2016. január 16. szombat

jan. 16
14:30
Hamburg: Stiebert kölcsönadják a Nürnbergnek (She)
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburger SV sportigazgatója bejelentette, hogy a magyar válogatott Stieber Zoltánt kölcsönadják a másodosztályú Nürnbergnek.
jan. 16
14:48
Felkészülés: a Békéscsaba kikapott Dabason (She)
A Békéscsaba labdarúgócsapata 1–0-s vereséget szenvedett felkészülési mérkőzésen az NB III-as Dabas vendégeként.
jan. 16
14:50
Evezős ergométeres Eb: magyar dobogósok Győrben (She)
A magyar versenyzők egy ezüst- és két bronzérmet nyertek szombaton a győri Audi Arénában rendezett evezős ergométeres Európa-bajnokságon, amely a hazai indulók számára egyben országos bajnokság is volt.
jan. 16
14:52
NB II: az ESMTK-tól érkezett fiatal futballista a Csákvárhoz (She)
A Nemzeti Sport Online értesülése szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Csákvárban folytatja pályafutását Csendes Péter.
jan. 16
14:54
Videoton: Tottiékról álmodozott, az Újpesthez nem volt kedve (She)
A héten Loic Negóval, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton jobbhátvédjével készített hosszabb interjút a sofoot.com. A francia labdarúgó többek között szót ejtett eddigi pályafutásáról, valamint a Magyarországon szerzett tapasztalatairól.
jan. 16
15:06
Hosszú Katinka kihagyja a FINA budapesti gáláját? (Infostart)
Hosszú Katinka kihagyhatja a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) hagyományos díjátadó gáláját, amelyre január 31-én Budapesten kerül sor.
jan. 16
15:06
Felkészülés: a Honvéd három gólig jutott Pakson (She)
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata 3–1-re nyert a Paks otthonában felkészülési mérkőzésen.
jan. 16
15:06
Kövér László most a férfiaknál veri ki a biztosítékot? (Behaviour)
A házelnök katasztrofális hibának nevezte, hogy eltörölték a sorkötelezettséget.
jan. 16
15:08
Dopping: új elnöke van az Orosz Atlétikai Szövetségnek (She)
Új elnöke van a doppingbotrány sújtotta orosz atlétikának, a szövetség (VFLA) élére szombaton Dmitrij Sljahtyint választották meg.
jan. 16
15:09
Stiebert kölcsönadja a Hamburg (Metropol)
A másodosztályú Nürnbergnél fog játszani a válogatott játékos.
jan. 16
15:24
Képek: gránátvörös-kék Real, sárga-fekete Bayern – így mutatnak a rivális színeiben (She)
A squawka.com sportoldal egy finoman szólva őrült ötletet eszelt ki. Az angolok fogták a világ legnagyobb futballklubjainak címereit és némi Photoshop-segítséggel átszínezték azokat az ősi rivális mintájára. Így lett gránátvörös-kék a Real Madrid és fekete-sárga a Bayern München. Megtekintés csak saját felelősségre…
jan. 16
15:26
Felkészülés: másodjára már Loki-siker a Gaz Metan ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva az 1–1-es első mérkőzés után a Gaz Metan elleni második összecsapásán már diadalmaskodott, méghozzá 3–2-re.
jan. 16
15:42
Így szerepelt Hosszú Katinka Austinban (Infostart)
Hosszú Katinka 100 méter gyorson a negyedik, 400 méter gyorson pedig a nyolcadik helyen végzett a döntőben az egyesült államokbeli Austinban zajló nemzetközi verseny pénteki nyitónapján.
jan. 16
15:42
Alpesisí-vk: Svindal wengeni sikerével összetettben is élre került (She)
Szombaton a svájci Wengenben férfi lesikló-futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. Az egyik legnevesebb helyszínen a norvég Aksel Lund Svindal szerezte meg a győzelmet két osztrák, Hannes Reichelt és Klaus Kröll előtt.
jan. 16
15:44
PL: sima Tottenham-siker, hathatós sunderlandi segítséggel (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 22. fordulójában a Tottenham hazai pályán 4–1-re legyőzte a Sunderlandet.
jan. 16
15:45
Új elnöke van az Orosz Atlétikai Szövetségnek (Metropol)
Vissza szeretnék szerezni a bizalmat, amely a doppingbotrány után elveszett.
jan. 16
16:00
Kölcsönadja Stiebert a Hamburg (Infostart)
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hamburger SV sportigazgatója bejelentette, hogy magyar válogatott játékosukat, Stieber Zoltánt kölcsönadják a másodosztályú Nürnbergnek.
jan. 16
16:00
Liverpool: Ők is megkerestek, de nemet mondtam… – Klopp (She)
Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának német mestere elismerte, mielőtt a „vörösök” irányítását átvette, egy másik Premier League-csapat is megkörnyékezte őt.
jan. 16
16:02
Felkészülés: a Fradi másodszor is győzött a Népligetben (She)
Második felkészülési mérkőzését is megnyerte a labdarúgó NB I-ben listavezető Ferencváros, miután a szlovákiai Zemplín Michalovce ellen 2–0-ra győzött a Népligetben.
jan. 16
16:04
PL: saját kapujába ügyetlenkedte a labdát, így egyenlített – videó (She)
A Tottenham játékosa, Christian Eriksen két gólt szerzett a Sunderland ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában. A dán futballista első találatát a gólvonalon álló Lee Cattermole segítette saját kapujába, ezzel egyenlített a Tottenham. Nézze meg a találkozó góljait!
jan. 16
16:06
Felkészülés: Popin duplájával nyert a Haladás Szlovéniában (She)
A Haladás labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra nyert a szlovén másodosztályban szereplő Ankaran otthonában. A szombathelyiek mindkét gólját Szasa Popin szerezte.
jan. 16
16:08
Női kézi BL: Ferencváros–Larvik mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 2. fordulójában a Ferencváros a Larvik ellen lép pályára. A magyar együttes az előző fordulóban, az eddig százszázalékos Rosztov-Don otthonában elvesztette veretlenségét, de a nyártól a Győrt erősítő Nora Mörkék ellen máris itt van a javítási lehetőség. Egy sikerrel három pontra nőhetne a különbség a ferencvárosiak javára. Kövesse a mérkőzés…
jan. 16
16:18
Új elnöke van az Orosz Atlétikai Szövetségnek (Infostart)
Új elnöke van a doppingbotrány sújtotta orosz atlétikának, a szövetség (VFLA) élére szombaton Dmitrij Sljahtyint választották meg.
jan. 16
16:18
Sírepülő-vb: Prevc a világbajnoki címet is behúzta (She)
Az ausztriai Bad Mitterndorfban folytatódott a sírepülő-világbajnokság. A szombati napra két sorozatot terveztek, de csak egy lett belőle, így összességében három ugrás alapján hirdettek világbajnokot. Az aranyérmet a szlovén Peter Prevc szerezte meg a norvég Kenneth Gangnes és az osztrák Stefan Kraft előtt.
jan. 16
16:20
Férfi röplabda NB I: simán nyert a címvédő Kaposvár (She)
Továbbra is veretlen a férfi röplabda NB I-ben a címvédő Kaposvár, amely az alapszakasz szombati játéknapján magabiztosan győzte le a vendég Sümeget.
jan. 16
16:21
Prevc sáncrekorddal világbajnok (Metropol)
A szlovén Peter Prevc sáncrekorddal nyert az ausztriai Bad Mitterndorfban zajló sírepülő-világbajnokság szombati versenynapján.
jan. 16
16:36
Mikor lehet önző egy sportoló? (Infostart)
Kozák Danuta és Szabó Gabriella is úgy érzi, plusz löketet kapott annak köszönhetően, hogy újra közösen versenyeznek, és magabiztosságot jelent számukra a párosban megszerzett világbajnoki cím az olimpia felé közeledve. A két ötkarikás aranyérmes kajakozó az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, miért hagyták el Csipes Ferenc edző csoportját.
jan. 16
16:36
Világfutball: végre ponthoz jutott Sándor csapata (She)
Sándor György csapata, a Perth Glory nem tudta megszakítani nyeretlenségi szériáját az ausztrál labdarúgó-bajnokságban, de a szombaton elért döntetlenjének azért örülhetett.
jan. 16
16:36
La Liga: Zidane vezetésével ismét simán nyerhet a Real Madrid (Agroinform)
Zidane a gyenge formában lévő Sporting Gijon ellen megőrizheti tökéletes mérlegét a Real élén.
jan. 16
16:54
Palermo: Balogh Norbert bekerült a Genoa elleni keretbe (She)
Az olasz élvonalbeli Palermo huszonhat játékossal utazik a Genoa elleni vasárnapi bajnoki mérkőzésre. Fabio Viviani vezetőedző a nemrég szerződtetett Balogh Norbertet is nevezte az utazó keretbe.
jan. 16
17:12
NB II: két meccs, 10 várdai gól; négyig jutó SZTK és Csákvár (She)
Számos másodosztályú labdarúgócsapat pályára lépett szombaton felkészülési mérkőzésen. A Kisvárda két mérkőzésen összesen tíz gólig jutott, a szabolcsiak egyik sora hármat vágott a Putnoknak, a másik csapat hetet a Tállyának. A Szigetszentmiklós és a Csákvár négy gólig jutott (a Balatonfüred és a Puskás Akadémia II ellen), míg a Gyirmót és az Ajka három góllal terhelte meg ellenfele (a Pénzügyőr,…
jan. 16
17:14
Dakar-rali: Peterhansel és Price nyerte meg a versenyt (She)
Az autósoknál a francia Stephane Peterhansel, a motorosoknál pedig az ausztrál Toby Price nyerte meg a dél-amerikai terepen rendezett Dakar-ralit, amelynek utolsó, 13. szakaszára szombaton került sor.
jan. 16
17:15
Peterhansel és Price nyerte a Dakart (Metropol)
Az utolsó szakaszon a Sébastien Loeb, Daniel Elena duó volt a leggyorsabb az autósok mezőnyében.
jan. 16
17:16
Felkészülés: Siófok elleni győzelemmel kezdett a PAFC (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia a Siófok ellen játszotta le első felkészülési mérkőzését 2016-ban. A találkozón 0–0-s félidőt követően Zsótér Donát és Péter Bence góljával 2–0-ra győzött a felcsúti együttes.
jan. 16
17:18
Serie A: Handanovic mentett pontot az Internek Bergamóban (She)
Az olasz labdarúgó Serie A 20. fordulójában 1–1-re végzett Bergamóban az Atalanta és az Internazionale, ezzel biztossá vált, hogy az Inter – az este játszó Napoli és a vasárnap pályára lépő Juventus eredményétől függetlenül – nem tud visszaállni a tabella élére.
jan. 16
17:30
Sáncrekorddal világbajnok a szlovén Prevc (Infostart)
A szlovén Peter Prevc sáncrekorddal nyert az ausztriai Bad Mitterndorfban zajló sírepülő-világbajnokság szombati versenynapján.
jan. 16
17:30
Női kézi EHF-kupa: őrült hajrá! A Dunaújváros kiejtette a Siófokot (She)
A női kézilabda EHF-kupa nyolcaddöntőjében a Siófok remek mérkőzésen 28–23-ra legyőzte a Dunaújvárosi Kohász KA együttesét, ám a vendégek idegenben szerzett több góllal továbbjutottak a legjobb nyolc közé.
jan. 16
17:32
PL: Terry szerencsétlen mozdulatával vezet az Everton – videó (She)
Az Everton John Terry öngóljával megszerezte a vezetést az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
jan. 16
17:48
PL: Terry szerencsétlen mozdulata öngólt „ért” – videó (She)
Az Everton John Terry öngóljával megszerezte a vezetést az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a Chelsea ellen.
jan. 16
17:50
Női kézi BL: a Fradi nem sok esélyt adott a Larviknak (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata a Syma-csarnokban 30–27-re legyőzte a Larvikot a Bajnokok Ligája 1. számú középdöntős csoportjának második fordulójában, ezzel három pontra növelte előnyét a norvég csapat előtt a második helyen. A Fradi sikerének egyik fő letéteményese Nerea Pena volt, aki kilenc gólig jutott.
jan. 16
17:52
NB II: a Szigetszentmiklós négy játékost szerződtethet (She)
Irmes Dávid, Kokenszky Norbert és Horváth Péter mellett Gubacsi Zoltán is a labdarúgó NB II-ben szereplő SZTK-Erimát erősítheti a tavaszi szezonban – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 16
17:54
Vízi Eb: a döntetlen is elég lenne az oroszok ellen! (She)
A holland női vízilabda-válogatott 14–7-re legyőzte Oroszországot a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság A-csoportjában.
jan. 16
17:56
Eb 2016: vereséget szenvedett az izlandi válogatott (She)
A nyári, franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon a magyarokkal azonos csoportban szereplő izlandi válogatott felkészülési mérkőzésen 2–1-re kikapott az Arab Emírségek vendégeként szombaton.
jan. 16
18:06
Véget ért a Dakar 2016 (Infostart)
Az autósoknál a francia Stephane Peterhansel, a motorosoknál pedig az ausztrál Toby Price nyerte a dél-amerikai terepen rendezett Dakar-ralit, amelynek utolsó, 13. szakaszára szombaton került sor.
jan. 16
18:06
La Liga: a 2. leggyorsabb dupla véget vetett a szériának (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 20. fordulójában a Sevilla hazai pályán Kevin Gameiro duplájával 2–1-re legyőzte a Málagát.
jan. 16
18:08
Férfi kézi Eb: Magyarország–Montenegró élőben az NSO-n! (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott Montenegró ellen kezdi meg szereplését a lengyelországi Európa-bajnokságon. A mérkőzést nyomon követheti élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 16
18:10
Videó: öngól után jött a csoda – Terry sarokkal is betalált (She)
John Terry, a Chelsea játékosa előbb öngólt szerzett az Everton ellen, majd az összecsapás legvégén, a 98. percben sarokkal talált be, pontot mentve csapatának.
jan. 16
18:12
Eurofutball: Tőzsér megint nem játszott, Otigbáék ötöt kaptak (She)
Az olasz másodosztályú labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában Adorján Krisztián csapata, a Novara idegenben 1–0-ra kikapott a Latinától, így egymás után a második vereségét szenvedte el. A magyar korosztályos válogatott játékos először lépett pályára a Serie B-ben.
jan. 16
18:14
Premier League: a 98. percben mentett pontot a Chelsea (She)
A 98. percben szerzett góllal mentett pontot a hazai pályán játszó Chelsea az Everton (3–3) ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 22. fordulójának szombati játéknapján. A Manchester City fölényesen verte meg a Crystal Palace-t.
jan. 16
18:24
Puskás Akadémia: szlovák U-válogatott szélső érkezett (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a Puskás Akadémia labdarúgócsapata szerződteti a Slovan Bratislava szlovák utánpótlás-válogatott jobbszélsőjét, Karol Mészárost. A Puskás Akadémia FC hivatalos honlapján is bejelentette az átigazolást, a játékos három évre írt alá a felcsúti csapathoz.

Keresés