2016. január 19. kedd

jan. 19
13:41
"Legyőzhetjük az átalakulóban lévő horvát csapatot" (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott az olimpiai bajnok horvátokkal csap össze kedd este a belgrádi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokság negyeddöntőjében. Faragó Tamás olimpiai bajnok szerint az együttes egyre jobb formába kerül, és legyőzheti az átalakulóban lévő horvát csapatot.
jan. 19
13:41
Légiósok: Beszéltem Storckkal, figyel rám – Korcsmár (She)
Málagától délre, Mijas városában edzőtáborozik a német másodosztályú Greuther Fürth labdarúgócsapata. Jó hír, hogy a 24-szeres válogatott Korcsmár Zsolt is teljes értékű munkát végezhet, a korábbi újpesti játékos csaknem egy év után játszhat újra: 2014 márciusában szakadt el a térdszalagja, és a porc is megsérült.
jan. 19
13:45
Francia és orosz ellenfeleket kaptak a női kézicsapatok (Metropol)
A KEK-ben az Érd a francia Issy Paris-t, míg az EHF Kupában a Dunaújváros az orosz Asztrahanocskát kapta.
jan. 19
13:57
Schalke: a „csodagyerek” is kocsit tört, 126 milliós kár (She)
Max Meyer, a Bundesligában szereplő Schalke 20 esztendős labdarúgója igen aktívan indította a 2016-os esztendőt: az egyik legtehetségesebb német fiatalnak tartott játékos Miamiban töltött vakációján összetört egy Lamborghinit.
jan. 19
13:59
Hertha: a kérdés, amelyre még Dárdai Pál sem tudja a választ (She)
Nevezetesen: ki áll majd a Hertha labdarúgócsapatának kapujában szombat délután, az Augsburg elleni tavaszi bajnoki idénynyitón?
jan. 19
14:03
A németekkel játszhatnak Dzsudzsákék (Metropol)
A világbajnok csapattal játszhat felkészülési mérkőzést a magyar labdarúgó-válogatott.
jan. 19
14:15
Újabb rangos verseny a Tüskecsarnokban (Infostart)
Szerdától vasárnapig a Tüskecsarnok ad otthont a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) World Tour-sorozata idei első versenyének: a 70 ezer dollár összdíjazású budapesti viadalon 56 ország közel 400 játékosa, köztük 40 magyar indul.
jan. 19
14:15
Kézi Eb: Mikler a kapuba szédült Gyibirov cunderezésétől (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 27–26-ra kikapott Oroszországtól az Európa-bajnokság csoportkörének 2. fordulójában. A találkozón Tyimur Gyibirov emberhátrányból vette be látványosan Mikler Roland kapuját, az orosz az alapvonal mellől cunderezett.
jan. 19
14:15
Levéllel fordultak a taxisok Orbánhoz (Behaviour)
Azt követelik, hogy a kormány mindenkivel tartassa be a törvényeket.
jan. 19
14:17
Kép: öltöny? Dehogy! Kedvenc klubja szerelésében házasodott (She)
Tizenöt perc hírnév mindenkinek jár. Kedden a Twitter kedvence lett az az angol fiatalember, aki nem öltönyt és nem is szmokingot vett fel esküvője napján, hanem kedvenc csapata, az Arsenal szerelését. De nem csak a mezt húzta fel, az aktuális garnitúrának megfelelő nadrág, a sportszár és a stoplis cipő sem hiányzott róla.
jan. 19
14:17
Lázártól várnak megoldást a taxis tüntetők (Behaviour)
"Ön az egyetlen, aki komolyan veszi a taxis társadalom problémáit."
jan. 19
14:19
100 százalékos a "bukási arány" az Uber-sofőröknél (Behaviour)
Pankucsi: továbbra is fokozott ellenőrzésre számíthatnak.
jan. 19
14:21
Olasz Kupa: Higuaínék a kupában sem lassítanának (Agroinform)
A bombaformában lévő Napoli a kupában is elkaphatja a botladozó Intert.
jan. 19
14:33
Horvátországban készül tovább Douchev-Janics Natasa (Infostart)
Douchev-Janics Natasa számára a korábbi súlyos gerincsérve miatt az előző szezon is nehéz volt. A Győr kajakozója úgy érzi, még az év második felében sem tudta kihozni magából a maximumot emiatt, ám most úgy érzi, lehet esélye kijutni a riói olimpiára - mondta el a horvátországi edzőtáborozásra készülő klasszis az InfoRádiónak.
jan. 19
14:33
Eb 2016: négyszeres túljelentkezés a magyar meccsekre (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közzétette, hogy a hétfőn lezárult jegyértékesítési szakaszban hányan igényeltek belépőt a magyar szurkolók közül az Eb három, magyar érdekeltségű csoportmérkőzésére. Az érdeklődés a várakozásoknak megfelelően nagy, a túljelentkezés négyszeres.
jan. 19
14:35
Újpest: nem akármilyen klub vinné azonnal Diagne-t (She)
Portugál lapértesülések szerint Mbaye Diagne, az Újpest szenegáli labdarúgója felkeltette a patinás lisszaboni klub, a Sporting érdeklődését.
jan. 19
14:51
MTK: „Mi csak örülnénk, ha Storck több játékosunkat is behívná!” (She)
Az NB I-ben szereplő labdarúgócsapatok egy része külföldi edzőtáborban, mások hazai környezetben készülnek a bajnokság folytatására. László Csaba, az MTK Budapest vezetőedzője, valamint Kanta József labdarúgó beszélt az NSO Tv-nek arról, hogyan érinti a klubot a válogatott kijutása az Eb-re, valamint milyen céljaik vannak a tavaszra.
jan. 19
14:53
Barca: Stoke? Ezerszer feltették, Messi végre válaszolt! (She)
Lionel Messi, az FC Barcelona szupersztárja végre válaszolt arra – az idővel szállóigévé és mémmé váló – kérdésre, amelyet szinte megszámlálhatatlan alkalommal feltettek már.
jan. 19
15:09
NB I: szerdán mégsem kel útra a Haladás (She)
Az előzetes tervekkel ellentétben nem Ajkán, hanem Szombathelyen rendezik meg szerdán a Haladás–Ajka felkészülési labdarúgó-mérkőzést.
jan. 19
15:24
Paralimpia 2016 - Szekeres Pál lesz a kerekesszékes vívás versenyigazgatója (Infostart)
A Nemzetközi Kerekesszékes Vívószövetség (IWAS) kihirdette a riói paralimpia sportági versenyeinek tisztségviselőit, s a versenyigazgatóság elnöke Szekeres Pál lett.
jan. 19
15:27
Légiósok: előbb Lovrencsics, majd Kádár Tamás (She)
Mindkét magyar labdarúgója, Lovrencsics Gergő és Kádár Tamás is pályára lépett a Lech Poznanban a keddi felkészülési mérkőzésen.
jan. 19
15:29
Felkészülés: duplázott az újpesti csatár a Budaörsben (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörs soros felkészülési mérkőzésén 3–0-ra legyőzte a harmadosztály Keleti csoportjában szereplő Hatvant.
jan. 19
15:45
F1: Vettel már pályára gurult a Ferrarival, de nem az újjal (She)
Lassan ébredezik téli álmából a Formula–1, a Sebastian Vettel kedden már a Ferrari 2014-es autójában tesztelt, s néhány istálló bejelentette, mikor mutatja be 2016-os autóját. A Sauber csak a második tesztre készül el.
jan. 19
15:47
Man. United: a legenda fiával pótolnák a távozó De Geát (She)
Angol lapértesülések szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United Kasper Schmeichelt, a Leicester City kapusát szerződtetné abban az esetben, ha David de Gea a téli átigazolási időszakban elhagyná az MU-t.
jan. 19
15:49
Vasas: U21-es válogatott védő érkezett tesztelésre (She)
A Vasas teszteli Kocsis Gergőt, az ősszel a Puskás Akadémia FC csapatában az NB I-ben is szereplő védőt – tudtuk meg az angyalföldiek hivatalos honlapjáról.
jan. 19
16:00
Juventus: hatmillió euróért tinit vettek, tavasszal mégsem játszik (She)
Az olasz bajnoki címvédő Juventus labdarúgócsapata a Genoától hatmillió euróért szerződtette a 18 éves Rolando Mandragorát.
jan. 19
16:02
Real: „Messi és Neymar tartozik nekem, fizetniük kell!” – CR7 (She)
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid sztárja a Sporting Gijón 5–1-es legyőzését követően egy interjúban arról beszélt, hogy az utóbbi években közelebb került az FC Barcelona ászához, Lionel Messihez.
jan. 19
16:04
NB II: a korábbi Fradi-játékos aláírt Mezőkövesden (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online korábbi értesülései, hiszen a következő másfél évben a labdarúgó NB II-ben szereplő Mezőkövesdet erősíti az irányító középpályás, Tóth Bence – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 19
16:06
Férfi kézilabda: horvát átlövővel erősített a Paris SG (She)
A Paris SG férfi kézilabdacsapata bejelentette, hogy szerződtette a horvát Luka Stepancicot a PPD Zagrebtől.
jan. 19
16:18
F1: a Red Bull-főnök „kerítőnek” állt, öngól lett belőle (She)
Christian Horner, a Red Bull csapatvezetője egy interjúban elmondta, ő bátorította Niki Laudát, a Mercedes egyik vezetőjét Lewis Hamilton szerződtetésére, mert azt hitte, a McLaren meggyengítése a Red Bull érdeke.
jan. 19
16:18
Rengeteg jegyet igényeltek az Eb-re a magyar szurkolók (Infostart)
A rendelkezésre álló belépők mennyiségének több mint négyszeresét, 111 970 jegyet igényeltek a magyar szurkolók a labdarúgó-válogatott három Európa-bajnoki csoportmérkőzésére - közölte az MTI.
jan. 19
16:20
Felkészülés: hármat vágott a kis Fradinak a Szigetszentmiklós (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK-Erima soros felkészülési mérkőzésen 3–1-re győzött az FTC II ellen – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 19
16:27
Barcelona: Nem a Real Madridtól tartunk - Sergio Busquets (Agroinform)
A katalánok középpályása úgy véli, jelenleg a másik madridi együttes nagyobb fenyegetést jelent.
jan. 19
16:36
Négyéves eltiltást kapott a horvát pólós (Infostart)
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) fenntartotta Niksa Dobudnak, az olimpiai bajnok horvát vízilabda-válogatott centerének négy évre szóló eltiltását, amelyet doppingvétség miatt kapott.
jan. 19
16:36
Real Madrid: Bale ismét megsérült, egy hónapot hagyhat ki (She)
Gareth Bale, a La Ligában szereplő Real Madrid walesi sztárja izomsérülés miatt körülbelül négy hétig lesz harcképtelen.
jan. 19
16:54
Jégkorong: kanadai védőt igazolt a Mol Liga címvédője (She)
A DVTK jégkorongcsapata új játékos szerződését jelentette be. A klub honlapján olvasható közlemény szerint a 23 éves kanadai védő, Garrett Clarke pénteken csatlakozik az együtteshez.
jan. 19
16:56
Felkészülés: képernyőn az Újpest Stieberék elleni meccse (She)
A DIGI Sport szombaton 14 órától közvetíti a Törökországban edzőtáborozó Újpest Nürnberg elleni felkészülési mérkőzését.
jan. 19
16:58
Tenisz: Wawrinka a fogadóirodákban bízik (She)
Az Australian Open két évvel ezelőtti győztese, Stan Wawrinka szerint a fogadóirodáktól érkező támogatás mentheti meg a teniszt a fogadási csalásoktól.
jan. 19
17:12
Montenegró: szerb szövetségi kapitány a nemzeti csapat élén (She)
Ljubisa Tumbakovics személyében szerb szövetségi kapitánya lett a montenegrói labdarúgó-válogatottnak.
jan. 19
17:14
Bayern: kiderült a sztár fizetése, rendőrségi ügy lett belőle (She)
Mehdi Benatia, a Bayern München 28 éves védője kellemetlen napoknak néz elébe, miután a játékosról valaki több, bizalmas adat is kiszivárogtatott – így a marokkói labdarúgó fizetését, bankszámlaszámát, egészségbiztosítási számát, adózási adatait, valamint lakcímét. A Bayern München feljelentést tett a rendőrségen – számolt be róla a német Bild.
jan. 19
17:30
NB II: nyolc labdarúgó távozik a Soprontól (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE a szakmai stáb döntése alapján nyolc labdarúgótól elköszönt – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 19
17:32
Felkészülés: Vidi-döntetlen Kovácsik bravúrjaival (She)
Nem hozott gólt a Videoton labdarúgócsapatának keddi, spanyolországi felkészülési mérkőzése, amelyen a német második ligás Kaiserslautern volt a fehérváriak ellenfele.
jan. 19
17:34
Felkészülés: adminisztrációs hiba, elmaradt a PAFC meccse (She)
Adminisztrációs okok miatt elmaradt a Puskás Akadémia keddre tervezett, gibraltári Europa FC-vel tervezett felkészülési mérkőzése.
jan. 19
17:57
Rafael Nadalt lebombázták (Metropol)
Legutóbb Melbourne-ben 5 óra 14 percig küzdött egymással Rafa Nadal és Fernando Verdasco.
jan. 19
18:06
Honvéd: elmarad az edzőmérkőzés, zárt kapus a „pótmeccs” (She)
A Bp. Honvéd labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy „technikai okok miatt" elmarad a szerda 17.00-ra tervezett, Dabas elleni felkészülési mérkőzés. A Honvéd első csapata 12 órakor a Honvéd-MFA-val mérkőzik meg, a találkozó zárt kapus lesz.
jan. 19
18:08
Videó: ezért imádják a szurkolók Wesley Sneijdert! (She)
A Galatasaray–Sivasspor (3–1) török bajnoki mérkőzésen az egyik hazai drukker valóban a csapat 12. játékosának érezhette magát.
jan. 19
18:10
Legia: Nikolics megkezdte az idei gólgyártást (She)
Nikolics Nemanja góllal vette ki a részét a Legia Warszawa 5–0-s győzelméből kedd délután Máltán. Az ellenfél egy szerződésre váró labdarúgókból verbuvált vegyes csapat (PSC Elite Team USA) volt.
jan. 19
18:12
Férfi kézi: a Kiel szerezte meg a svédek nagy tehetségét (She)
A következő szezontól a THW Kiel férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Lukas Nilsson, a svéd válogatott 19 éves balátlövője.
jan. 19
18:15
EURO 2016: 112 ezer belépőt igényeltek szurkolóink (Agroinform)
A Magyarország-Izlandra négyszeres túljelentkezés van, míg az osztrákok ellen csak két és félszeres.
jan. 19
18:24
FIFA: a rendező ország nélküli Eb után jöhet a rendező ország nélküli vb (She)
Közzétette választási programját a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elnökjelöltje, az Európai Labdarúgó-szövetség főtitkára, Gianni Infantino. A sorsolások népszerű figurája kiterjesztené a 2020-as, rendező ország nélküli Európa-bajnokság koncepcióját a világbajnokságokra is.

Keresés