2016. január 16. szombat

jan. 16
18:24
Australian Open: Mindenki Djokovics ellen - legyőzhetetlen? (Agroinform)
Hétfő hajnalban kezdetét veszi az év első Grand Slam megmérettetése, az ausztrál nyílt teniszbajnokság - férfi előzetes.
jan. 16
18:26
Vízi Eb: félelmetesen nagy gólt dobott a német sztár – videó (She)
Marko Stamm, a német férfi vízilabda-válogatott 27 éves játékosa a románok ellen a medence képzeletbeli felezővonalától dobott gólt.
jan. 16
18:28
Női kézi BL: Elek elmondta, mi nem tetszett övéi játékában (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata a Syma-csarnokban 30–27-re legyőzte a Larvikot a Bajnokok Ligája 1. számú középdöntős csoportjának második fordulójában, ezzel három pontra növelte előnyét a norvég csapat előtt a második helyen. A találkozót követően Szucsánszki Zita és Elek Gábor értékelt a Sport Tv-nek.
jan. 16
18:42
Nürnberg: Stieber vasárnap érkezik, orvosi vizsgálatra megy (She)
A német Bild, a Kanal Nürnberg és a Nürnberger Nachrichten egybehangzó beszámolója szerint Stieber Zoltán, a Hamburger SV magyar labdarúgója vasárnap orvosi vizsgálaton vesz részt az 1. FC Nürnbergnél.
jan. 16
18:44
Női kézi BL: „Az utolsó tíz percben életünkért küzdöttünk” (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata 30–27-re legyőzte a Larvikot a Bajnokok Ligája 1. számú középdöntős csoportjának második fordulójában, ezzel három pontra növelte előnyét a norvég csapat előtt a második helyen. A találkozót követően Elek Gábor vezetőedző, valamint a Ferencváros két kézilabdázója, Szekeres Klára és Szikora Melinda értékelt az NSO Tv-nek
jan. 16
18:45
Remek játékkal FTC-győzelem a BL-ben (Metropol)
Ezzel komoly lépést tettek afelé, hogy az első vagy a második helyen jussanak tovább a negyeddöntőbe.
jan. 16
18:47
A 98. percben egyenlített a Chelsea (Metropol)
Otthon játszottak az Evertonnal. A Newcastle United öt nyeretlen bajnoki meccs után tudott ismét győzni.
jan. 16
19:00
Női kézilabda BL - Remek játékkal FTC-győzelem (Infostart)
A Ferencváros nagyszerű játékkal legyőzte a világbajnokokkal felálló norvég Larvikot a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének második fordulójában a budapesti Syma csarnokban, ezzel komoly lépést tett előre, hogy az első vagy a második helyen jusson tovább a negyeddöntőbe.
jan. 16
19:00
Videó: első lövéséből betalált a visszatérő exgólkirály (She)
Ciro Immobilét a Borussia Dortmund pénteken adta vissza kölcsönbe a Serie A-ban szereplő Torinónak, a korábbi gólkirály pedig szombaton, első bajnoki mérkőzésén már az első lövéséből gólt szerzett a Frosinone ellen – igaz, a 25 esztendős támadó tizenegyesből talált be. A találkozó végül a Torino 4–2-es sikerét hozta, így Immobile együttese véget vetett hárommeccses bajnoki vereségsorozatának. Az…
jan. 16
19:02
Női kézi BL: Buceschi sem tudta megakadályozni a nagybányai sikert (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 2. fordulójában a HCM Baia Mare idegenben 25–23-re legyőzte a német Thüringer HC-t. A romániai csapat sikerét még a hazaiaknál játszó Eliza Buceschi sem tudta megakadályozni, a román játékos hétszer mattolta a nagybányaiakat.
jan. 16
19:04
Felkészülés: a Bayern kikapott a Bundesliga 2. középcsapatától (She)
A német bajnoki címvédő és éllovas Bayern München felkészülési mérkőzésen 2–1-es vereséget szenvedett a Bundesliga 2. kilencedik helyén álló Karlsruhétól, míg a Dárdai Pál által irányított Hertha 1–0-ra legyőzte a svájci bajnokságban szereplő Vaduzt.
jan. 16
19:06
Videó: Ibra jött, bólintott, ezzel nyerte meg a meccset a PSG (She)
Zlatan Ibrahimovic fejes góljával legyőzte a PSG a Toulouse-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. Íme, a találat!
jan. 16
19:18
Vasas: a válogatott korábbi kapusedzőjével erősítettek (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasasnál folytatja pályafutását Andrusch József kapusedző – számolt be róla az angyalföldi klub honlapja.
jan. 16
19:20
Ligue 1: már 11 forduló óta veretlen az újonc! (She)
Sorozatban az ötödik mérkőzését is megnyerte a Paris Saint-Germain a francia labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1): a címvédő a Toulouse vendégeként nyert 1–0-ra szombat este. A késő esti programban kétgólos hátrányból győzött a Rennes, fontos meccset nyert meg a Bordeaux, míg az újonc Gazélec Ajaccio megóvta 11 forduló óta tartó veretlenségét.
jan. 16
19:36
FTC: Dollék látják, kinek van még szüksége időre (She)
A labdarúgó NB I listavezetője, a Ferencváros a második téli felkészülési mérkőzésén 2–0-ra győzött a Zemplín Michalovce ellen. A gól nélküli első félidőt követően Nagy Dominik és Kárász Krisztián talált be, a zöld-fehérek megérdemelt sikert arattak. Az FTC vezetőedzője, Thomas Doll a meccs után elmondta, kemény teszt elé állította őket a nagymihályi csapat.
jan. 16
19:38
Férfi kézi Eb: ötgólos sikerrel kezdett a magyar válogatott (She)
A lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének 1. fordulójában Magyarország 32–27-re legyőzte Montenegrót.
jan. 16
19:54
Női kézi NB I: a Békéscsaba négy góllal jobb volt a Vácnál (She)
A női kézilabda NB I szombati játéknapján a Békéscsaba hazai parketten 27–23-ra legyőzte a Vácot.
jan. 16
19:54
Férfi kézilabda Eb:Fontos győzelem Montenegró ellen (Infostart)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 32-27-re nyert a montenegrói csapat ellen a lengyelországi, olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság első fordulójában.
jan. 16
19:56
Női kosár NB I: a ZTE megverte a sereghajtó Vasast (She)
A ZTE NKK házigazdaként 19 ponttal legyőzte a Vasast a női kosárlabda NB I szombati mérkőzésén. A találkozó legeredményesebb játékosa a hazaiak irányítója, a 17 pontig jutó Szalay Virág volt.
jan. 16
19:57
Fontos győzelem Montenegró ellen (Metropol)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 32-27-re nyert a montenegrói csapat ellen az Európa-bajnokság első fordulójában.
jan. 16
20:12
Női kézilabda KEK: Kettős győzelemmel negyeddöntős az Érd (Infostart)
Az Érd a visszavágón is nyert a holland Dalfsen ellen, így kettős győzelemmel jutott be a női kézilabda KEK negyeddöntőjébe.
jan. 16
20:12
Női kézi NB I: a Békéscsaba öt góllal jobb volt a Vácnál (She)
A női kézilabda NB I szombati játéknapján a Békéscsaba hazai parketten 28–23-ra legyőzte a Vácot.
jan. 16
20:12
Női kézilabda BL: Gólkülönbséget javíthat az ETO (Agroinform)
Kötelező győzelem előtt áll a győri kézilabdacsapat, amely vasárnap délután a svéd bajnok Savehof otthonába látogat.
jan. 16
20:14
Férfi kézi Eb: Dujsebajev elégedett, de jobb védekezést vár (She)
A lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének 1. fordulójában Magyarország 32–27-re legyőzte Montenegrót. Az összecsapás után Talant Dujsebajev szövetségi kapitány értékelt az M4 Sportnak.
jan. 16
20:16
Női kézi KEK: az Érd a szünetben héttel ment, de csak 2-vel nyert (She)
A női kézilabda KEK nyolcaddöntőjében az Érd otthon 27–25-re nyert a holland Dalfsen ellen, így kettős győzelemmel jutott tovább.
jan. 16
20:18
Férfi kosárlabda NB I: a ZTE jól hajrázott a Fehérvár ellen (She)
A ZTE hazai pályán 75–68-ra legyőzte az Alba Fehérvárt a férfi kosárlabda NB I 14. fordulójának szombati játéknapján. A Szolnok idegenben, a Körmend hazai pályán könnyedén élt győzelmi esélyével, míg a Kecskemét és a Sopron a második félidőben fordította a maga javára mérkőzését.
jan. 16
20:30
Férfi kézi Eb: spanyol siker, a németek az 1. félidőben padlót fogtak (She)
Győzelemmel nyitotta a 2016-os férfi kézilabda Európa-bajnokságot a spanyol válogatott, amely 32–29-re nyert Németország ellen.
jan. 16
20:32
Videoton: Tischler érkezik, hétfőtől a fehérváriakkal edz (She)
Tischler Patrik, a Puskás Akadémia NB I-es csapatának támadója vasárnap csatlakozik Spanyolországban a Videotonhoz – tudtuk meg a székesfehérvári labdarúgóklub hivatalos honlapjáról szombat este.
jan. 16
20:33
Kettős győzelemmel negyeddöntős az Érd (Metropol)
Az Érd a visszavágón is nyert a holland Dalfsen ellen, így kettős győzelemmel jutott be a női kézilabda KEK negyeddöntőjébe.
jan. 16
20:34
La Liga: 3–0 után még négy gól született Vigóban (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) huszadik fordulójában a Celta Vigo hazai pályán 4–3-ra legyőzte a Levantét. A hazaiak 3–0-ra vezettek, ám a Levante izgalmassá tette a hajrát.
jan. 16
20:36
Barca: ez a megoldás, Serie A-csapat kopogtat a szélsőért? (She)
Olasz lapértesülések szerint a Fiorentina labdarúgócsapata megtalálta a megoldást „szélsőproblémáira”, és az FC Barcelona spanyol futballistáját szeretné elcsábítani.
jan. 16
20:38
PL: sokba került Mahrez rossz 11-ese a sereghajtó ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 22. fordulójában a Leicester City 1–1-es döntetlent játszott az utolsó helyen álló Aston Villa otthonában, így egy ponttal vezet a Manchester City és a vasárnap a Stoke otthonában szereplő Arsenal előtt.
jan. 16
20:40
Vívó-vk: Mohamed Aida ötödik lett Gdanskban (She)
A tőrvívó Mohamed Aida az ötödik helyen végzett a lengyelországi Gdanskban rendezett világkupaversenyen.
jan. 16
20:48
Szerbia is a nyolc között a vízilabda Eb-n (Infostart)
A házigazda Szerbia címvédő férfiválogatottja szombaton öt góllal legyőzte a szlovák csapatot a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében, ezzel a spanyol és a montenegrói együttes után harmadikként jutott be a legjobb nyolc közé.
jan. 16
21:06
MU: Van Gaal szerint nincs képben a Real Madrid De Geánál (She)
Louis van Gaal, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United menedzsere szerint David de Gea a téli átigazolási szezonban nem ír alá a Real Madridhoz.
jan. 16
21:08
Férfi kézi Eb: „Felpörögtem, de védekezésben elment az önbizalmam” (She)
A lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének 1. fordulójában Magyarország 32–27-re legyőzte Montenegrót. Az összecsapás után Bodó Richárd, a válogatott balátlövője értékelt az NSO Tv-nek.
jan. 16
21:10
NHL: a Kings kiválósága 2024-ig marad Los Angelesben (She)
A szlovén Anze Kopitar 2024-ig szerződést hosszabbított az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Los Angeles Kingsnél.
jan. 16
21:42
Mohamed Aida ötödik lett Gdanskban (Infostart)
A tőrvívó Mohamed Aida az ötödik helyen végzett a lengyelországi Gdanskban rendezett világkupaversenyen.
jan. 16
21:42
Vízi Eb: a fiúk a horvátokkal találkozhatnak a nyolc között (She)
A belgrádi férfi vízilabda Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében Horvátország magabiztosan megverte Hollandiát, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. A 2010-es Eb-győztes válogatott a negyeddöntőben a magyar csapattal találkozik, amennyiben a mieink vasárnap legyőzik Grúziát. A szerb, a spanyol és a montenegrói együttes is különösebb megerőltetés nélkül nyert az egyenes kieséses szakasz első…
jan. 16
22:00
Vízilabda Eb - Horvátország vár a magyarokra a nyolc között (Infostart)
A horvát férfiválogatott szombaton hét góllal legyőzte a holland csapatot a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé.
jan. 16
22:00
FTC: így győzte le Thomas Doll csapata a Zemplínt – videó (She)
Mint megírtuk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a második téli felkészülési mérkőzésén 2–0-ra győzött a Zemplín Michalovce ellen. Nézze meg az összecsapás összefoglalóját!
jan. 16
22:18
Férfi kézi Eb: a dánok a végén átrohantak az oroszokon (She)
A férfi kézilabda Európa-bajnokság D-csoportjának 1. fordulójában Dánia remek hajrát bemutatva 31–25-re legyőzte Oroszországot, így az első kör után vezeti a négyest, jobb gólkülönbséggel a Montenegrót legyőző magyar nemzeti csapat előtt.
jan. 16
22:36
Férfi kézilabda Eb: dán siker a magyarok csoportjában (Infostart)
A legutóbbi kontinensviadalon ezüstérmes dán férfi kézilabda-válogatott hat góllal legyőzte az orosz csapatot a lengyelországi, olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság első fordulójában, a magyar érdekeltségű gdanski csoportban.
jan. 16
22:36
Videó: sikerült-e Juan Matának a szögletgól „vakon”? (She)
A Manchester Unitedben játszó Juan Matát remek képességekkel áldotta meg a sors, már ami a labdarúgást illeti. Az alábbi videóban újfent bizonyított.
jan. 16
22:38
La Liga: sorozatban hat győztes meccs után botlott a Villarreal (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) huszadik fordulójában a Villarreal hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Betisszel.
jan. 16
22:54
Premier League: „Mindenki látta, Terry lesgólt lőtt” (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 22. fordulójában a Chelsea 3–3-as döntetlent játszott az Evertonnal. Roberto Martínez, az előnyüket kétszer elveszítő liverpooliak menedzsere úgy érzi, a játékvezető fosztotta meg őket a győzelemtől.
jan. 16
22:56
Serie A: Higuaín-dupla, Callejón átkot tört, nőtt a Napoli előnye (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 20. fordulójában a listavezető Napoli hátrányból felállva 3–1-re legyőzte a Sassuolót, ezzel négy pont előnyre tett szert a táblázat élén. A nápolyi együttesben 26 bajnoki után betalált José Callejón, és duplázott a továbbra is bombaformában futballozó Gonzalo Higuaín.
jan. 16
23:12
Haladás: Mészöly a próbázókról; Popin magyar állampolgár lesz (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás felkészülési mérkőzésen 2–0-ra nyert a szlovén Ankaran Hrvatini ellen. Mészöly Géza, a szombathelyi csapat vezetőedzője többek között a két próbajátékosról is beszélt.
jan. 16
23:30
NS: Kleinheisler – labda a Vidinél; Nagy Ádám – London szép város – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
jan. 16
23:32
Sílövő-vk: német és cseh siker a tömegrajtos versenyeken (She)
Szombaton a férfiak és a nők tömegrajtos versenyével folytatódott a sílövők világkupa-sorozata a németországi Ruhpoldingban. A győzelmet előbbieknél a német Erik Lesser, utóbbiaknál pedig a cseh Gabriela Sukalová szerezte meg.

Keresés