövő héten valószínűleg már csatlakozhat a felkészülést végző társakhoz – tudtuk meg a debreceni labdarúgócsapat hivatalos honlapjáról.
júl. 6
22:31
Ökölvívás: megszületett az alku Klicsko őszi meccséről (She)
Néhány perccel a hivatalos határidő lejárta előtt sikerült megegyeznie Vladimir Klicskónak és aktuális kihívójának, a brit Tyson Furynek, így a kedd délelőtt 11 órára tervezett versenytárgyalás elmarad.
júl. 6
23:03
U19-es Eb: a hazaiak mellett a franciák is sikerrel kezdtek (She)
A házigazda Görögország és Franciaország győzelmével kezdődött az U19-es Európa-bajnokság: a hazaiak 2–0-ra győzték le a torna első napján Ukrajnát, míg a kékek Ausztriát múlták felül 1–0-ra.
júl. 6
23:05
Videó: 13-at dekázott, majd gyönyörű gólt ollózott a legenda (She)
Hihetetlen látványos gólt szerzett Madjer, Portugália harmincnyolc éves strandfoci legendája egy All-Star-mérkőzésen. A sportoló hosszú másodpercekig magánál tartotta a labdát, majd egy remek passz után gyönyörűen fejezte be a támadást.
júl. 6
23:39
El: kijelölték a játékvezetőket a magyar klubok meccseire (She)
Belga, norvég és svéd játékvezető fújja a sípot a labdarúgó Európa-ligában szereplő magyar csapatok csütörtöki mérkőzésein.
júl. 6
23:57
NS: 3.9 milliárd mínusz; Kitl Miklós tudja, hogy hibázott; exkluzív Gatlin-interjú (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Keresés